Pyszne.pl Arvostelua

4 644
TrustScore 2.5/5 tähteä

2,4

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 1/5 tähteä

Okropne doświadczenie-kurier nie dojechał po jedzenie. Pizzeria 3 razy piekła pizzę, zamówiona na konkretną godzinę. Po czekaniu ponad godzinę pojechałam po pizzę sama-dostałam kompletnie zimne jedzen... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

To bardzo denerwujące, gdy klient musi wielokrotnie dzwonić po numer kodu, a numer jest tak długi, że trudno go zapamiętać. Czy możesz coś zrobić, aby skrócić numer kodu w danych klienta? To bardzo de... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

dwa klikniecia i mam pyszne jedzonko dowiezione pod dom, jak jest jakis problem z restauracja rozwiazujecie go od reki, zwroty gotówki bez problemowe, dostarczacie usługę którą obiecujecie i robicie t... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Tragedia kłamstwa i oszustwa niepolecam Pyszne pl napisało mi ze restauracja Mc donalds anulowała zamowienie i nie dostarcza mi ponieważ nie mają produktów do wykonania zamówionego jedzenia Po ot... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Online-kotiinkuljetuspalvelu

Yrityksen kirjoittama

Zamów jedzenie online wybierając spośród ponad 6500 restauracji! Po prostu wejdź na stronę Pyszne.pl lub skorzystaj z naszej aplikacji. Możesz zapłacić tak, jak lubisz – gotówką lub online wybierając PayU, PayPal, czy kartę kredytową.

Yrityksen kirjoittama

Najchętniej wybierany serwis do zamawiania jedzenia online.
Brak ukrytych kosztów

(4 644)

372 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Na 10 składanych zamówień na pyszne.pl…

Na 10 składanych zamówień na pyszne.pl statystycznie 1 przyjeżdża na czas. Brak systemu do reklamacji nawet w przypadku opóźnień typu 1.5h +

17. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Pyszne.pl

Przykro nam, że długo czekałeś na swoje zamówienie. Czas widoczny przy nazwie restauracji jest czasem uśrednionym, wyliczanym przez system. Czas realny jest wyznaczany przez restaurację po przyjęciu zamówienia. Może mieć na niego wpływ wiele czynników - liczba zamówień, odległość, ruch w mieście

Saanut 3/5 tähteä

Spostrzeżenia

Szeroka oferta jest niewątpliwie zaletą. Natomiast aplikacja jest gorsza niż kiedyś - wymusza podawanie danych przy opiniach, również przy tej - powinna być możliwość używania pseudonimów, jak kiedyś.Opinie w aplikacji podawane są jako średnie, bez konkretnych uwag klientów, jak kiedyś. Nie ma punktów, które można było w przeszłości wymieniać przy zakupie potraw. W konsekwencji korzystam także z innych usług dostawczych, na szczęście konkurencja jest spora

16. huhtikuuta 2026

Saanut 1/5 tähteä

Platforma działa tragicznie i jest…

Platforma działa tragicznie i jest droga. Nie potrafiła mnie poinformować, że moje zamówienie zostało anulowane przez kuriera. W ramach „rekompensaty” przyznała mi kod na 10% rabatu, ważny kilka dni. Śmiech na sali. Polecam usunąć konto zarówno tu jak i na glovo.

29. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Pyszne.pl

Cześć Maciej! Przykro mi, że Twoje zamówienie zostało anulowane 😞️ Mam jednak nadzieję, że dasz nam drugą szansę a w przyszłości uda nam się zaskoczyć Cię już tylko pozytywnie! 😊️

Saanut 1/5 tähteä

zamowilem z narzyczona zestaw z kfc…

zamowilem z narzyczona zestaw z kfc przez pyszne.pl byl to spory zestaw wiec bylismy gotowi na dluzsze czekanie ale nie myslelismy ze o kolo godzinie 18:32 , "dostarczyli zamowienie" nikt nie dzwonil do domofonu mapa az do 18:32 pokazywala ze dopiero zamowienie jest odbierane jeszcze zeby napluc nam na morde kiedy dzwonilem do suportu bot realnie nam powiedzial ze pomoc mozna uzyskac na stronie internetowej(na stronie pisze ze infolinia jest od 9-20/7) nie polecam tej wrecz mozna powiedziec chujowej aplikacji nigdy wiecej nie dostana odemnie ani jednego grosza

12. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Pyszne.pl

Przykro nam, że pojawił się problem z Twoim zamówieniem. W razie pytań lub wątpliwości możesz się z nami skontaktować na bieżąco przez czat (klikając w aplikacji "Uzyskaj pomoc"), na Facebooku lub mailowo na kontakt@pyszne.pl (mailto:kontakt@pyszne.pl) - chętnie pomożemy!

Saanut 1/5 tähteä

Wszystko ok dopóki nie ma żadnego…

Wszystko ok dopóki nie ma żadnego problemu. Np. nie wiadomo gdzie zamówienie, problem z płatnością itp.

12. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Pyszne.pl

Przykro nam, że jesteś niezadowolony. Jeśli pojawił się jakiś problem, prześlij nam szczegóły na kontakt@pyszne.pl (mailto:kontakt@pyszne.pl) - chętnie pomożemy!

Dostawa przy zamówieniu 20-40 min

Dostawa przy zamówieniu 20-40 min. Po złożeniu zamówienia dostawa 1,5 h 😢

11. huhtikuuta 2026

Porażka

Porażka. Kurier przywiozła jedzenie 30 min przed zapowiedzianym terminem, napój był polowe wylany, wszystko zalane i mokre. Powiedziała że nie jej wina. Więcej na pyszne.pl nie zamowię

9. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Pyszne.pl

Cześć Irena! Bardzo mi przykro z powodu tej sytuacji. Napisz proszę do nas w tej sprawie na kontakt@pyszne.pl lub na naszych mediach społecznościowych w wiadomości prywatnej, a odpowiednia osoba będzie mogła zweryfikować sytuację. Michał z Pyszne.pl

Pyszne, quo vadis?

Coraz większe prowizje, ukryte opinie o restauracjach, obsługa Klienta nie istnieje. Do tego zmiany w aplikacji - nikt nie prosił ale bohatersko są dodane. Może oprócz AI (bezużytecznego) dodacie jeszcze tańczącego pingwina w środku - no bo dlaczego nie? Będzie równie bez sensu :)
Równia pochyła ale to prawo monopolisty.

7. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Pyszne.pl

Cześć! Bardzo mi przykro, że nie jesteś zadowolony z działania najnowszej wersji apki 😔 Jednak jeśli masz jakieś sugestie dotyczące jej działania, napisz do nas na kontakt@pyszne.pl - Twój feedback jest dla nas istotny!

Saanut 1/5 tähteä

Wkurwia mnie fakt że w większości…

Wkurwia mnie fakt że w większości przypadków nie da się zapłacić gotówką

5. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Pyszne.pl

Przykro nam, że jesteś niezadowolony. Dostępne płatności są w większości przypadków ustalane przez restauracje. Nie każdy lokal decyduje się na płatności gotówkowe lub kartą przy odbiorze

Saanut 1/5 tähteä

Porażka ta firma zero pomocy przy…

Porażka ta firma zero pomocy przy odzyskaniu pieniędzy

5. huhtikuuta 2026

Brak pomocy po zamówieniu

Przywieziono mi nieprawidlowe zamówienie, czekam 4 dzień na odpowiedź I zwrot pieniędzy. Bot mówi, że nie pomoże, bo już minęły 24h. No tak, super. Reklamację składałam 3 razy. Otrzymalam odpowiedź zero razy.
Kontakt przez bota, formularz i email który tu wrzucają chętnie jako ten do kontaktu. Zero reakcji. Na pytanie o konto odpisali po godzinie a reklamacja milczy.... Poprzednia reklamacja czeka od 2024 roku i przypomniało mi to czemu przestałam korzystać z serwisu....

31. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Pyszne.pl

Przykro nam, że pojawił się problem z Twoim zamówieniem. Na reklamacje mailowe odpowiadamy tak szybko jak to możliwe, zgodnie z aktualną kolejką zgłoszeń. Jeśli Twoja wiadomość do nas dotarła, nie pozostawimy Cię bez odpowiedzi

Rezygnacja z usług

Kolejne zamówienie, które zostało zmienione/anulowane bez kontaktu ze mną. Ulubione restauracje znikają masowo jako dla mnie nie dostępne. Podawany czas realizacji znacznie dłuższy niż podawany przy składaniu zamówienia. Wypisuję się na dobre.

1. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Pyszne.pl

Przykro nam, że pojawił się problem z Twoim zamówieniem. Prześlij nam więcej szczegółów mailowo na kontakt@pyszne.pl - wszystko zweryfikujemy i chętnie pomożemy!

Saanut 1/5 tähteä

Zamawiałem i zapłaciłem za dużego…

Zamawiałem i zapłaciłem za dużego kebaba z sosem mieszanym, dostałem małego z kurczakiem sos łagodny. Coraz częściej dajecie d...

23. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Pyszne.pl

Przykro nam, że pojawił się problem z Twoim zamówieniem. Prześlij nam reklamację ze szczegółami mailowo na kontakt@pyszne.pl - chętnie pomożemy!

Uważajcie na cwane promocje

Uważajcie na cwane promocje, to ściema, robią ludzi w balona i nie przychodzi to co zamawiasz, za zestaw za 50 zł zapłaciłem 83 , uwaga to ściema pyszne pl.

Vastaus yritykseltä Pyszne.pl

Przykro nam, że pojawił się problem z Twoim zamówieniem. Prześlij nam szczegółową reklamację mailowo na kontakt@pyszne.pl - sprawdzimy to!

Saanut 1/5 tähteä

Pyszne.pl ukrywa treść komentarzy…

Pyszne.pl ukrywa treść komentarzy dodawanych do ocen. Sprawia to, że 1. klient nie jest w stanie sprawdzić czy jego ocena rzeczywiście została dodana, 2. klient nie widzi jakie problemy z restauracją zgłaszają inni klienci - czy to jest np. opóźnienie dostaw, czy zła jakość składników, 3. negatywne oceny mogą być, i prawdopodobnie są, przebijane przez sztucznie generowane dobre oceny w celu utrzymania dobrej średniej (gdyż tylko ona jest widoczna dla potencjalnego klienta), co pozwala maskować mankamenty restauracji i bez wglądu w poszczególne komentarze nie da się tego w żaden sposób zweryfikować. Ogólnie, jedno wielkie oszustwo.

Vastaus yritykseltä Pyszne.pl

Przykro nam, że jesteś niezadowolony. Oszustwo to bardzo poważny zarzut, a wystawiane oceny są przez nas weryfikowane. Dziękujemy za zgłoszenie i feedback, przekazaliśmy je do naszego zespołu, który nieustannie pracuje nad tym, aby korzystanie z naszej aplikacji było jeszcze prostsze i przyjemniejsze

Saanut 1/5 tähteä

Tragedia! Pyszne.pl NIE polecam! Dno i metr mułu!

Tragedia, nie potrafia dostaryczyc jedzenia, znalezc kuriera który to zrobi pomimo ze dałem napiwek 9 pln, od godziny kurier jest w drodze i bedzie na 10 min.. 8.. 6.. 12..10.. 14.. itd najgorszy serwis z jakim miałem do czynienia; kolejny raz trwa to godzinę, dwie a pózniej anulacja.. OK, wystarczy.. to był moj ostatni raz u nich, NIE POLECAM pyszne.pl TRAGEDIA!!

Vastaus yritykseltä Pyszne.pl

Przykro nam, że pojawił się problem z Twoim zamówieniem. W razie pytań lub wątpliwości, możesz się z nami skontaktować na bieżąco przez czat (klikając w aplikacji "Uzyskaj pomoc"), na  Facebooku lub mailowo na kontakt@pyszne.pl (mailto:kontakt@pyszne.pl) - chętnie pomożemy!

Brak jakiegokolwiek bok

Brak jakiegokolwiek bok. Pyszne to tylko nakładka do zamawiania jedzenia. Brak jakichkolwiek sensownych promocji.

20. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Pyszne.pl

Przykro nam, że pojawił się problem z Twoim zamówieniem. W razie pytań lub wątpliwości, możesz się z nami skontaktować na bieżąco przez czat (klikając w aplikacji "Uzyskaj pomoc"), na  Facebooku lub mailowo na kontakt@pyszne.pl - chętnie pomożemy! Jeśli szukasz zniżek na jedzenie, pamiętaj, że wiele restauracji ma własne promocje, część lokali bierze też udział w programie pieczątek lojalnościowych

Saanut 2/5 tähteä

Kurierzy zawsze spoznieni

Kurierzy zawsze spoznieni. Pracuje w przychodni i nie mam mozliwosci schodzenia na dół by odebrać zamowienie. Specjalnie pisze w notatce które piętro i pokoj, a kurierzy dzwonią, ze nie moga wchodzic do przychodni i szpitali. To ciekawe bo to publiczne miejsca i na tym chyba polega praca kuriera by dostarczyć jedzenie. Powoli rezygnuje z pyszne.pl , bo ciagle z nimi problem.

17. maaliskuuta 2026

Trustpilot-kokemus

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin