Support is erg traag met reageren of er wordt helemaal niet gereageerd. Zowel via whatsapp of via email. Beter geen webhosting of andere diensten nemen van site.nl ik heb site.nl al een tweede ka... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yritys on vastannut
Wij zijn onlangs met meerdere websites overgestapt van Versio naar Site.nl en onze ervaring is zeer positief. De migratie verliep verrassend eenvoudig en alles is zonder enige downtime overgezet.... Näytä lisää
Alles verloopt snel en makkelijk. Ik wist niet precies welk pakket het beste was en kon niet goed de verschillen herkennen. Het script wat ik wilde gebruiken had eigenlijk een heel ander pakket nodig.... Näytä lisää
Voorafgaand aan een domein, DNS en website verhuizing had ik contact gezocht met de support afdeling (toch 1 van de belangrijkste afdelingen van een hosting provider) Dat ging niet alleen erg soepe... Näytä lisää
Site.nl biedt de alles-in-één oplossing voor domeinregistratie en webhosting. Registreer eenvoudig je domeinnaam bij ons of verhuis je bestaande domeinnaam en alle diensten zijn inbegrepen. Met slechts één simpele muisklik activeer je onze webhosting, websitebouwer of e-mailbeheer. Je website is bovendien altijd veilig dankzij de inbegrepen SSL (https) beveiliging. Kies voor Site.nl en profiteer van onze betrouwbare en gebruiksvriendelijke diensten.
Landdrostdreef 124, 1314 SK, Almere, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Prima provider. Je krijgt veel voor een relatief voordelige prijs. Wel wat vaker spam in de mailbox, maar de ervaring leert; dat komt ook wel weer goed.
Er waren een aantal problemen opgedoken met mySQL bij de overgang naar hun Zilver Pakket. Eén e-mail volstond evenwel om het team aan het werk te zetten en een oplossing te zoeken. Het probleem kreeg heel vlug een oplossing, een top service en top webhosting bij site.nl. Met speciale dank aan contact persoon Kerryl die alles heel fijn communiceerde. Bedankt !!!
Er wordt gesteld dat je zo een eigen site hebt gemaakt zonder enige technische kennis hiervoor.
Dit klopt absoluut niet. Heb afgelopen week behoorlijk wat tijd gespendeerd hierin maar nog steeds geen site in de lucht.
Staat dat er 24 uur hulp is indien nodig. Heb 1,5 uur zitten wachten op een reactie maar ben toen gestopt.
Dus het verhaal waarmee ze klanten proberen te krijgen klopt niet als je weinig kennis hebt over dit item

Vastaus yritykseltä Site.nl
Er werd snel meegedacht over een FTP probleem, uiteindelijk zat het aan mijn kant in mijn Modem en niet bij site.nl
Via de helpdesk van Site zijn onze problemen met de mailbox snel en vakkundig verholpen. Top!
Snel geregeld,kan echter mail niet op outlook pc installeren, krijg steeds foutmelding . Zal wel aan mijn onkunde liggen. Op telefoon geen probleem

Vastaus yritykseltä Site.nl
Domeinnaam was supersnel actief en met een paar klikken toegevoegd aan mijn pakket.
Prijs kwaliteit verhouding bij Site.nl is super en de service laat niets te wensen over.
Amazing one of the best registrars I've came across! Great prices and love the help I've got from support also!
Aanvraag gaat makkelijk. Wel een tegenvaller dat er nergens staat dat het excl. BTW is dat zie je pas aan het eind bij betalen.
Als ondernemer had ik meerdere domeinen onder gebracht bij een andere hosting provider. Helaas werden daar de prijzen per domein 4 keer zo duur en de support ging heel snel achteruit.
Via Google & Facebook kwam ik snel uit bij site.nl.
Eerst een test domeintje gekocht en het uitgeprobeerd. Na 1 dag was ik er over uit, alles wordt zo snel mogelijk verhuist naar deze provider.
Ze denken met je mee en kunnen je helpen als je tegen problemen aan loopt.
Top services !
Wederom heb ik een website verhuisd naar Site.nl
Duurde dit keer iets langer omdat het onderdeel webhosting niet goed was verlopen.
Na overleg met Kerryl deze hosting even uit en weer aangezet en binnen enkele minuten kon ik de backup van mijn website via een recovery-programma uitvoeren.
Nieuwste PhP beschikbaar en daar kunnen andere hostingproviders nog een puntje aan zuigen.
super goed geholpen om de DNS servers in te stellen, uploadlimieten te verhogen, externe dns databases te koppelen, en uitleg te geven !
Ik zou een betere uitleg voor email op de site willen zien
Verder ziet het er goed uit
In eerste instantie bleek er niet veel gedaan te kunnen worden, maar na wat doorvragen is er meer dan voldoende hulp geboden en mijn site gaat weer super snel :D
Snel en vakkundig via de chat geholpen door Kerryl.
Snelle service door Kerryl met de juiste kennis. Probleem dat ik had met mailversturen werd goed opgepakt en snel aangegeven wat de oorzaak was. Tevens ook voor de oplossing gezorgd
Uitstekend geholpen bij een betaling wat niet goed is gegaan door kerley
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.