Min mand og jeg stak hovedet indenfor i Ren Cykel tæt på Viggo Kampmanns Plads. Vi skulle bruge en ventil. Vi blev mødt af den sødeste og venligste betjening og endte med at gå derfra med en gratis o... Näytä lisää

Super nemt at bestille - utrolig stor fleksibilitet i afhentning og levering. Du er hele tiden klar over hvad der sker, hvad det koster og hvornår din cykel er klar. Havde en misforståelse omkring afh... Näytä lisää

Bestilte afhentning rep osv. blev i alt 9000kr. Får cyklen tilbage. Sæde er sat ned i dværge højde. Højre hånd bremser sat i ergonomisk umulig vinkel. Forhjul skal strammes, baghjul skal stram... Näytä lisää

Virkelig god service, og de er så dygtige til deres arbejde. Jeg har tidligere fået repareret en cykel, som er blev helt perfekt! Har også haft flere cykler til gratis check, hvor man hurtigt får svar... Näytä lisää

1. Polkupyöräkorjaamo

Vi er autoriserede cykelsmede placeret i København med speciale i reparationer og service af næsten alle slags cykler - elcykler, ladcykler og klassiske cykler. Vi reparerer og klargør din cykel i en af vores butikker, på din arbejdsplads eller gennem vores Hent & Bring service! Sådan foregår det: Book nemt ønskede service online → Vi henter/inspicerer cyklen → Du godkender pris og løsning → Vi reparerer og leverer tilbage - klar til at køre. Har du spørgsmål eller en sag, vi skal kigge på, så kontakt os eller book tid via vores hjemmeside. Vi står klar og glæder os til at hjælpe dig videre med din cykel.

4,3

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Very kind and helpful staff.

16. lokakuuta 2025

Hi Alessandro,

Thank you so much for the review!
We're happy to help and if it's ever needed in the future you're welcome to stop by 😊

Super service

Super service, altid imødekommende og min cykel er altid helt perfekt når den har været i hænder på RenCykel Nordhavn
Hilsen Henrik

Hej Henrik,

Tusind tak for din fine anmeldelse 🌟
Hvor er det dejligt at høre, at du oplever super service og et imødekommende team – og at cyklen føles helt perfekt efter et besøg hos Ren Cykel Nordhavn.

Vi står altid klar til at hjælpe når cyklen trænger til det 😊

Fantastisk service 😊

15. lokakuuta 2025

Hej Frank,

Tusind tak for din anmeldelse!
Skulle du have brug for hjælp med cyklen en anden gang, står vi klar til at hjælpe ⭐

Ren Cykel Teamet

Top service med hurtig hjælp

Top service, top kvalitet med hurtig hjælp

15. lokakuuta 2025

Hej Camilla,

Tusind tak for din anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at du fik hurtig hjælp og have en god oplevelse med vores kvalitet og service.

Vi står klar til at hjælpe når cyklen engang har brug for en kærlig hånd 🚲💙

Ren Cykel / Christina

Jeg manglede en skrue til min…

Jeg manglede en skrue til min cykelkurveholder, ( det hedder det garanteret ikke) og besøgte butikken på Martha Christensens og de var så søde at montere den ganske gratis. Det kalder jeg god service og medarbejderen var simpelthen så sød 🥰

14. lokakuuta 2025

Hej Heidi,

Tusind tak for din anmeldelse!
Hvor er det dejligt at høre, at teamet i Bellakvarteret fik monteret skruen til kurveholderen og at du oplevede en god service. Det er lige præcis dét, vi ønsker at give vores kunder.

Kig endelig forbi igen, hvis der er andet, vi kan hjælpe med 🚲💙

Ren Cykel / Christina

Der er styr på tingene nede hos Ren…

Der er styr på tingene nede hos Ren Cykel /Bryggen.
Man kan roligt overlade sin cykel nede hos Alberto! 5/5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

13. lokakuuta 2025

Hej Mads,

Tusind tak for de 5 stjerner og kæmpe shoutout til Alberto!
Tak for tilliden, vi står klar næste gang cyklen har brug for en kærlig hånd 🚲💙

Satte lås på min cykel

Satte lås på min cykel, uden beregning!

10. lokakuuta 2025

Hej Sander,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi står klar til at hjælpe med cyklen en anden gang 🚲💙

Ren Cykel Teamet

Rigtig god hjælp og service

9. lokakuuta 2025

Hej Simon,

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse. Det sætter vi stor pris på!

Du er altid velkommen til at kigge forbi næste gang din cykel trænger til en kærlig hånd ⭐

Amazing

Fast, efficient and very friendly service. No need to go to the city for bike service. Special mention to Michael

9. lokakuuta 2025

Hi André,

Thank you for the review 🌟
Great to hear the service was fast, efficient, and friendly and that we saved you the trip into the city. We’ll pass your special shout out to Michael!

We're here to help whenever it's needed.

super service hver gang.

Vi har nu benyttet dem to gange til vores el-ladcykel. Begge gange har vi fået god service. Første gang var vores el på cyklen defekt. Vi fik en grundig gennemgang af problemet og mulig løsning samt pris, som stemte helt med det endelige beløb. Reparationen har holdt lige siden (1 år siden nu)
Anden gang var det blot et service. Begge gange er cyklen afhentet og leveret, hvilket er helt genialt i en travl hverdag med små børn.
De får vores varmeste anbefalinger.

7. lokakuuta 2025

Hej Marie,

Tusind tak for den fine anmeldelse! 🌟
Hvor er det dejligt at høre, at både reparationen af el-delen og det efterfølgende service levede op til forventningerne.

Vi er også rigtig glade for, at hent & bring gør hverdagen lettere med små børn - det er præcis derfor, vi tilbyder det.
Tak for de varme anbefalinger!
Vi står klar næste gang cyklen har brug for en kærlig hånd 🚲💙

Ren Cykel / Christina

Hold kæft nogle guttermænd.

Hold kæft nogle guttermænd.
Hjalp mig med det samme

7. lokakuuta 2025

Hej Topper,

Tusind tak for din anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at vi lige kunne hjælpe - sådan skal det være.

Kig endelig forbi igen, hvis cyklen driller en anden gang 😊

God kommunikation om reparationer

God kommunikation om reparationer på cyklen.
Altid rare, venlige mennesker i RenCykel på Islands Brygge.

6. lokakuuta 2025

Hej Grethe,

Tusind tak for den anmeldelse! 🌟
Vi er glade for at høre at oplevelsen med vores kollegaer og kommunikationen har været god.

Vi står klar, når cyklen igen trænger til en kærlig hånd 😊

Ren Cykel / Christina

Søde mennesker go service i sluseholmen

6. lokakuuta 2025

Hej Martin,

Tusind tak for din anmeldelse! 🌟
Vi er glade for at høre, at du oplevede et imødekommende team og god service i Sluseholmen.

Vi står klar, hvis vi kan hjælpe igen når der er brug for det.

Ren Cykel / Christina

Very helpful and nice staff!

Very helpful and nice staff!

11. syyskuuta 2025

Hi ALexandru,

Thank you so much for the review!
We're happy to hear our team was helpful and nice.

We're here anytime it's needed 🚲💙

Ren Cykel / Christina

Har endnu engang brugt Ren cykel til…

Har endnu engang brugt Ren cykel til min cykelreparation. Det har som sædvanlig været en super oplevelse, hvor de henter og afleverer min cykel på min adresse, og cyklen kører perfekt nu! Kæmpestort tak ☀️🤩🎉👏🤩

27. syyskuuta 2025

Hej Hanne,

Tusind tak for din fine anmeldelse 🌟
Hvor er det fedt at høre, at Hent & Bring fungerede gnidningsfrit, og at cyklen kører helt perfekt igen. Kæmpe tak for tilliden - du er altid velkommen, når cyklen trænger til en kærlig hånd igen 🚲💙

Ren Cykel / Christina

Luft i dæk og god Service

Havde problemer med at få luft i min cykel, spørger derinde, og i løbet af et reelt 7 sekunder var begge mine dæk helt pustet op. Super sød service også!

2. lokakuuta 2025

Hej Salam,

Tusind tak for din anmeldelse, det sætter vi stor pris på! Vi står klar til at hjælpe en anden gang cyklen trænger til en kærlig hånd 🚲💙

Outstanding staff, exceptional service

The staff are simply amazing – patient, helpful, and attentive. We are regular customers of this shop thanks to their excellent service and transparent pricing.
They are highly effective at fixing things, whether urgent or not. It is very reassuring to have them nearby, and they consistently provide the right advice for our situation (whether upselling or downselling, as appropriate).
The booking system is also extremely useful, and the shop is always spotless. Nothing at all to complain about.

Hi Adri,

Thank you so much for the review!

We’re happy to hear you’ve had great experiences in our stores and our team and that their patience, helpfulness, and attentiveness stands out.

Thanks again for the trust and kind words and it really means a lot to us - we’ll share this with the whole team. We're ready to help whenever it's needed 🚲💙

The Ren Cykel Team / Christina

God og hurtig service

Hej Victor,

Tusind tak for din anmeldese! ⭐️
Vi er glade for at høre, at du oplevede god og hurtig service.
Vi står klar til at hjælpe en anden gang hvis der skulle blive brug for det.

Ekstremt godt personale

Ekstremt godt personale, der hjalp mig selvom klokken var fem minutter i lukketid. Roligt og behageligt tempo, professionel atmosfære. Kæmpe anbefaling!

30. syyskuuta 2025

Hej Anna,

Tusind tak for den flotte anmeldelse!
Hvor er det dejligt at høre, at vi kunne hjælpe lige før lukketid, og at stemningen blev oplevet som rolig og professionel. Det tager vi med os!

Kæmpe tak for anbefalingen! Skulle der være noget med cyklen en anden gang, står vi klar til at hjælpe 🚲💙

Friendly service!

30. syyskuuta 2025

Hi Giacomo,

Thank you for the review!
We're happy to hear you experienced friendly service. If you ever need a quick check or tune-up, swing by anytime 🌟