Okropne doświadczenie-kurier nie dojechał po jedzenie. Pizzeria 3 razy piekła pizzę, zamówiona na konkretną godzinę. Po czekaniu ponad godzinę pojechałam po pizzę sama-dostałam kompletnie zimne jedzen... Näytä lisää
Yritys on vastannut
To bardzo denerwujące, gdy klient musi wielokrotnie dzwonić po numer kodu, a numer jest tak długi, że trudno go zapamiętać. Czy możesz coś zrobić, aby skrócić numer kodu w danych klienta? To bardzo de... Näytä lisää
dwa klikniecia i mam pyszne jedzonko dowiezione pod dom, jak jest jakis problem z restauracja rozwiazujecie go od reki, zwroty gotówki bez problemowe, dostarczacie usługę którą obiecujecie i robicie t... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Tragedia kłamstwa i oszustwa niepolecam Pyszne pl napisało mi ze restauracja Mc donalds anulowała zamowienie i nie dostarcza mi ponieważ nie mają produktów do wykonania zamówionego jedzenia Po ot... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Zamów jedzenie online wybierając spośród ponad 6500 restauracji! Po prostu wejdź na stronę Pyszne.pl lub skorzystaj z naszej aplikacji. Możesz zapłacić tak, jak lubisz – gotówką lub online wybierając PayU, PayPal, czy kartę kredytową.
Yrityksen kirjoittama
Wrocław, Puola
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Pyszne ogranicza menu restauracji. Nie da się zamówić pełnej oferty. Trzeba dzwonić osobiście. W innym miejscu firma notorycznie odmawia dostawy, bez względu na porę dnia. Nie rozumiem po co firma figuruje w rejestrze "pyszne" skoro nie można w niej zamówić jedzenia. Na dowód mam kilka zwrotów na konto i....pusty żołądek. Jak moę zamawiam bezpośrednio lub odbieram osobiście. Polecam tylko wtedy, gdy nie macie innego wyjścia.

Vastaus yritykseltä Pyszne.pl
Zamówione miało być po 20 minutach dotarło po godzinie bardzo zimne, zamiast 4 chessburgerow były 2, całość zamówienia było strasznie pogniecione, było od spodu zalane prawdopodobnie woda, za tyle pieniędzy zamówienie a nic praktycznie nie jest do zjedzenia

Vastaus yritykseltä Pyszne.pl
Nie dostalam zwrotu pieniędzy za brak towaru w sklepie. Zamówienie złożone 26.01. Do tej pory bez odzewu pomimo już jednej reklamacji, kwota 39 zł

Vastaus yritykseltä Pyszne.pl
Zamówiłam jedzenie przez opcję "powtórz zamówienie", a zamawiam zawsze z dostawą kurierską. Jak się okazało, tym razem samo mi wskoczyło odbiór osobisty - nigdzie aplikacja nie pokazała, że będzie zmiana w dostawie. Zapłaciłam, ale nie mogłam odebrać, bo po to zamawiam przez apkę, żeby z pracy nie wychodzić. Złożyłam reklamację, stwierdzili, że mam się dogadać ze sprzedawcą. Pyszne przytuliło prowizję i umyli ręce, mimo że to ich aplikacja zawiodła. Ostatecznie nie mam ani jedzenia ani pieniędzy. Z plusów - w końcu zmotywowało mnie to do usunięcia konta, czego i innym życzę.

Vastaus yritykseltä Pyszne.pl
Dramat - zamowienie zlozone o 12:30 czas dostawy po godzinie wyswietlil sie na 20:00 - restauracja nie moze nic zrobic z zamowieniem - kurier nie przyjechal. Zadna infolinia nie funkcjonuj. W app nie da sie rozwiazac sprawy. Chat to dramat nic
Nie znaczacy smiec funkcnonalny. Ostatni raz zamowilem a robilem to czesto

Vastaus yritykseltä Pyszne.pl
To kolejny raz, gdy składam zamówienie za pośrednictwem aplikacji Pyszne.pl. Po trzech godzinach oczekiwania na dostawę dowiedziałam się na miejscu w lokalu, że zamówienie w ogóle nie trafiło do realizacji, ponieważ nie pojawiło się w ich systemie.
W związku z tym sposób działania samej aplikacji pozostawia wiele do życzenia, podobnie jak brak możliwości szybkiego kontaktu - poza drogą mailową; co uniemożliwia rozwiązanie problemu na bieżąco.

Vastaus yritykseltä Pyszne.pl
Od pewnego czasu Pyszne bardzo się popsuło.Ciągle coś udoskonala na gorsze. Znikły niektóre rodzaje pizz (kiedyś było ciasto cienkie,tradycyjne,grube)teraz nie ma bo nie da się wybrać.Są tylko dwa rodzaje .A najgorsze to to, że nie można przeczytać opinii klientów odnośnie danej pizzerii ,obsługi i smaku oferowanych pizz. Chcę zaznaczyć , że to nie jest tylko moja opinia.Dlatego oczekujemy powrotu do tego co było. Roman.

Vastaus yritykseltä Pyszne.pl
zamowilam zamowienie o 20:30 jest 22:41 a ono nie przyszlo, zadzwonilam wiec do restauracji i okazalo sie ze nie ma ona nawet tego zamowienia, zalosne zachowanie ze strony pyszne pl ze tak naprawde nie ma z nimi sie jak skontaktowac telefonicznie a cala organizacja jest poprostu za lo sna. 1 gwiaxdka to jedyne na co zasluguja.

Vastaus yritykseltä Pyszne.pl
Drugi raz w tym tygodniu, po 2 godzinach dowiaduję się, że moje zamówienie jest anulowane. Bez podania powodu, bez wcześniejszej informacji. Tragedia. Oczywiście kontakt z obsługą klienta nie istnieje, zostaje tylko PR-we pieprzenie bota. ŻENADA

Vastaus yritykseltä Pyszne.pl
Dostawa miała być 13-13.10. przyjechała po czasie. Aplikacje do śledzenia nie pokazywała na jakim etapie jest dowóz. Czat to pomyłka

Vastaus yritykseltä Pyszne.pl
Katastrofa. Zamówienie złożone o godzinie 19:00, czas dostawy 30-45min. Jest godzina 20:40, czas dostawy 35-55min ! W restauracji nawet nie widzą tego zamówienia. Przez aplikację nawet nie da się go anulować. Jest to niestety bardzo przykre, szkoda zachodu. Lepiej skorzystać z usług konkurencji, w ich aplikacjach przynajmniej da się jakoś zareagować w takich sytuacjach. Stanowczo odradzam korzystanie z usług pyszne.pl ponieważ będziecie tylko głodni, zdenerwowani i rozczarowani.

Vastaus yritykseltä Pyszne.pl
Umożliwia poznawanie nowych smaków. Ratuje sytuację, kiedy nie ma obiadu :)

Vastaus yritykseltä Pyszne.pl
Złożone zamówienie zostało anulowane przez brak potrawy w bistro.Przyszlo powiadomienie że pieniądze beda oddane ale bez napiwku.Po interwencji telefonicznej pani odpowiedziala,że nie oddadzą bo nie.Żart, zamowienie nie zrealizowane ,anulowane nie z mojej winy i jescze kurier zarobił za nic.NIE POLECAM PYSZNE PL.,Oszuści

Vastaus yritykseltä Pyszne.pl
Zamówienie nie zostało dostarczone. Sklep po 40 minutach oczekiwania sam anulował zamówienie.

1 gwiazdka to za dużo. Porażka i rozgardiasz w RODO DNO TOA MAŁO NAPISANE

Vastaus yritykseltä Pyszne.pl
W dniu 22.01 złożyłam zamówienie z restauracji Luxi Beef Hot Pot o nr GH4W8M. W adresie dostawy podałam adres budynku, w opisie i uwagach dla kuriera: nazwę budynku, piętro, które drzwi na piętrze, nazwę firmy. Zaznaczyłam, że jest to biurowiec, nie budynek mieszkalny. Zamówienie nigdy nie dotarło. Usiłowałam ustalić przez czat z kurierem gdzie jest i kiedy do mnie dotrze. Pisałam po polsku, w pewnym momencie przeszłam na angielski. Nikt nie zareagował. Dzwoniłam do restauracji - "nie mamy kontaktu do kuriera, ale Pani zamówienie wyjechało 20 min temu". O 17:12 aplikacja poinformowała mnie, że moje zamówienie zostalo dostarczone. Nie wiem komu, choć sprawdziłam dla pewności, czy ktoś nie rzucił tego na portierni. Potwierdzenie dostarczenia jest kompletną fikcją, a ja straciłam pieniądze. Czat na stronie jest kolejną fikcją, bo to automat generujący powielane odpowiedzi "przykro na, na pewno za chwilę dostaniesz swoje zamówienie". Zgłosiłam sprawe natychmiast przez formularz kontaktowy na stronie z podaniem wszelkich danych kontaktowych do siebie. Straciłam pieniądze - to się nazywa prosto - kradzież.