Helaas werkt het systeem voor geen meter. Bij het verkrijgen van een opdracht voor dezelfde dag kun je niet bij de vragenlijst. Bij het proberen te verwijderen van mijn account wordt aangegeven dat... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik doe dit nu bijna een jaar, dit is echt het beste (bij)baantje wat er is. Fantastisch contact met de werkgever(s) en makkelijk bij verdienen. Ook erg fijn dat je wekelijks wordt uitbetaald! Ik kan d... Näytä lisää
Ik werk al zeker 15 jaar voor Secret View. Een ontzettend leuk buro met hele korte lijntjes, variatie in opdrachten en prima verdiensten. Ze hebben een overzichtelijk en professioneel platform waarin... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik ben een mysteryshopper voor Secret View al 4.5 jaar, en heb zelf ook mysteryshopping gedaan voor andere bedrijven. Je kan zeker er van zijn dat Secret View de voorloper is van alle mysteryshopping... Näytä lisää
Yritys on vastannut
We’ve built the best feedback platform for retailers and hospitality. We collect feedback from 65,000 mystery shoppers from local communities from all over the world. Our community provides real customer insights for brands like Ahold Delhaize, SPAR, Pathé, Dyson, Patagonia, Holland&Barrett, and Shimano. These companies use our data and homemade platform daily, learning and improving every day. We also provide Compliance Research for supermarkets, liquor stores, gas stations and other places that sell alcohol and/or tobacco. Next to that, we recently added Internal Auditing to our services. Employees can now use the same high-end dashboard when they do internal audits.
Velperplein 23, 6811 AH, Arnhem, Hollanti
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Leuke opdrachten. Tips voor betere reviews schrijven

Vastaus yritykseltä Secret View
De samenwerking met SecretView verloopt heel vlot. Ze zijn stipt met hun communicatie en uitbetaling. Het is zeker een aanrader.

Vastaus yritykseltä Secret View
Ik heb al een aantal opdrachten gedaan . Sommige op tijd en sommige door laattijdige betaling later (met het weekend ). De opdrachten zijn duidelijk en niet moeilijk . Ze zijn voornamelijk gericht op de attitude van het personeel . Je ziet de app snel evolueren en de tips gebruiken van de reviews die ze krijgen.
Ze streven naar een objectiviteit ten opzichte van de producten zelf .

Vastaus yritykseltä Secret View
I've been a Mystery Shopper with Secret View for about a month now. During this time, I've completed multiple assignments and visited various shops. They have met all their obligations, and the payments are generally quite fair.
One area for improvement would be offering a greater variety of assignments, as the current options are primarily focused on school cafeteria visits. On the positive side, payments are usually made upfront, which is great. However, it would be helpful if they provided more transparency about the criteria used to determine your score after submitting an assessment form.

Vastaus yritykseltä Secret View
Ik heb mijn eerste Mystery Shopping voor Secret View gisteren gedaan. Het was een zeer leuke ervaring. De vragenlijst was ook aangenaam om in te vullen. Ik hoop nog meer opdrachten te krijgen.

Vastaus yritykseltä Secret View
I have been carrying out mystery shopping visits for Secret View since 2021. The tasks are always very well explained, simple and concise. If you have any questions, you can always contact them
via chat or email. Payments are fast. It is a pleasure to be able to contribute to improving customer service through Secret View.
Faço visitas de cliente misterio para a Secret View desde 2021. As tarefas são sempre muito bem explicadas, simples e concisas. Qualquer duvida temos sempre o apoio dos assistentes, por chat ou email. Os pagamentos são rápidos. È um prazer poder contribuir para melhorar o atendimento aos clientes através da Secret View.

Vastaus yritykseltä Secret View
This is something I can highly recomment: Mystery Shopping at its finest.
Fair and honest, interessant and I love the questionaires afterwards.

Vastaus yritykseltä Secret View
Macht Spaß, man kann seiner Leidenschaft dem Einkaufen nachgehen und nebenbei Firmen helfen, indem man sein Einkaufserlebnis mit ihnen teilt. Bin gerne dabei

Vastaus yritykseltä Secret View
Fijne en snelle communicatie, altijd top!

Vastaus yritykseltä Secret View
Prettig bedrijf met behulpzame medewerkers. Vooral Carlo is heel fijn in omgang. Hij zorgt ervoor dat je goed kan starten met de opdrachten en staat altijd klaar als je bij de uitvoering ergens tegen aan loopt. Het bedrijf zelf biedt leuke mogelijkheden aan en zorgt ervoor dat je wel eens een winkel instapt waar je normaal niet naar binnen zou gaan.

Vastaus yritykseltä Secret View
Erg makkelijke manier van werken en erg betrouwbaar

Vastaus yritykseltä Secret View
Fijne contactpersonen en gebruiksvriendelijke interface. Ideaal voor mystery shoppers, vanwege de volgende redenen: goede vergoedingen, snel, gemakkelijk en fijne mederwerkers. Raad het zeker aan!

Vastaus yritykseltä Secret View
Je krijgt snel, goed en duidelijk antwoord op eventuele vragen/onduidelijkheden. Bovendien is het eenvoudig om op een opdracht aan te nemen en is er een grote diversiteit om uit te kiezen. Super fijn en ideaal om voor te werken als je student bent, aangezien je zelf kan beslissen wanneer en hoeveel je wil werken!

Vastaus yritykseltä Secret View
Top platform! Erg professioneel en makkelijk in gebruik. Vergoedingen worden snel uitgekeerd en zijn duidelijk terug te vinden in je persoonlijke profiel. De werknemers zijn ook goed te bereiken en zeer vriendelijk.

Vastaus yritykseltä Secret View
Secret View is a user friendly platform facilitating mystery shopping. The platform has many and clearly describen assignments. Any communication with the support team is easy and quick. Payment is done in a timely manner.

Vastaus yritykseltä Secret View
Goede ervaringen met Secret view
De ene mystery opdracht is natuurlijk leuker als de andere, daarom is het mooi dat het een vrije keuze is.
Opdrachten zijn duidelijk geschreven, kantoor staat open voor verbeteringen en de vergoedingen zijn leuk.

Vastaus yritykseltä Secret View
Been a mystery shopper for Secret View for over 8 years. By far the most user-friendly mystery shopping platform there is. Nothing like SassieShop. They have fun assignments. It depends per assignment what your reward will be. You shouldn't see this as work, just as something you do every now and then because you think it's fun.

Vastaus yritykseltä Secret View
You get fast, proper and clear reply to any questions/uncertainties asked on the platform. Furthermore it is easy to apply for an assignment and there is an extensive diversity to choose from.

Vastaus yritykseltä Secret View
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.