Pyszne.pl Arvostelua

4 644
TrustScore 2.5/5 tähteä

2,4

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 1/5 tähteä

Okropne doświadczenie-kurier nie dojechał po jedzenie. Pizzeria 3 razy piekła pizzę, zamówiona na konkretną godzinę. Po czekaniu ponad godzinę pojechałam po pizzę sama-dostałam kompletnie zimne jedzen... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

To bardzo denerwujące, gdy klient musi wielokrotnie dzwonić po numer kodu, a numer jest tak długi, że trudno go zapamiętać. Czy możesz coś zrobić, aby skrócić numer kodu w danych klienta? To bardzo de... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

dwa klikniecia i mam pyszne jedzonko dowiezione pod dom, jak jest jakis problem z restauracja rozwiazujecie go od reki, zwroty gotówki bez problemowe, dostarczacie usługę którą obiecujecie i robicie t... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Tragedia kłamstwa i oszustwa niepolecam Pyszne pl napisało mi ze restauracja Mc donalds anulowała zamowienie i nie dostarcza mi ponieważ nie mają produktów do wykonania zamówionego jedzenia Po ot... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Online-kotiinkuljetuspalvelu

Yrityksen kirjoittama

Zamów jedzenie online wybierając spośród ponad 6500 restauracji! Po prostu wejdź na stronę Pyszne.pl lub skorzystaj z naszej aplikacji. Możesz zapłacić tak, jak lubisz – gotówką lub online wybierając PayU, PayPal, czy kartę kredytową.

Yrityksen kirjoittama

Najchętniej wybierany serwis do zamawiania jedzenia online.
Brak ukrytych kosztów

(4 644)

372 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 3/5 tähteä

Złożyłem zamówienie przez serwis…

Złożyłem zamówienie przez serwis dostawczy i czekałem na Pyszne. Aplikacja jest dobra, ale dostawa spóźniła się ponad 40 minut, a jedzenie już ostygło. Obsługa klienta odpowiedziała na moją skargę, ale cały proces był bardzo długi i nie otrzymałem zwrotu pieniędzy.

19. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Pyszne.pl

Przykro nam, że długo czekałeś na swoje zamówienie. Czas widoczny przy nazwie restauracji jest czasem uśrednionym, wyliczanym przez system na podstawie ocen osób, które składały zamówienie w tym lokalu. Czas realny jest wyznaczany przez restaurację. Może mieć na niego wpływ wiele czynników - liczba zamówień, odległość, ruch w mieście.

Saanut 1/5 tähteä

Brak jakiejkolwiek pomocy zero reakcji…

Brak jakiejkolwiek pomocy zero reakcji na zgłoszenie

23. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Pyszne.pl

Przykro nam, że pojawił się problem z Twoim zamówieniem. W razie pytań lub wątpliwości, możesz się z nami skontaktować na bieżąco przez czat (klikając w aplikacji "Uzyskaj pomoc"), na  Facebooku lub mailowo na kontakt@pyszne.pl - chętnie pomożemy!

disappointed

⭐️ 1/5 – Terrible customer support and no real way to file a complaint

I’m extremely disappointed with this service. The biggest issue isn’t even the quality itself — it’s the fact that there is practically no clear or reliable way to submit a complaint.

When something went wrong, I tried to file a claim, but the process was confusing, poorly explained, and felt intentionally designed to discourage customers. There was no straightforward complaint form, no transparent procedure, and no proper confirmation that my complaint was received. Attempts to contact support resulted in generic responses, long delays, or no response at all.

A service can make mistakes — that happens. But blocking or making it difficult to submit a complaint is unacceptable. It leaves customers with no accountability, no resolution, and the feeling that once they take your money, you simply disappear.

Until they implement a clear complaint process and take customer issues seriously, I cannot recommend this service.

23. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Pyszne.pl

We are sorry to hear that there has been a problem with your order. If you have any questions or concerns, you can contact us via live chat (by clicking ‘Get help’ in the app), on Facebook, or by email at kontakt@pyszne.pl – we are happy to help!

Saanut 5/5 tähteä

Podoba mi się to

Podoba mi się to, że Pyszne.pl dba o klientów, z uwagą i zrozumieniem podchodzi do zgłaszanych problemów i uwag.

19. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Pyszne.pl

Bardzo dziękujemy za opinię, Julia! Cieszymy się, że jesteś z nami!

Saanut 1/5 tähteä

Czekaliśmy na zamówienie ponad dwie…

Czekaliśmy na zamówienie ponad dwie godziny.
Obsługa jest na bardzo niskim poziomie.
Nie mam możliwości kontaktu z żywym konsultantem.
Taka sytuacja jest niedopuszczalna.
Oczekuję natychmiastowego rozwiązania problemu.

Saanut 1/5 tähteä

Brak odpowiedzialności za zamówienia i brak zwrotu pieniędzy

Brak odpowiedzialności za zamówienia i kurierów. Już nigdy nie zamówię przez tego dostawcę. Kurier dostarczył zamówienie pod inny adres, wydaliśmy na jedzienie ponad 200zł. Brak pomocy przez system, brak kontaktu z kurierem, nie dostaliśmy zwrotu pieniędzy. Zazdroszczę osobą, którzy jedli za darmo za nasze pieniądze a pyszne.pl nic z tym i tak nie zrobiło

Vastaus yritykseltä Pyszne.pl

Przykro nam, że pojawił się problem z Twoim zamówieniem. Prześlij nam szczegółową reklamację mailowo na kontakt@pyszne.pl - zweryfikujemy tę sytuację i postaramy się pomóc!

Saanut 1/5 tähteä

Po zamówieniu otrzymałem informację o…

Po zamówieniu otrzymałem informację o 2h oczekiwania. Poprosiłem o anulowanie, otrzymałem informację że nie można. Po czym zamówienie otrzymałem po ok. 3,5h w dodatku zimne.

Saanut 1/5 tähteä

Dostałem dostawę dopiero po półtorej…

Dostałem dostawę dopiero po półtorej godziny od złożenia zamówienia. Nie da się anulować zamówienia, a w obsłudze klienta odpowiada AI. Coca-Cola przewróciła się i wylała w torbie.

Beznadziejna obsluga serwisu

Dostawa jedzenia z PizzaHut trwa juz ponad 1.5h i nie ma zadnej sensownej informacji na ich stronie poza tym ze przyjeli zamowienie i skasowali moje pieniadze. Usluga jest beznadziejna i widac ze firma nie panuje nad procesami wspomagajac sie botami odpowiadajacymi tym samym tekstem…

Vastaus yritykseltä Pyszne.pl

Przykro nam, że pojawił się problem z Twoim zamówieniem. W razie pytań lub wątpliwości możesz się z nami skontaktować na bieżąco przez czat (klikając w aplikacji "Uzyskaj pomoc"), na Facebooku lub mailowo na kontakt@pyszne.pl (mailto:kontakt@pyszne.pl) - chętnie pomożemy!

Saanut 2/5 tähteä

Brak jakiegokolwiek wsparcia ze strony…

Brak jakiegokolwiek wsparcia ze strony portalu w kwestii problematycznych zamówień

Brak dostarczenia zamówień

Nie polecam, kurier pyszne oznaczył zamówienie jako dostarczone, a gościa nawet na oczy nie widziałem, tak jak i zamówienia - a no i moich pieniędzy tak samo xD. Ostatni raz zamawiam przez pyszne, trzymajcie się z daleka bo patrząc po ostatnich recenzjach jest to nagminne.

Saanut 1/5 tähteä

The company used to be better but it…

The company used to be better but it degraded quickly. They recently got rid of people support, trying to save costs. Even when it was available it was so so, current bot is useless (as everything ai). They tell you to contact restaurant directly, what a joke.
They also hid people's opinions on restaurants, leaving only stars. How am I supposed to decide on purchase? Useless app.

Vastaus yritykseltä Pyszne.pl

Thank you for your feedback. If you have any questions or concerns, you can contact us via chat (by clicking “Get help” in the app), on Facebook, or by email at kontakt@pyszne.pl—we are happy to help!

Saanut 1/5 tähteä

I have ordered three times and my food…

I have ordered three times and my food was never delivered, the worst app ever. If you really would like to have some food never use this app

13. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Pyszne.pl

We are sorry that there has been a problem with your order. If you have any questions or concerns, you can contact us via chat (by clicking “Get help” in the app), on Facebook, or by email at kontakt@pyszne.pl—we are happy to help!

Nigdy więcej pyszne.pl

Nigdy więcej pyszne.pl. Czas dostawy co chwila wydłużany. Nie zamówię tam nigdy nic więcej!!!

12. helmikuuta 2026

Coraz słabiej

Coraz słabiej, zamówienia nie są śledzone na bieżąco, czas tylko wydłuża się z każdym zamówieniem.

12. helmikuuta 2026

Saanut 1/5 tähteä

Czas dostawy nie brany pod uwagę.

Zamawiałem na godzinę 14:50 , a zamówienie przyjechało blisko godzinę wcześniej. Rozmawiałem z restauracja, ale powiedzieli ze dostali infirmacje, ze jak najszybciej. Coś chyba poszło nie tak ? Przez to żona zje obiad zimny.

10. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Pyszne.pl

Przykro nam, że pojawił się problem z Twoim zamówieniem. Prześlij nam reklamację mailowo na kontakt@pyszne.pl -  sprawdzimy to i chętnie pomożemy!

Saanut 1/5 tähteä

Pyszne pl zupełnie nie reaguje na…

Pyszne pl zupełnie nie reaguje na komentarze. Odpisuje tylko automat. To firma która chroni duże korporacje takie jak np McDonalds lub KFC, które nie realizują dostaw a później mają w pyszne pl daną dostawę oznaczoną jako zrealizowaną. SKANDAL!!!!

2. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Pyszne.pl

Agnieszka, przykro nam, że jesteś niezadowolona. Jeśli pojawił się jakiś problem z Twoim zamówieniem, prześlij nam szczegóły na kontakt@pyszne.pl - chętnie pomożemy!

Saanut 1/5 tähteä

Witam jeden wieklki wkurzający minus…

Witam jeden wieklki wkurzający minus dla storny, zamawiając kebaba nie ma opcji wyboru miesa mieszanego w czym jest problem dodać te opcje ????????wkońcu dużo osób lubi mieszany mieszany ...

6. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Pyszne.pl

Cześć Paweł! Każda restauracja dostępna na Pyszne.pl samodzielnie decyduje o wyglądzie swojego menu - to pytanie możesz więc skierować do pracowników lokalu, w którym chciałeś złożyć zamówienie. Jestem pewna, że będą oni mogli wyjaśnić kwestię dostępności pozczególnych produktów!

Saanut 1/5 tähteä

Bardzo złe podejście do klienta i zatrudnianie osób bez żadnej weryfikacji czy badań

Ta firma przejęła od punktów gastronomicznych dostawy do klientów, które czasem wyglądają w ten sposób, że najpierw masz info, że zamówienie zostało dostarczone, a potem masz status dostarczone mimo, że nic nie otrzymałeś, potem sms, że twoje zamówienie nie może być zrealizowane, ale pieniążki skasowane, a po kontakcie z restauracją dowiadujesz się, że oni wydali jedzenie. Nie weryfikują dostawców, coraz częste są filmy ze wskazaniem co niektórzy dostawcy robią z waszym zamówieniem zanim włożycie swoje jedzenie do ust. Dodatkowo Państwowa Inspekcja Pracy powinna się zając sposobem zatrudniania innostrańców, ostatnio w przewadze z Indii i Afryki, nie posiadających żadnych legitymacji do zatrudnienia w Polsce.

6. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Pyszne.pl

Cześć Wojtek! W przypadku zaobserwowania jakichkolwiek nieprawidłowości dotyczących dostaw zamówień, skontaktuj się z nami pod adresem kontakt@pyszne.pl - każdą sprawę zweryfikujemy indywidualnie.

Saanut 1/5 tähteä

Tragedia . Lepiej poszukać bezpośrednio !!!

Po zamówieniu okazało się , że wyskoczył jakiś błąd i pomimo zapłaty dostawca nie otrzymał potwierdzenia . No i się zaczęło.... Czat nie odpowiada bo wyskakują tylko automatyczne wiadomości , po co obsługiwać klienta !! ??? Telefon do firmy rozłącza się jak tylko wybierzemy opcję , że jesteśmy odbiorcą zamówienia ... przecież ci jak już zapłacili są najmniej ważni !!! A NAJLEPSZE ... Napisałem reklamację i w odpowiedzi ... odpisał mi automat . Także strzeżcie się ... bo jesteście dla nich najważniejsi !!!!

4. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Pyszne.pl

Cześć Mariusz! Bardzo mi przykro z powodu tej sytuacji 😞 W przypadku trudności z rozwiązaniem sprawy przez naszego bota, skontaktuj się z nami pod adresem kontakt@pyszne.pl, lub w wiadomości prywatnej na naszych social mediach - postaramy się wyjaśnić sprawę!

Trustpilot-kokemus

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin