Joey heeft supergoed advies gegeven over de mogelijkheden voor raambekleding in onze woning! Hij dacht goed mee en wist voor elk raam te adviseren over een passend product.
Yritys on vastannut
Super fijn geholpen door Joey! Hij had antwoord op elke vraag, en door de vele stalen die hij mee had konden we fijn in onze eigen omgeving kijken welke kleuren/stoffen goed in ons huis passen. Hij he... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Vandaag in Rijswijk geweest. Paar jaar geleden hier ook raambekleding besteld. Vriendelijk ontvangen en zeer prettig geholpen door Jacqueline. Goed en duidelijk alles uitgelegd onder het genot van ee... Näytä lisää
Yritys on vastannut
We hadden een probleem met een plissé, het heeft wel wat voeten in aarde gehad om tot overeenstemming te komen, maar dat is uiteindelijk toch goed gelukt. Het enige punt is de communicatie met he... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Raambekleding Nederland is dé specialist op het gebied van maatwerk Raambekleding. Als dealer van Label65 en Luxaflex bieden wij onze klanten een zeer breed assortiment en dat allemaal tegen zeer scherpe prijzen. Bekijk de producten op een van onze websites! Mocht je vragen hebben over een product, dan staan wij voor je klaar om je hierbij te helpen. Wil je de producten liever met eigen ogen zien? Kom dan naar onze winkel in Rijswijk.
Patrijsweg 54, 2289 EX, Rijswijk, Hollanti
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 80 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Super vriendelijke klantenservice. Anna heeft ons goed geholpen.

Vastaus yritykseltä Raambekleding Nederland
Je ontvangt een mail omdat je er ooit iets besteld hebt. Prima op zich. Je kijkt vervolgens en klikt een product aan waarbij de vooral de coockies uitzet. Simpel omdat ze irritant zijn en je privacy belangrijk vindt. Nadat je iets bekeken hebt en weer bezig bent met andere zaken ontvang je een mail van ze met de melding: "je zag idd iets moois."
Dus dat houdt in dat ze je dus wel van a tot z volgen en dus lak hebben aan je privacy. Dus nieuwbrief opgezegd en klaar mee!

Vastaus yritykseltä Raambekleding Nederland
Ruim acht jaar geleden luxaflex besteld. Vier jaar geleden goed geholpen met een vervangend onderdeeltje. En vandaag de dag gewoon weer! Patricia belde nog even of alles klopt, ja dus, fantastische service!

Vastaus yritykseltä Raambekleding Nederland
Koordje van dupli shade was gebroken. Tel. contact gehad op dinsdag 7 april met Patricia van Raambekleding Nederland en zij heeft ons heel goed geholpen. Donderdag 9 april duplishade achtergelaten bij Raambekleding Nederland in Rijswijk. Dinsdag 14 april bericht gekregen dat het koordje van de duplishade is vervangen en gereed is om op te halen.

Vastaus yritykseltä Raambekleding Nederland
Vakkundig advies, goed probleemoplossend vermogen en een tevreden eindresultaat. Mede dankzij Patricia is alles goedgekomen!

Vastaus yritykseltä Raambekleding Nederland
Op vrijdag om 15:15 uur per email de vraag gesteld of een bepaald onderdeel voor een plissé gordijn van 7 jaar oud nog te verkrijgen is. Om 16:07 uur antwoord ontvangen dat het onderdeel was gevonden en wordt opgestuurd.
Zaterdag lag het in de brievenbus.
Super snelle service en daarbij vlot en netjes geholpen door Patricia.
Zo zou het overal moeten zijn 😉

Goede en snelle service van Patricia. Goed meegedacht

Vastaus yritykseltä Raambekleding Nederland
Na 10 jaar was een onderdeel van onze jaloezieën kapot gegaan. Eén van de medewerkers, Patricia, heeft veel moeite gedaan om het juiste onderdeel te achterhalen en kosteloos aan ons toe te zenden.

Vastaus yritykseltä Raambekleding Nederland
ANNA heeft me goed geholpen

Vastaus yritykseltä Raambekleding Nederland
We werden snel geholpen. Tot onze verrassing werd het vervangingsonderdeel gratis verstuurd. Bedankt Patricia!

Vastaus yritykseltä Raambekleding Nederland
Onze vouwgordijnen hangen er ongeveer 5 jaar. Het was nodig om de kettingen te vervangen omdat deze kapot (gebroken) waren gegaan. Met een instructiefilmpje dat Raambekleding NL op YouTube heeft staan, ging dat vrij eenvoudig zelf. Patricia van Customer Service heeft daarin goed meegedacht qua lengte van de kettingen en service. Misschien ook wel leuk om iets over de kwaliteit van de stof te vertellen. Wij hebben 7 stuks zwarte transparante vouwgordijnen hangen aan de zonnige zijde. De buitenzijde is inmiddels wel wat verkleurd (logisch), maar de binnenzijde waar je tegenaan kijkt vanuit de woonkamer helemaal niet, en het wordt hier thuis erg heet dus dat zegt wat over de kwaliteit van de stof. Ik ben daar zeer over te spreken. Van 1 vouwgordijn is het kantelmechanisme helaas geblokkeerd, het gordijn gaat niet naar beneden of omhoog. Vermoedelijk is er een onderdeeltje versleten, maar dat komt vast goed als ik weer contact opneem, want de aftersales van dit bedrijf is uitstekend. Wij sparen nu even door voor mooie overgordijnen, die wij straks ook weer bij Raambekleding NL zullen afnemen, omdat we hier graag weer willen kopen. Kortom, ga door met zulke fijne service na aankoop. Zo behouden jullie klanten en dit zorgt ook weer voor goede mond tot mond reclame.

Vastaus yritykseltä Raambekleding Nederland
Super geholpen door Patricia met het vinden van een reserve onderdeel voor mijn plisse.

Vastaus yritykseltä Raambekleding Nederland
Bieden een goede ondersteuning en advies. Bovendien wordt je goed geïnformeerd over de voortgang. Ik ben zeer tevreden en zal zeker terugkeren, ook zal ik ze introduceren bij familie en kennissen.

Vastaus yritykseltä Raambekleding Nederland
Fijne winkel met goede service, met name Patricia heeft ons goed te woord gestaan bij een klein probleempje na levering. Een aanrader

Vastaus yritykseltä Raambekleding Nederland
De adviseur Joeri heeft ruim de tijd genomen om al onze vragen te beantwoorden en ons geholpen om een goede keuze te maken voor de materialen en kleurcombinaties. Hij was heel relaxt en vriendelijk.
Na de bestelling kwamen wij echter erachter dat wij nog een kortingscode hadden liggen.
Gelukkig kregen wij van de Servicedesk(Patricia) na 1 dag al antwoord en werd er een creditnota verstuurd.
Goede dienstverlening tot zover!

Vastaus yritykseltä Raambekleding Nederland
Zeer tevreden over zowel product als service
Wij hebben onlangs besteld bij Raambekleding Nederland en zijn erg tevreden over het gehele traject. De geleverde producten zijn van hoge kwaliteit en sluiten perfect aan bij onze verwachtingen.
Wat vooral opvalt is de snelheid waarmee er door Patricia wordt geschakeld bij eventuele wijzigingen of vragen. Er wordt direct actie ondernomen en je merkt dat ze echt meedenken in oplossingen. De communicatie is vriendelijk, helder en flexibel, wat het proces prettig en soepel maakt.
Daarnaast werken ze met zeer concurrerende prijzen.
Kortom, een goed partij die kwaliteit combineert met snelheid en klantgerichtheid. Zeker een aanrader!

Vastaus yritykseltä Raambekleding Nederland
We zijn erg blij met het eindresultaat en de kleurkeuze!
We hebben een nieuwbouwwoning gekocht en dat betekende dat we nog overal raambekleding nodig hadden. We hebben gekozen voor een beige kleur plissé (Bottom up/down) die op het kunststofkozijn gemonteerd werd. Het systeem werkt heel handig en zowel overdag als 's avonds heeft de raambekleding een mooie kleur. In de badkamer hebben we gekozen voor verduisterend, hier komt inderdaad geen straaltje licht doorheen!
Achteraf hadden we nog een paar vragen en ook de hulp en service die wij achteraf kregen, was erg snel, ze zaten er bovenop!

Vastaus yritykseltä Raambekleding Nederland
Patricia heeft zeer goede service gegeven en was zeer behulpzaam

Vastaus yritykseltä Raambekleding Nederland
Snelle reactie ontvangen van Patricia mbt de plakstrips van mijn plissé gordijnen. Ik krijg gratis nieuwe toegestuurd, hartstikke goed!

Vastaus yritykseltä Raambekleding Nederland
werd correct benaderd door patricia over de luxaflex van wat er verkeerd was geleverd