Upplevelsen med smakbox är alltid som en överraskning och ger spänning i vardagen. Alla i familjen ser fram emot att se vad som finns i kartongen. Sedan har vi en smakupplevelse tillsammans och ger be... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Hela familjen väntar varje gång på leveransen av både smakbox och kallt tillägg, sedan tittar vi snabbt igenom tillsammans vad för saker som vi fått. Vi byter inriktning på vår smakbox ibland allt man... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Har haft smakboxen i flera år. Det är mycket prisvärt. Det mesta är fullstora förpackningar. Kul att få testa nya produkter man kanske inte skulle köpt annars. Ibland är vissa saker återkommande.
Yritys on vastannut
Den svenska innehållsförteckningen hade fel information, varan innehöll mandel även fast det stod att det inte gjorde det. Den engelska innehållsförteckningen stämde dock. Väldigt kul när man har ett... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Upplev spännande smaker som tar middagen till nästa nivå och godsaker som gör fredagsmyset extra mumsigt. Smakbox är fylld av härliga produkter som gör vardagen lite mer oväntad. Varannan månad får du hem en box med 15 produkter till det dubbla värdet av vad du betalar! Se fram emot nya pastasorter, goda mellanmål, smakrika såser, sötsaker, krispiga snacks och läskande dryck. Ingen bindningstid, du kan närsomhelst pausa eller avsluta din prenumeration på Smakbox. Du kan också köpa Smakbox som gåva. Smakbox levereras över hela landet!
Hälsingegatan 40, 113 43, Stockholm, Ruotsi
On vastannut 94 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Jättekul box som min dotter älskar att vara med och öppna. Något nytt och något man känner till sedan tidigare. Haft smakbox i flera år nu. 💚/Tess

Vastaus yritykseltä Smakbox
Alltid lika kul när dessa underbara boxar kommer. Jättebra produkter och service ❤️

Vastaus yritykseltä Smakbox
Älskar smakbox . Att få testa på nya produkter varje gång och produkter man kanske inte annars hade testat gör upplevelsen lite extra kul

Vastaus yritykseltä Smakbox
Älskar smakbox! Så prisvärt med tanke på allt man får i boxarna. Alltid mycket nytt och jag har hittat flera nya favoriter genom smakbox

Vastaus yritykseltä Smakbox
Känslan jag fick var att få hem någons veckohandling av basvaror. Jag fick bland annat majs, knäckebröd, pesto, öl och kebabsås. Allt från de största varumärkena och inget var någon nyhet utan en original smak man redan ätit många gånger. Det värsta var dock att peston hade ett tjockt lager mögel. Min känsla är verkligen att dom köper upp lager med varor på utförsäljning pga kort datum. Kan verkligen inte rekommendera.

Vastaus yritykseltä Smakbox
Lite tröttsamt att få smör och öl i stort sett varje låda när det inte är något man äter eller dricker. Var fler nyheter i boxen förr i tiden än vad det är nu, ibland nu får man populära produkter som går att köpa sedan flera år tillbaka.

Vastaus yritykseltä Smakbox
Smakbox i sig är riktigt bra!
Men Gordon som leverantör är katastrof, är 50/50 att dom ens dyker upp, andra gången jag blir utan leverans nu.

Vastaus yritykseltä Smakbox
Trevlig låda jag fick i present via ett upplevelsebolag. Jag trodde först att det skulle komma många produkter i som blir över men efter att ha fått min första box kan jag med glädje säga att varenda produkt har konsumerats förutom ett paket knäckebröd!

Vastaus yritykseltä Smakbox
Spännande smaker och roligt att få testa på nya saker! Bra variation i boxarna.

Vastaus yritykseltä Smakbox
Ett mycket trevligt sätt att prova och upptäcka nya produkter på till förmånligt pris!
Har alltid fått fint bemötande och hjälp med mina behov av kundtjänst.

Vastaus yritykseltä Smakbox
Smakbox är alltid en trevlig överraskning, finns alltid produkter man inte testat innan. Köper oftast Original men byter ibland för ombyte.

Vastaus yritykseltä Smakbox
Stor variation på produkter och bra produkter. Jag är nöjd med upplevelsen. Det är roligt att få testa saker som man kanske aldrig provat annars.

Vastaus yritykseltä Smakbox
Älskar smakbox,rena julafton när jag får mitt paket 😊

Kul grej. Fin överraskning vad som fanns i lådan 😀

Älskar verkligen smakbox.
Varit med i över 1 år.
Roligt att testa nya produkter som man kanske inte hade köpt annars.
Är som julafton varje gång man får den då man inte vet vad den innehåller.
Ibland har man dock fått en del saker igen som man fått i flera tidigare boxar.
Vi har även kylt och fryst och tycker det har varit väldigt bra produkter även i den.
Det inte jag och min man äter ger vi bort.
Tycker även det är bra med bonusboxar för
trogna kunder.

Vastaus yritykseltä Smakbox
Det är alltid kul att hitta nya sensationer. Smakboxen nyfiken har bjudit på en och annan som varit fantastisk. Många som varit riktigt bra och åter några som varit bra att testa för att då vet man att man inte behöver köpa dem igen.

Vastaus yritykseltä Smakbox
Jätte nöjd!!! Man är som ett ”Barn” på julafton, alltid lika spännande vad man får och få prova på saker som man inte tänkt på 🥰⭐️
Kan jag varmt rekomendera🤩

Vastaus yritykseltä Smakbox
Kul att få hem lite olika godsaker. Både kända godsaker men även lite nyheter 😀
Har bara fått 2 leveranser hittills men ser fram emot nästa.

Vastaus yritykseltä Smakbox
Supernöjd med smakbox. Mycket nytt och mkt vi inte brukar köpa men som vi nu tycker om. Inspiration och särskilt om man gör veckomeny. Något för alla helt enkelt!