Saanut 5/5 tähteä

Upplevelsen med smakbox är alltid som en överraskning och ger spänning i vardagen. Alla i familjen ser fram emot att se vad som finns i kartongen. Sedan har vi en smakupplevelse tillsammans och ger be... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Hela familjen väntar varje gång på leveransen av både smakbox och kallt tillägg, sedan tittar vi snabbt igenom tillsammans vad för saker som vi fått. Vi byter inriktning på vår smakbox ibland allt man... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Har haft smakboxen i flera år. Det är mycket prisvärt. Det mesta är fullstora förpackningar. Kul att få testa nya produkter man kanske inte skulle köpt annars. Ibland är vissa saker återkommande.

Saanut 1/5 tähteä

Den svenska innehållsförteckningen hade fel information, varan innehöll mandel även fast det stod att det inte gjorde det. Den engelska innehållsförteckningen stämde dock. Väldigt kul när man har ett... Näytä lisää

1. Elintarviketoimittaja

Yrityksen kirjoittama

Upplev spännande smaker som tar middagen till nästa nivå och godsaker som gör fredagsmyset extra mumsigt. Smakbox är fylld av härliga produkter som gör vardagen lite mer oväntad. Varannan månad får du hem en box med 15 produkter till det dubbla värdet av vad du betalar! Se fram emot nya pastasorter, goda mellanmål, smakrika såser, sötsaker, krispiga snacks och läskande dryck. Ingen bindningstid, du kan närsomhelst pausa eller avsluta din prenumeration på Smakbox. Du kan också köpa Smakbox som gåva. Smakbox levereras över hela landet!

3,9

1 tähti

On vastannut 94 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 2 viikon sisällä

Not helpful

I am living in Helsingborg. Since Sunday, 12 October 2025, in front of my room, we got three packages from Smakbox. We never order or have a subscription from Smakbox, so we decided to leave the box outside my room. Maybe someone will take those boxes. But, until today, Wednesday, 15 October 2025, no one has taken this package until we smell something bad from the frisk bag.
I am really confused about what to do with this package since we never ordered it, and no one ever told me that they would send me this Smakbox.
We checked on the box, and there is no name on it.
The next day, I called them in the morning, and they told me we could take all the boxes for free. However, they were already damaged because many dairy products should be in the fridge, which was almost half of the stuff in the boxes. It will be so time-consuming if we have to identify one by one. I decided to call them again; maybe they can send someone to pick up the whole stuff because we don't even need it. The officer just said NO without any helpful solution. Then, I need to empty every single product before throwing it away in the trash. I asked them to tell me at least which products are still consumable, but they did not reply to my email. Ridiculous!!!
NEXT TIME, PLEASE PUT THE NAME ON THE BOX SO WE KNOW WHO OWNS THE WHOLE BOXES. It was so unfair, and you didn't give me a helpful solution, even though this isn't my mistake at all!!

16. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Smakbox

Hi Ridho. Thank you for letting us know about your experience. We are truly sorry that you had to dispose of articles you did not order yourself. The case is unfortunate as the actual received has moved to a new city and was not aware of the delivery.

We have located the customer and future deliveries will be correct.

We wish you a wonderful weekend.

Saanut 5/5 tähteä

Bra produkter som passar min smak

Bra produkter som passar min smak. Juleskum med orange caramel årets julsmak. Corners cheese vilket är väldigt goda. Lyxigt flingsalt. Samt havrefras och andra bra produkter.

15. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Smakbox

Vad roligt att du uppskattade vår oktoberbox! Hoppas vi får fortsätta bidra till nya favoriter i ditt hem framöver 💚

Saanut 5/5 tähteä

Jag är smartson testpilot av…

Jag är smartson testpilot av produkten.Jag valde temat "Festlig "Oktoberfest. Mycket nöjd med variationen av produkten o ser mycket fram emot att testa dessa spännande nyheter.

14. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Smakbox

Så roligt att höra att du blev nöjd med din oktoberbox! Hoppas kommande boxar ska kännas lika spännande 😍

Jag är supernöjd!

Jag är jättenöjd med Smakbox! Jag har haft Smakbox förut i flera månader och jag blir sällan besviken. Smart att man kan ändra inriktning om man vill testa på lite nyheter eller annat man kanske inte köper i vanliga fall. Det är en liten extra lyx i vardagen! Jag rekommenderar verkligen Smakbox!

12. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Smakbox

Wow Ida! Vad roligt att vi får vara med och bidra till nya favoriter hemma hos dig 💚

Julafton för vuxna

Fantastisk idé! Det frysta var blandat, salt & sött. Det kylda var så fullpackat att jag trodde handtagen skulle gå av, fyllt med mestadels nyheter jag ännu inte hunnit testa eller ens se! Skafferivarorna var som vanligt, en blandning mellan nytt & klassiker. Älskar verkligen Smakbox! Att de nu har fryst & kylt gör det ännu mycket mer som julafton när det levereras. Rekommenderar så starkt jag kan

11. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Smakbox

Maria! Stort tack till dig för detta fina omdöme. Vi på Smakbox är så glada att vi får bidra till lite extra lyx i vardagen hemma hos dig 💚

Samma varor som återkommer

Samma varor som återkommer. Mycket dryck och snacks. Strul med kyl och frysta produkter vid flera leveranser. Det går inte att ta bort kunduppgifter som tex betalkort. Näe, det blir inga fler boxar för mig

25. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Smakbox

Hej Sara! Stort tack för att du delar med dig. All hantering av kunduppgifter sker via mina sidor, om du stöter på problem hjälper vår kundtjänst till 😊

Saanut 3/5 tähteä

Tråkigt innehåll

Smakbox brukade vara kul och spännande, nu är det samma varor i box efter box, fick Ballerinakex sist.. varken roligt nytt eller spännande... Samma varor jag hittar på ICA till nedsatt pris, så nej, nu har jag sagt upp min prenumeration. Smakbox VAR kul, men har verkligen tappat stinget, varken nytt eller spännande.

18. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Smakbox

Tack Caroline för att du delar med dig! Ja det stämmer att mycket av varorna finns att köpa i butiker. Synd att du sagt upp min prenumeration. Vi har ändå en liten förhoppning om att du, precis som de 85 % som tidigare prenumererat och pausat ett tag, kan tänka sig att komma tillbaka. Du är varmt välkommen tillbaka!

Samma . Samma , samma . Ingen smakupplevelse direkt

Vi har två olika Smakboxar med olika teman och jag älskar verkligen idén bakom konceptet – att få hem nya produkter att prova. Men jag måste säga att det blivit lite av en besvikelse den senaste tiden. Det känns som att innehållet ofta upprepar sig. Vi har till exempel fått cheddar-dipp i nästan varje box, så nu sitter vi på ett helt lager. Samma gäller knäckebröd och vissa drycker som Schweppes , alkoholfri öl m.m , samma typ av pasta märke . de återkommer gång på gång.
Plus att all läsk är inprincip sockerfri och det är inget vi i familjen dricker , kunde varit lite mer variation där.

Det tar bort lite av glädjen med ”Smakbox”, eftersom man förväntar sig variation och nya smakupplevelser.
Idén är fantastisk och jag uppskattar konceptet, men jag önskar verkligen att urvalet av produkter var mer varierat och att man undvek att skicka med exakt samma varor i flera utskick. Det hade gjort upplevelsen mycket roligare och mer värdefull.
Så tyvärr för mig en stjärna känns inte värt de helt enkelt att betala för detta när de är så mycket samma hela tiden . Känns ärligt som vi fått resterna från matsmarts lager. Nä detta är inget jag rekommenderar var kul med en box sen har de som sagt varit väldigt tråkigt pga alla upprepningar.

16. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Smakbox

Tack Emma för ditt omdöme! Känns möjligen lite hårt att ge oss 1 stjärna när du ändå har valt att ha 2 st prenumerationer på Smakbox. Vi rekommenderar att enbart ha 1 prenumeration, annars blir det väldigt ofta samma varor då en del varor finns i både Smakmix festlig och matig exempelvis. Vi tackar också för synpunkter kring variationen och innehållet och det är såklart något vi jobbar på att få till, variationen är viktig! Vi upplever samtidigt att det är ett väldigt varierat innehåll i Smakbox utifrån den samlade feedback som vi får från våra tusentals kunder som fyller i recensioner efter varje box. Återigen tack och varmt välkommen tillbaka när det passar.

Saanut 1/5 tähteä

Betalning har dragits trots att kortet…

Betalning har dragits trots att kortet gick ut i februari men vem har gjort felet, banken??
Banken som har genomfört betalningen i juli..
1 1/2 månad innan utskick..
Sade upp det då det är sällan nyheter..
Tråkigt att kasta mat men tålinte bönor som är i veganska produkter..
Gick in och kollade kvittot, där det framkom..

5. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Smakbox

Hej Helen och stort tack för att du tagit dig tid att dela med dig. Det stämmer fint att ett kort kan fortsatt vara aktivt under en period även efter att datumet gått ut när det kommer till prenumerationstjänster. Du kan läsa mer om det hos exempelvid Swedbank: https://www.swedbank.se/privat/kort/sa-anvander-du-ditt-kort.html

Så synd att du inte uppskattar innehållet i våra boxar men vi är tacksamma för att du varit kund och du är välkommen tillbaka när du vill.

Saanut 1/5 tähteä

Fick en box levererad för juni månad…

Fick en box levererad för juni månad med temat "Smakäventyr" som innehöll många basvaror. Ett rent hån mot själva temat.
Det mest exotiska i lådan var granatäpplevinäger - när använder man det ens?
Fick inte heller honungen som fanns som ett alternativ, utan istället ett extra paket av neutrala salta kex (förutom dessa fanns ett till paket salta kex med lite annan form). Sedan fanns havrekex, dominokex (en smaklös variant av Oreos), pizzamjöl, bearnaisesås, klassisk pesto i två miniatyrburkar, liten majskonserv, knäckebröd, vegansk potatismjölk (smakar som havremjölk), Lays chips med löksmak (exotiskt?), lite ranch pulver, alkoholfri öl, en portobello läsk och en rosa tonic (som var den enda trevliga överraskningen). Hela beställningen kändes som ett ihopplock av Matsmarts rester.
Dessutom var försändelsen försenad en vecka, så att jag hade hunnit åka iväg på semestern i slutet av juni. Skulle jag få ett nytt utskick senare? Nej, det var inget alternativ enligt kundtjänsten. Det var ren tur att någon kunde hämta ut åt mig mitt på sommaren när alla är iväg.
Kanske var det engångsföreteelse med en tråkig utgåva av boxen, men inget jag skulle ge en ny chans i framtiden och lägga mina pengar på.

28. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Smakbox

Vad tråkigt att Smakbox inte mötte dina förväntningar. Smakbox har övervägande nöjda kunder (vi mäter efter varje box). Smakbox innehåller produkter som finns i dagligvaruhandeln och tanken är att det ska överraska positivt. I ditt fall verkar du haft helt andra förväntningar på vad Smakbox är och innehåller och vi är såklart nyfikna på hur det kunde gå så snett. Var har du bildat dig en uppfattning om att Smakbox innehåller dessa exotiska varor? Är det just temanamnet Smakäventyr som du tolkat som att det ska vara väldigt exotisk? Du får gärna mejla oss så vi förstår hur det kunde gå så snett. Vi rekommenderar dig att handla i nischade specialbutiker eller söka upp välsorterade all-världens-mat hyllor för att hitta det du söker och välja själv vad som är exotiskt. Tack för din värdefulla feedback!

Saanut 5/5 tähteä

Jag är så nöjd med Smakbox

Jag är så nöjd med Smakbox! Alltid spännande! Det är bra varor, bra kvalitet och snabb leverans. Det är så smidigt och enkelt. Fortsätt med det fantastiska arbete ni gör – ni gör verkligen vardagen lättare. 👌🏻

24. elokuuta 2025

Wow Shaza, stort tack för detta fina omdöme! 💚

Saanut 5/5 tähteä

Det känns lite som julafton varje gång det kommer en leverans från Smakbox

Smakbox levererar en mycket bra tjänst där man som prenumerant får testa nyheter såväl som redan kända produkter från diverse olika producenter.
Det är en fin blandning av produkter och har man möjlighet att välja deras kylda tillägg så får man ännu fler roliga, goda och spännande produkter.

9. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Smakbox

Wow 😍 Vad glada vi blir för ditt härliga omdöme. Så fint att höra att Smakbox uppskattas hemma hos dig

Saanut 5/5 tähteä

Så roligt och trevligt innehåll

Så roligt och trevligt innehåll, nya smaker som jag kommer att köpa igen.

30. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Smakbox

Så kul att Smakbox bidrar till nya favoriter hemma hos dig 😍

Saanut 4/5 tähteä

Roligt och kul med smakbox

Roligt och kul med smakbox. Detta är en kul grej att testa och kul att prova sånt som man aldrig annars hade tänkt tanken på att köpa.

1. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Smakbox

Tack för att du tog dig tid att lämna ett så fint omdöme Annika 😍

Saanut 4/5 tähteä

Så roligt att testa mestadels nya…

Så roligt att testa mestadels nya produkter. Det händer att det inte är nåt eller ett par saker man inte gillar alls. Annars är det bra. Känns bara värt priset när det är erbjudande

1. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Smakbox

Stort tack för att du delar med dig Marie, vi uppskattar det 💚

Saanut 5/5 tähteä

Kul och spännande att få hem en del nya…

Kul och spännande att få hem en del nya smaker och prova nya produkter.
Älskar inspirationstidningen man får till
Ps Libababröd pesto och mozzarella på grill har blivit en ny favorit .
Som även våra vänner uppskattat

22. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Smakbox

Wow vad roligt att Smakbox bidrar till nya favoriter hemma hos dig! 💚

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin