Saanut 5/5 tähteä

Ik kreeg een pakketje opgestuurd, omdat ik vaker bij Roquebrun een bestelling plaats. Een ontzettend attent gebaar van dit merk! Er zaten te gekke producten in, die ik ook gelijk heb uitgetest. Ik b... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

In de adventkalender zaten 2 flesjes face serum van Roquebrun, het donkere flesje was onder de helft gevuld, en het doorschijnende flesje was helemaal leeg.Kan niet anders zeggen dan 1 ster , zal het... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Sinds paar jaar gebruik ik nu Roquebrun, de gezichtsserum en de body serum. Ben er zeer zeer tevreden over, ik ben 58 en zelfs bij de oudere huid krijg je een egale teint, alsof ik een weekje in Zuid... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Meerdere bestelling bij Roquebrun geplaatst, altijd de volgende dag geleverd gekregen en heb met vragen een super service ervaren. De producten zijn geweldig! Ben vooral erg fan van de Gradual tan bod... Näytä lisää

1. Kosmetiikkamyymälä

Yrityksen kirjoittama

The two young, female entrepeneurs Chiara & Sophie founded ROQUEBRUN Tan in 2019. The creation of this luxury self-tanning brand stemmed from the fact that there were no good self-tanners for sensitive skin on the market and too little knowledge about sun damaged skin. With different formulas in self-tanners for the face and self-tanners for the body, ROQUEBRUN began to become a major player in the skincare routine for many. ROQUEBRUN offers not only high quality self-tanners, but also all self-tanning accessories and other selftan essentials such as self-tanning mitts. All of the same high quality.

4,3

1 tähti

On vastannut 83 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Saanut 5/5 tähteä

Ik gebruik dit merk nu aan tijdje .

Ik gebruik dit merk nu aan tijdje .. echt fantastisch 🤩
Geen vlekken,strepen of moeilijk gedoe !!
En je hebt veel keus in producten voor iedereen wat wils dus..
In korte tijd zonder moeite een mooie tint krijgen . En dat zonder de ongezonde zonnebank! Ik ben fan !!!

24. syyskuuta 2025

Heel blij mee

Na enige twijfel toch maar aangeschaft, maar absoluut geen spijt. Eindelijk de ideale zelfbruiner gevonden, die goed intrekt, niet vlekt, niet oranje wordt (!), en niet afgeeft. Heel blij mee!

4. heinäkuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

De zelfbruinende producten van…

De zelfbruinende producten van Roquebrun zijn echt een aanrader. Ze brengen gemakkelijk aan, trekken snel in en geven een egale, natuurlijke teint zonder strepen. Het resultaat is mooi en meerdere dagen zichtbaar. Een fijne manier om het hele jaar door een gezonde kleur te behouden.

20. syyskuuta 2025

Roquebrun is fantastisch

De zelfbruiner van Roquebrun is fantastisch. Het is doorzichtig en gemakkelijk aan te brengen. Geen vlekken of strepen, maar binnen een paar uurtjes een prachtige bruine gloed die ongeveer 4-5 dagen blijft zitten. Ik zou het iedereen aanraden, het is het waard!

23. syyskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Bin leider überhaupt nicht happy

Bin leider überhaupt nicht happy - hab mich auf Instagram influencen lassen aber es ist so so streifig immer geworden - man sieht auch nicht wo man schon war
Da hier keine einzig negative Bewertung ist, sieht es für mich ein bisschen nach Bots aus

1. heinäkuuta 2025

Hi Victoria,

We’re so sorry to hear you’re not happy with your experience! Our products should of course never apply streaky. We’d love to help you personally with some tips to achieve the best results. Could you please send us an email at care@roquebrun-tan.com? We’ll gladly look into a suitable solution together. 💙

Love,
Team ROQUEBRUN

Saanut 1/5 tähteä

Het dark serum wordt oranje

Het dark serum wordt oranje. Na een week gaf het nog af op een witte broek en op mijn beddengoed, waarvan ik de vlekken er niet meer uit krijg!

22. elokuuta 2025

Hi Joan,

Wat jammer om te horen dat je niet het gewenste resultaat hebt bereikt met ons serum. Het is uiteraard ook niet de bedoeling dat het product afgeeft. Zou je ons een mailtje willen sturen? Dan kijken we graag met je mee en geven we je tips om het beste resultaat te behalen. We helpen je graag verder!

Team ROQUEBRUN.

Super goede service

Super goede service! Bij ontvangst bleek er minder in mijn fles te zitten en ze hebben mij meteen een nieuwe opgestuurd. Super service dus!

28. elokuuta 2025

Ausprobieren!

Da ich es ganz gern habe, nicht so blass und ungesund wie ein Vampir auszusehen, habe ich im Lauf der Zeit schon sehr viele SB-Produkte ausprobiert.
Aber dieses "Face-Serum Dark Tan", das ich zur Probe erstmal bestellt hatte, ist für mich
"HERAUSRAGEND"; es hat keinen komischen Geruch, nach einmaliger Anwendung im Gesicht sah ich total frisch gebräunt aus. Aber nicht unnatürlich! Für den Winter und Herbst teste ich jetzt nochmal das hellere "Face Tan".
Ich freue mich, dieses Produkt entdeckt zu haben, und vom Preis her bin ich auch angenehm überrascht. Klasse Preis-Leistungsverhältnis!!!

Karin

15. syyskuuta 2025
Saanut 3/5 tähteä

Bodylotion

Ik heb de bodylotion aangeschaft van roquuebrun. Ik smeer het voordat ik ga slapen zodat ik de volgende dag een kleurtje heb.. het ruikt nergens naar als je het opsmeert alleen als je wakker wordt ruik je een bepaalde lucht en ondanks na het douchen blijft die geur op je lichaam 😓 dat blijft bij mij 1 dag aanhouden… heel apart… voor de rest wel heel tevreden

28. elokuuta 2025

Super fijne self tan

Super fijne self tan, en een prachtig egaal resultaat. Als je het elke dag insmeert met body lotion blijft het 7 dagen mooi zitten!

21. elokuuta 2025

Ik heb de gradual tan

Ik heb de gradual tan, en ik begrijp de positieve reacties niet. Dit product vlekt extreem!! Ik heb het meerdere malen geprobeerd, goed gescrubt en moisturizer op plekken aangebracht. Ik smeer het heeeeel goed uit. En iedere keer enorm veel vlekken op mijn benen.

8. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä ROQUEBRUN.

Hi Caro, wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent met onze Gradual Lotion... Kun je ons via care@roquebrun-tan.com laten weten wat voor vlekken je krijgt? Ik weet zeker dat we je kunnen helpen want het product hoort makkelijk in aanbreng te zijn en absoluut geen vlekken te geven.

Ik hoor het graag!

Liefs,
Rianne

Zeer teleurgesteld

Ik heb de gebruiksaanwijzing goed opgevolgd. Ik ben intens wit en dacht dat dit product daar wat aan zou kunnen doen. Helaas heeft dure dit product precies hetzelfde effect bij mij als goedkopere varianten. Het streept en vlekt. Gelukkig had ik het alleen op mijn benen toegepast en ik draag lange broeken ( ivm die witte benen). Ik heb ook de zelfbruiner van dit merk voor het gezicht gekocht... dat durf ik niet eens uit te proberen. Ik ga beiden weggeven aan iemand die niet zo wit is als ik dat ben, misschien werkt het dan beter. Dat het niet afgeeft is ook niet helemaal waar. Na het douchen (meer dan 12 uur laten intrekken) flink staan schrobben met de handdoek hopend het er af te kunnen krijgen ivm vlekken en strepen en het gaf toch echt flink af. Als het zou doen wat jullie beloven dat het doet zou het wel een prachtige kleur zijn geweest. Maar eerlijk is eerlijk...het gaf niet af op mijn beddengoed nadat ik het had aangebracht en ging slapen. Voor mij nooit meer...echt zonde van het geld in mijn geval

10. heinäkuuta 2025

Hi Margreet,

Wat jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over je ervaring met onze producten. We vinden het heel vervelend dat het resultaat niet is wat je ervan had gehoopt, zeker als je de gebruiksaanwijzing netjes hebt gevolgd.

We waarderen je eerlijke feedback en nemen dit uiteraard mee. We willen je graag verder helpen om toch een stralende tan te behalen, want dit is echt mogelijk. Je kunt ons een mail sturen naar: info@roquebrun-tan.com en daar helpen we je graag verder!

Vlekkerig

Ik ben bekend met verschillende zelfbruiners en ik gebruik het al voor een langere tijd. Ik had gezien op TikTok dat deze echt heel mooi zou zijn, dus heb ik deze ook gekocht. Het gaat dan om de dark serum. In het begin is het echt prachtig, de kleur is ook heel natuurlijk. Maar na 1/2 dagen wordt het heel lelijk. Ik kreeg alleen maar vlekken en het schilferde eraf. Vooral op de plekken waar je transpireert (rug, oksels, knieholten, elleboogplooi en je decolleté). Ik zou het zeker niet aanraden, want bij andere (goedkopere) merken blijft het veel mooier en langer zitten en slijt het er egaal af, niet vlekkerig.

23. heinäkuuta 2025

Hi Sarah,

Dankjewel voor je eerlijke review. Jammer om te horen dat je niet tevreden bent over ons product.

We willen je graag meegeven dat het écht mogelijk is om een egale en stralende tan te behalen met dit product. Soms zijn een paar kleine aanpassingen in je routine al voldoende om het verschil te maken.

Stuur ons gerust een mailtje via info@roquebrun-tan.com. We denken graag met je mee en geven je graag persoonlijk advies zodat je het maximale uit je self-tan kunt halen.

Saanut 1/5 tähteä

Oranje, vlekkerig en geeft af.

Wegens het vele voorbij zien komen van Roquebrun op Tiktok, toch maar gehaald om uit te proberen zodat ik op een feestje een mooi kleurtje zou hebben.

Het aanbrengen ging naar mijn idee helemaal goed. Ik heb me gescrub en mijn enkels, ellebogen ed ingesmeerd met een bodylotion zonder olie. Ik werd de volgende ochtend vlekkerig en heel semi oranje wakker. De volgende dag leek ik zelfs nog meer oranje te zijn.

Nu een week later gaat de zelfbruiner er enorm vlekkerig en korrelig af, terwijl ik me wel iedere avond na het douchen insmeer met bodylotion (zonder olie). Ook krijg ik de zelfbruiner er met geen mogelijkheid egaal afgescrub. Wederom weer heel vlekkerig.

Buiten dat ik de zelfbruiner enorm vind stinken (hij zou geurloos moeten zijn) heeft hij ENORM gevlekt op ons beddengoed. En ook op mijn kleding de dag erna, terwijl ik wel vantevoren gedoucht heb.

Normaal gebruik ik bondi sands en daar ervaar ik deze problemen helemaal niet mee.

8. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä ROQUEBRUN.

Hi Michiel, dankjewel voor je eerlijke feedback! Jammer om te horen dat je niet helemaal tevreden bent met onze zelfbruiner. Aan jouw kritische punten te horen lijkt het alsof er misschien iets misgaat in de routine. Dat de zelfbruiner er na een week afgaat, komt omdat de huidcellen zich dan vernieuwen. Dit betekent tijd voor een nieuw laagje tan, en daarbij helpen we je graag verder via care@roquebrun-tan.com om er nu voor te zorgen dat deze stralend en vlekkeloos wordt!

Liefs,
Rianne

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin