Okropne doświadczenie-kurier nie dojechał po jedzenie. Pizzeria 3 razy piekła pizzę, zamówiona na konkretną godzinę. Po czekaniu ponad godzinę pojechałam po pizzę sama-dostałam kompletnie zimne jedzen... Näytä lisää
Yritys on vastannut
To bardzo denerwujące, gdy klient musi wielokrotnie dzwonić po numer kodu, a numer jest tak długi, że trudno go zapamiętać. Czy możesz coś zrobić, aby skrócić numer kodu w danych klienta? To bardzo de... Näytä lisää
dwa klikniecia i mam pyszne jedzonko dowiezione pod dom, jak jest jakis problem z restauracja rozwiazujecie go od reki, zwroty gotówki bez problemowe, dostarczacie usługę którą obiecujecie i robicie t... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Tragedia kłamstwa i oszustwa niepolecam Pyszne pl napisało mi ze restauracja Mc donalds anulowała zamowienie i nie dostarcza mi ponieważ nie mają produktów do wykonania zamówionego jedzenia Po ot... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Zamów jedzenie online wybierając spośród ponad 6500 restauracji! Po prostu wejdź na stronę Pyszne.pl lub skorzystaj z naszej aplikacji. Możesz zapłacić tak, jak lubisz – gotówką lub online wybierając PayU, PayPal, czy kartę kredytową.
Yrityksen kirjoittama
Wrocław, Puola
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Złożyłem zamówienie przez serwis dostawczy i czekałem na Pyszne. Aplikacja jest dobra, ale dostawa spóźniła się ponad 40 minut, a jedzenie już ostygło. Obsługa klienta odpowiedziała na moją skargę, ale cały proces był bardzo długi i nie otrzymałem zwrotu pieniędzy.

Vastaus yritykseltä Pyszne.pl
Brak jakiejkolwiek pomocy zero reakcji na zgłoszenie

⭐️ 1/5 – Terrible customer support and no real way to file a complaint
I’m extremely disappointed with this service. The biggest issue isn’t even the quality itself — it’s the fact that there is practically no clear or reliable way to submit a complaint.
When something went wrong, I tried to file a claim, but the process was confusing, poorly explained, and felt intentionally designed to discourage customers. There was no straightforward complaint form, no transparent procedure, and no proper confirmation that my complaint was received. Attempts to contact support resulted in generic responses, long delays, or no response at all.
A service can make mistakes — that happens. But blocking or making it difficult to submit a complaint is unacceptable. It leaves customers with no accountability, no resolution, and the feeling that once they take your money, you simply disappear.
Until they implement a clear complaint process and take customer issues seriously, I cannot recommend this service.

Vastaus yritykseltä Pyszne.pl
Podoba mi się to, że Pyszne.pl dba o klientów, z uwagą i zrozumieniem podchodzi do zgłaszanych problemów i uwag.

Vastaus yritykseltä Pyszne.pl
Czekaliśmy na zamówienie ponad dwie godziny.
Obsługa jest na bardzo niskim poziomie.
Nie mam możliwości kontaktu z żywym konsultantem.
Taka sytuacja jest niedopuszczalna.
Oczekuję natychmiastowego rozwiązania problemu.

Vastaus yritykseltä Pyszne.pl
Brak odpowiedzialności za zamówienia i kurierów. Już nigdy nie zamówię przez tego dostawcę. Kurier dostarczył zamówienie pod inny adres, wydaliśmy na jedzienie ponad 200zł. Brak pomocy przez system, brak kontaktu z kurierem, nie dostaliśmy zwrotu pieniędzy. Zazdroszczę osobą, którzy jedli za darmo za nasze pieniądze a pyszne.pl nic z tym i tak nie zrobiło

Vastaus yritykseltä Pyszne.pl
Po zamówieniu otrzymałem informację o 2h oczekiwania. Poprosiłem o anulowanie, otrzymałem informację że nie można. Po czym zamówienie otrzymałem po ok. 3,5h w dodatku zimne.

Vastaus yritykseltä Pyszne.pl
Dostałem dostawę dopiero po półtorej godziny od złożenia zamówienia. Nie da się anulować zamówienia, a w obsłudze klienta odpowiada AI. Coca-Cola przewróciła się i wylała w torbie.

Vastaus yritykseltä Pyszne.pl
Dostawa jedzenia z PizzaHut trwa juz ponad 1.5h i nie ma zadnej sensownej informacji na ich stronie poza tym ze przyjeli zamowienie i skasowali moje pieniadze. Usluga jest beznadziejna i widac ze firma nie panuje nad procesami wspomagajac sie botami odpowiadajacymi tym samym tekstem…

Vastaus yritykseltä Pyszne.pl
Brak jakiegokolwiek wsparcia ze strony portalu w kwestii problematycznych zamówień

Vastaus yritykseltä Pyszne.pl
Nie polecam, kurier pyszne oznaczył zamówienie jako dostarczone, a gościa nawet na oczy nie widziałem, tak jak i zamówienia - a no i moich pieniędzy tak samo xD. Ostatni raz zamawiam przez pyszne, trzymajcie się z daleka bo patrząc po ostatnich recenzjach jest to nagminne.

Vastaus yritykseltä Pyszne.pl
The company used to be better but it degraded quickly. They recently got rid of people support, trying to save costs. Even when it was available it was so so, current bot is useless (as everything ai). They tell you to contact restaurant directly, what a joke.
They also hid people's opinions on restaurants, leaving only stars. How am I supposed to decide on purchase? Useless app.

Vastaus yritykseltä Pyszne.pl
I have ordered three times and my food was never delivered, the worst app ever. If you really would like to have some food never use this app

Vastaus yritykseltä Pyszne.pl
Nigdy więcej pyszne.pl. Czas dostawy co chwila wydłużany. Nie zamówię tam nigdy nic więcej!!!

Vastaus yritykseltä Pyszne.pl
Coraz słabiej, zamówienia nie są śledzone na bieżąco, czas tylko wydłuża się z każdym zamówieniem.

Vastaus yritykseltä Pyszne.pl
Zamawiałem na godzinę 14:50 , a zamówienie przyjechało blisko godzinę wcześniej. Rozmawiałem z restauracja, ale powiedzieli ze dostali infirmacje, ze jak najszybciej. Coś chyba poszło nie tak ? Przez to żona zje obiad zimny.

Vastaus yritykseltä Pyszne.pl
Pyszne pl zupełnie nie reaguje na komentarze. Odpisuje tylko automat. To firma która chroni duże korporacje takie jak np McDonalds lub KFC, które nie realizują dostaw a później mają w pyszne pl daną dostawę oznaczoną jako zrealizowaną. SKANDAL!!!!

Vastaus yritykseltä Pyszne.pl
Witam jeden wieklki wkurzający minus dla storny, zamawiając kebaba nie ma opcji wyboru miesa mieszanego w czym jest problem dodać te opcje ????????wkońcu dużo osób lubi mieszany mieszany ...

Vastaus yritykseltä Pyszne.pl
Ta firma przejęła od punktów gastronomicznych dostawy do klientów, które czasem wyglądają w ten sposób, że najpierw masz info, że zamówienie zostało dostarczone, a potem masz status dostarczone mimo, że nic nie otrzymałeś, potem sms, że twoje zamówienie nie może być zrealizowane, ale pieniążki skasowane, a po kontakcie z restauracją dowiadujesz się, że oni wydali jedzenie. Nie weryfikują dostawców, coraz częste są filmy ze wskazaniem co niektórzy dostawcy robią z waszym zamówieniem zanim włożycie swoje jedzenie do ust. Dodatkowo Państwowa Inspekcja Pracy powinna się zając sposobem zatrudniania innostrańców, ostatnio w przewadze z Indii i Afryki, nie posiadających żadnych legitymacji do zatrudnienia w Polsce.

Vastaus yritykseltä Pyszne.pl
Po zamówieniu okazało się , że wyskoczył jakiś błąd i pomimo zapłaty dostawca nie otrzymał potwierdzenia . No i się zaczęło.... Czat nie odpowiada bo wyskakują tylko automatyczne wiadomości , po co obsługiwać klienta !! ??? Telefon do firmy rozłącza się jak tylko wybierzemy opcję , że jesteśmy odbiorcą zamówienia ... przecież ci jak już zapłacili są najmniej ważni !!! A NAJLEPSZE ... Napisałem reklamację i w odpowiedzi ... odpisał mi automat . Także strzeżcie się ... bo jesteście dla nich najważniejsi !!!!