Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Yritys on vastannut
Tragedia kłamstwa i oszustwa niepolecam Pyszne pl napisało mi ze restauracja Mc donalds anulowała zamowienie i nie dostarcza mi ponieważ nie mają produktów do wykonania zamówionego jedzenia Po ot... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Nie dostałem zamowienia oplaconego a kurier zostawił jedzenie na wycieraczce. Ktos mi je zwinął. Kurier nie dzwonił nie dał informacji. Ja w domu czekałem , nie dostałem jedzenia ani kasy. Czy ktoś za... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Zamów jedzenie online wybierając spośród ponad 6500 restauracji! Po prostu wejdź na stronę Pyszne.pl lub skorzystaj z naszej aplikacji. Możesz zapłacić tak, jak lubisz – gotówką lub online wybierając PayU, PayPal, czy kartę kredytową.
Yrityksen kirjoittama
- Najchętniej wybierany serwis do zamawiania jedzenia online.
- Brak ukrytych kosztów
- Potwierdzona jakość obsługi
Yhteystiedot
Wrocław, Puola
- kontakt@pyszne.pl
- pyszne.pl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
To bardzo denerwujące
To bardzo denerwujące, gdy klient musi wielokrotnie dzwonić po numer kodu, a numer jest tak długi, że trudno go zapamiętać. Czy możesz coś zrobić, aby skrócić numer kodu w danych klienta? To bardzo denerwujące, a klienci są tacy, że czasami nie odbierają telefonu, nawet gdy próbują do ciebie zadzwonić raz. Wielu klientów musi dzwonić 15 razy.
Pyszne nie wspiera
Pyszne nie wspiera, tylko odsyla do restauracji, dlatego zamawiam bezposrednio z restauracji, a nie przez Pyszne. Nie polecam!

Banda złodzieje… czekam 2 godzinę i nic
Banda złodzieje… czekam 2 godzinę i nic
Nie polecam. Zamówienia regularnie się opóźniają. Serwis nie jest przewidywalny. Czas dostawy często rośnie z 60min do 180min. Nie polecam.
Bardzo złe zmiany było dobrze teraz…
Bardzo złe zmiany było dobrze teraz zostałem bez szans 24 zł za godzinę można teraz zarobić max Żle
Biorą automatycznie pieniądze za…
Biorą automatycznie pieniądze za zamówienie i automatycznie w tym samym czasie zamówienie jest cancelled bez powodu nawet.Płacisz -dostajesz 0.Pieniądze znikają z konta,brak dostawy zamówień. Dostalem kartę podarunkowa aby tam wydać -wpisałem ja ,dopłaciłem.W kilku miejscach zamawiać próbowałem- i kartę pobrali i pieniądze z konta- zamówienia brak!
dużo jem
dwa klikniecia i mam pyszne jedzonko dowiezione pod dom, jak jest jakis problem z restauracja rozwiazujecie go od reki, zwroty gotówki bez problemowe, dostarczacie usługę którą obiecujecie i robicie to dobra, a do tego uwielbiam sledzenie kuriera na mapce, swietny dodatek. 5/5 i wlasnie patrze co na dzisiaj zamowic pjona elo

Vastaus yritykseltä Pyszne.pl
Dostawa lekko opóźniona ale jedzenie…
Dostawa lekko opóźniona ale jedzenie niestety zimne

Vastaus yritykseltä Pyszne.pl
Pyszne pl nie zwraca pieniędzy za…
Pyszne pl nie zwraca pieniędzy za niezrealizowane zamówienie pomimo wielokrotnych próśb o zwrot.
Jestem zadowolona i będę dalej…
Jestem zadowolona i będę dalej korzystać z Waszych usług!

wszystko jest ok
Obsługa przez kuriera
Chciałabym złożyć zażalenie na państwa pracowników. Jako pracownik sklepu który przyjmuje zamówienia Pyszne.pl chciałbym poinformować że macie państwo beznadziejnych, chamskich i bardzo niekompetentnych pracowników. Jako pracownik mam obowiązek przy wydawaniu zamówienia zobaczyć i zweryfikować numer zamówienia w aplikacji na telefonie u kuriera, wszystko po to by zapobiec kradzieży i myleniu zamówień. Według kurierów waszej firmy nie mogę zobaczyć takowego numeru ponieważ jest RODO a na tym telefonie ponoć są dane wrażliwe ( nigdy nie zwracałem na to uwagi bo interesuje mnie tylko numer zamówienia no ale ok). Zrozumiałbym gdyby dane były pokazywane obcej osobie ale nie pracownik-pracownik/kierownik. Kurierzy są chamscy, kłócą się nie tylko ze zwykłym kasjerem który niema na to wpływu ale też z kierownikiem zmiany, oczywiście wszystko przy klientach więc świadków niestety będzie sporo. Najlepsze że takie problemy życiowe mają pracownicy tylko tej firmy więc problem jest raczej wewnętrzny bo w innych formach kurierskich nikt nie robi o to problemu a cały proces przechodzi szybko i sprawnie. Uważam że to niedopuszczalne, bardzo niegrzeczne i zdecydowanie niekompetentne zachowanie pracownika. Oczywiście zgłoszę gdzie się da bo to żałosne a ja niemam ani nerwów ani czasu żeby przez niedouczonych ludzi kończyć później pracę z powodu kłótni mojego kierownika z waszym kurierem. -Nie polecam i nie pozdrawiam.

Vastaus yritykseltä Pyszne.pl
Firma pośredniczy w zamówieniach po…
Firma pośredniczy w zamówieniach po czym za nic nie odpowiada jedyna opcja jakiś czat bot co pisze w kułko to samo masakra nie polecam nigdy więcej tej aplikacji

Ten idiota bierze narkotyki
Ten idiota bierze narkotyki, a potem jeździ po Warszawie. tablica rejestracyjna na skuterze, DJE65N6

Kolejna beznadzieja
Tragedia jak zawsze
Pyszne nie zawodzi - mam gwarancje ze jak u nich zamowie, jedzenie albo nie dojedzie w ogole (jak ostatnio) albo bedzie spoznione (tym razem dowoz trwal 2.5h zamiast obiecanych 30).
Piszac na ich kontakt nic sie nie zalatwia - nie chca zwrocic pieniedzy zaslaniajac sie restauracja, ale restauracja nie ma z tym nic wspolnego- po prostu pyszne nie ma / nie wysyla kuriera.
Klamie piszac ze „kurier dociera” - dzis ten napis widnial 45 minut bez zmian, co mega utrudnia zycie i wlasne plany.
Jedzenie dojechalo zimne i do wyrzucenia.
Wstyd i zenada. A komentarze z tej firmy by skontaktowac sie z nimi to pomylka, bo i tak nic to nie da - co mi po przeprosinach jak nie mam co jesc i jestem oszukiwany co do terminu dostawy, a pieniedzy nie oddadza.
Tragiczna firma. Odradzam.
P.S. Pyszne wysyła mi odpowiedz - w niej zawiera 10% zniżki na przyszłe jedzenie i pisze, ze "maja nadzieje za sytuacja była jednorazowa". A ja pisze w moje recenzji, ze to było trzeci raz.
Oni nawet tego nie czytają. Żenujące.

Trustpilot-kokemus