Mina barnbarn (två flickor) har ganska stor erfarenhet av studsmattor och blev förtjusta i den. De har tillbringat mycket tid i studsmattan sedan den blev monterad för några dagar sedan. De har en mi... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jag fick först fel hoppduk och kundservice var då inte hjälpsam (och dessutom långsam). Sen när jag blev kopplad till returavdelningen, så löste de mitt problem supersnabbt och skickade en ny duk!... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Bra studsmatta, enkel och bra funktion både för att montera upp och ner för vinterförvaring. Rätt tydlig instruktion men man får tänkta till vid något tillfälle för montera rätt. Funkar bra att sätta... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Fick hem paketet i det skicket man kan ränkna med när postmord är inblandat. Men allt var bra packat så inga skador på trampolinen. Förutom ett knäppfäste till ett av benen. Fick supersnabb service oc... Näytä lisää
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 42 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Fick snabbt svar av kundtjänst och en länk till den reservdel jag behövde. Mycket nöjd.
Snabb leverans och tydlig information på hemsidan.
Jag köpte min studsmatta 2013, och det är skönt att även om det kostar en slant kunna få hjälp att hitta reservdelar och att de faktiskt går att få tag på, så att vi kan hoppa vidare på ett säkert sätt. Snabb och korrekt service.
Den är rejäl och gillar att skyddsnätet går innanför stolparna. Ingången känns smidig och säker för våra små. Snygg och stabil samt underbar att hoppa i.🙂
Fick studsmattan 2 dagar efter beställning. Mycket bra service.
We need parts when our trampoline was damaged in a storm. Contacted customer support who helped me out to order the correct parts online. Friendly and helpful service and extremely fast delivery.
Snabb lösning och åtrbetalning för felaktigt val av produkt jag gjort
Jag är mycket nöjd, med bemötande, hjälp (per telefon) med att identifiera och ta fram produktnummer på de reservdelar jag behövde och med den snabba leveransen. Allt har fungerat.
Smidigt hela vägen från beställning till leverans
Bra helhet även om lagersaldo initialt visade fel och det tog någon vecka att få matta.
Smidigt och snabb leverans. Vi behövde en reservdel efter att ha använt studsmattan i 4 år, den gick lätt att hitta och beställa på hemsidan
Hjälpsamma att hitta rätt tillbehör. Oerhörd snabb leverans !
Bra service då jag ringde för att fråga om råd, trevligt bemötande!!
bra produkt, snabb leverans. Passade tyvärr inte till min gamla hoppställning, men enkelt att returnera.
Bara för att vår jump games inte funkar o de inte kan hjälpa med den som sålt den drar jag ner betyget. Annars supernöjda med studsmatta o kundservice kring den

Vastaus yritykseltä Se Northtrampoline
Leveranstid på drygt 3 månader som blev uppskjuten två gånger.
Skyddet var annars bra.

Vastaus yritykseltä Se Northtrampoline