1. Kosmetiikkamyymälä

Yrityksen kirjoittama

The two young, female entrepeneurs Chiara & Sophie founded ROQUEBRUN Tan in 2019. The creation of this luxury self-tanning brand stemmed from the fact that there were no good self-tanners for sensitive skin on the market and too little knowledge about sun damaged skin. With different formulas in self-tanners for the face and self-tanners for the body, ROQUEBRUN began to become a major player in the skincare routine for many. ROQUEBRUN offers not only high quality self-tanners, but also all self-tanning accessories and other selftan essentials such as self-tanning mitts. All of the same high quality.

4,3

1 tähti

On vastannut 83 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Gratis pakket gekregen

Ik kreeg een pakketje opgestuurd, omdat ik vaker bij Roquebrun een bestelling plaats. Een ontzettend attent gebaar van dit merk! Er zaten te gekke producten in, die ik ook gelijk heb uitgetest. Ik ben zeer te spreken over de kwaliteit van Roquebrun, het is makkelijk aan te brengen en de tan blijft hele lange tijd mooi zitten!

3. maaliskuuta 2026

Het valt heel erg tegen

Het valt heel erg tegen! Ik had hoge verwachtingen… alle stappen gevolgd die op de verpakking staan. Zowel ik als mijn partner vinden het teleurstellend.

9. maaliskuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

In de adventkalender zaten 2 flesjes…

In de adventkalender zaten 2 flesjes face serum van Roquebrun, het donkere flesje was onder de helft gevuld, en het doorschijnende flesje was helemaal leeg.Kan niet anders zeggen dan 1 ster , zal het niet gauw kopen, geen idee of dit produkt zichzelf oplost, ik had het pas deze week voor het eerst geopend

16. maaliskuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Zelfs voor een hele lichte huid heel fijn

Ik ben erg wit van mezelf en wilde altijd al eens zelfbruiner gebruiken. Ik ben roquebrun via TikTok tegengekomen en was zo benieuwd. In het begin moest ik even wennen. Het is doorzichtig en ik moest even inkomen in het gebruik er van. Maar al snel was ik gewend. Ik gebruik het nu al jaren en ben erg enthousiast. Ik heb geen vlekken maar ben egaal bruin. Zelfs in de winter gebruik ik hun nieuwe nachtcrème en heb ik een lekker kleurtje. Ik ben fan!

5. maaliskuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Ik ben écht verliefd op de producten…

Ik ben écht verliefd op de producten van Roquebrun Tan! 😍 Vanaf het eerste gebruik zie en voel je meteen verschil. De formule smeert super makkelijk uit, plakt niet en geeft een prachtige, natuurlijke glow zonder oranje ondertoon. Gewoon een perfecte, zongekuste teint!
Wat mij vooral verraste is hoe egaal het resultaat is: geen strepen, geen vlekken, alleen maar een mooie, stralende kleur.
Roquebrun Tan is echt mijn go-to voor een flawless tan het hele jaar door. Absolute aanrader! ✨💙

Fan van Roquebrun

Meerdere bestelling bij Roquebrun geplaatst, altijd de volgende dag geleverd gekregen en heb met vragen een super service ervaren. De producten zijn geweldig! Ben vooral erg fan van de Gradual tan body lotion, super makkelijk te gebruiken en je krijgt er een mooie tan van. Roquebrun is zeker een aanrader!!

Saanut 5/5 tähteä

Al jaren fan van Roquebrun!

Ik gebruik al jaren de producten van Roquebrun met heel veel plezier. Het is makkelijk aan te brengen, de kleur is erg natuurlijk en het blijft zeker een week zitten. Voor mijn gezicht gebruik ik de faceserum dark en voor mijn lichaam het serum in de kleur light. Ik kan niet meer zonder!

Saanut 5/5 tähteä

Sinds paar jaar gebruik ik nu…

Sinds paar jaar gebruik ik nu Roquebrun, de gezichtsserum en de body serum. Ben er zeer zeer tevreden over, ik ben 58 en zelfs bij de oudere huid krijg je een egale teint, alsof ik een weekje in Zuid Spanje ben geweest. Geen vlekken of strepen, zelfs niet in mijn lach rimpels. Kan de producten van Roquebrun iedereen aanraden, je zult er geen spijt van krijgen!

2. maaliskuuta 2026
Saanut 2/5 tähteä

Dure producten voor slechte kwaliteit

Dure producten. Gekocht met veel hoop. Je wordt snel oranje.
Ik heb een set gekocht van serum en bodylotion in de lichte kleur. De bodylotion heb ik in het donker ontvangen. Helaas zag ik dit te laat.

Dag 1 na het aanbrengen geeft een mooie tan.
Dag 2 en later brengt vlekken en vegen met zich mee. De tan laat los en ziet er niet meer mooi uit.
Voor het geld zijn de producten het niet waard.

31. tammikuuta 2026

Hi Maud,
Wat vervelend om te horen! Dit is zeker niet de bedoeling.
Zou je ons een mailtje willen sturen naar: info@roquebrun-tan.com? Wij helpen je daar graag verder 💙

Vreselijk product

Ik ben zo oranje als een oempa loempa, ik loop echt voorschut. En dat ook nog in m’n gezicht!

28. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä ROQUEBRUN.

Hi Beau, wat vervelend om te horen dat de kleur niet is zoals je gewenst had. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Zou je contact op willen nemen met onze klantenservice via info@roquebrum-tan.com? Dan kunnen we je situatie samen bekijken en je verder helpen.

Klantenservice

Ik had per ongeluk het verkeerde product ontvangen, maar dit is echt super netjes opgelost. De klantenservice reageerde binnen een dag, stuurt meteen het juiste product op en ik kan het verkeerde product op hun kosten retourneren. Heel fijne service! ik ben nu extra benieuwd om hun tan te proberen!

28. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä ROQUEBRUN.

Hi Kayla, dankjewel voor je eerlijke review! Veel plezier met het proberen van de tan!

Saanut 3/5 tähteä

Goede product

Goede product, alleen de geur maakte me duizelig op het begin en het maakte wel m’n bed vies

10. joulukuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Ik gebruik de producten van Roquebrun…

Ik gebruik de producten van Roquebrun nu een aantal maanden en al moest ik in het begin heel erg aan wennen, (ik was een leek op het gebied van het aanbrengen van selftan producten en hiervoor ook wel wat andere merken geprobeerd maar daar was ik nooit 100% tevreden over en altijd bang dat mensen het zouden opmerken), Roquebrun en hun persoonlijke benadering trokken mij heel erg aan en ik wilde het selftannen echt graag nog een kans geven. Na contact met de meiden met wat goede tips lukt het me nu toch helemaal goed! Ik ben echt super tevreden over de producten en hun service! Ik zou het iedereen aanraden als je een mooie natuurlijke tan wil ;-)!

7. lokakuuta 2025

Amazing

This product is amazing. 10/10! The Roquebrun Gradual Tan delivers a natural, even glow that looks great. Easy to use so highly recommended.

5. syyskuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Een dag later had ik het nieuwe…

Een dag later had ik het nieuwe product, de night restore face cream, al binnen! En het is echt een top product!!! Ik ben er heel blij mee :). Mijn nieuwe favoriet van Roquebrun 💙💙

28. syyskuuta 2025

Lovely product

I absolutely love my experience with ROQUEBRUN Tan. The formula delivers a natural, even glow that looks effortlessly beautiful. The texture is lightweight and absorbs quickly without any sticky residue. Their customer service and delivery were swift and reliable, making the purchase feel premium all the way. I would highly recommend this to anyone looking for a high-quality sunless tan.

25. syyskuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin