Het is een heel mooi bed, makkelijk in elkaar te zetten met een duidelijke gebruiksaanwijzing. Het bed ligt heerlijk, en heeft een chique uitstraling. Het enige verbeterpunt zou zijn dat bet bed i... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Fijn bed (noma 160x200), erg degelijke kwaliteit, goed en gemakkelijk in elkaar te zetten. Levering wel een bijna een week later dan gepland, en geen updates hierover. Na zelf erachteraan te bellen we... Näytä lisää
Yritys on vastannut
De levering was zoals beloofd, wat ik eerlijk gezegd niet had verwacht door alles wat ik las over andere leveranciers van bedden. Bed is netjes op tijd geleverd en ziet er goed uit!
Yritys on vastannut
Matras slaapt zeer hard, niet geschikt voor zijslapers, s´ochtends allebij zere rug, is na bijna 2 weken nog niet volledig opgezwollen naar dikte 30cm, is nog maar 26cm dik, vorige week email gestuurd... Näytä lisää
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Een praktisch en fijn bed wat makkelijk in elkaar te zetten was. De levering was daar in tegen dramatisch maar daar kan dit bedrijf niks aan doen. Hopelijk doen ze binnenkort zaken met een ander leveringsbedrijf dan DB Schenker.
Super snel geleverd en een heel mooi product. Werd stevig verpakt, dus veilig verstuurd. Onze dochter ligt heerlijk op het matrasje! Hij is lichter dan ik had verwacht wat heel fijn werkt met het opmaken van het bedje! Aanrader!
Was over the moon de eerste maanden. Maar al snel na maand 2 kwam ik met lichaam klachten. Onderrug pijn, heup pijn. De matras is best zacht geworden en heb blijvende deuken. Erg jammer want hoe hij de eerste 100 dagen lag was GEWELDIG. MAAR HELAAS

Vastaus yritykseltä Slome
Heb deze topper in Augustus gekocht. Goede service, snelle bezorging. Had vaak last van mijn rug na het slapen, nu niet meer. Blij met mijn aankoop!
De levering was vlot. Lastig was dat het tijdstip van levering niet bekend was. Het matras ligt heerlijk.
Bed met opbergbox was geen sinecure om in elkaar te zetten. De handleiding mist een aantal tips. Zo is het niet eender hoe je de lattenbodem op het pompsysteem legt, en zo staat er niet in dat de matras op de lattenbodem moet voordat het pompsysteem werkt. Gelukkig werden we door Hypnia via mail geholpen. Ook zijn bij ons de uiteinden van het lattenbodemframe niet stevig vast te vijzen. We hopen dat dit geen kwaad kan. Tip: graag een videohandleiding en/of de mogelijkheid om te laten monteren. Alleszins, na het werk, kwam gelukkig de beloning van een goed bed met een goede nachtrust als gevolg!
We hadden een nieuwe topper nodig. We wilden een topper welke mijn rugklachten zou tegen gaan, tevens wilden we een wat zachtere ervaring krijgen van de bestaande matrassen. Deze topper is het geworden en bevalt zeer goed. Een zachtere slaapervaring en geen klachten meer van de rug.
De bestelling werd echt snel geleverd en het pakket was in perfecte staat, onbeschadigd en in makkelijke pakketten. Vervolgens bleek het ook nog eens snel en zeer makkelijk in elkaar te zetten. En, belangrijkste, goede kwaliteit en een geweldig matras. Mijn dochter slaapt als een roos 😊
Heel tevreden over de matras! Geeft goede ondersteuning aan mijn rug. Sinds ik op deze matras slaap heb ik geen rugpijn meer. Ook tevreden over de klantenservice. Goede communicatie voor de levering. Aanrader.
Even though there was a quality issue with my order, it has been quickly resolved. Overall satisfied with my purchase.
Top matrasje - stevig en zacht tegelijkertijd. Levering snel
Ik heb al drie keer een matras gekocht bij Hypnia en elke keer was de service op en top: goede klantenservice en altijd paraat om te helpen in geval van misverstanden
Goede en snelle service!
Informatie is duidelijk, goed en adequaat!
We hebben lekker geslapen. Alleen de pijn in de rug gaat niet weg. Wellicht dat het nog wennen is want het ligt wel erg lekker.
Top kwaliteit- & prijsverhouding. Deze topper ligt heerlijk en voelt als een extra matras. Ik heb de harde versie besteld en had eerlijk gezegd verwacht dat hij wat harder zou zijn.
De door mij bestelde matras bleek na een tijdje te hebben beslapen eindelijk het juiste matras.
De Hypnia Ultieme Hybride heeft een prima drukverdeling al lijkt het matras in aanvang redelijk hard,maar voldoet prima ...geen kuilen en in bed van zij wisselen is moeiteloos.Dus om kort te gaan een prima matras.
We hebben onlangs een Hypnia-matras voor mijn zoon gekocht, en het is geweldig! Vanaf de eerste nacht slaapt hij heerlijk, als een roos. De matras is zo comfortabel en biedt perfecte ondersteuning – hij wordt uitgerust en energiek wakker. De kwaliteit is uitstekend en het is duidelijk dat deze matras lang mee zal gaan. Hypnia heeft onze verwachtingen overtroffen, en we zijn ontzettend blij met het verschil dat het heeft gemaakt voor zijn slaap. Echt een aanrader
Het bedrijf heeft mij een Topper geleverd die geheel voldoet aan mijn verwachtingen wat betreft hardheid .Ik had een Topper maar deze zakte in korte tijd door .Ik heb deze Topper met zorg uitgezocht en heb daardoor een goede aankoop gedaan .Het doorzakken is voorbij en ik ben heel blij dat ik deze Topper heb gekocht .
De matrassen bevallen heel goed mijn vrouw en ik slapen beter en ik heb veel minder last van m’n heup dus is het een goede aankoop
Snelle bezorging en eenvoudig om het bestelde bed in elkaar te zetten. Helaas is er een productiefout, maar het lijkt erop dat Hypnia dit gaat oplossen. Het contact hierover loopt in ieder geval prettig.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.