Mijn voordeur was stuk, ik kon met moeite dicht krijgen, in de zomertijd het probleem is erg geworden dat ik moest een afspraak met SKK maken. Vervolg zij heeft zo goed het probleem opgelost, dus mij... Näytä lisää
Zeer tevreden over de service van SKK Kozijnwacht. De afspraak verliep prettig en professioneel. De medewerker was vriendelijk, deskundig en werkte netjes. Alles werd duidelijk uitgelegd en goed uitge... Näytä lisää
Yritys on vastannut
De reparatie was prima en vriendelijke medewerker. Geen 5 punten omdat ik bijna 6 weken moest wachten voor mijn raam gerepareerd kon worden en dit vind ik wel erg lang,
Yritys on vastannut
Ik vond het een prettige, aardige mijnheer die bij ons het raam gecontroleerd en hersteld heeft. Hij dacht ook goed mee. Deze mijnheer stelde zich ook voor. Dat is bij sommige andere bedrijven weleen... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Tietoja yrityksestä SKK Kozijnwacht B.V.
Yrityksen kirjoittama

SKK Kozijnwacht helpt bij reparatie, onderhoud en (energetische) verbetering van bestaande kozijnen.
Onze monteurs hebben verstand van kozijntechniek, profielsystemen en geïntegreerd hang- en sluitwerk.
Speerpunten van onze dienstverlening:
- skk.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 95 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
In3 iyi kullandığını bildiği için…
In3 iyi kullandığını bildiği için mecbur alacağını düşündükleri için her türlü fiyatlarda oynama yapıyorlar

Zeer kundige medewerker
Zeer kundige medewerker. Hij legde alles uit en heeft zijn werk netjes gedaan.

kundige monteur
kundige monteur. Alles weer fris en fruitig afgesteld en in no-time wat problemen opgelost.

Vastaus yritykseltä SKK Kozijnwacht B.V.
Zeer tevreden en geen probleem
Ze controleren al jaren de ramen netjes of alles nog goed werkt en doen er onderhoud aan. Laatst was er iets met 1 van de ramen en kon al snel een afspraak inplannen. Eenmaal aangekomen kregen we een beleefde man aan de deur en heeft de raam snel kunnen repareren. Soms kan dit langer duren, maar dan is het ook maar net wat is het probleem.

Vastaus yritykseltä SKK Kozijnwacht B.V.
Super service snel en correct
Super service snel en correct en nog gezellig gesprek gehad en uitleg over raam! Super gedaan heren!

Friendly repair person
Friendly repair person. Did the job very quickly. Customer service was also very helpful and understanding. They put us at ease.

Vastaus yritykseltä SKK Kozijnwacht B.V.
Uw collega was vriendelijk beleefd en…
Uw collega was vriendelijk beleefd en respectvol.
Legde op een rustige manier wat hij heeft gedaan. Dankjewel!.Super gedaan

Vastaus yritykseltä SKK Kozijnwacht B.V.
De monteur was zeer kundig en snel
De monteur was zeer kundig en snel, hij had de oorzaak direct gevonden. Hij heeft ook nog een raam gerepareerd dit was niet gebeld.
5 sterren zijn voor de monteur!
De afdeling planning verdiend niet de schoonheidsprijs, 4 WEKEN wachten en met een opendeur gezeten die in de kiepelstand stond. Telefoniste vond niet dat het urgent was! Wat planning betreft 1 ster.

Vastaus yritykseltä SKK Kozijnwacht B.V.
Vriendelijke monteur die wist wat hij…
Vriendelijke monteur die wist wat hij deed werd prettig opgelost

Vastaus yritykseltä SKK Kozijnwacht B.V.
Left by this company without a working front door for over 2 months (the entire summer period) - at enormous inconvenience as you would expect. This is totally unacceptable & stems entirely from the greed & disrespectful approach of the company towards customers - whereby they take on the business (knowing they do not have the staff to do so professionally) & then just make customers wait extraordinary & disgraceful lengths of time. Absolute shambles.

Vakman langs geweest.
Precies en netjes de deuren die niet meer open konden afgesteld.