Upplevelsen med smakbox är alltid som en överraskning och ger spänning i vardagen. Alla i familjen ser fram emot att se vad som finns i kartongen. Sedan har vi en smakupplevelse tillsammans och ger be... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Hela familjen väntar varje gång på leveransen av både smakbox och kallt tillägg, sedan tittar vi snabbt igenom tillsammans vad för saker som vi fått. Vi byter inriktning på vår smakbox ibland allt man... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Har haft smakboxen i flera år. Det är mycket prisvärt. Det mesta är fullstora förpackningar. Kul att få testa nya produkter man kanske inte skulle köpt annars. Ibland är vissa saker återkommande.
Yritys on vastannut
Den svenska innehållsförteckningen hade fel information, varan innehöll mandel även fast det stod att det inte gjorde det. Den engelska innehållsförteckningen stämde dock. Väldigt kul när man har ett... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Upplev spännande smaker som tar middagen till nästa nivå och godsaker som gör fredagsmyset extra mumsigt. Smakbox är fylld av härliga produkter som gör vardagen lite mer oväntad. Varannan månad får du hem en box med 15 produkter till det dubbla värdet av vad du betalar! Se fram emot nya pastasorter, goda mellanmål, smakrika såser, sötsaker, krispiga snacks och läskande dryck. Ingen bindningstid, du kan närsomhelst pausa eller avsluta din prenumeration på Smakbox. Du kan också köpa Smakbox som gåva. Smakbox levereras över hela landet!
Hälsingegatan 40, 113 43, Stockholm, Ruotsi
On vastannut 94 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Alltid lika uppskattat att få hem vår smakbox. Alltid bra varor som man får ta del av till ett mycket bra pris.

Vastaus yritykseltä Smakbox
Det är lite som julafton när smakboxen kommer. Varor som jag inte skulle köpt får jag tillfälle att smaka. Vissa köper jag igen och vissa inte. Ibland lär jag mig något nytt, ett recept, en smak eller annat som ger mig en ny smakupplevelse.

Vastaus yritykseltä Smakbox
Kul med en överraskningslåda som dyker upp med jämna mellanrum. Hittat flera favoriter bland det vi fått testa.
Dock en del gamla (dvs inte nya) produkter som varit med i vissa lådor, men på det hela så är vi väldigt nöjda

Vastaus yritykseltä Smakbox
kul med nya spännande saker bra kvalitet
alltid lika spännande
BME

Vastaus yritykseltä Smakbox
Nya spännande smakupplevelser till bra priser

Vastaus yritykseltä Smakbox
Riktigt kul att prova en hemlig box med saker man ej vet .

Vastaus yritykseltä Smakbox
Boxen var superkul, men leveransen desto värre. Chauffören måste ha tappat påsen med kallt tillägg vilket mosade ostkakan som läckte ut kladd på andra varor och paketet med skinka hade gått upp längst ena sidan..
Förutom det, kul att testa nya produkter och hitta saker man kanske inte annars hade sneglat åt i butik. Prenumererar gärna vidare

Vastaus yritykseltä Smakbox
En glad överraskning! Bra variation på produkter både i boxen och i det kylda tillägget. Hade valt inriktning "matig" så ett minimum av godis och snacks, precis som jag önskade. Ser redan fram emot decemberboxen 😃

Vastaus yritykseltä Smakbox
För bara 149 (!) kronor, fick jag 21 produkter, varav 18 var unika. Vissa varor, som minisalami, dinkelkex, ingefärsshot och nötter, är sådant jag gärna köper själv. Resten var märken och produkter som jag kanske inte brukar köpa eller inte kände till, men som visade sig vara riktigt goda! Det som överraskade mig var hur mycket man fick och hur pass varierat utbudet var. Utöver alla varor fick man en tidning med recepttips och rabatt på ett kommande matevent.
För den som söker ännu mer variation finns det möjlighet att välja mellan olika teman: festligt, matigt etc. Man kan även få hem extra kyl- och frysvaror till ett överkomligt pris.
Jag rekommenderar den särskilt om man har en liten budget, men ändå vill lyxa till det med något. Jag ser fram emot fler goda boxar framöver!!!
Originalprisetför en box ligger för närvarande strax över 200 kronor, men de har ofta erbjudanden och rabatter.

Vastaus yritykseltä Smakbox
Positivt: Inga drycker i tunga flaskor
Användbara produkter
Negativt: Inga nyheter för min del
Vissa produkter har funnits att köpa ganska länge

Vastaus yritykseltä Smakbox
Som ung vuxen är Smakbox prenumerationen både prisvärd och praktisk. Jag hinner ofta inte planera mina inköp och jag har heller inte superbra koll på vad för basvaror man behöver ha hemma. Detta gör att mina matinköp rätt ofta är obalanserade, bl.a med mycket spontanköp. Så jag gillar att Smakbox hjälper mig att få hem basvaror och produktnyheter, utan att kosta för mycket.
Boxarna känns lyxiga, då man får produkter värda nästan dubbelt så mycket som kostnaden. Tycker att Smakboxens magasin är snyggt designat- fastän dess funktion bara är ett reklamblad.
Men visst kan det i vissa månaders boxar finnas lite väl mycket snacks och alkoholfri dryck, men det går ju att ge bort till vänner. Eller kan man se boxen typ som sin månadsranson av snask/fika.
Jag skulle varmt rekommendera Smakbox till den som gillar överraskningar och prisvärda "mat- och snacksboxar". Det finns två prenumerationer man kan välja mellan, ex. en billigare prenumeration -typ om man själv föredrar att handla sina mejeriprodukter etc. (som jag gör).

Vastaus yritykseltä Smakbox
Har funderat på att prova Smakbox i något år, nu fick jag tillfälle. Har hört blandade omdömen om boxen, men mitt omdöme är positivt.
OJ! vilken låda + kallt tillägg vi fick. Jag tog " Matig smakbox" där i fanns det massor av livsmedel att använda! Spännande nya produkter och någon produkt som redan finns på marknaden.
Det frysta tillägget var bara 2 sorters bröd samt 1 färdig matlåda men massor av andra kylda produkter.
Hade gärna önskar något mer fryst än kylskåpsvaror som ex 5L yoghurt *skrattar), men frukosten för 1v var fixad då iallafall. Samt att vi äter allt som fanns med , undantag Julskum..haha
Jättepositiv upplevelse, så nu fortsätter jag med smakbox och ser om nästa låda får mig att stanna för gott.

Vastaus yritykseltä Smakbox
Igår fick jag hem min första Smakbox Original. Kändes som julafton när man öppnar paket. 😁 En hel del spännande produkter att testa. T ex skumtomtar med smak av apelsin och karamell. Oväntat goda.
Dock tycker jag inte att det är värt priset eftersom som där även fanns produkter som jag absolut inte äter.

Vastaus yritykseltä Smakbox
Så mycket nytt och gott.. alltid lika spännande att få sin box!

Vastaus yritykseltä Smakbox
Jag har provat Smakbox för första gången. Tycker det var bra och varierat utbud och smidig leverans. Ska bli intressant och se om nästa box är lika bra.

Vastaus yritykseltä Smakbox
Älskar smakbox! Så kul att testa nya och gamla favoriter!

Vastaus yritykseltä Smakbox
Så kul att få hem en låda med överraskningsprodukter! Massor av godsaker, men också matlagningsprodukter, vilken bra kombo!

Vastaus yritykseltä Smakbox
Smidig leverans och mycket gott och spännande saker i boxen.