Yritys on vastannut
Har haft smakboxen i flera år. Det är mycket prisvärt. Det mesta är fullstora förpackningar. Kul att få testa nya produkter man kanske inte skulle köpt annars. Ibland är vissa saker återkommande.
Yritys on vastannut
Den svenska innehållsförteckningen hade fel information, varan innehöll mandel även fast det stod att det inte gjorde det. Den engelska innehållsförteckningen stämde dock. Väldigt kul när man har ett... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Upplev spännande smaker som tar middagen till nästa nivå och godsaker som gör fredagsmyset extra mumsigt. Smakbox är fylld av härliga produkter som gör vardagen lite mer oväntad. Varannan månad får du hem en box med 15 produkter till det dubbla värdet av vad du betalar! Se fram emot nya pastasorter, goda mellanmål, smakrika såser, sötsaker, krispiga snacks och läskande dryck. Ingen bindningstid, du kan närsomhelst pausa eller avsluta din prenumeration på Smakbox. Du kan också köpa Smakbox som gåva. Smakbox levereras över hela landet!
Hälsingegatan 40, 113 43, Stockholm, Ruotsi
On vastannut 94 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Älskar Smakbox! Bästa överraskningen som kommer direkt till dörren! Det är alltid ett stort utbud med olika nyheter! Vi älskar Smakbox!

Vastaus yritykseltä Smakbox
Jag blir glatt överraskad varje gång. Så mycket vi kan använda i vår matlagning. Smaker som jag hade valt bort i butiken.

Vastaus yritykseltä Smakbox
Roligt med nya produkter. Bra bemötande med kundtjänst. Smidig leverans.

Vastaus yritykseltä Smakbox
Väldigt spännande blandning av varor. En hel del som jag säkert inte skulle köpa själv i första hand. Har hittat en hel del nya smaker som jag gillade. Så kul och god idé.

Vastaus yritykseltä Smakbox
Bra leverans å trevlig chaufför oxå

Vastaus yritykseltä Smakbox
Upplevelsen med smakbox är alltid som en överraskning och ger spänning i vardagen. Alla i familjen ser fram emot att se vad som finns i kartongen. Sedan har vi en smakupplevelse tillsammans och ger betyg efter smakprover av alla varor som var nyheter. Så roligt och gott!

Vastaus yritykseltä Smakbox
Hela familjen väntar varje gång på leveransen av både smakbox och kallt tillägg, sedan tittar vi snabbt igenom tillsammans vad för saker som vi fått. Vi byter inriktning på vår smakbox ibland allt managernas lätt via hemsidan

Vastaus yritykseltä Smakbox
Jag var lite skeptisk i början, och lite besviken med första boxen då original-boxen inte passar oss.
Min ena son är selektiv med maten, och även jag, så vi bytte till ”festlig”-boxen och har varit dundernöjda! Barnen sitter med och öppnar boxen varje gång och är jätte-exalterade. Vi har hittat flera nya favoriter som min selektiva son äter, saker vi deffinitivt inte hade försökt ”prova på” att köpa. Det är svårt att köpa 15 olika produkter för att försöka hitta 1 som kanske funkar för honom pch slänga resten. Men med Smakbox får han möjlighet att prova på något enstaka då och då.
För oss är mycket pengar kastade i sjön då vi inte äter vissa saker, MEN, vi älskar möjligheten att få prova nya saker! Och festlig-boxen innehåller oftast en hel del som vi faktiskt kan äta! :)
Ibland får vi dock lite mycket läske-drycker. Tror vi fick 5-8 st i senaste boxen.
Finns alltid saker man inte gillar, men jag älskar möjligheten att få prova till ett respektabelt belopp!
Vi kommer fortsätta prenumerera, o vi hoppas på en större bredd i produkter i framtiden!
Vi älskar också bredden i produkter vi får. Makaroner, chips, godis, kakor, tuber med ex ost, osv. Vi hittar alltid något vi gillar. Vissa saker inte alls, vissa saker helt okej, och vissa saker HELT fantastiska!

Vastaus yritykseltä Smakbox
Otroligt rörig och otydlig hantering från Smakbox.
Jag tackade ja till ett specialerbjudande men blev ändå debiterad 249 kr för en prenumeration som enligt mig inte längre var aktiv. Efter flera mejl fram och tillbaka får jag olika förklaringar som inte stämmer överens med min bild av vad jag faktiskt har avslutat.
Det som är mest problematiskt är att:
• Det är otydligt vad som är aktivt och vad som är avslutat
• Kommunikation och villkor är svåra att förstå
• Man som kund förväntas hålla reda på detaljer som borde vara glasklara
Att behöva säga upp samma sak flera gånger och ändå bli debiterad skapar noll förtroende.
Det här känns tyvärr som ett upplägg som är mer förvirrande än kundvänligt. Jag kommer inte fortsätta som kund.
Gör om och gör rätt.
Per-Johan

Vastaus yritykseltä Smakbox
Så roligt att varje månad få hem en box med överraskningar!

Vastaus yritykseltä Smakbox
Det är ibland samma produkter i flera lådor på rad.

Vastaus yritykseltä Smakbox
En rolig ide som gör det spännande att vänta på paketet. Dock upplever jag att det är samma produkter som återkommer i paketen, och att det inte är "nya" produkter utan dehar funnits på marknaden ett tag. Men i det stora hela så är jag nöjd.

Vastaus yritykseltä Smakbox
Det är alltid lika roligt att öppna Smakbox lådan. Man får testa på nya produkter som man annars kanske inte hade köpt. Hade velat ge 5 stjärnor, men det har varit lite för mycket alkoholfri öl, knäckebröd och pesto i lådorna, mer variation skulle vara toppen!

Vastaus yritykseltä Smakbox
Jag har bara fått 2 lådor än så länge varit nöjd med det mesta lite Julafton att öppna. Tråkigt bara men har fått några varor samma i dom 2 lådorna man mottagits. Får ha några lådor till för att kunna göra ny bedömning. Helt klart värt priset

Vastaus yritykseltä Smakbox
Min senaste smakbox innehöll precis allt som jag behövde för stunden. Den gav en bra förhöjning av helgen och fin avrundning på veckan samt lite smått och gott i form av vardagliga smakhöjande produkter. Jag blev helt enkelt glad när jag öppnade den och behövde inte handla något mer den helgen.

Vastaus yritykseltä Smakbox
Ser fram emot boxen varje gång! Alltid bra kvalitet på produkterna. Jag har testat alla varianterna och byter ibland.

Vastaus yritykseltä Smakbox
Vi har haft smakbox i många år och gick över till kyl o frystillägg för ca 1 år sedan
Är supernöjda med allt. Har även gett bort smakboxar till vänner som fyllt år och som julklappar och alla är nöjda och blir glada.