Narazie daje tylko 3 gwiazdki. Skine zablokowalo mi konto po tym jak zakupiłam woucher revable. Zapłaciłam za kod ,którego nie dostałam. Zweryfikowalam się wszystkimi dokumentami .Od 3 dni próba ko... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ich wollte PayPal Guthaben kaufen, habe die Seite gefunden und konnte dies dort unkompliziert gegen eine kleine Gebühr tun, ohne Probleme. Sehr gut
Yritys on vastannut
I have been using skine.com for a long time to purchase various credit cards...never had any problems so far...support always responds quickly, competently and friendly...I can unreservedly recommend... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Skine provides unique gift cards and quick, easy access to games and media via email.
Trusted Online Shop
Yrityksen kirjoittama
- Focused on customer satisfaction
- We focus on customer satisfaction and promoting repeat purchases by offering a smooth user experience, a variety of Rewarble products, diverse payment options, and a quick checkout process.
Essenstraat 1, 5616LG , Eindhoven, Hollanti
- support@skine.com
- skine.com
Service Desk
On vastannut 81 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Amazing
Amazing
But credit cards always gets removed. and there are no longer good credit cards, (only Qpay and its bad)
Weken gewacht op sneakers
Weken gewacht op sneakers. Net binnen. Het kwam uit China. De belofte was dat het leren sneakers zou zijn. Nou het ruikt naar plastic en het is ook plastic. 50 euro kosten deze sneakers. Nooit meer kopen bij deze lui. Een grote façade en de winkel bestaat ook niet.
Had ik maar beter opgelet. Geld is weg en moeite nemen om er wat aan te doen kost veel energie en het gaat je niks opleveren.
Super
Dokonałam kilku zamówień wszystkie się zgadzają, wszystko super.
Ik bestel NOOIT MEER bij Skinzline
Na 3 weken ontving ik het bestelde strandjurkje. Dit bleek uit China te komen wat nergens zichtbaar was. Het bleek van slechte kwaliteit. Het strandjurkje kostte €42.99 maar van mijn creditcard werd er €4.99 meer afgetrokken zonder mijn toestemming (waarschijnlijk voor de verzending die gratis zou zijn)! Ik wilde het terugsturen maar de kosten van terugbetaling zijn onaanvaardbaar: €28,70 voor gewone verzending naar China of €74,40 met track&trace.
Toen ik een klacht indiende stelden ze voor om €20 te vergoeden en dan mocht ik het artikel behouden. Toen in daar niet mee akkoord ging omdat ik het artikel niet wilde houden kreeg ik geen antwoord meer.
Excellent and safe application
Ik wil mensen waarschuwen voordat ze…
Ik wil mensen waarschuwen voordat ze bestellen bij Skine via Daopay.
Een maand geleden heb ik een bestelling geplaatst en betaald via Daopay. Het geld is afgeschreven maar ik heb nooit een bestelling ontvangen. Toen ik contact opnam met Daopay zeiden ze dat ik de telefoonverificatie niet had gedaan, terwijl ik die wel heb uitgevoerd.
Daarna moest ik mezelf handmatig verifiëren. Ik heb mijn rijbewijs en telefoonrekening gestuurd zoals gevraagd, maar daarna kreeg ik helemaal geen reactie meer, ondanks dat ik meer dan 30 e-mails heb gestuurd.
Skine reageert wel, maar zij sturen je alleen steeds terug naar Daopay. Je wordt dus van het kastje naar de muur gestuurd en het probleem wordt niet opgelost.
Ik heb daarna opnieuw geprobeerd te bestellen met het nummer van mijn vriendin. Toen reageerde Daopay ineens dat ze weten dat sommige Skine-gebruikers problemen hebben met de telefoonverificatie en dat ze aan een oplossing werken. Volgens reviews op Trustpilot speelt dit probleem al maanden.
Daarom wil ik mensen waarschuwen: denk goed na voordat je hier bestelt.
Als je dit soort betalingen wilt doen kun je beter bestellen bij Gamecardsdirect of Dundle. Daar werkt hetzelfde betaalsysteem wel en daar wordt je tenminste serieus geholpen door de support.
Don’t even waste ur time
Don’t even waste ur time, got scammed of 41 dollars they don’t wat to refund the money, support takes even longer just to get to u, id advice u buy giftcards else where, literally opened scammed, blamed their crypto services even tho they chose to use that service and now they refuse to refund my money
Ik heb een overhemd besteld bij deze…
Ik heb een overhemd besteld bij deze firma.
Helaas bleken er meerdere weeffouten in te zitten.
Gevraagd hoe ik het shirt kon retourneren.
Antwoord was dat het shirt zo ontworpen was.
Op hun site is daar echter niets van te zien
We have Good service
Beste,
Beste,
Ik begrijp dat u aangeeft dat mijn review volgens u onterecht is. Vanuit mijn kant ervaar ik de situatie echter ook als onterecht. Ik wacht namelijk al sinds half februari op een oplossing of duidelijkheid over mijn bestelling.
De betaling moest direct worden gedaan, maar nu lijkt het alsof de betaalpartner weken de tijd krijgt om een probleem op te lossen dat blijkbaar niet goed werkt. Omdat de bestelling via uw website is geplaatst, beschouw ik u ook als mede verantwoordelijk voor het oplossen van dit probleem.
Daarnaast geeft u aan dat het bij een externe betaalprovider ligt, maar deze partij is voor mij als klant niet bereikbaar. Dat maakt het voor mij extra frustrerend, omdat ik nergens direct terecht kan voor duidelijkheid.
Wat ik ook lastig vind, is dat deze betaalmethode nog steeds via uw website wordt aangeboden terwijl er blijkbaar problemen mee zijn. Hierdoor kunnen mogelijk meer klanten in dezelfde situatie terechtkomen.
Ik hoop dat u begrijpt dat mijn review voortkomt uit deze ervaring en het uitblijven van een oplossing sinds februari. Ik zou het op prijs stellen als er zo snel mogelijk een concrete oplossing of duidelijke update komt.
Do czasu weryfikacji ok
Do czasu weryfikacji ok. Ale przyszła werfikacja i brak kontaktu z ich strony. Także czekam może tutaj coś się ruszy. Po kontakcie wszystko wyjaśnione i dostarczone
Na 8 dagen nog niets ontvangen
Na 8 dagen nog niets ontvangen. Hopeloos?

Vastaus yritykseltä Skine.com
Amazing Platform and Trusted!
I was hesistant at first, started with small transactions but Love it!

PayPal Guthaben

Scam site
Yo dont trust these people they shady and will scam you i paid $50 did the id verification and they sent me a broken link when you try to contact support it doesn’t work this site is a scam stay faw away from it

Vastaus yritykseltä Skine.com
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.