R O S E N F E L D T Arvostelua 758

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Bedste service nogensinde! Min søn havde tabt nogle billeder, han havde fået taget, men han ville ikke sige det til os derhjemme. Der gik så 4 måneder, og vi troede, at billederne aldrig var kommet,... Näytä lisää

Altid leveret billeder i topklasse – han fanger både personlighed og autenticitet med et skarpt blik for detaljen. Servicen er ligeledes på et yderst højt niveau. Min datter stod akut og manglede s... Näytä lisää

Vi skulle bruge det digitale foto fra en fotopakkerne til min datters kørekort. Fotoet opfyldte alle krav bortset fra størrelsen, som jeg spurgte om Rosenfeldt kunne tilpasse så det passede. Jonas yde... Näytä lisää

De er virkelig gode til at tage fantastiske billeder af børnene! Jeg havde lavet en fejl og havde bestilt en forkert pakke. De var virkelig søde og meget behjælpelige og jeg fik den rigtige pakke! K... Näytä lisää

4,8

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Bedste service nogle sinde

Bedste service nogensinde!
Min søn havde tabt nogle billeder, han havde fået taget, men han ville ikke sige det til os derhjemme. Der gik så 4 måneder, og vi troede, at billederne aldrig var kommet, derfor havde vi ikke fået en regning endnu. Da vi så opdagede, at vi faktisk havde fået regningen – og endda med gebyr og rykkerskrivelse – forklarede jeg situationen til kundeservice. Medarbejderen var så sød og fjernede gebyret på 400 kr, fik printet billederne igen og sendt dem helt gratis. Kan ikke anbefale deres service nok!

13. tammikuuta 2026

Super service

Jeg havde brug for hjælp til lidt justering af nogle billeder jeg havde bestilt.
Jeg blev mødt af super hjælpsom og hurtig service - tak for det :-)

27. helmikuuta 2026

Rosenfeldt Fotos for skolebilleder

Rosenfeldt Fotos er vores skolens faste fotoleverandør og leverer altid meget professionelle og kvalitetsrige billeder. I dag lavede jeg en forespørgsel uden for tidsfristen, og de svarede super hurtigt og leverede præcis, hvad jeg havde brug for. Fremragende kundeservice fra Jan og stor opmærksomhed på detaljerne. Meget anbefalelsesværdigt!

10. maaliskuuta 2026

Altid leveret billeder og service i topklasse

Servicen er ligeledes på et yderst højt niveau. Min datter stod akut og manglede sit foto i farve til en valgplakat, selvom det kun var købt i sort/hvid. En besked sendt fredag aften – og Rosenfeldt reagerede øjeblikkeligt. Han forstod præcist format, udtryk og trykkrav uden yderligere forklaring.

Resultat: Valgplakaterne er i tryk. Hurtig eksekvering, kompromisløs kvalitet og en service, der skaber reel værdi, når det gælder🙏🙌✨😃

27. helmikuuta 2026

Gode billeder og exceptionel kunderservice

Jeg henvendte mig med behov for assistance i forbindelse med en mindre justering af filtre på skolefotos. Jeg blev mødt med stor imødekommenhed og professionalisme af Jonas.
Det er tydeligt, at kvalitet og kundetilfredshed prioriteres højt! 5 stjerner herfra og tak for hjælpen og en god service!

20. lokakuuta 2025

Fantastiske billeder af børnene!

De er virkelig gode til at tage fantastiske billeder af børnene!
Jeg havde lavet en fejl og havde bestilt en forkert pakke. De var virkelig søde og meget behjælpelige og jeg fik den rigtige pakke! Kan virkelig kun anbefale dem - håber børnehaven også hopper over til at bruge dem 😍🤞

18. helmikuuta 2026

Hold jer væk fra at bestille skolefotos herfra!

Mine børn har fået taget skolefoto og vi havde bestilt et fælles billede fra begge børn, og et fjolle billede fra min søn 9 klasse.
Vi betalte faktura, men fik kun min søns klsseefoto.

Vi gjorde ikke mere ved sagen.

Men når de så begynder at rykke os få manglende betaling, så bliver jeg sur.

Ikke nok med at de ikke sendes os de billeder vi havde bestilt, så rykker de os gu hjælpende også for manglende betaling.

Aldrig mere billeder her fra!

12. tammikuuta 2026

God kundeservice og gode produkter

Jeg havde selv ikke fulgt op på min levering vis den gamle skole mit barn gik på og havde derfor ikke modtaget billederne. Jeg kontakter Rosenfeldt for at høre om de kan genprinte billederne. Jeg møde virkelige rare og kompetente medarbejdere. Løsningsorienteret og kundemindet service. Jeg handler helt sikkert der igen.

7. tammikuuta 2026

Alt for dyrt og dårlig kvalitet!

Simpelthen alt for dyrt i forhold til kvalitet. Klassefotoet er sløret og i virkelig dårlig kvalitet. Enkeltbilledet er i bundet til venstre sløret. Det ligner et udprint af et billede, en gammel telefon har taget. Særligt klassebilledet. Synes på ingen måde at to udprintede billeder skal i nærheden af 300kr. Super ærgerlige penge at smide efter virkelig dårlig kvalitet..

24. joulukuuta 2025

Meget skuffende oplevelse

Meget skuffende oplevelse. Billederne levede slet ikke op til forventningerne, hverken hvad angår kvalitet, lys eller redigering. Det hele virkede forhastet og uprofessionelt, og jeg følte ikke, der blev taget hensyn til detaljer eller ønsker. Resultatet var desværre ikke noget, jeg kunne bruge. Kan ikke anbefales ud fra min oplevelse.

18. syyskuuta 2025

Skolefotograf Rosenfeldt

Vi har brugt Rosenfeldt som skolefotograf nogle år på mine børns skole, og det kan jeg kun sige rigtig godt om. Min største udfordring har været at vælge mellem alle de gode billeder af mine drenge, hvor især den ene ellers ikke er super fotogen. Jeg har især sat pris på muligheden for at få taget billeder af drengene sammen. Fotograferne er virkelig gode til at få dem til at se afslappede og naturlige ud.
Det er let at booke tid til fotografering, når foto-vognen kommer ud. Da der sidst ikke var plads nok, tog jeg kontakt til Rosenfeldt, som med det samme sørgede for endnu en vogn, så der var tider nok til alle. Billederne kommer ret hurtigt, når de er bestilt og kvaliteten er super. Stor anbefaling herfra :-)

20. syyskuuta 2025