Jeg var meget imponeret over, at man kunne bestille billeder næsten 5 år efter, at de var taget. Nemt og enkelt at bestille og billeder kom hurtigt. Og så er det meget fine priser, som er til at be... Näytä lisää

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Rigtig god oplevelse hos Brdr. Løkke. Super kundeservice, hurtig hjælp til at ændre billede efter bestilling og flot resultat, hvor småting blev rettet. Dejligt selv at kunne vælge portræt i stedet fo... Näytä lisää
Vi har modtaget nogle rigtig flotte billeder af vores datter, som går i børnehave. Udover de flotte billeder er det også et kæmpe plus, at det er nemt og ikke mindst fleksibelt at bestille samt udvælg... Näytä lisää
Fine billeder. Godt stort udvalg af positioner mm. Super nemt at bestille. Lidt dyrt - men nok samme prisniveau som mange lign. Kunne godt billeder med lidt mere “liv” i. Andet end den neutrale hvid... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Tietoja yrityksestä Brdr. Løkke ApS
Yrityksen kirjoittama
Vi lægger stor vægt på, at skolefotografering foregår effektivt og problemfrit i en travl skoledag. Derfor arbejder vores erfarne skolefotografer struktureret og professionelt, så eleverne føler sig godt tilpas foran kameraet. Resultatet er velkomponerede og ensartede skolebilleder, hvor kvalitet, lys og udtryk er i fokus. Vores digitale arbejdsgange gør det muligt for forældre hurtigt at se og bestille billeder online – ofte samme dag – og helt uden købstvang.
Brdr. Løkke tilbyder fleksible løsninger inden for skolefoto, hvor forældre frit kan vælge de billeder og produkter, der passer til deres behov. Samtidig prioriterer vi god kundeservice, hurtig levering og tydelig kommunikation gennem hele processen. Vores fokus på kvalitet, brugervenlighed og pålidelighed har gjort os til en foretrukken samarbejdspartner for mange skoler – hvilket også afspejles i vores anmeldelser på Trustpilot.
Skolefoto uden stress
Yrityksen kirjoittama
- Nem bestilling, hurtig levering og billeder i topkvalitet.
- Vi bruger moderne løsninger, så billederne er klar online kort efter fotografering, og I har frit valg i både motiv og produkt — uden pakke-pres. Vi dækker hele landet med engagerede fotografer og glæder os til at indfange jeres skoleøjeblikke. 📸
100% tilfredshedsgaranti
Hos Brdr. Løkke har vi tilfredshedsgaranti - og det tager vi seriøst.
Yhteystiedot
Fabriksvej 1, 6270, Tønder, Tanska
- 4949 6949
- kundeservice@brdrloekke.dk
- brdrloekke.dk

💥 Tryksager i høj kvalitet – fra os!
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Nem online bestilling og hurtig…
Nem online bestilling og hurtig levering. Meget tilfreds.
Mange godt billeder at vælge mellem
Mange godt billeder at vælge mellem, fair priser og hurtig levering 👍
Hurtigt, nemt og gode priser!
Nemt og enkelt at bestille og billeder kom hurtigt.
Og så er det meget fine priser, som er til at betale!
Kan anbefales.
Ekstrem hurtig levering
Jeg bestilte billederne torsdag eftermiddag og havde billederne fredag! Super hurtigt og fin kvalitet!
Det har været nemt
Bestilte mandag aften
Bestilte mandag aften, havde dem onsdag. Super hurtigt og meget flotte billeder.
Flotte billeder og lynhurtig levering.
Gode billeder og hurtig levering
Hurtig svar og levering bestilte en sen…
Hurtig svar og levering bestilte en sen aften og halvanden døgn efter sener stod jeg med enorme profesionelle billeder i hånden fantastisk service
Lynhurtig ekspedition og supergode…
Lynhurtig ekspedition og supergode billeder. Heller ikke specielt dyrt.
Stadig ikke modtaget..
Der er nu gået 2 uger efter jeg bestilte mine billeder
Stadig ikke modtaget..

Vastaus yritykseltä Brdr. Løkke ApS
Ekstrem hurtig og hjælpsom ekspedition
Ekstrem hurtig og hjælpsom ekspedition. Kan klart anbefale dem.
Generelt elendig oplevelse.
Horrible billeder, man får ikke lov til at se sine klassebilleder før køb, sure og forhastede fotografer. Støt din lokale fotograf i stedet for denne opreklamerede fotograf.

Vastaus yritykseltä Brdr. Løkke ApS
Gode billeder
Gode billeder. God kvalitet. Ekspreshurtig levering til trods for, at vi bestilte billeder med tilbagevirkende kraft.
Perfekt levering.
Perfekt levering.
Bestilte søndag eftermiddag d. 21. December
Levering hos pakkeshop som aftalt tirsdag d. 23. December
Julegaven var i hus!!
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.