Saanut 5/5 tähteä

Ik kreeg een pakketje opgestuurd, omdat ik vaker bij Roquebrun een bestelling plaats. Een ontzettend attent gebaar van dit merk! Er zaten te gekke producten in, die ik ook gelijk heb uitgetest. Ik b... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

In de adventkalender zaten 2 flesjes face serum van Roquebrun, het donkere flesje was onder de helft gevuld, en het doorschijnende flesje was helemaal leeg.Kan niet anders zeggen dan 1 ster , zal het... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Sinds paar jaar gebruik ik nu Roquebrun, de gezichtsserum en de body serum. Ben er zeer zeer tevreden over, ik ben 58 en zelfs bij de oudere huid krijg je een egale teint, alsof ik een weekje in Zuid... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Meerdere bestelling bij Roquebrun geplaatst, altijd de volgende dag geleverd gekregen en heb met vragen een super service ervaren. De producten zijn geweldig! Ben vooral erg fan van de Gradual tan bod... Näytä lisää

1. Kosmetiikkamyymälä

Yrityksen kirjoittama

The two young, female entrepeneurs Chiara & Sophie founded ROQUEBRUN Tan in 2019. The creation of this luxury self-tanning brand stemmed from the fact that there were no good self-tanners for sensitive skin on the market and too little knowledge about sun damaged skin. With different formulas in self-tanners for the face and self-tanners for the body, ROQUEBRUN began to become a major player in the skincare routine for many. ROQUEBRUN offers not only high quality self-tanners, but also all self-tanning accessories and other selftan essentials such as self-tanning mitts. All of the same high quality.

4,3

1 tähti

On vastannut 83 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Ontzettend slecht

Superslecht word mega oranje en vlekt erg.
Hadden het met 2 personen besteld en wilde 1 bestelling terugsturen.
Continu heen en weer gemaild met 100 vragen over of je vanalles tekst en uitleg wil geven zodat ze je kunnen helpen.Maar gewoon simpel een herroepingsrecht retour aanmaken zit er niet in.Uiteindelijk het maar gehouden en in de vuilnisbak gegooid
maar zeker de klantenservice mag ook wel een upgrade.

15. huhtikuuta 2025

Hi,

Wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent met ons product. We willen je graag verder helpen, want we vinden het superbelangrijk dat jij tevreden bent. Zou je ons een mailtje kunnen sturen? Dan kunnen we samen verder kijken!

ORANJE uitslag

Ik kocht een light face serum & het bijhorende light body serum bij een partner. Helaas super oranje.. Echt zonde voor zoveel geld! Voor de vuilnisbak.

24. toukokuuta 2025

Hi Siska,

Je hoeft namelijk helemaal niet oranje te worden van onze tan! Zou je ons een mailtje kunnen sturen, dan kunnen we samen verder kijken naar een passende oplossing.

Top!

De producten zijn echt geweldig en geven een prachtig resultaat! Je merkt meteen dat het om kwaliteit gaat. Daarnaast is de service top. Gisteren had ik een bestelling geplaatst maar vergeten om mijn kortingscode in te vullen. Ik heb ze hierover gemaild en binnen een dag kreeg ik de korting alsnog teruggestort. Daarnaast was ook mijn pakket er al binnen een dag. Super snel geregeld en heel klantvriendelijk – echt een aanrader!

23. toukokuuta 2025
Saanut 2/5 tähteä

Klantenservice onbestaande

Ik kocht het faceserum, na vele lovende reviews te lezen online. Ik ben heel erg bleek van huid, waardoor het light serum de beste optie is. Na het 1 x gebruikt te hebben, werd ik de volgende dag oranje wakker en was het serum extreem donker uitgeslaan. Geen tan waarmee ik naar buiten durfde. Ik mailde Roquebrun omdat ik graag wilde weten of dit aan andere producten zou liggen die ik voor het serum gebruikte, aangezien de tan veel lichter leek op de tiktok reviews die ik zag online. Ik kreeg hierop antwoord, dat het mogelijks door olie in mijn moisturizer kon liggen.

Ik volgde de tips maar kreeg terug de hele donkere, toch wel oranje tan. Ik mailde terug, omdat ik dit wel heel vreemd vind. Volgens mij zou het kunnen dat dit een productiefout zou kunnen zijn en ik per ongeluk een donkere tan geleverd kreeg. Helaas wacht ik al meer dan een week op respons, terwijl de influencers online heel wat toegestuurd krijgen. Krijg ik geen compensatie op een toch wel duur product die ik niet kan gebruiken… Ze beloofden dat ik een compensatie zou krijgen, maar ik kreeg helaas tot op heden geen antwoord. Wat enorm onprofessioneel is..

Voor een faceserum van 50€ verwacht je echt wel kwaliteit. Dit is een stuk duurder dan andere serums van andere merken en werkt dan nog niets eens zoals het geadverteerd wordt..

UPDATE: het bedrijf nam contact op & stuurt een nieuw serum op.

12. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä ROQUEBRUN.

Hi Justine! Jammer om te horen dat je ervaring niet positief was. Stuur ons gerust even een mailtje, dan kijken we samen verder naar wat er is mis gegaan en kijken we naar een passende oplossing.

Saanut 5/5 tähteä

Super tevreden met resultaat van het…

Super tevreden met resultaat van het serum. Geeft een super mooie natuurlijke kleur, dus wordt niet oranje en geeft ook geen vlekken op de huid. Zeker een aanrader voor iedereen die een mooie tan wilt waarbij het lijkt alsof je een weekje op vakantie bent geweest💙

Super fijne producten!

Super fijne producten!!
Geen nare zelfbruiner geur, geen vlekken en al helemaal geen oranje ondertoon.
Echt een aanrader voor een extra tan helemaal nu in het voorjaar 🤩🌸

Gemakkelijk aan te brengen

Gemakkelijk aan te brengen, geen strepen en de kleur ziet er natuurlijk uit. Doet precies wat je hoopt van een zelfbruiner. Nu ben ik gelukkig niet meer zo bleek naast mn vriend!

Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin