Upplevelsen med smakbox är alltid som en överraskning och ger spänning i vardagen. Alla i familjen ser fram emot att se vad som finns i kartongen. Sedan har vi en smakupplevelse tillsammans och ger be... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Hela familjen väntar varje gång på leveransen av både smakbox och kallt tillägg, sedan tittar vi snabbt igenom tillsammans vad för saker som vi fått. Vi byter inriktning på vår smakbox ibland allt man... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Har haft smakboxen i flera år. Det är mycket prisvärt. Det mesta är fullstora förpackningar. Kul att få testa nya produkter man kanske inte skulle köpt annars. Ibland är vissa saker återkommande.
Yritys on vastannut
Den svenska innehållsförteckningen hade fel information, varan innehöll mandel även fast det stod att det inte gjorde det. Den engelska innehållsförteckningen stämde dock. Väldigt kul när man har ett... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Upplev spännande smaker som tar middagen till nästa nivå och godsaker som gör fredagsmyset extra mumsigt. Smakbox är fylld av härliga produkter som gör vardagen lite mer oväntad. Varannan månad får du hem en box med 15 produkter till det dubbla värdet av vad du betalar! Se fram emot nya pastasorter, goda mellanmål, smakrika såser, sötsaker, krispiga snacks och läskande dryck. Ingen bindningstid, du kan närsomhelst pausa eller avsluta din prenumeration på Smakbox. Du kan också köpa Smakbox som gåva. Smakbox levereras över hela landet!
Hälsingegatan 40, 113 43, Stockholm, Ruotsi
On vastannut 94 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Tyckte det skulle vara spännande men det mesta i den gav jag bort då det var chili i mycket eller nötter som jag ska vara allergisk mot har inte lust att betala flera hundra för lite chips/godis

Vastaus yritykseltä Smakbox
Beställde senaste extraboxen. Fick dubbla påsar chips av två olika smaker. Ganska trist med dubbletter i en och samma box. Även upprepande med pasta två boxar i rad.

Vastaus yritykseltä Smakbox
Väldigt bra och roligt att utforska nya produkter som man själv kanske inte hade köpt

Vastaus yritykseltä Smakbox
Boxen var större än jag trodde att den skulle vara. Det var en rolig variation i boxen som uppskattades här hemma.

Vastaus yritykseltä Smakbox
Mycket roligt i Smakboxen som jag inte testat förr. Lite synd att det är så mycket chips, godis och drycker, hade hellre sett att det var mer mat/matlagningsprodukter

Vastaus yritykseltä Smakbox
Kul upplägg att få testa saker som man inte skulle köpa annars. Några väldigt udda saker i men vem vet det kanske blir en favorit.

Vastaus yritykseltä Smakbox
Väldigt nöjd. Fick erbjudande via Smartson att testa och valde till kallt tillägg. Fick väldigt mycket mer än vad jag förväntade mig

Vastaus yritykseltä Smakbox
Kul att testa nya produkter, och saker ma kanske inte skulle ha testat annars. Bpde kända och mindre kända märken nen man har fått många nya favoriter tack vare detta. Enda minuset är upprepning av produkter, känns tråkigt när ca 3-4 produkter upprepas.

Vastaus yritykseltä Smakbox
Kul med både nya och även beprövade produkter.
Alltid lika roligt och få en Smakbox levererad och upptäcka nya produkter, lite som Julafton :-)

Vastaus yritykseltä Smakbox
Spännande att prova nya produkter. Dock var det en hel del saker som inte föll mig i smaken med sockerfria drycker. Men det jag inte uppskattade gjorde andra i familjen. Var otroligt mycket produkter.

Vastaus yritykseltä Smakbox
Jag tyckte konceptet var kul, och roligt med grejer att testa som man kanske annars inte köpt. Kan tänka mig det finns chans och hitta nya favoriter i dessa boxar. I senaste boxen dock lite väl mycket muttiprodukter (alltså passerad tomat, pizzasås och pesto känns lite i överkant på tomatgrejer) men annars trevliga saker. Hade gärna fortsatt några boxar till i alla fall men fick bara dagarna efter senaste boxen mail att de höjer priset på boxen och just nu ryms inte det i vår ekonomi.

Vastaus yritykseltä Smakbox
Oftast bra och nya varor att testa! Barnen är alltid exalterade över att få se vad det kommit för något!
Tyvärr får jag nästan alltid kex till ost vilket gör att jag har flertalet oöppnade paket. Vissa varor skickas med varje gång vilket känns lite tråkigt!
Överlag är vi väldigt nöjda!

Vastaus yritykseltä Smakbox
Smidigt att starta upp en prenumeration och helt fantastiskt att man kunde få hemleverans och kallt tillägg till där jag bor. Det har jag inte kunnat innan så det är ett stort plus!
Riktigt bra grejer i lådan "Nyfiken" som verkligen tilltalade alla i familjen (2 vuxna & 2 barn, 6 & 2 år)

Vastaus yritykseltä Smakbox
Två veckor i rad när jag ska få leverans av kylt och fryst så kommer leverantören från Gordon med endast 3 frysta varor i en påse. Vart är mina kylvaror? Nu för andra veckan i rad! En sekund efter han varit här får jag sms om att bara en del av varorna har levererats, så föraren vet om det. Lämnar dom kvar varorna i bilen medvetet för att sno för eget bruk?

Vastaus yritykseltä Smakbox
Det var bra produkter och en hel del nyheter som jag aldrig testat förut. Men det var väldigt mycket "frukostmat" och inte så mycket till middagar eller lunch, vilket jag tyckte var tråkigt. Hade önskat fler produkter som kunde vara en bas till större måltider. Bra leverans.

Vastaus yritykseltä Smakbox
Lika spännande varje gång som ett paket kommer gällande vad det ska innehålla. Mycket bra och goda varor finns med.

Vastaus yritykseltä Smakbox
Mycket fina varor. Så roligt att prova sådana vi ej tidigare köpt. Bra varianter.

Vastaus yritykseltä Smakbox
Åh som julafton varje gång. Fantastisk roligt och spännande.

Vastaus yritykseltä Smakbox
Alltid lika spännande när boxen kommer! Nya roliga smaker & produkter man kanske inte skulle valt i butiken! Flera upptäckter som blir nya favoriter! Valde kallt tillägg också… enorm positivt!

Vastaus yritykseltä Smakbox
Olivoljan var en överraskning och väldigt god. Jag får boxen Festlig. Men i två boxar i rad fick jag Ballerina original?? Kexen är ju definitivt ingen nyhet. Sen som vanligt 5 av 15 produkter hade jag kunnat vara utan.