Solide elegante og unikke design. Jeg har købt jeres hængekøje, som er den største gave og luksus i min have, og 2 bakke borde, et til haven og et til indendørs brug virkelig kvalitet og smukt design... Näytä lisää

Bestilte min sofa, 2 nakkepudder, sækkestolefyld 100L og 1 x rensespray søndag aften ved 21-tiden. Tirsdag formiddag omkring kl.10, ankom det hele. Det er virkelig effektiv levering 😃 Eneste min... Näytä lisää
Cool puf. Lækkert design og meget funktionel - blød og fin skammel til mine ben. Let og nem at flytte rundt med. Savner vægtangivelse under specifikationer, og hvorfor kun mulighed for ‘hjemmeleverin... Näytä lisää
Fuldstændigt ligegyldige højtalere. Mit fjernsyns indbyggede højtalere har mere bas, fylde og detaljer. Hvis man vil have en højtaler der koster en tredjedel, som kan være i lommen og spiller langt, l... Näytä lisää
sackit designer møbler, belysning og lydprodukter med udgangspunkt i dansk design, ærlige materialer og produkter, der er lavet til at blive brugt i mange år. Vi tror ikke på hurtige trends eller unødvendige funktioner. Vi tror på holdbare løsninger, god komfort og detaljer, der gør en reel forskel i hverdagen.
Vores produkter er designet til hverdagslivet – både inde og ude. Blandt vores mest populære udendørs produkter finder du Soft Sofa Outdoor, som er kendt for sit bløde og afslappede loungeudtryk, Cobana Lounge Sofa med fokus på fleksibilitet og komfort, samt Kirra Double Sunbed og Mollis Lounge Sofa, der begge er skabt til uderum med ro, kvalitet og funktion i centrum.
Vi arbejder med materialer som aluminium, FSC®-certificeret teaktræ, slidstærke tekstiler og løsninger udviklet til at holde til daglig brug og skiftende vejrforhold. Mange af vores udendørs produkter er udviklet med fokus på høj lysægthed, hurtig tørring og materialer, der kræver minimal vedligeholdelse.
Alle produkter designes med fokus på kvalitet, funktion og et roligt, tidløst udtryk. Målet er at skabe produkter, man har lyst til at beholde længe. Made for life.
Vi sender fra Danmark, og de fleste ordrer leveres inden for 1-4 hverdage. Enkelte produkter fremstilles eller tilpasses efter bestilling, og her vil leveringstiden være længere. Leveringstid fremgår altid på det enkelte produkt.
Fragt beregnes ved checkout afhængigt af produkt og leveringsadresse.
Du har 30 dages returret på køb foretaget på sackit.dk.
Har du spørgsmål til produkter, materialer, levering eller vedligeholdelse, sidder vores kundeservice klar til at hjælpe.
Lyngvej 1, 9000, Aalborg, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 91 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
SACKit 150 Boom!! BOOM siger jeg bare. Fed lyd når man tænker på hvad det er, en batteridreven bærbar højttaler.. Jeg er imponeret og den skal nydes på campingpladsen til årets Copenhell og Næstved Metalfest🤘
Til prisen og størrelsen, fed fed fed højttaler👍

Skod kina produkter
Jeg havde trukket min anmeldelse tilbage men har fortrudt.

Vastaus yritykseltä sackit
Lækker Sækkestol. Virkelig svær at samle selv (fyld i betræk). Vi er stadig ikke lykkes med at fordele fyldet ordentlig, så ingen har lyst til at sidde i sækkestolen. Den er ikke som dem vi har set i udstilling. Derfor lidt dårlig oplevelse.

Vastaus yritykseltä sackit
Super oplevelse, rigtig fine barstole som lever op til forventningerne. Nøjagtig som beskrevet og vist på hjemmesiden.

Vastaus yritykseltä sackit
Hurtig levering og super lækker mini radio med god lyd og eksklusivt design trods prisen.

Vastaus yritykseltä sackit
We are really enjoyed by our purchase. The shipment was fast and the customer service very réactive. I recommanded !

Vastaus yritykseltä sackit
My Danish isn't very good, so I'll just use English. I was looking for a lamp and found one very quickly. I ordered it and it was delivered super fast. The quality is good and we are delighted with this beautiful lamp. The price-quality ratio is also excellent. So don't hesitate if you see something you like on this site.

Vastaus yritykseltä sackit
Jeg har en Moveit wifi højtaler fra SACKit. Da jeg skiftede internetudbyder, stoppede den med at virke. Jeg skrev til kundeservice for at få hjælp til at koble på mit nye netværk, da jeg ikke kunne få det til at lykkes. Deres svar var blot at deres app ikke længere er tilgængelig og derfor kan jeg ikke bruge højtaleren via wifi længere. Jeg står derfor tilbage et dårligere produkt, som nu ikke har de funktioner, det er købt med. Det er sidste gang, jeg køber et SACKit produkt.

Vastaus yritykseltä sackit
Har fået en sackit soundbar af arbejdet i gave.
Lyden er hul og ikke særlig god. Betjæningen er kluntet. Man skal f.eks holde power knappen inden i 3 sek. for at tænde den. Den slukker alt for hurtigt hvis der ikke er lydinput. Hvorfor!?? Det er lidt frustrerende.
Ellers fungere den som den skal.

Vastaus yritykseltä sackit
A great experience with them, starting with their customer service that answered all our questions promptly and precisely before our purchase!
We bought an Expo 185 lamp which is stunning, surpassing our expectations. For sure we'll purchase again in the future

Vastaus yritykseltä sackit
Jeg bestilte en Multiple Charging Station og den kom i en pakke der var 3-4 gange større end kassen produktet lå i men uden at ligge pap eller plastik i så den væltede rundt i kassen virkelig ikke en godt måde at pakke på