Raambekleding Nederland Arvostelua

8 492
TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Joey heeft supergoed advies gegeven over de mogelijkheden voor raambekleding in onze woning! Hij dacht goed mee en wist voor elk raam te adviseren over een passend product.

Saanut 5/5 tähteä

We hadden een probleem met een plissé, het heeft wel wat voeten in aarde gehad om tot overeenstemming te komen, maar dat is uiteindelijk toch goed gelukt. Het enige punt is de communicatie met he... Näytä lisää

1. Sisustussuunnittelija
  2. Kaihdinkauppa
  3. Kaihdinliike
  4. Olohuonekalusteiden myynti
  5. Verhokauppa

Yrityksen kirjoittama

Raambekleding Nederland is dé specialist op het gebied van maatwerk Raambekleding. Als dealer van Label65 en Luxaflex bieden wij onze klanten een zeer breed assortiment en dat allemaal tegen zeer scherpe prijzen. Bekijk de producten op een van onze websites! Mocht je vragen hebben over een product, dan staan wij voor je klaar om je hierbij te helpen. Wil je de producten liever met eigen ogen zien? Kom dan naar onze winkel in Rijswijk.

Erinomainen

(8 492)

96 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Joey van raambekleding NL is een topper!

26. elokuuta 2026

Beste Jeroen,

Wat goed om te horen dat je tevreden bent. Veel plezier met je nieuwe raamdecoratie.

Vandaag in Rijswijk geweest

Vandaag in Rijswijk geweest. Paar jaar geleden hier ook raambekleding besteld. Vriendelijk ontvangen en zeer prettig geholpen door Jacqueline. Goed en duidelijk alles uitgelegd onder het genot van een bakje koffie. We gaan zeker bestellen.

10. syyskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Raambekleding Nederland

Wat leuk om te horen dat jullie na een paar jaar weer bij ons zijn geweest! 😊 Fijn dat Jacqueline jullie opnieuw zo prettig heeft kunnen helpen en alles duidelijk heeft kunnen uitleggen. En natuurlijk hoort daar een lekker bakje koffie bij! ☕️

Heel veel plezier met het uitzoeken en we hopen jullie binnenkort weer te mogen helpen met de bestelling!

Service

Heb mijn rolgordijnen al 12 jaar. Zij zijn nog als nieuw. Helaas ging een onderdeeltje stuk. Contact opgenomen en zonder probleem kreeg ik deze thuis bezorgd.
Super bedankt.
Hannelore.

4. syyskuuta 2026

Heel graag gedaan!

Tevreden

Snelle levering en makkelijk te plaatsen. En een fijne en snelle service nu er na een aantal jaar een handgreepje losschoot.

5. syyskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Raambekleding Nederland

Dank je wel voor de review, fijn dat het zo snel is opgepakt.

Saanut 5/5 tähteä

We hadden een probleem met een plissé

Het enige punt is de communicatie met het bedrijf, terugbelverzoeken worden vergeten en bij zelf terugbellen duurde het telkens wel enige tijd (dagen) om dan alsnog een medewerker te spreken te krijgen.
Joeri heeft bij ons de plissé opnieuw bevestigd en zelfs een andere ook gecheckt en goed bevestigd. Dit heeft alles goed gemaakt! Een top monteur naast dat hij ook adviseur is. Dankjewel!
Al met al goed geholpen.

2. syyskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Raambekleding Nederland

Bedankt voor jullie uitgebreide en eerlijke review! 😊 Wat fijn om te horen dat we uiteindelijk samen tot een goede oplossing zijn gekomen en dat jullie tevreden zijn met het resultaat.

Fijn dat jullie ondanks de hobbelige start uiteindelijk goed geholpen zijn. Heel veel plezier met jullie plissé en bedankt voor het vertrouwen in Raambekleding Nederland!

Super fijn geholpen door Joey

Super fijn geholpen door Joey! Hij had antwoord op elke vraag, en door de vele stalen die hij mee had konden we fijn in onze eigen omgeving kijken welke kleuren/stoffen goed in ons huis passen. Hij heeft alles voor ons uitgezocht en klaargezet, waardoor we zelf heel weinig werk eraan gehad hebben. Het was wel heel waardevol dat we zelf vooraf in de winkel geweest zijn om eens de opties te bekijken, dit kan ik iedereen aanraden.

13. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Raambekleding Nederland

Wat leuk om te lezen! 😊 Fijn dat Joey jullie zo goed heeft kunnen helpen en dat de vele stalen juist zo van pas kwamen om thuis de juiste keuze te maken. Heel veel plezier straks met jullie prachtige raambekleding! Bedankt voor jullie vertrouwen en de mooie review. 🥰

Heel fijn!

Joey was heel behulpzaam, nam de tijd voor me en gaf goed advies. Daar word je blij van 😊👌🏻

1. syyskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Raambekleding Nederland

Dat doen we graag, klanten blij maken. Veel plezier met de nieuwe raamdecoratie.

Saanut 5/5 tähteä

Heel goed geholpen door Kai.

Heel goed geholpen door Kai.
Hij heeft de witte koordbinders besteld voor mij .
De koordbinders werden gratis opgestuurd en als extra een groot stuk Tony’s Chocolonely
Bedankt Kai

29. elokuuta 2026

Beste Marij,

Dank je wel voor de review. Ik ga de complimenten doorgeven aan Kai.

Geniet van de chocolade!!!

Saanut 1/5 tähteä

Tijd voor een andere aanbieder.

Na het lezen van een aantal reviews had ik kunnen weten dat de aftersales te wensen overlaat, Een aantal jaren geleden voor ruim 3000 euro raambekleding aangeschaft. Prima montage en al veel plezier van gehad. Nu loopt de ketting bij het rolgordijn er regelmatig af omdat er een onderdeel kapot is. Na het versturen van een email met uitleg en een foto van het onderdeel verwacht je toch een reactie? Helaas laten ze het afweten. Aftersales is dus lastig voor Raambekleding Nederland. Jammer, voor mij geen Raambekleding Nederland meer. Een tweede ster omdat het wel goede kwaliteit producten zijn.

Na de onderstaande reactie van Raambekleding Nederland opnieuw de mail verstuurd. En wat denkt u? Weer geen reactie. Wat zijn de woorden onder een review dan waard. Bij Raambekleding Nederland helemaal NIETS. Een bericht voor de bühne. Ik trek mijn 2e ster in en houd het op één ster. Meer is het bedrijf niet waard. Prutsers…

11. elokuuta 2026

Beste Toine,

Wat vervelend om te lezen dat u na uw eerdere positieve ervaring nu geen reactie heeft ontvangen op uw vraag. Onze excuses hiervoor. Dit is uiteraard niet de service die u van ons mag verwachten.

We hebben geprobeerd uw gegevens terug te vinden, maar helaas kunnen wij op uw naam geen eerdere correspondentie of bestelling vinden. We lossen dit natuurlijk graag voor u op en willen graag bekijken wat er met het onderdeel van uw rolgordijn aan de hand is.

Zou u een e-mail willen sturen naar klantenservice@raambekledingnederland.nl met uw contactgegevens en eventueel de foto van het onderdeel? Dan kunnen wij uw situatie er direct bij pakken en u zo snel mogelijk helpen om dit naar tevredenheid op te lossen.

We hopen dat we u alsnog goed kunnen helpen en uw vertrouwen in Raambekleding Nederland kunnen herstellen. Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

Anna

Super service

Super service, gisteravond gemaild dat er een onderdeel van mijn houten jaloezieën kapot was, vandaag bericht dat ze het onderdeel kosteloos opsturen. Dat noem ik nog eens een super service, helemaal blij

5. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Raambekleding Nederland

Bedankt voor deze geweldige review! 😊 Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service. We vinden het belangrijk om onze klanten snel en goed te helpen, dus we zijn blij dat we je zo snel weer op weg konden helpen.

Heel veel plezier met je houten jaloezieën en bedankt voor je vertrouwen in Raambekleding Nederland! 💛

Saanut 5/5 tähteä

Wij zijn vriendelijk ontvangen en hebben een eerlijk advies gekregen.

Wij zijn heel goed en vriendelijk geholpen door Jaqueline van het filiaal in Rijswijk. Goed advies, denkt mee en zeer behulpzaam. Nu voor onze zoon duettes besteld. Voor onszelf ook al eerder duettes en raambekleding besteld. Altijd goed, mooi en goede service. Echt een aanrader om daar eens te kijken als je op zoek bent naar goede betaalbare raambekleding.

23. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Raambekleding Nederland

Wat een geweldige review, hartelijk dank! 😊

Wat fijn om te lezen dat u opnieuw zo tevreden bent over ons advies en onze service. We geven uw mooie complimenten met veel plezier door aan Jaqueline – zij zal het zeker waarderen.

We wensen jullie veel plezier met de nieuwe raambekleding en hopen jullie in de toekomst weer te mogen verwelkomen. Bedankt voor het vertrouwen en de mooie aanbeveling!

Saanut 2/5 tähteä

Van drie weken levertijd naar een project van zes maanden

Wij dachten een paar mooie jaloezieën te bestellen. Uiteindelijk kregen we er een compleet projectmanagementtraject gratis bij.

Bij de verkoop werd verteld dat de levertijd maximaal drie weken zou zijn. We bestelden in januari. De jaloezieën werden uiteindelijk pas begin juni gemonteerd.

Daar bleef het helaas niet bij.

Verkeerde jaloezieën, ontbrekende jaloezieën, extra jaloezieën die wij nooit besteld hadden (op een gegeven moment zijn we de tel kwijtgeraakt), afspraken die niet werden nagekomen en een monteur die nog zou terugkomen om de elektrische jaloezieën goed af te stellen. Dat laatste is nooit gebeurd.

Over de klantenservice wil ik overigens niets negatiefs zeggen. De medewerkers waren vriendelijk en deden hun best. Het probleem zat duidelijk ergens anders in de organisatie.

Het absolute hoogtepunt? Binnen vier weken na montage ging één van de elektrische jaloezieën tijdens normaal gebruik scheef hangen, waarna er een harde knap klonk en de complete jaloezie naar beneden kwam. Dat verwacht je niet van een nieuw product.

Vanaf dat moment werd het stil. E-mails bleven onbeantwoord, telefonisch was niemand bereikbaar en zelfs nadat Achmea Rechtsbijstand zich ermee bemoeide, bleef een inhoudelijke reactie uit. De bedrijfsleider belde één keer, precies toen ik in een overleg zat. Ik gaf aan dat ik vanaf 11.00 uur bereikbaar was. Daarna heb ik nooit meer iets van hem gehoord.

Uiteindelijk hebben we de openstaande werkzaamheden zelf uitgevoerd. De elektrische bediening hebben we zelf geprogrammeerd en afgesteld en ook de overige problemen hebben we zelf opgelost. Niet omdat we dat graag wilden, maar omdat we geen vertrouwen meer hadden dat Raambekleding Nederland nog iets zou doen.

Een fout kan ieder bedrijf maken. Waar het voor ons volledig misging, was de manier waarop ermee werd omgegaan. Service en garantie laten zich juist zien als er iets misgaat. Op dat punt heeft Raambekleding Nederland ons volledig teleurgesteld.

We hebben uiteindelijk mooie jaloezieën hangen, maar eerlijk gezegd hadden we nooit gedacht dat we daarvoor zelf monteur, planner, kwaliteitscontroleur én projectleider moesten worden.

13. heinäkuuta 2026

Zeer goed meedenkende medewerker

Wij hebben een bestelling geplaatst voor 2 mooie jaloezieën.
Helaas hebben wij zelf van 1 jaloezie een verkeerde maat besteld, na de levering kwamen we hier helaas achter.

Wij hebben telefonisch contact opgenomen met de vraag wat voor mogelijkheden er zijn.
Wij zijn heel vriendelijk geholpen door Anna, zij heeft ons probleem voor ons opgelost om voor een kleine betaling de juiste maat te bestellen, wij geven Anna voor klantvriendelijkheid een dikke 10, voor probleem oplossen een 10.

Wij kunnen RAAMBEKLEDING. NEDERLAND zeker aanraden.
Duidelijke en overzichtelijke site.
Zeer klantvriendelijke en professionele medewerkers, zoals Anna. TOP TOP.

2. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Raambekleding Nederland

Wat een ontzettend leuke review, heel erg bedankt dat u de tijd heeft genomen om deze te schrijven!

Wat jammer dat er per ongeluk een verkeerde maat was besteld, maar we zijn erg blij dat Anna u heeft kunnen helpen en samen met u tot een passende oplossing is gekomen. Uw mooie woorden en de dikke tienen voor haar klantvriendelijkheid en service betekenen enorm veel. We zorgen er zeker voor dat zij uw complimenten ontvangt.

Team RAAMBEKLEDING.NEDERLAND

Prima service

Prima service
🥰

2. heinäkuuta 2026

Goedemorgen,

Dank je wel voor de 2 mooie woorden!!

Super service

Wij hebben hier meermaals spullen gekocht voor onze ramen en deuren en zijn goed geholpen. Tevens zijn wij erg tevreden met de geleverde spullen en de service.

17. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Raambekleding Nederland

Beste Martin, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent !!! Veel plezier gewenst met je nieuwe raamdecoratie.

Wat een top service

Wat een top service, jaren na aankoop geheel kosteloos een onderdeel voor een Plissé Gordijn gekregen.

Zeker een aanrader om hier je Gordijn of andere raamverduistering te kopen.

3. kesäkuuta 2026

Beste Geert,

Ook jaren na de aankoop staan we nog klaar om re kijken of de onderdelen nog verkrijgbaar zijn, gelukkig in jullie geval is dit zo.
Wij hopen dat je nog jaren plezier gaat hebben van de raamdecoratie!!

Saanut 5/5 tähteä

Ondanks dat de zending enige tijd zoek…

Ondanks dat de zending enige tijd zoek was heeft de klantenservice er succesvol alles aan gedaan om het product alsnog geleverd te krijgen. Het prijs kwaliteit verhouding van de raambekleding is perfect.

3. kesäkuuta 2026

Beste Michael,

Helaas kan het niet altijd soepel verlopen, fijn dat het goed is opgelost door de klantenservice.

Saanut 1/5 tähteä

Nooit meer

Nooit meer, men houd je aan de lijn, na een grote bestelling te hebben ontvangen wordt er een verkeerde jaloezie geleverd, dan vertellen ze dat die besteld is en dan blijkt na 2 a3 maanden dat de jaloezie niet is besteld. Heel kwalijk dat als ze zelfs minimaal corresponderen met je ze zelfs je naam niet goed schrijven.
Tevens is er een bovenlijst niet geleverd dan wordt je daar ook over voorgelogen en volgen er allerlei rare verhalen. Als je dan uiteindelijk na 4 maanden zelf zo'n bovenlijst via de website besteld en afrekent dan leveren ze er ineens weer 2.Dus 1 teveel, als je die dan retour wilt zenden kan dat niet want het is schijnbaar maatwerk( wat natuurlijk wel apart is als je er 2 levert) dan lijkt het mijn inziens al geen maatwerk meer. Al met al wij waren wij voornemens om alsnog raamhorren, overgordijnen enz. te bestellen maar dat doen we nu zeker niet meer bij dit pruts bedrijf, kortom onbetrouwbaar, geen service, totaal niet flexibel m.b.t retourneren en garanties. NOOIT MEER

1. kesäkuuta 2026

Beste Marco,

Bedankt voor uw review. Het spijt ons te lezen dat u deze ervaring heeft gehad.

Wij zouden graag met u in contact komen. Op basis van de door u gebruikte naam kunnen wij echter geen bestelling of klantgegevens terugvinden in ons systeem.

Wilt u contact met ons opnemen. Dat kan via 0707110394 of klantenservice@raambekledingnederland.nl
Dan kunnen wij uw dossier bekijken en inhoudelijk reageren op de door u genoemde punten.

Wij horen graag van u.

Klantenservice

Saanut 5/5 tähteä

Goede service, Jacqueline die mij geholpen heeft bij de keuzes, Patricia die mij geholpen heeft bij het verwerken van de kortingen, Joeri bij het inmeten. Dank!

1. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Raambekleding Nederland

Dank je wel voor de complimenten, we gaan ze doorgeven aan de medewerkers!!!
Team Raambekleding Nederland

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin