Secret ViewArvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Helaas werkt het systeem voor geen meter. Bij het verkrijgen van een opdracht voor dezelfde dag kun je niet bij de vragenlijst. Bij het proberen te verwijderen van mijn account wordt aangegeven dat... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik doe dit nu bijna een jaar, dit is echt het beste (bij)baantje wat er is. Fantastisch contact met de werkgever(s) en makkelijk bij verdienen. Ook erg fijn dat je wekelijks wordt uitbetaald! Ik kan d... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik werk al zeker 15 jaar voor Secret View. Een ontzettend leuk buro met hele korte lijntjes, variatie in opdrachten en prima verdiensten. Ze hebben een overzichtelijk en professioneel platform waarin... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben een mysteryshopper voor Secret View al 4.5 jaar, en heb zelf ook mysteryshopping gedaan voor andere bedrijven. Je kan zeker er van zijn dat Secret View de voorloper is van alle mysteryshopping... Näytä lisää

1. Markkinatutkija
  2. Tutkimuslaitos

Yrityksen kirjoittama

We’ve built the best feedback platform for retailers and hospitality. We collect feedback from 65,000 mystery shoppers from local communities from all over the world. Our community provides real customer insights for brands like Ahold Delhaize, SPAR, Pathé, Dyson, Patagonia, Holland&Barrett, and Shimano. These companies use our data and homemade platform daily, learning and improving every day. We also provide Compliance Research for supermarkets, liquor stores, gas stations and other places that sell alcohol and/or tobacco. Next to that, we recently added Internal Auditing to our services. Employees can now use the same high-end dashboard when they do internal audits.

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

119 arvostelua

5 tähteä
4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä

Kaikki arvostelut

44 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Super leuk om te doen.

Super leuk om te doen.
Je moet er wel even de tijd voor nemen.
Snelle reactie bij vragen etc.
Je komt mog eens ergens .

18. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä Secret View

Bedankt voor je leuke reactie. Mooi dat je de variatie en snelle ondersteuning waardeert!

Positieve ervaringen

Afwisselende opdrachten waar je als Mystery shopper op een eenvoudige wijze kunt inschrijven. Eenvoudige wekelijkse uitbetaling en vriendelijke en vlotte klantenservice.

Bedankt voor jouw review! We blijven ons best doen 🤗

Saanut 4/5 tähteä

Een frisse blik op klantgerichtheid

Een frisse, moderne organisatie met veel variatie in de vermakelijke opdrachten. Ik heb de medewerkers ook wel eens in het echt ontmoet en ook hier spreekt gedrevenheid en focus uit. Zeker aan te raden en een aanwinst als je de klantgerichtheid van je organisatie tot in detail in kaart wil brengen. Ik kan geen 4,5 geven anders was dit mijn beoordeling geweest:).

Vastaus yritykseltä Secret View

Bedankt voor je enthousiaste review!

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben sinds kort mystery shopper bij…

Ik ben sinds kort mystery shopper bij Secret View en ik vind het hartstikke leuk!! Ik heb al hele leuke opdrachten gedaan en er staan er ook nog een paar leuke opdrachten in de planning. Het fijne van Secret View vind ik de klantenservice, zodra ik een vraag heb stel ik die via de chat en ik krijg direct antwoord en helpen ze met het oplossen van mijn vraag. Zo verdien ik een leuk zakcentje bij met iets wat ik leuk vind om te doen en wat minimaal tijd in beslag neemt.

Vastaus yritykseltä Secret View

Bedankt voor je leuke review! Super om te horen dat je zo geniet van de opdrachten en onze klantenservice als positief ervaart. Fijn dat je op deze manier een leuk zakcentje bijverdient!

Zeer betrouwbaar

Zeer betrouwbaar, al jaren goede ervaringen mee. Benaderbare leuke organisatie.

Vastaus yritykseltä Secret View

Fijn om te horen dat je al jaren goede ervaringen met ons hebt!

Betrouwbaar!

Ik had een leuke opdracht en het geld is gewoon binnengekomen, dus zeker betrouwbaar! Ook is de chat functie erg fijn want daar word je snel geholpen met alle vragen die je hebt.

Vastaus yritykseltä Secret View

Bedankt voor je reactie! Fijn dat je de opdracht leuk vond en dat alles soepel is verlopen.

Highly recommended!

I’ve been a shopper with Secret View for 5 years and have thoroughly enjoyed the experience. The surveys are intuitive and easy to complete, and the team consistently provides excellent support. They are always responsive and helpful. I highly recommend Secret View!

Vastaus yritykseltä Secret View

Thank you for your wonderful feedback! We’re thrilled that you've enjoyed the experience over the years and appreciate your recommendation!

Saanut 1/5 tähteä

Be careful

Be careful, a potential scam.

Vastaus yritykseltä Secret View

Secret View is certainly not a scam. We've been helping enterprise retailers and hospitality brands for over 8 years with mystery shopping research. Over 65,000 mystery shoppers perform assignments for us all over the world on a daily basis. Please feel free to reach out to us directly through the platform if you have any questions—we’re here to help!

It was fun to do

It was fun to do. Preperation of Secret View was excellent.

11. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä Secret View

Happy to hear you had fun and that the preparation was spot on!

Saanut 5/5 tähteä

Erg leuk om hieraan mee te doen

Erg leuk om hieraan mee te doen. Op een heel andere manier winkelen. Goed opletten op totaal andere dingen dan gewoon shoppen. Winkelen met een opdracht.

14. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä Secret View

Leuk om te horen dat het mystery shoppen zo goed bevalt! Het is inderdaad een heel nieuwe manier van winkelen!

Super prettige mysteryshopping website

Super prettige mysteryshopping website met leuke betalende opdrachten. Ook staat er een fijne klantenservice klaar voor vragen. Ik raad het zeker aan om een zakcentje via deze website bij te verdienen.

13. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä Secret View

Bedankt voor je leuke review!

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin