Solide elegante og unikke design. Jeg har købt jeres hængekøje, som er den største gave og luksus i min have, og 2 bakke borde, et til haven og et til indendørs brug virkelig kvalitet og smukt design... Näytä lisää

Bestilte min sofa, 2 nakkepudder, sækkestolefyld 100L og 1 x rensespray søndag aften ved 21-tiden. Tirsdag formiddag omkring kl.10, ankom det hele. Det er virkelig effektiv levering 😃 Eneste min... Näytä lisää
Cool puf. Lækkert design og meget funktionel - blød og fin skammel til mine ben. Let og nem at flytte rundt med. Savner vægtangivelse under specifikationer, og hvorfor kun mulighed for ‘hjemmeleverin... Näytä lisää
Fuldstændigt ligegyldige højtalere. Mit fjernsyns indbyggede højtalere har mere bas, fylde og detaljer. Hvis man vil have en højtaler der koster en tredjedel, som kan være i lommen og spiller langt, l... Näytä lisää
sackit designer møbler, belysning og lydprodukter med udgangspunkt i dansk design, ærlige materialer og produkter, der er lavet til at blive brugt i mange år. Vi tror ikke på hurtige trends eller unødvendige funktioner. Vi tror på holdbare løsninger, god komfort og detaljer, der gør en reel forskel i hverdagen.
Vores produkter er designet til hverdagslivet – både inde og ude. Blandt vores mest populære udendørs produkter finder du Soft Sofa Outdoor, som er kendt for sit bløde og afslappede loungeudtryk, Cobana Lounge Sofa med fokus på fleksibilitet og komfort, samt Kirra Double Sunbed og Mollis Lounge Sofa, der begge er skabt til uderum med ro, kvalitet og funktion i centrum.
Vi arbejder med materialer som aluminium, FSC®-certificeret teaktræ, slidstærke tekstiler og løsninger udviklet til at holde til daglig brug og skiftende vejrforhold. Mange af vores udendørs produkter er udviklet med fokus på høj lysægthed, hurtig tørring og materialer, der kræver minimal vedligeholdelse.
Alle produkter designes med fokus på kvalitet, funktion og et roligt, tidløst udtryk. Målet er at skabe produkter, man har lyst til at beholde længe. Made for life.
Vi sender fra Danmark, og de fleste ordrer leveres inden for 1-4 hverdage. Enkelte produkter fremstilles eller tilpasses efter bestilling, og her vil leveringstiden være længere. Leveringstid fremgår altid på det enkelte produkt.
Fragt beregnes ved checkout afhængigt af produkt og leveringsadresse.
Du har 30 dages returret på køb foretaget på sackit.dk.
Har du spørgsmål til produkter, materialer, levering eller vedligeholdelse, sidder vores kundeservice klar til at hjælpe.
Lyngvej 1, 9000, Aalborg, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 91 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Min datter var kommet til at ødelægge opladeren, bestilte en ny oplader, Hurtigt og nemt.

Vastaus yritykseltä sackit
god oplevelse - bestilte et sæt høretelefoner - og de blev sendt samme dag. jeg havde dem dagen efter.

Vastaus yritykseltä sackit
Jeg fik sådan nogle Sackit speak høretelefoner i gave fra mit arbejde til jul.
Jeg læste om dem, de lød gode og kunne holde strøm 4 timer. Allerede i starten kunne de connecte uden problemer, skulle tage dem ind i en bestemt rækkefølge. Etter kort tid, så begyndte venstre og gå ud efter under 30 minutter.
Generelt virkelig et dårligt produkt selvom de lover alt muligt. Jeg skrev og klagede, men eftersom jeg ikke er ansat i det firma mere. Har jeg ikke kvitteringen. De tilbød mig 50% på næste køb. Men hvad skal man med 50% på noget, når det man fik var ubrugeligt.
Generelt dårlig service og dårlig hjælp. Vil ikke anbefale og købe deres earplugs.

Købte 6 puf 2 bordplader og noget snor
Hurtig levering
Ved en fejl glemte de at sende snor blev sendt med det samme jeg opdagede fejlen
Fragtfirmaet stillede pakken i tørvejr da det pissede ned så respekt til dem da jeg havde skrevet den bare kunne stå i indkørslen
Ikke en finger at sætte på den forventede kvalitet og nemt at få fat i kundeservice
Køber helt sikkert mere når det rigtige tilbud kommer

Vastaus yritykseltä sackit
God dialog med Kundeservicen, samt en fælles forståelse og endda løsning

Vastaus yritykseltä sackit
Super disappointed ! I ordered the Expo 185... and I received only the base marble... the only support is not at all useful or supporting. Really disappointed by service and 2-5 days business delivery :/

Vastaus yritykseltä sackit
Min søn havde fået et par Active 200 i gave. Den højre høretelefon virker dog ikke, men vi har ikke en kvittering. Jeg kontakter sackit, hvor Jonas løser problemet. Tager dem til kontrol og efterfølgende sender min søn et par nye, da de også konstaterede fejlen.
Mega godt kundeservice og enormt imødekommende medarbejder

Vastaus yritykseltä sackit
The soft sofa is exactly as we expected! Very comfortable and fun ! Also the client service is very friendly and adequate!
Very happy!!

Vastaus yritykseltä sackit
Jeg har nu brugt min Boomit 60700 i knap 2-3 år og den spiller bare. Både lydkvalitet og materialet holder, ligesom fra dag 1, dog kræver den opladning mere ofte end før.. heldigvis holder den stadig i flere timer på 1 opladning

Vastaus yritykseltä sackit
Jeg havde mistet casen til mine SackIt 200 Earpods.
Vibeke fra deres kundeservice sendte mig et case der var kommet retur fra en anden kunde, kvit og frit.
Det virker og jeg er glad.

Vastaus yritykseltä sackit
Købte Sackit rock 250 for ca. 1 år siden. De var godt nok ikke så dyre så det trækker jo lidt op. Men nu virker den ene ikke længere og de skal lades konstant. Syntes et produkt man reklamerer for som dansk kvalitet burde holde længere end et år. Dansk design ja. Dansk kvalitet… absolut nej.

Vastaus yritykseltä sackit
Super tilfreds med både købet og levering af produktet. Som altid fantastiske varer.

Vastaus yritykseltä sackit
Skønne og dejlige møbler, og servicen var i top fik svar indenfor 1-2 hverdage når man skrev angående spørgsmål

Vastaus yritykseltä sackit
SACKit møblerne tåler ikke at stå udendørs.
Beslag ruster og mister funktion efter 10 måneder.
SACKit har nu tilbudt professionel hjælp til udbedring af skaderne.
Nu håber jeg bare, at de fremsendte beslag er af en kvalitet der kan holde til udendørs brug af møblerne.

Vastaus yritykseltä sackit
Hurtigt leverance og god kundeservice ved bestilling, Forsendelse indpakning i højkvalitet.

Vastaus yritykseltä sackit
Har købt en lader til mobiltelefonerne. Ok produkt.

Vastaus yritykseltä sackit
Commandé 2 fauteuils d’extérieur magnifiques sauf que les billes se tassent. Du coup obligée de commander des sacs de remplissage ce qui implique un nouveau coût + frais de
Port pour la France juste dingue!!

Vastaus yritykseltä sackit
Hængekøjen kom hurtigt og er super flot. Man ligger fantastisk i den og vi er meget tilfredse medkvaliteten. Grunden til SackIt ikke får 5 stjerner, er fordi jeg synes "gummidutten" der sidder og skal forhindre hængekøjen i at "knirke" blev slidt alt for hurtigt. Det tog 2 uger, så var der hul i plastikken. Men selve hængekøjen er ALLE pengene værd.