Min mand og jeg stak hovedet indenfor i Ren Cykel tæt på Viggo Kampmanns Plads. Vi skulle bruge en ventil. Vi blev mødt af den sødeste og venligste betjening og endte med at gå derfra med en gratis o... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Super nemt at bestille - utrolig stor fleksibilitet i afhentning og levering. Du er hele tiden klar over hvad der sker, hvad det koster og hvornår din cykel er klar. Havde en misforståelse omkring afh... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Bestilte afhentning rep osv. blev i alt 9000kr. Får cyklen tilbage. Sæde er sat ned i dværge højde. Højre hånd bremser sat i ergonomisk umulig vinkel. Forhjul skal strammes, baghjul skal stram... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Virkelig god service, og de er så dygtige til deres arbejde. Jeg har tidligere fået repareret en cykel, som er blev helt perfekt! Har også haft flere cykler til gratis check, hvor man hurtigt får svar... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Vi er autoriserede cykelsmede placeret i København med speciale i reparationer og service af næsten alle slags cykler - elcykler, ladcykler og klassiske cykler. Vi reparerer og klargør din cykel i en af vores butikker, på din arbejdsplads eller gennem vores Hent & Bring service! Sådan foregår det: Book nemt ønskede service online → Vi henter/inspicerer cyklen → Du godkender pris og løsning → Vi reparerer og leverer tilbage - klar til at køre. Har du spørgsmål eller en sag, vi skal kigge på, så kontakt os eller book tid via vores hjemmeside. Vi står klar og glæder os til at hjælpe dig videre med din cykel.
Servicere cykler i HELE København, 1111, København, Tanska
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
I went to REN cykler (near Valby Park) because a part of my bike was missing and the front basket had fallen off. A very kind person helped us right away, even stopping what they were doing to fix it on the spot. Not only was it repaired immediately, but they also didn’t charge us anything for it.
Excellent service, super fast and incredibly friendly. Highly recommended!

Vastaus yritykseltä RenCykel
Utroligt behjælpeligt team 😎 de var så søde at sætte mit støtteben på - kvit og frit!

Vastaus yritykseltä RenCykel
Jeg kan ikke anbefale at bruge dem!
Det er fin telefonservice, men jeg aftalte at få lavet et service på min ladcykel (til 800kr) og da jeg får cyklen tilbage kan jeg ikke se at der er sket noget af særlig karakter! Der er ikke skrevet noget sted hvad de har udført og jeg kan ikke få kontakt til dem som har udført servicen. Derudover var der problemer med den ene bremse og det eneste de kunne tilbyde var at skifte HELE bremsesystemet til 5000kr.! Jeg fik at vide at det var pga et læk.!?
Nu ved jeg tilfældigvis at man også kan gøre andre ting for at fikse en sådan situation. Jeg kan bare ikke selv udføre det.
Så jeg fik en cykel tilbage som næste ikke var ændret og skulle betale 1250kr for det..

Vastaus yritykseltä RenCykel
Jeg har flere gange benyttet RenCykel og hver gang fået en eminent oplevelse. Hvis ikke jeg er blevet mødt i butikken med et stort smil og høje kompetencer har det været nemt og bekvemt at booke en afhentning på min arbejdsplads via Hent & Bring.

Vastaus yritykseltä RenCykel
Har igennem mange år brugt Ren Cykel, og wauw.. er helt vild med deres koncept, ærlighed og ikke mindst kvaliteten i deres arbejde med vores ladcykel.
Mvh Bodil

Vastaus yritykseltä RenCykel
Jeg modtog en mail med et tilbud om 50% rabat på service, som jeg naturligvis takkede ja til. Jeg bestilte en tid, og allerede næste dag hentede en medarbejder min cykel uden problemer.
Men dagen efter blev jeg ringet op: “Vi skal også skifte bremseklodser og skiver – samlet 2.700 kr.” Jeg sagde høfligt nej tak og gjorde det klart, at jeg kun ønskede den service, de selv havde tilbudt.
Til min store overraskelse nægtede de herefter at udføre servicen. Jeg kunne kun få den lovede service, hvis jeg samtidig accepterede at betale næsten fem gange så meget ekstra. Det er ikke bare dårlig service – det er rendyrket afpresning. Cyklen fungerer udmærket, og jeg forklarede tydeligt, at jeg ville få bremserne ordnet et andet sted.
Jeg har tidligere valgt dem, selvom de er langt dyrere end den lokale cykelsmed, fordi jeg troede, kvaliteten og troværdigheden var højere. Men det her er uacceptabelt. At lokke kunder ind med et tilbud og derefter nægte at udføre arbejdet, medmindre man betaler tusindvis af kroner ekstra, er direkte bedragerisk. Det bliver sidste gang, jeg bruger dem.
Update: Jeg har læst jeres svar og det er simpelthen løgn. Bremserne ikke er fabriksnye, men de er ikke i nærheden af ikke at være ulovlige at køre med. Det er fint, hvis man kun kan få servicerabatten, hvis man også køber for X antal kr. ekstra, men så skal det stå i det tilbud i sender ud.
Jeg får bremserne tjekket nu, af en autoriseret cykelmekaniker - ikke for at spørge "kan man argumentere for at det nærmer sig at være tid til at skifte dem?", men for at spørge "Er de ulovlige at køre med, eller lyver RenCykel?"
Derudover er der desuden ingen logik bag "Det er simpelthen uforsvarligt for os, at give dig din cykel tilbage, når bremserne ikke virker, så vi nægter at lave service på den - men her får du din cykel tilbage alligevel."
Update 2: Nu har jeg fået den tjekket af to uvildige cykelmekanikere, som begge er enige i at bremserne absolut ingen problemer har. Dog fandt de begge fem knækkede eger på baghjulet, som faktisk var farligt at køre med.
Så udover at I fusker med jeres tilbud og kommer med direkte løgnagtige udsagn som forsvar, er I åbentbart også inkompetente og overser reelt problematiske ting på cyklen.

Vastaus yritykseltä RenCykel
RenCykelrma som gid ikke svar,så gid jeg heller ikke brug jer

Vastaus yritykseltä RenCykel
Helt igennem et fantastisk koncept!
Både i deres butikker, via deres mobiler værksteder eller via hent og bring, er de dygtige og ikke mindst ærlige, hvilke jeg elsker!
Helt sikkert min nye faste cykelsmed!

Vastaus yritykseltä RenCykel
RenCykel er simpelthen min favorit koncept, og de har så god service. RenCykel er klart det tætteste vi kommer på en Justice League i Danmark :)
Specielt tak til Timmi

Vastaus yritykseltä RenCykel
Professionelt og OK priser samt tilbud once in a while - kan godt lide dem.

Vastaus yritykseltä RenCykel
The customer service and staff are great
Best place to fix a bike 😁

Vastaus yritykseltä RenCykel
Tak for jeres fantastiske service med at hente og bringe min cykel. Havde bestilt et stort serviceeftersyn. Blev kontaktet af medarbejder som anbefalede et par reperationer samt prisen for udbering. Jeg havde ikke selv var opmærksom på manglerne. Jeg kan anbefale at abonnerer på RenCykels nyhedsbrev. Pga. tilbud betalte jeg kun halvpris for det store serviceeftersyn.

Vastaus yritykseltä RenCykel
Very kind and helpful with our broken pram. They fixed it while we waited! Thank you so much! 😊

Vastaus yritykseltä RenCykel
Aldrig har det været nemmere at få fixet sin cykel. Bestilte en afhentning og et stort serviceeftersyn på min el cykel. Er meget tilfreds, cyklen er tip top igen. Eneste lille bitte minus er jeg telefonisk fik lovet min cykel retur mellem 14.30 og 17. Den kom først 20.30.
Men bruger gerne ren cykel næste gang. Fin service og flinke medarbejdere.

Vastaus yritykseltä RenCykel
Så fede gutter, I Ørestadsbutikken, super service!

Vastaus yritykseltä RenCykel
Fantastisk service og personale!!!
- Sluseholmen

Vastaus yritykseltä RenCykel
Som en stor og tung mand er det svært at finde en cykel eller cykeldele der kan holde til vægten. Jeg oplevede at egerne på mit baghjul knækkede ofte, også selvom jeg “blev lovet” at dette nok ikke ville skete min tidligere cykel mekaniker. Jeg elsker at cykle så det var selvfølgelig en hovedpine for mig og min pengepung at skulle udskifte eger hver anden/tredje måned.
Efter en snak med de søde folk i Ren Cykel fik jeg bestilt en stærk fælg hjem med solide eger. Jeg blev vel informeret om hvorfor problemerne opstod og fik en rigtig fin pris på det nye hjul. Som ekstra god service fik jeg med i prisen 2 gange efterspændinger af eger så de lige kunne holde øje med om hjulet kunne leve op til det jeg blev lovet. Jeg har på nuværende tidspunkt kørt i et par måneder uden så meget som at egerne er blevet sløve. Det tegner rigtigt godt.
Jeg er rigtig tilfreds med den service jeg har modtaget og det er ikke sidste gang jeg får lavet cykler dér!!!

RenCykel - Sluseholmen super service
Havde tabt en bolt til forskærmen og vilke købe en ny, men nej den får du og så monterer jeg den lige for dig 💪👏
Tusinde tak 🌞

Vastaus yritykseltä RenCykel
Mega god service! Kom forbi med en cykel hvor sædet sad helt løst og deres mega søde medarbejder fiksede det med det samme! Man kan altid regne med god og hurtig hjælp fra dem!

Vastaus yritykseltä RenCykel
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.