Slome Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 4/5 tähteä

Het is een heel mooi bed, makkelijk in elkaar te zetten met een duidelijke gebruiksaanwijzing. Het bed ligt heerlijk, en heeft een chique uitstraling. Het enige verbeterpunt zou zijn dat bet bed i... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Fijn bed (noma 160x200), erg degelijke kwaliteit, goed en gemakkelijk in elkaar te zetten. Levering wel een bijna een week later dan gepland, en geen updates hierover. Na zelf erachteraan te bellen we... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

De levering was zoals beloofd, wat ik eerlijk gezegd niet had verwacht door alles wat ik las over andere leveranciers van bedden. Bed is netjes op tijd geleverd en ziet er goed uit!

Saanut 1/5 tähteä

Matras slaapt zeer hard, niet geschikt voor zijslapers, s´ochtends allebij zere rug, is na bijna 2 weken nog niet volledig opgezwollen naar dikte 30cm, is nog maar 26cm dik, vorige week email gestuurd... Näytä lisää

Hyvä

Kaikki arvostelut

64 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 4/5 tähteä

Top matras voor een goede prijs

Top matras voor een goede prijs! We hebben ca. 3 maanden geleden dit matras geleverd gekregen, netjes binnen de levertermijn. Nadat het matras goed was gevormd (kwam vacuum in de verpakking), ligt het sindsdien heerlijk. Prijs/kwaliteit is dik in orde.

30. elokuuta 2024
Saanut 4/5 tähteä

Fijne topper die waar voor je geld biedt

Snelle levering, duidelijke communicatie per mail. De topper zelf vormt zich naar je lichaam. Als je veel draait (woelt) dan is dit m.i. niet de topper voor jou. De topper kan wel vrij warm worden. Daarom raad ik je ook aan ook het perkal katoenen beddengoed van Hypnia te bestellen. Al met al een prima topper. Ook prijs/kwaliteit verhouding is dik in orde!

Zeer tevreden

Zeer tevreden. Levertijd zoals aangegeven op de website en het product is precies wat ik er van verwacht heb. Goede prijs kwaliteit verhouding!

Zeer tevreden

Een tijdje geleden heb ik de boxspring met opbergruimte besteld. Ik ben zeer tevreden. Het bed is erg mooi en heeft enorm veel opbergruimte. De bestelling was een paar dagen vertraagd, maar dat is netjes opgelost met een geldelijke tegemoetkoming. Goede service!

4. kesäkuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Heel fijn bed en goede service

Lang zoeken naar een bed kwam ik ben hypnia uit. Van het bedrijf had ik nog nooit eerder van gehoord. Toch wilde ik de gok wagen om hier een bestelling te doen. Bed, matras, deken topper en een kussen.

Het bed is makkelijk in elkaar te klikken en bij de verhuizingen moest het bed weer uit elkaar en in elkaar. Het bed heeft de verhuizing doorstaan en werkt perfect.

Matras heb ik via de tool op de site besteld. Met een topper erbij. Hey bed ligt super en mijn rugklachten zijn weg. Dit had ik oprecht veel eerder moeten doen.

De topper viel mij erg tegen waardoor ik wel rugklachten erbij kreeg. De topper was voor mij toch te zacht. Op de site kon ik niet goed vinden of deze terug mocht. Toch even een mail gestuurd. Het verbaast mij positief hoe snel ze reageren ( recensies zeggen wat anders) een vriendelijke medewerker heeft gezorgd dat er een hoes gestuurd wordt (hygiëne) en dat de topper wordt opgehaald. Dit heeft bijna 3 weken geduurd. Echter is het netjes verlopen en kreeg ik mij geld snel terug.

Deken en kussen liggen super.

Ik heb dit bedrijf al bij meerder aangeraden. Omdat het goedkoper is dan bij andere merken en de service top is.

Prijs/ kwaliteit vind ik persoonlijk goed.

Inmiddels aan gewend.

Inmiddels aan gewend.
Het was even schrikken hoor, het kussen kwam heeel plat binnen en was na twee dagen nog heel plat en hard.. ik dacht dat gaat t niet worden he.
Mijn vriend wil er nog steeds niet op liggen (die heeft dan ook een heel dik kussen), maar ik ben er inmiddels aan gewend.

Nu vind ik het wel prettig, het is verder uitgezet en ligt zacht.

Saanut 1/5 tähteä

Because of them changing the delivery…

Because of them changing the delivery date I had to cancel my mattress. Can't believe how hard it is to get my money back .I'm getting different excuses from them .iv rang them and even get told it is being sent today that was last week .now they replied to email saying things are going slow .

31. lokakuuta 2024

Te klein matras..

Wij hebben onlangs een matras besteld voor onze baby dat 120 cm lang moest zijn. Helaas ontvingen we een matras van slechts 115 cm, wat vanwege de grote speling gevaarlijk kan zijn voor een baby. Na contact met de klantenservice kregen we gelukkig de mogelijkheid om een nieuw matras te ontvangen. Tot onze teleurstelling bleek het vervangende matras echter ook 115 cm te zijn.

Na meerdere e-mails heen en weer met de klantenservice, werd ons uiteindelijk verteld dat de enige oplossing was om het matras terug te sturen. Als we alsnog het juiste formaat wilden, zouden we opnieuw moeten bestellen. Daarbij konden ze niet garanderen dat het nieuwe matras wel de juiste maat zou hebben. Ondanks het lange wachten en het extra werk dat we hebben gehad, werd er geen enkele vorm van compensatie aangeboden.

Nu we hebben besloten het matras terug te sturen, krijgen we echter geen reactie meer van de klantenservice.

7. elokuuta 2024
Slome-logo

Vastaus yritykseltä Slome

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Ik begrijp goed hoe teleurstellend en frustrerend deze situatie voor u moet zijn, vooral wanneer het gaat om een product voor uw baby. Uw zorgen over veiligheid en het juiste formaat van de matras nemen wij zeer serieus.

Bij het ontvangen van uw melding hebben wij direct onderzoek gedaan naar de serie matrassen, omdat we vermoeden dat er mogelijk een fabrieksfout speelt. Hierdoor konden wij helaas niet met zekerheid garanderen dat een vervangend matras de juiste maat zou hebben. Wij willen u daarnaast informeren dat, aangezien het om een ander type matras gaat dan de oorspronkelijke bestelling, een nieuwe bestelling ervoor zou zorgen dat de 30-dagen proefperiode weer opnieuw zou ingaan.

Deze topper

Deze topper, de bamboe topper, is echt een hele goede. Ik slaap er heel makkelijk op, en het slaapt heel erg prettig. Maar alsnog is de ondergrond van de topper wel relevant voor je slaap klimaat. Ik slaap zelf op een boxspring, en merk met deze topper wel een behoorlijke vooruitgang.

4. elokuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin