Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 1/5 tähteä

piszcie skargi na samsunga do UOKIK to ich ukarają infolinia zero kontaktu 2 dni na infolinie płatną to juz cos mowi o tej firmie nigdy wiecej nic z samsunga lepiej kupic dwie tansze urzad... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Jeden z najgorszych producentów na rynku. Zero odpowiedzialności za swoje produkty. Większość dożywa ledwo okresu gwarancji. Bardzo słaba jakość materiałów. Drogi serwis, często oddalony o kilkadziesi... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Samsung washer very unstable moves while Operation. Dryer doesn't dry. After 4months. They do not stand behind their product. Still under warranty but claim its the instalation. Then come inst... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Używam urządzenia Samsunga i jestem zadowolony ale promocja Samsunga jestem rozczarowany.Mam 65 lat i wypełnianie stron promocyjnych różnymi wiadomościami muszą prosić osoby trzecie.Zwrot 300zł za za... Näytä lisää

1,5

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

1,5

Kaikki arvostelut

58 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Nie polecam zakupiony telewizor samsung…

Nie polecam zakupiony telewizor samsung działał 5 minut serwis zabrał. Jest decyzja o nowym sprzęcie lub oddaniu pieniędzy. Do dnia dzisiejszego tj.25 marzec ani kasy ani konkretnej daty ich otrzymania. Telewizor został zakupiony 8 marca. Sprawa zgloszona do ukik.

10. maaliskuuta 2025

Też nie polecam Firmy samsung

Też nie polecam Firmy samsung. Dział obsługi klienta wogle nie działa. Wysyłają uszkodzony towar, później na wymianę czeka sie ponad 14 dni.
Nie kupię już u nich nic. Ostatni zakup.

10. maaliskuuta 2025

Portable Samsung A25

J'ai acheté un portable Samsung A25 . Le concept est bon, c'est de l'excellent matériel. Mais lorsqu"on s'en sert, on est envahi de publicité au point de ne plus pouvoir l'utiliser. Il faut absolument souscrire à ADBLOCK pour s'en débarrasser ! (et encore, pas toutes !). C'est du racket ! Je ne suis pas près de racheter un téléphone Samsung !

4. maaliskuuta 2025

UWAGA UWAGA UWAGA- program odkup Samsung

UWAGA UWAGA UWAGA - przeczytaj zanim będzie za późno - Program odkup Samsung prowadzony przez Foxway.

Telefon S20 Ultra w stanie perfekcyjnym - wyceniony na 1000zł - na wyświetlaczu od nowości szkło Dome Glass wiec po ściągnięciu do wysłania do Foxway stan wyświetlacza jak nowy bez najmniejszej ryski - Cały proces przygotowania do wysłania bardzo skrupulatny bo taki juz jestem że musi być wszystko dokładnie - nawet posklejałem specjalną kopertę z miękkiego materiału żeby w transporcie w oryginalnym pudełku ruszając się nie porysował się . Pudełko oryginalne spakowane do większego pudełka i obłożone grubo folia bąbelkowa . Wszystko to udokumentowane zdjęciami i filmem jak działa wszystko wyświetlacz pod kątami i z wskazaniem na numer imei żeby nie zarzucili że to inny telefon . Zdjęcia robione az do włożenia paczki do paczkomatu .
Wycena Foxway - 558zł - argument - uszkodzony wyświetlacz .
Nie ma mowy żeby był uszkodzony czuje się totalnie oszukany i podejrzewam ze nawet jak zrezygnuję z odkupu to wysila mi z powrotem telefon z uszkodzonym specjalnie wyświetlaczem i ani pieniędzy ani telefonu.
Reklamacja złożona do Foxway - Odrzucona dwu krotnie - w Samsung obiecali się tym zająć czekam na odpowiedz ale po wcześniejszych wpisach widzę że nie ma szans . Ja ze swojej strony zaczynam wszędzie opisywać ta sytuację żeby ostrzec kolejne osoby które Foxway zrobi tak jak wszystkich nas i to napisze dużymi literami - POD APROBATĄ SAMSUNG
SPRZEDAJCIE SOBIE OBOJĘTNIE GDZIE SWOJE TELEFONY ALE NIE W PROGRAMIE ODKUP SAMSUNG

22. tammikuuta 2025

Rabaty fo fikcja

Nie polecam SAMSUNG za wprowadzanie klienta w bład. Jesli chodzi o zwroty z promocji za zakup danego produktu. Tak mielismy przy zakupie lodowki w 2022r i zakupie telefonu w 2024r. W kazdym tym zakupie byl proponowany zwrot kilkuset zł przy dodaniu opini (w przypadku lodowki). I mial byc zwrot w przypadku zakupu telefonu. Przy spełanianiu warunkow i tak SAMSUNG wymagał co chwile czegos innego, ciagle cos bylo nie tak. A co za tym idzie wszystko przeciagało sie w czasie. A jak juz wszystko bylo przygotowane ..czas minał by takowy zwrot otrzymac. Uwazam to za scieme. Co do opinii produktow nie ma wielkiego WOW. Zatem ostrzegam przed takimi promocjami SAMSUNG. Moje zakupy z tej firmy chyba sie zakonczyły...

17. joulukuuta 2024

Samsung website is unstable

Samsung.pl or com website is very unstable. Not able to navigate through the website as the system is very slow. Tried to register my product (to obtain a free set of tools), but the Samsung manufacture was asking for a lot of pictures (as a prove of purchase) but also was asking to write an opinion of the product just purchased. Surely, opinion will be or should be based on a number of weeks of the product usage.
Anyway, as I was going through the register process, suddenly I was logged out and all the data provided earlier was lost! Unbelievable!
Samsung, please do get your IT developers and testers on board!

3. helmikuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Samsung shipped a TV full of cracks

We are an IT reseller. From time to time we sell TVs. We resold a TV to a government department. The box came in and looked fine but after opening up the box and turning on the TV, the TV is full of cracks. This TV was not damaged in shipping. It was damaged when it was built and perhaps while preparing for shipment. Samsung won't stand behind their product with repair or a warranty. Buy another TV from another manufacturer not Samsung. They don't care about customers or resellers.

29. tammikuuta 2025

Samsung TV

Avoid Samsung TV’s!! All TV channels gone! Scanning options non functional! Overall a complete waste of time and tech!

28. tammikuuta 2025

Smartwatch samsung watch ultra

Smartwatch samsung watch ultra. Za tyle pieniędzy żeby okrojono barometer a mianowicie wykres spadku i wzrostu ciśnienia powietrza. W watch 4 było super tu tylko aktualny stan w kompasie żadnego wykresu co model to gorzej.zwrocilem do sklepu przez to właśnie.na odpowiedź z samsung members czeka się kilkanaście tygodni.PORAZKA

24. tammikuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Fatalna jakość obsługi klientów

Samsung Polska ??? Fatalna jakość obsługi klientów ! Całkowite lekceważenie i okłamywanie klientów! Arogancja. Można by jeszcze wiele epitetów dodać... Przy próbie zakupu smartfona skierowano m.in. do banku Santander . Rrso 0 %. W ostatnim okienku przy zakupie wyskakuje niepostrzeżenie 11,6 ... Po powrocie artykułu już brak. Ponowna próba z innym i próba zapłaty kartą... z niewiadomego powodu transakcja nie doszła do skutku. Po powrocie na stronę zakupu i tego art. brak. Próba kontaktu tf. - rozmówca odmawia pomocy i wysyła "na berdyczów"... Po 40 minutach dałem za wygraną, w końcu są inni producenci...

23. tammikuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Stanowczo odradzam zakup samsunga !!!!

Stanowczo odradzam zakup samsunga !!!!
Piekarnik NQ5B4553FBS kupiłem trzeciego listopada.
Przyjechał zepsuty. Zgłoszenie tego samego dnia. Pierwsza naprawa nieudana. Druga nieudana. Serwisant twierdzi, że trzeba wymienić. Trzecia próba naprawy udana, ale piekarnik działa tylko tydzień i znowu ta sama usterka. Minął miesiąc od zakupu. Po tygodniu piekarnik został zabrany do wymiany. Potem przez 4 tygodni kolejne 3 próby naprawy. Wymiana dopiero 17ego stycznia !!! Przez ponad 2 miesiące nie mogłem używać piekarnika. Samsung nie potrafił go naprawić lub wymienić. Za każdym razem jak dzwoniłem do serwisu lub samsunga nikt nic nie wiedział. Czy to jest normalna praktyka w samsungu ? Tak traktuje się Klienta ? Nikt nie odpowiedział na reklamacje.

6. marraskuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Samsung is a globally renowned…

Samsung is a globally renowned technology company that has established itself as a leader in various sectors, particularly in electronics and mobile technology. Founded in 1938 and headquartered in Seoul, South Korea, the company has grown to become a major player in industries ranging from smartphones and televisions to semiconductors and home appliances.

One of the most notable aspects of Samsung is its innovation. In the smartphone market, for example, the company has consistently pushed the envelope with its Galaxy series. The Galaxy S and Note lines have been particularly influential, offering high-end features like advanced camera systems, stunning AMOLED displays, and long-lasting batteries. More recently, Samsung has embraced foldable technology with the Galaxy Z Fold and Galaxy Z Flip, which are leading the way in the new wave of foldable smartphones. These devices show the company’s commitment to pioneering new user experiences.

In addition to its smartphones, Samsung is a dominant force in the television market. The brand has become synonymous with top-tier picture quality, particularly with its QLED technology that produces vibrant and accurate colors. Samsung’s Smart TV platform, Tizen, is also user-friendly and offers access to a wide range of streaming services, making it a great option for entertainment enthusiasts.

Samsung's semiconductors and display panels are critical components in a wide variety of electronic devices, from computers to consumer electronics. The company’s research and development in these fields have allowed it to maintain a competitive edge in the tech industry.

Despite its many achievements, Samsung faces competition from other tech giants like Apple, LG, and Sony. However, Samsung's diverse portfolio and ability to adapt to market trends continue to help it stay ahead of the curve. Whether it’s through cutting-edge hardware, user-centric software, or bold design choices, Samsung remains a key player in shaping the future of technology.

In conclusion, Samsung has built a reputation as a company that combines innovation, quality, and consumer-focused design. It continues to evolve with the times, making it a top choice for tech-savvy individuals worldwide.

17. tammikuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Trzymaj się z daleka od tej firmy. Filtrują opinie, nie mają serwisów

!!! Potwierdzam opinie innych. Odradzam kupowanie produktów tej firmy na terytorium Polski. Rozpoczynam właśnie szeroko zakrojona kampanie na ten temat aby uświadomić i ostrzec wszystkich. Serwis (A-tech) to nie serwis Samsunga a serwis "Autoryzowany" przez niego, bo tak jest taniej. Serwis mieści się w obskurnym budynku na terenie Warszawy. Jest to absolutny dramat. Jeżeli czytasz ta opinie to sam sprawdź zarówno opinie o tym serwisie jak i lokalizację - nie kupuj produktów tej firmy!!! Odkurzacz zniszczyl mi podłogę po remoncie w mieszkaniu - nie nadaje się do podłóg winylowych pomimo zapewnień producenta. Dodatkowo Samsung korzystając z okazji unieważnil mi gwarancję na produkt i odmówił naprawy nieszczelności, cytując wymyślone przez serwis atech nieprawdziwe informacje, że to niby ja jestem odpowiedzialny bo niewłaściwie użytkowalem sprzęt. Kolejna rzecz - na stronie Samsunga nie ma rzetelnych opinii, bo firma akceptuje tylko pozytywne komentarze. Mój negatywny, nie został umieszczony. Jeżeli to czytasz to bardzo Cie proszę udostępnij to jak największej ilości osób które znasz tylko tak możemy coś zmienić

1. joulukuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Samsung nie posiada własnych serwisów…

Samsung nie posiada własnych serwisów ,wszystkie punkty w Europie to Kowalscy mający firemiki usługowe które mają umowy autoryzacjne , Kowalscy mają oklejane własne samochody znakami Samsung a serwisanci to Biedaki którzy pracują za miskę ryżu dla Kowalskiego. Samsung nie szkoli serwisantów . Serwisanci idą do ludzi na żywioł bez jakiejkolwiek wiedzy . Sami dochodzą jak naprawić urządzenie.

29. joulukuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

w marcu zakupiłam projektor, zareklamowałam go dzień po zakupie, sklep przyjął reklamację i przetrzymywał mój produkt przez ponad 2 miesiące. Serwis nie odpowiadał na maile, czy telefony, odesłano mi niesprawny produkt, twierdząc, że jest z nim wszystko ok.
25.11 zareklamowałam go ponownie.
27.11otrzymałam informację, że zostanie do mnie wysłany kurier
mamy 12.12 a kuriera jak nie było tak nie ma, oczywiście Dział Obsługi Samsunga mnie totalnie olewa.

Ostrzegam przez zakupem tego projektora (Projektor Samsung The Freestyle Gen.2 ) i ogólnie produktów firmy samsung, bo napisać że mają fatalną obsługę…sługę klienta i serwis, to jakby nic nie napisać.
Dramat.

12. joulukuuta 2024

Byle nie SAMSUNG.pl

Szkoda, ze nie da sie dac minusowych punktow.
Katastrofa.
Najpierw kupujac telewizory w trakcie placenia zmienila Sie ich cena. Wiec nie kupilam.
Podczas kolejnej proby zakupu kolejna niespodzianka.

Kupilam 2 komplety tv z ramka, samsung wyslal 10" wieksze ramki.
Ja mam za jest zwrot zaplacic!!! Pomylka!!!
Niech zabieraja I ramki I telewizory!!!

6. joulukuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Kupiłem Galaxy S24 FE w promocji ze…

Kupiłem Galaxy S24 FE w promocji ze słuchawkami które miałem dostać w gratisie. Zgłoszenie do odbioru nagrody zrobiłem poprawnie i otrzymałem potwierdzenie mailowe , że zostały spełnione warunki promocji a o wysyłce nagrody zostanę poinformowany w osobnej wiadomości. Dwa miesiące po zakupie dalej słuchawek nie otrzymałem. Czuję się nabity w butelkę, więcej nie kupię Samsunga !

1. lokakuuta 2024

BESPOKE Jet complete VS20A95843W

Opinia dotyczy Odkurzacza BESPOKE Jet complete za 3599 zł super model :(

W lutym 2024 zakupiłam odkurzacz niby najlepszej firmy i z najwyższej półki. Miałam wystawić opinię (pozytywną) na samym początku bo otrzymałam od firmy 500 zł taka była promocja - chyba specjalnie żeby ludzi nabić w butelkę. Po dwóch miesiącach zużyła się szczotka a konkretnie ochrona pomiędzy plastikiem a stykiem z podłogą - zdjęcia w załączniku. (nastąpiła wymiana - ok) W miesiącu październiku nastąpiła ta sama sytuacja lecz firma Samsung już nie uwzględniła reklamacji dodatkowo wysiadło ładowanie na stacji dokującej - tutaj też reklamacja została nieuznana (ułamane gniazdo ładowania) Jak klient sam może ułamać gniazdo ładowania jeżeli tylko z obudowy wystają dwa metalowe styki, które ładują baterię a obudowa jest jak nowa (stacja dokująca) wina materiału z którego jest to wykonane a nie moja. Obecnie odkurzacz oddaję do rzeczoznawcy gdzie poczekam za opinią oraz do sądu bo nie lubię być oszukiwana (i tak za wszystkie koszty poniesione z rzeczoznawcą oraz kosztami sądowymi będzie obciążona firma Samsung po przegranej sprawie a tym wypadku nie może być inaczej). Sprzęt kosztował 3599 zł więc można coś oczekiwać od niego a nie po 8 miesiącach na śmietnik. Zastanówcie się jak będziecie chcieli kupić - czy nie lepiej zaoszczędzić sobie nerwów. Jeżeli chodzi o serwis to już nie będę się wypowiadała ale masakra.

26. marraskuuta 2024

Produkty Samsung...

Ponoc mam pecha do Samsunga. Od dziecka kazdy zakup Samsung konczyl sie tym ze produkt byl albo wadliwy albo sie psul po gwarancji. Czy to telefon, TV, nawet pamiec RAM w komputerze... Po za Samsungiem nigdy nie mialem problemu z telefonami, RAMem lub TV. Napisalem do nich maila ktory wyglada jak to cos dzis do was pisze. Bylo im przykro. Ale jak mam wiecej pytan to moge napisac. to tutaj napisze.

26. marraskuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Trustpilot-kokemus

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin