Mijn voordeur was stuk, ik kon met moeite dicht krijgen, in de zomertijd het probleem is erg geworden dat ik moest een afspraak met SKK maken. Vervolg zij heeft zo goed het probleem opgelost, dus mij... Näytä lisää
De reparatie was prima en vriendelijke medewerker. Geen 5 punten omdat ik bijna 6 weken moest wachten voor mijn raam gerepareerd kon worden en dit vind ik wel erg lang,
Yritys on vastannut
Zeer tevreden over de service van SKK Kozijnwacht. De afspraak verliep prettig en professioneel. De medewerker was vriendelijk, deskundig en werkte netjes. Alles werd duidelijk uitgelegd en goed uitge... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik vond het een prettige, aardige mijnheer die bij ons het raam gecontroleerd en hersteld heeft. Hij dacht ook goed mee. Deze mijnheer stelde zich ook voor. Dat is bij sommige andere bedrijven weleen... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Tietoja yrityksestä SKK Kozijnwacht B.V.
Yrityksen kirjoittama

SKK Kozijnwacht helpt bij reparatie, onderhoud en (energetische) verbetering van bestaande kozijnen.
Onze monteurs hebben verstand van kozijntechniek, profielsystemen en geïntegreerd hang- en sluitwerk.
Speerpunten van onze dienstverlening:
- skk.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 95 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Niet uit gevoerd wat hij moest doen .
Het probleem heeft u medewerker niets mee gedaan .
Hij heeft mijn deur lichter laten openen . Alleen nu trekt de deur niet goed dicht . En jij zij dat er een nieuwe deur en kozijn in moest . En dat dit de laatste keer jullie willen komen voor deze deur . Dus neem aan dat u bedrijf met pre wonen gaat zorgen voor nieuwe deur en kozijn . Ga dit ook door geven aan pre wonen . Dan weet u dat ook .

Raam los van het kozijn
Mijn raam kwam los van het kozijn en ze zijn gelijk dezelfde dag gekomen om het te repareren, absoluut tevreden

Vastaus yritykseltä SKK Kozijnwacht B.V.
Ik ben blij dat opgelost naar goede…
Ik ben blij dat opgelost naar goede silinder en dat deur goed sluit deze meneer heb snel gedaan en heel vriendelijk hartelijke dank

Vastaus yritykseltä SKK Kozijnwacht B.V.
Na een telefoontje dat ze later kwamen…
Na een telefoontje dat ze later kwamen was de service prima
Het was gelukkig zo opgelost.

Heb ik al opgenoemd!!
Goede morgen,
Ik was 2 keer in contact met de SKK . Ervaring waren prima degene die hier kwamen!! Want zeker is niet iedereen hetzelfde.
Goeie uitleg wat ze aan het doen zijn ,Vriendelijk, maar dat ben ik ook naar hun toe zolang ze dat ook zijn!!

Vastaus yritykseltä SKK Kozijnwacht B.V.
Keurig en het verlooptHet slot…
Keurig opgelost en het verloopt soepeltjes bedankt nog.

Vastaus yritykseltä SKK Kozijnwacht B.V.
Monteur was op tijd, correct en heeft alles keurig netjes gerepareerd

Vastaus yritykseltä SKK Kozijnwacht B.V.
Moest lang wachten voor een afspraak
Moest lang wachten voor een afspraak. Nadat dit door het bedrijf was geannuleerd moest ik weer weken wachten. Dat was niet netjes. De monteur was erg vriendelijk en heeft gedaan wat mogelijk was om het probleem te verhelpen.

Ontzettende aardige man
Ontzettende aardige man. Beleefd en uitleggend. Alles snel opgelost.

Vastaus yritykseltä SKK Kozijnwacht B.V.
de voordeur loopt weer als een zonnetje…
de voordeur loopt weer als een zonnetje en sluit weer perfect

Vastaus yritykseltä SKK Kozijnwacht B.V.
Dekundig inzicht vriendelijk en netjes…
Dekundig inzicht vriendelijk en netjes achter gelaten.

Vastaus yritykseltä SKK Kozijnwacht B.V.
de monteur was iemand met veel…
de monteur was iemand met veel ervaring. heeft de deur goed gerepareerd. een pluim voor de monteur.

Vastaus yritykseltä SKK Kozijnwacht B.V.
De deur is weer gerepareerd
De deur is weer gerepareerd, het was een vriendelijke man die hier is geweest. Bedankt ,we kunnen nu weer normaal in en uit huis komen !

Vastaus yritykseltä SKK Kozijnwacht B.V.
In3 iyi kullandığını bildiği için…
In3 iyi kullandığını bildiği için mecbur alacağını düşündükleri için her türlü fiyatlarda oynama yapıyorlar

Zeer kundige medewerker
Zeer kundige medewerker. Hij legde alles uit en heeft zijn werk netjes gedaan.