Banner for sackit

sackit Arvostelua

2 474
TrustScore 4/5 tähteä

4,2

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Solide elegante og unikke design. Jeg har købt jeres hængekøje, som er den største gave og luksus i min have, og 2 bakke borde, et til haven og et til indendørs brug virkelig kvalitet og smukt design... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Bestilte min sofa, 2 nakkepudder, sækkestolefyld 100L og 1 x rensespray søndag aften ved 21-tiden. Tirsdag formiddag omkring kl.10, ankom det hele. Det er virkelig effektiv levering 😃 Eneste min... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Cool puf. Lækkert design og meget funktionel - blød og fin skammel til mine ben. Let og nem at flytte rundt med. Savner vægtangivelse under specifikationer, og hvorfor kun mulighed for ‘hjemmeleverin... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Fuldstændigt ligegyldige højtalere. Mit fjernsyns indbyggede højtalere har mere bas, fylde og detaljer. Hvis man vil have en højtaler der koster en tredjedel, som kan være i lommen og spiller langt, l... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

6. Ulkokalusteet

Tietoja yrityksestä sackit

Yrityksen kirjoittama

Om sackit

sackit designer møbler, belysning og lydprodukter med udgangspunkt i dansk design, ærlige materialer og produkter, der er lavet til at blive brugt i mange år. Vi tror ikke på hurtige trends eller unødvendige funktioner. Vi tror på holdbare løsninger, god komfort og detaljer, der gør en reel forskel i hverdagen.

Mollis Lounge Sofa fra sackit

Vores produkter er designet til hverdagslivet – både inde og ude. Blandt vores mest populære udendørs produkter finder du Soft Sofa Outdoor, som er kendt for sit bløde og afslappede loungeudtryk, Cobana Lounge Sofa med fokus på fleksibilitet og komfort, samt Kirra Double Sunbed og Mollis Lounge Sofa, der begge er skabt til uderum med ro, kvalitet og funktion i centrum.

Soft Sofa Outdoor fra sackit

Vi arbejder med materialer som aluminium, FSC®-certificeret teaktræ, slidstærke tekstiler og løsninger udviklet til at holde til daglig brug og skiftende vejrforhold. Mange af vores udendørs produkter er udviklet med fokus på høj lysægthed, hurtig tørring og materialer, der kræver minimal vedligeholdelse.

Cobana Lounge Sofa fra sackit

Alle produkter designes med fokus på kvalitet, funktion og et roligt, tidløst udtryk. Målet er at skabe produkter, man har lyst til at beholde længe. Made for life.

Levering

Vi sender fra Danmark, og de fleste ordrer leveres inden for 1-4 hverdage. Enkelte produkter fremstilles eller tilpasses efter bestilling, og her vil leveringstiden være længere. Leveringstid fremgår altid på det enkelte produkt.

Fragt

Fragt beregnes ved checkout afhængigt af produkt og leveringsadresse.

Returnering

Du har 30 dages returret på køb foretaget på sackit.dk.

Kundeservice

Har du spørgsmål til produkter, materialer, levering eller vedligeholdelse, sidder vores kundeservice klar til at hjælpe.

Yhteystiedot

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 91 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Kaikki arvostelut

(2 474)

75 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Solide elegante og unikke design.

Solide elegante og unikke design.

23. kesäkuuta 2026

Hej Susanne

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du nyder din hængekøje, og håber at du vil få glæde af den i mange år fremover.

Saanut 5/5 tähteä

Elsker at man kan lukke meget støj ude…fede

Elsker at man kan lukke meget støj ude 🥰 og ellers rigtig god lyd

19. kesäkuuta 2026

Hej Sanne

Tusind tak for din anmeldelse!
Det betyder meget for os at høre, at du er tilfreds. Vi sætter pris på din
feedback!

Super god kundeservice

Super god kundeservice. Høj kvalitet på produkterne. Hurtig levering.

18. kesäkuuta 2026

Hej Johnny

Mange tak for din positive
anmeldelse! Det glæder os at høre, at du er tilfreds med dine nye produkter. Vi
håber, du nyder dem i lang tid fremover!

Saanut 5/5 tähteä

Godt produkt og rimelige prise…

Godt produkt og rimelige priser samt hurtig levering

17. kesäkuuta 2026

Hej Claus

Tak for den fantastiske
anmeldelse! Vi sætter virkelig pris på din støtte og feedback. Vi er glade for
at høre, at du havde en god oplevelse med os. Vi håber du vil handle ved os
igen!

Saanut 1/5 tähteä

Should have received product 2 weeks…

Should have received to product 2 weeks ago. Still nothing and have to follow up to some reply. Poor communication and service so far.

Hope the product will be worth the wait.

27. kesäkuuta 2026

Hej Casper

Tak for din tilbagemelding. Vi beklager dybt den forsinkede levering og den mangelfulde kommunikation fra vores side – det er ikke den oplevelse, vi ønsker for vores kunder, og vi er kede af, at du har skullet rykke for svar.

Vi kan se, at du har været i kontakt med vores kundeservice omkring leveringen, og vi har netop sendt dig en ny mail med opdateret information om din ordre.

Vi sætter stor pris på din tålmodighed og håber naturligvis, at produktet lever op til forventningerne, når det når frem.

Venlig hilsen,

Saanut 5/5 tähteä

Tak til Jonas for hans tålmodighed

Tak til Jonas for hans tålmodighed, da jeg skulle købe udemøbler. Han hjalp meget med hans viden, man følte sig tryg ved at købe det han mente var mit behov. Tak

22. kesäkuuta 2026

Kære Hardy,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner! ⭐⭐⭐⭐⭐

Det glæder mig meget at høre, at du følte dig godt hjulpet i forbindelse med dit køb af udemøbler. Jeg sætter stor pris på din anerkendelse.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Jeg håber, du bliver rigtig glad for dine nye udemøbler i mange år frem.

Jonas // Team sackit

Fin og hurtig service.

Fin og hurtig service.

29. toukokuuta 2026

Hej Gitte,

Tusind tak for din anmeldelse.
Dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med service!

Saanut 3/5 tähteä

God kvalitet

Nice produkt, godt design, virkelig ked af at opdage ved modtagelsen at den er produceret i Kina. Det må være muligt i DK/EU til den pris.

27. toukokuuta 2026

Kære Julie,
Tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord om både design og kvalitet. Det sætter vi stor pris på.
Vi arbejder løbende på at balancere kvalitet, design og pris, og i nogle tilfælde betyder det, at produktionen foregår uden for EU. Det er dog vigtigt for os at understrege, at vi stiller høje krav til både materialer, produktion og arbejdsforhold, uanset hvor produktionen finder sted.
Vi tager din feedback til os og bruger den aktivt i vores overvejelser om fremtidig produktion.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Perfekt produkt

Havde ledt længe - og endelig så det ud til at det rigtige produkt fandtes.

22. toukokuuta 2026

Hej BSalo

Vi er glade for, at du kunne finde de produkter du ønskede.
Vi håber, at du blive glad for dem.

Ekstremt dårlig service

Sad med til deres live lagersalg lørdag d. 30.05 her siger de at man skal skrive ja tak også det køb man ønsker og at betalingen skal ske inden kl. 09.00 da de her åbner showroom i Aalborg, hvilket er helt fair. Kl 08.39 sender jeg dem en besked fordi jeg ikke modtager links til de ting jeg har bestilt i min indkøbskurv. Jeg skriver til dem flere gange også på mail.. jeg har fortsat intet hørt fra dem og ja jeg fik aldrig de varer jeg ville have købt. Man skulle næsten tro at det var et svindel firma.. ekstremt dårlig kundeservice.. jeg må kigge efter have møbler et andet sted og vil ikke anbefalede sackit til nogen.

30. toukokuuta 2026

Hej Liselotte

Vi er meget kede af din oplevelse til vores Live lagersalg. Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal have.

Vores kundeservice er allerede i gang med at undersøge sagen, og arbejder på at kunne finde en god løsning til dig.
Vi håber meget, at vi kan få rettet op på din oplevelse.

18. toukokuuta 2026

Hej

Mange tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at leveringstiden var tilfredsstillende!

Saanut 5/5 tähteä

Meget tilfreds-vareren ankom til lovet…

Meget tilfreds-vareren ankom til lovet tid. jeg har dog ikke taget stolen i brug endnu ;)

11. toukokuuta 2026

Hej Jane

Det er vi rigtig glade for at høre! vi stræber selvfølgelig efter, at vores produkter lever op til forventningerne, og det gør os så glade at høre fra tilfredse kunder.

Vi håber du nyder din stol i det gode sommervejr i år.

God hjemmeside

God hjemmeside, hurtig levering

7. toukokuuta 2026

Hej Steen

Vi er rigtig glade for, at du kan lide vores produkter og at leveringen levede op til dine forventninger.

Saanut 5/5 tähteä

Fint produkt og venlig og hjælpsom…

Fint produkt og venlig og hjælpsom chaufør. Alt super

30. huhtikuuta 2026

Hej Birgitte
Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at du kan lide vores produkter, og rigtig godt at høre at chaufføren var hjælpsom også. Vi håber du får meget fornøjelse af dit køb hos os.

Saanut 4/5 tähteä

Cool puf

Cool puf. Lækkert design og meget funktionel - blød og fin skammel til mine ben. Let og nem at flytte rundt med. Savner vægtangivelse under specifikationer, og hvorfor kun mulighed for ‘hjemmelevering’?

29. huhtikuuta 2026

Hej Hanne

Vi er glade for at du kan lide pouffen. mht. vægt så tager vi din feedback til overvejelse. Der har været flere der spørger efter vægtangivelse under specifikationer.
Hjemmelevering er lige nu det eneste der er muligt med vores varer.
Tak for din fine anmeldelse og din gode feedback!

Hilsen

Saanut 5/5 tähteä

Jeg vil godt sige mange tak til Jonas…

Jeg vil godt sige mange tak til Jonas får en fantastisk god kundeservice jeg har sjældent oplevet noget lignende meget forstående og behagelig oplevelse jeg kan kun sige gode ting om min nemlig lange samtale med Jonas så derfor mine store fem stjerner herfra

8. toukokuuta 2026

Hej Claes,

Tusind tak for de virkelig pæne ord!

Det betyder rigtig meget at høre, at du har haft en så god oplevelse 🙏 Jeg er glad for, at jeg kunne hjælpe dig, og du er altid velkommen tilbage!

Med venlig hilsen,

Team sackit//Jonas

SACKit NO GO 300

Har en SACKit GO 300 radio og må sige, at det er skræmmende, at man kan finde på at sende sådan noget på markedet. Den kan stort set ikke fange signal medmindre den er <1 meter fra et vindue og volumen tager så stort et spring, at vi kun kan stille på alt for lavt eller alt for højt. Kort sagt er den fuldstændig ubrugelig.

8. toukokuuta 2026

Hej Brorson

Det er vi da kede af at høre! Det er ikke meningen at vores Go 300 skal opføre sig sådan. Kan vi få dig til at skrive til vores mail på info@sackit.dk eller ringe på telefon +45 39 39 29 39 i vores åbningstid, finder vi en løsning til dig.

Spiller bare !

Spiller bare !!

Bestilte ekstra fyld til mine sackit stole, der nu på 4 år er ved at være der, hvor ekstra fyld var nødvendig!

Hele processen forløb som det forventes af en online aktør i dag!

20. huhtikuuta 2026

Hej Brian

Vi er virkelig glade for at du kunne lide den service vi tilbyder, og vi håber selvfølgelig også at dine sackit stole holder i mange år endnu.

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin