Helaas werkt het systeem voor geen meter. Bij het verkrijgen van een opdracht voor dezelfde dag kun je niet bij de vragenlijst. Bij het proberen te verwijderen van mijn account wordt aangegeven dat... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik doe dit nu bijna een jaar, dit is echt het beste (bij)baantje wat er is. Fantastisch contact met de werkgever(s) en makkelijk bij verdienen. Ook erg fijn dat je wekelijks wordt uitbetaald! Ik kan d... Näytä lisää
Ik werk al zeker 15 jaar voor Secret View. Een ontzettend leuk buro met hele korte lijntjes, variatie in opdrachten en prima verdiensten. Ze hebben een overzichtelijk en professioneel platform waarin... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik ben een mysteryshopper voor Secret View al 4.5 jaar, en heb zelf ook mysteryshopping gedaan voor andere bedrijven. Je kan zeker er van zijn dat Secret View de voorloper is van alle mysteryshopping... Näytä lisää
Yritys on vastannut
We’ve built the best feedback platform for retailers and hospitality. We collect feedback from 65,000 mystery shoppers from local communities from all over the world. Our community provides real customer insights for brands like Ahold Delhaize, SPAR, Pathé, Dyson, Patagonia, Holland&Barrett, and Shimano. These companies use our data and homemade platform daily, learning and improving every day. We also provide Compliance Research for supermarkets, liquor stores, gas stations and other places that sell alcohol and/or tobacco. Next to that, we recently added Internal Auditing to our services. Employees can now use the same high-end dashboard when they do internal audits.
Velperplein 23, 6811 AH, Arnhem, Hollanti
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Super leuk om te doen.
Je moet er wel even de tijd voor nemen.
Snelle reactie bij vragen etc.
Je komt mog eens ergens .

Vastaus yritykseltä Secret View
Great company and easy tasks.

Vastaus yritykseltä Secret View
Makkelijk contact te krijgen met de klantenservice, duidelijke vragen, snelle uitbetaling

Vastaus yritykseltä Secret View
Afwisselende opdrachten waar je als Mystery shopper op een eenvoudige wijze kunt inschrijven. Eenvoudige wekelijkse uitbetaling en vriendelijke en vlotte klantenservice.

Vastaus yritykseltä Secret View
Een frisse, moderne organisatie met veel variatie in de vermakelijke opdrachten. Ik heb de medewerkers ook wel eens in het echt ontmoet en ook hier spreekt gedrevenheid en focus uit. Zeker aan te raden en een aanwinst als je de klantgerichtheid van je organisatie tot in detail in kaart wil brengen. Ik kan geen 4,5 geven anders was dit mijn beoordeling geweest:).

Vastaus yritykseltä Secret View
Ik ben sinds kort mystery shopper bij Secret View en ik vind het hartstikke leuk!! Ik heb al hele leuke opdrachten gedaan en er staan er ook nog een paar leuke opdrachten in de planning. Het fijne van Secret View vind ik de klantenservice, zodra ik een vraag heb stel ik die via de chat en ik krijg direct antwoord en helpen ze met het oplossen van mijn vraag. Zo verdien ik een leuk zakcentje bij met iets wat ik leuk vind om te doen en wat minimaal tijd in beslag neemt.

Vastaus yritykseltä Secret View
Zeer betrouwbaar, al jaren goede ervaringen mee. Benaderbare leuke organisatie.

Vastaus yritykseltä Secret View
Ik had een leuke opdracht en het geld is gewoon binnengekomen, dus zeker betrouwbaar! Ook is de chat functie erg fijn want daar word je snel geholpen met alle vragen die je hebt.

Vastaus yritykseltä Secret View
I’ve been a shopper with Secret View for 5 years and have thoroughly enjoyed the experience. The surveys are intuitive and easy to complete, and the team consistently provides excellent support. They are always responsive and helpful. I highly recommend Secret View!

Vastaus yritykseltä Secret View
It was fun to do. Preperation of Secret View was excellent.

Vastaus yritykseltä Secret View
Erg leuk om hieraan mee te doen. Op een heel andere manier winkelen. Goed opletten op totaal andere dingen dan gewoon shoppen. Winkelen met een opdracht.

Vastaus yritykseltä Secret View
Super prettige mysteryshopping website met leuke betalende opdrachten. Ook staat er een fijne klantenservice klaar voor vragen. Ik raad het zeker aan om een zakcentje via deze website bij te verdienen.

Vastaus yritykseltä Secret View
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.