Joey heeft supergoed advies gegeven over de mogelijkheden voor raambekleding in onze woning! Hij dacht goed mee en wist voor elk raam te adviseren over een passend product.
Yritys on vastannut
Super fijn geholpen door Joey! Hij had antwoord op elke vraag, en door de vele stalen die hij mee had konden we fijn in onze eigen omgeving kijken welke kleuren/stoffen goed in ons huis passen. Hij he... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Vandaag in Rijswijk geweest. Paar jaar geleden hier ook raambekleding besteld. Vriendelijk ontvangen en zeer prettig geholpen door Jacqueline. Goed en duidelijk alles uitgelegd onder het genot van ee... Näytä lisää
Yritys on vastannut
We hadden een probleem met een plissé, het heeft wel wat voeten in aarde gehad om tot overeenstemming te komen, maar dat is uiteindelijk toch goed gelukt. Het enige punt is de communicatie met he... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Raambekleding Nederland is dé specialist op het gebied van maatwerk Raambekleding. Als dealer van Label65 en Luxaflex bieden wij onze klanten een zeer breed assortiment en dat allemaal tegen zeer scherpe prijzen. Bekijk de producten op een van onze websites! Mocht je vragen hebben over een product, dan staan wij voor je klaar om je hierbij te helpen. Wil je de producten liever met eigen ogen zien? Kom dan naar onze winkel in Rijswijk.
Patrijsweg 54, 2289 EX, Rijswijk, Hollanti
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 80 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Na aanvankelijk wat gedoe over de leverdagen heeft Patricia ons geweldig geholpen en bedacht hoe het wel kan. Hier zijn we dankbaar voor.

Vastaus yritykseltä Raambekleding Nederland
Wij hebben een hele fijne ervaring met de klantenservice. De plakstrip van onze raamdecoratie begaf het en ik mailde met de vraag of we nieuwe konden krijgen. Ik werdt een paar uur later al gebeld door Patricia die het probleem meteen oploste. Ondanks dat de garantie verlopen was kreeg ik alsnog een nieuwe plakstrip opgestuurd. Heel fijn.

Vastaus yritykseltä Raambekleding Nederland
Op 11-2 de ruime showroom bezocht, waar alle producten te bekijken zijn. Wij werden heel goed en vriendelijk geholpen door Jacqueline. Zij gaf ons goed advies en dacht met ons mee. Ze werkte de verschillende keuzemogelijkheden voor ons uit, zodat we thuis onze definitieve keuze en kleur konden uitzoeken. Vervolgens konden we alles heel makkelijk aanpassen in het winkelmandje en de bestelling plaatsen. Kortom wederom een heel goede ervaring, want wij en onze zoon hadden eerder iets besteld bij Raambekleding Nederland

Vastaus yritykseltä Raambekleding Nederland
Voor het eerst bij raambekledingnederland.nl een aankoop gedaan en ben zeer tevreden. Ten eerste goed geholpen. Thuis op laten meten en de bestelling kwam eerder binnen dan verwacht. Heb verticale kunstof lamellen van luxaflex en label 65 dupli shades besteld en laten plaatsen door Joeri. Alles is van goede kwaliteit en hangt prachtig. Die dupli shades werken ook nog isolerend. Klein meetfoutje geweest en er was nog iets duppel gekomen. Er werd gelijk door Joerie opnieuw gemeten en nieuwe besteld. Patricia van klantenservice belde mij zelf over de dubbele levering van 1 van de 6 shades en maakte direct het teveel betaalde bedrag terug en de meetfout werd perfect hersteld door Joeri. Tijdelijk tot de nieuwe ingemeten shades bezorgd werden de verkeerde laten hangen zodat ik niet zonder zat. Ging ook maar om 2 mm. Ik zou zeker weer naar raambekledingnederland.nl gaan als ik weer iets nodig zou hebben en zou ze iedereen aanraden. Goede service, goede prijs en mooi kwaliteit

Vastaus yritykseltä Raambekleding Nederland
Reageren netjes op vragen.
Zorgen voor de juiste informatie en zorgen dat alles goed komt

Vastaus yritykseltä Raambekleding Nederland
Een aantal jaar geleden heb ik een Luxaflex plissé gordijn aangeschaft. Onlangs ging helaas de SmartCord kapot. Ik heb contact opgenomen en ben ontzettend goed geholpen. Het probleem viel gewoon onder de garantie en is netjes opgelost.
Dank je wel Nadya voor de fijne en snelle service!

Vastaus yritykseltä Raambekleding Nederland
Patricia heeft me ongelooflijk snel en efficiënt geholpen, dank!

Vastaus yritykseltä Raambekleding Nederland
De bestelde stalen waren snel binnen.
Toen ik de dag na de bestelling erachter kwam dat ik de kortings code vergeten was in te vullen , reageerde Patricia heel snel en werd alsnog de korting verrekend , bedankt.

Vastaus yritykseltä Raambekleding Nederland
snelle, adequate , vriendelijke en behulpzame reactie op reparatieverzoek

Vastaus yritykseltä Raambekleding Nederland
Voor de 3rde kier besteld hier ,top bedrijf ,div kieren gebeld en altijd goed geholpen door patricia.

Vastaus yritykseltä Raambekleding Nederland
Bij de montage van de plissé bleek dat er een schuifje ontbrak. Via de klantenservice gemaild of dat kon worden nageleverd. Het antwoord van Patricia kwam direct en was duidelijk: Het onderdeeltje kwam eraan.

Vastaus yritykseltä Raambekleding Nederland
Raambekleding Nederland biedt goede kwaliteit en vooral een goede service. Wij hebben meerdere producten bij hen besteld en zijn zeer tevreden.

Vastaus yritykseltä Raambekleding Nederland
Nu al twee keer gebruik gemaakt van hun service bij een aanvraag voor reparatie van Luxaflex. Luxaflex handelt namelijk alleen via tussenpersonen. Gelukkig gaat het via Raambekleding Nederland heel soepel en snel en wordt je goed ontzorgd. We zijn goed geholpen door Patricia!

Vastaus yritykseltä Raambekleding Nederland
Fijn geholpen door Patricia.
Bedankt voor het snelle opsturen en afhandelen.
Top

Vastaus yritykseltä Raambekleding Nederland
ruim 8 jaar geleden heb ik jalourzieën besteld waar nu een onderdeeltje van defect is. Na een melding via de website kreeg ik direct reactie van Patricia van customer care die snel geregeld heeft dat een vervangend onderdeel opgestuurd wordt. Super dat na zoveel jaar onderdelen nog leverbaar zijn.

Vastaus yritykseltä Raambekleding Nederland
Een onderdeeltje van de Luxaflex was na 6 jaar afgebroken. Patricia heeft het heel snel opgepakt en verstuurd. Topklasse!

Vastaus yritykseltä Raambekleding Nederland
Vanwege het ophangen van twee paar gordijnen op een Label 65 pinto rail hadden we twee extra eindstopjes nodig. Patricia heeft ons heel goed en slim geholpen door via de camera mee te kijken naar welke eindstop hiervoor geschikt is. En we krijgen de eindstopjes ook nog eens gratis toegestuurd. Dankzij de goede service en medewerking van Raambekleding Nederland kunnen we de gordijnen en de indeling van de rail helemaal naar wens afmaken.

Vastaus yritykseltä Raambekleding Nederland
Gelijk gebeld naar aanleiding van mijn bericht. Sympathiek en heel behulpzaam.

Vastaus yritykseltä Raambekleding Nederland
Nadat ik in oktober alles heb laten inmeten en tot 2x foute duo shades ontving is het na lang wachten en ergernis goed gekomen. Mijn probleem werd na een aantal pogingen goed opgepakt door de klantenservice. Alles is keurig hersteld en het hangt prachtig. Ben uiteindelijk super tevreden.

Vastaus yritykseltä Raambekleding Nederland
Anna reageerde direct op mijn mail en de reactie van haar was ook tot volle tevredenheid.