Voor de tweede keer besteld omdat ik dik tevreden ben over de kwaliteit van zowel de planten als de zorgvuldige verpakking tijdens vervoer. De eerste bestelling betrof 4 appelbes en nu 4 honingbes.... Näytä lisää
Tout était parfait, les plantes correspondent à la description, elles sont en parfaite santé, l’emballage est génial et les délais ont été respectés. Je n’hésiterai pas à refaire appel à cette firme.... Näytä lisää
J'ai commandé 4 fruitiers colonnaires commande bien arrivé etdans les délais. Par contre un des arbres arriver en bourgeon n'a jamais évolué ni fleuri ni fait de feuilles il s'agit du cerisier. No... Näytä lisää
Een geweldige service behoort bij Schrama tot het standaard pakket. Mocht er iets mis gaan dan biedt schrama kweekerij een prima opvolging van het probleem en lost dat in een handomdraai weer op! Je k... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Welkom bij Schramas.com een onderdeel van boomkwekerij Schrama. Al uw planten, al meer dan 50 jaar lang, direct van de kweker. Met zorg en op een milieuvriendelijke manier gekweekt. Hierdoor bent u altijd verzekerd van verse, mooie en sterke planten. Ons familiebedrijf is sinds 1968 gevestigd in de Flevopolder en gespecialiseerd in het kweken van hoogwaardige fruitbomen en planten voor professionele fruittelers. Sinds december 2019 leveren wij ook aan particulieren. Al onze teelten vallen onder de Naktuinbouw ELITE certificering, wat staat voor een goede traceerbaarheid en hoge kwaliteit van het product.
Professor Zuurlaan 10, 8256 PE, Biddinghuizen, Hollanti
- cs@schramas.com
- schramas.com
On vastannut 68 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
porte-greffes, greffoir Sono
Pour les porte-greffes commandés(Pyrus communis, divers Mallus(M7 M9 M106 M111 P22), Cydonia oblonga BA29) : pas de problème car tout est bien ficelé/identifié (juste être précautionneux au moment de défaire les paquets si vous avez plusieur porte-greffes différents afin de ne pas les mélanger : penser à préparer des étiquettes à l'avance pour bien les identifier individuellement au déballage) ; globalement les systèmes racinaires sont bien développés mais un peu juste sur certains plants.
Pour le greffoir : bof (la lame est bien biseautée sur un seul coté, est bien tranchante mais le fil était un peu émoussé, la lame a du jeu, le bord de la lame écussonoir fait 2 mm d'épaisseur donc probablement inutilisable_pourquoi pas effilée?_la plastique du manche fait cheap, l'aspect global est moyen...reste à voir si le tranchant tient dans le temps).
goede kwaliteit, maar problemen met de levering
De geleverde onderstammen zijn van goede kwaliteit. Helaas was de levering onvolledig. De communicatie voor de nalevering van de ontbrekende stuks verliep helemaal niet vlot...
Mooie verzorgde plantjes
De plantjes waren goed verpakt en van te voren hadden de plantjes water gehad en zien er gezond uit. Ook zaten er groeistokjes bij. Alles was ook goed verpakt en daarnaast keurig op tijd geleverd
De volledige zending is prima verlopen
De volledige zending is prima verlopen, een kleine opmerking het betrof een pakket van 4 verschillende fruitboompjes , de potjes waren aan elkaar geleefd met tape, en dit precies op de naam/soort van fruitboom je raad het al wie is wat ? Verder was alles top

Vastaus yritykseltä Schrama Boomkwekerij B.V.
Super service, mooie planten.
Goede communicatie via mail, supergoed ingepakt met natte potgrond en snel verstuurd. Helemaal top!

Vastaus yritykseltä Schrama Boomkwekerij B.V.
Ik kreeg twee dode takken die door…
Ik kreeg twee dode takken die door moesten gaan voor bomen, bestel nooit weer wat bij hun. inmiddels de takken weggegooid, zat geen leven meer in.

Vastaus yritykseltä Schrama Boomkwekerij B.V.
Dwerg moerbeiboompjes en honingbessen…
Dwerg moerbeiboompjes en honingbessen besteld, ze zagen er goed uit. Goed verpakt en heel vlot geleverd!

Stecklinge schlecht bewurzelt, Wurzeln trocken, Support antwortet nicht
Ich hatte fünf Apfelbaumunterlagen bestellt. Diese kamen in einem Karton in eine Plastiktüte gewickelt, ohne irgendeine Befeuchtung der Wurzeln, bei mir an. Die Wurzeln waren folglich schon sehr trocken und drei der fünf bewurzelten Stecklinge wiesen zusätzlich annähernd gar keine Wurzeln auf.
Auf zweimaligen Kontakt des Kundenservice habe ich nicht eine Antwort erhalten. Werde dort nicht wieder kaufen, nicht zu empfehlen.

Vastaus yritykseltä Schrama Boomkwekerij B.V.
Het geleverde was van een uitstekende…
Het geleverde was van een uitstekende kwaliteit en snel geleverd!

Prunus armeniaca
Very beautiful plants and a excellent service

Kwaliteit!
Perenboom 'Concorde' en een krentenboompje besteld. Het kwam een paar dagen later binnen en ik was blij verrast over de moeite die gestoken was in de verpakking. Echt heel fijn. De bomen kwamen dan ook in topconditie aan.
Ze moeten nog de grond in, maar er zitten al volop knoppen aan. Ik heb vertrouwen dat ik hier jaren plezier van ga hebben. Betere kwaliteit dan de supermarkt en (bijna) voor niets 🥰
Ik ga hier zeker vaker bestellen. Zolang het tenminste in mijn postzegeltuintje past 😅

Schnelle Lieferung, top Verpackung
Super verpackt,das Bäumchen hat sehr gute Knospenansätze. Nun muss das Granatapfelbaum nur noch gut anwachsen.
Goed materiaal voor een leuke prijs
Goed materiaal voor een leuke prijs. En als verrassing zat er zelfs een bessenstruik bij. Geweldig!
Ze doen wat ze beloven
Ze doen wat ze beloven. En hebben kwaliteit in huis.
Zeer goede kersenboom Karina!
Zeer goede kersenboom Karina!
hij is wel scheef. Maar hij is goed!
ALLTID STOR SERVICE MYCKET BRA VÄXTER!
Aanrader!
Goede raad gekregen vooraleer de aankoop werd beslist.
Snelle en correcte levering
Op basis van eerdere ervaringen nog een bestelling geplaatst!
Op basis van eerdere ervaringen wederom een bestelling geplaatst. En nu ben ik dus in het bezit van een mooi vruchtboompje dat zorgvuldig was ingepakt en afgeleverd. Het boompje ziet er goed uit! Nu maar afwachten. Verder viel op de snelle levering. Ik weet het zeker: Schrama Boomkwekerij B.V. levert kwalitatief hoogwaardige produkten!
Porte-greffes de qualité.
Porte-greffes de qualité.
Excellente communication avec l'entreprise qui est très réactive.
A chaudement recommander.
Un grand merci à eux.
top service
Heel fijn geholpen op de kwekerij zelf, en super dat we een rondleiding hebben gehad.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.