Support is erg traag met reageren of er wordt helemaal niet gereageerd. Zowel via whatsapp of via email. Beter geen webhosting of andere diensten nemen van site.nl ik heb site.nl al een tweede ka... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yritys on vastannut
Wij zijn onlangs met meerdere websites overgestapt van Versio naar Site.nl en onze ervaring is zeer positief. De migratie verliep verrassend eenvoudig en alles is zonder enige downtime overgezet.... Näytä lisää
Alles verloopt snel en makkelijk. Ik wist niet precies welk pakket het beste was en kon niet goed de verschillen herkennen. Het script wat ik wilde gebruiken had eigenlijk een heel ander pakket nodig.... Näytä lisää
Voorafgaand aan een domein, DNS en website verhuizing had ik contact gezocht met de support afdeling (toch 1 van de belangrijkste afdelingen van een hosting provider) Dat ging niet alleen erg soepe... Näytä lisää
Site.nl biedt de alles-in-één oplossing voor domeinregistratie en webhosting. Registreer eenvoudig je domeinnaam bij ons of verhuis je bestaande domeinnaam en alle diensten zijn inbegrepen. Met slechts één simpele muisklik activeer je onze webhosting, websitebouwer of e-mailbeheer. Je website is bovendien altijd veilig dankzij de inbegrepen SSL (https) beveiliging. Kies voor Site.nl en profiteer van onze betrouwbare en gebruiksvriendelijke diensten.
Landdrostdreef 124, 1314 SK, Almere, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
I had my best experience because it was a reliable site, it's just the number one among the rest when it comes to online stuffs. And it's also trustworthy.
Vrouwlief wil een webshop en gezien ik al een hosting pakket heb ben ik aan het bouwen gegaan. Gezien ze er ook een beetje bij wil bloggen, ben ik voor Wordpress met Woocommerce gegaan. Voor dat er ook nog maar een product op stond was de website zo traag dat er bijna niet mee te werken viel. Tijdens het laden van een pagina kon ik niet alleen koffie halen, maar het ook opdrinken. Na een avond frustratie heb ik een mail gestuurd naar mijn hosting provider. Binnen een paar uur had ik antwoord en wees Kerryl mij op de Litespeedservers van Site.nl. Snel een pakketje geüpgraded, want voor de prijs hoef je het niet te laten en ik had er ook nog Redis bij. Ik moest dan wel nog een plugin voor Litespeed een Redis configureren en gezien ik hier nooit eerder mee had gewerkt was dit een uitdaging, maar een mailtje aan Kerryl was voldoende. Niet alleen een uitgebreide uitleg, maar hij heeft de gehele configuratie voor de webshop voor mij gedaan. Nu loopt de website als een zonnetje en bouw ik met een gerust hart verder. Top service! Niet meer, niet minder.
Na het verhuizen van mijn domeinnaam naar site.nl had ik veel problemen om mijn Outlook e-mail weer werkend te krijgen. Door de goede hulp van Kerryl deed mijn e-mail het weer na een paar uur. Als zelfstandig ondernemer is het een geruststellende gedacht als je weer zo snel voor je klanten bereikbaar bent.
Ik ben overgestapt naar Site.nl, omdat ik voor mijn hobbysites betaalbare, maar goede en betrouwbare hosting zocht. De recensies waren goed, maar het is natuurlijk altijd even afwachten wat je krijgt en wat je ervaringen zijn.
De verhuizing naar Site.nl was eenvoudig. Hosting en email was snel opgezet. De snelheid van de webservers is prima.
Na de verhuizing liep ik tegen e.e.a. aan rondom een .htaccess bestand dat op deze webserver anders geïnterpreteerd werd (Litespeed itt Apache), maar dat is na even puzzelen ook opgelost.
Ik heb contact gehad met de support afdeling (ook vanwege een ander dingetje), die waren behulpzaam en reageerden vrij vlot.
De ervaringen die ik tot nu toe heb zijn positief!
Vrijwel al mijn (redelijk bescheiden) wensen voor mijn website waren vrij gemakkelijk te verwezenlijken en bovendien simpel uit te voeren.
Via mond op mond reclame bij Site.nl tercht gekomen. Hoofdzakelijk voor een domein voor email. Setup was zeer eenvoudig en het toevoegen aan email-client ging na invullen gegevens out of the box. Reeds na enkele uren was de email up&running. Vandaar mijn 5 sterren
Geweldige service snelle informatie bij het zoeken welke provider de beste informatie leverd. Dik tevredenheid. Een aanrader voor anderen. Ook een domeinnaam zeer snel verzorgt.
Het was niet eenvoudig de site online te krijgen, maar eenmaal gelukt allemaal prima en dik in orde
De helpdesk krijgt van mij een 1. Ik kreeg standaardantwoorden die niet bijdroegen tot het oplossen van mijn probleem. Ik werd niet serieus genomen. Uiteindelijk zelf kunnen oplossen: webmail, emails versturen, ontvangen lukte pas na gebruik van een VPN (buiten NL)

Vastaus yritykseltä Site.nl
Snel af te sluiten, zeer betrokken en bekwame helpdesk.
Menu structuur op android zou duidelijker, meer intuïtieve mogen.
Snelle reactie en oplossing.
Na diverse pogingen om mijn email issue zelf op te lossen uiteindelijk de helpdesk van site gevraagd om hulp. Door het stellen van de juiste vragen en analyse heeft Kerryl het probleem na twee mailcontacten (waarvan één laat in de avond) opgelost. Dank!
Het aanmelden was een koud kunstje. Het overzetten van mail en de website ook.
De helpfiles helpen je wanneer dat nodig is.
Zowel webshop als email snel opgestart. Websuitebuilder ook snel te doorgronden, alles werkt, mooie templates, beste prijs.
Alles loopt tot nu toe vrij soepel.
Overzichtelijk en duidelijk waar iets te vinden is.
Ook de help-chat reageert altijd binnen korte tijd
site activeren etc gaat zonder problemen. Het zijn echter unix servers en dan draait de site daar niet zonder meer op als je van windows servers komt.
Heb al 2 a 3 domeinen + hosting bij deze provider gehad, dit is standaard een go-to voor mij geworden als ik een website nodig had of heb met creatieve ideeën.
Had een jaar geleden een bepaalde situatie waar ik wat hulp bij nodig had en ze hebben me eigenlijk direct geholpen, was als ik het me goed herinner zelfs nog in de avond, super tevreden.
Het dashboard is klantonvriendelijk. Aanpassing van de site om deze te kunnen uploaden was nodig. Geen FTP opload en via de Filemanager kan geen map (folder) worden geupload noch aangemaakt in de public html sectie... Het aanmaken van e-mail adressen is me nog steeds niet gelukt...

Vastaus yritykseltä Site.nl
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.