Pyszne.pl Arvostelua

4 644
TrustScore 2.5/5 tähteä

2,4

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 1/5 tähteä

Okropne doświadczenie-kurier nie dojechał po jedzenie. Pizzeria 3 razy piekła pizzę, zamówiona na konkretną godzinę. Po czekaniu ponad godzinę pojechałam po pizzę sama-dostałam kompletnie zimne jedzen... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

To bardzo denerwujące, gdy klient musi wielokrotnie dzwonić po numer kodu, a numer jest tak długi, że trudno go zapamiętać. Czy możesz coś zrobić, aby skrócić numer kodu w danych klienta? To bardzo de... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

dwa klikniecia i mam pyszne jedzonko dowiezione pod dom, jak jest jakis problem z restauracja rozwiazujecie go od reki, zwroty gotówki bez problemowe, dostarczacie usługę którą obiecujecie i robicie t... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Tragedia kłamstwa i oszustwa niepolecam Pyszne pl napisało mi ze restauracja Mc donalds anulowała zamowienie i nie dostarcza mi ponieważ nie mają produktów do wykonania zamówionego jedzenia Po ot... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Online-kotiinkuljetuspalvelu

Yrityksen kirjoittama

Zamów jedzenie online wybierając spośród ponad 6500 restauracji! Po prostu wejdź na stronę Pyszne.pl lub skorzystaj z naszej aplikacji. Możesz zapłacić tak, jak lubisz – gotówką lub online wybierając PayU, PayPal, czy kartę kredytową.

Yrityksen kirjoittama

Najchętniej wybierany serwis do zamawiania jedzenia online.
Brak ukrytych kosztów

szybko

szybko, sprawnie, smacznie

13. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Pyszne.pl

Dziękujemy za ocenę! Zachęcamy również do wystawienia opinii bezpośrednio na profilu restauracji, w której złożyłaś zamówienie - pracownicy lokalu na pewno docenią miłe słowa! 😊

Saanut 1/5 tähteä

Nie da sie uzyskać zwrotu za niezrealizowane zamówienie.

Zamówienie oznaczone jako dostarczone nigdy nie dotarło, reklamacja tylko z chatbotem i w sumie nie wiadomo czy została przyjęta i co dalej, później przychodzi mail ze zwrócą pieniądze w ciągu 5 dni mija 12 dni pieniedzy nie ma a od chatbota mozna tylko uzyskac info że zworty są procesowane 5 dni...

7. huhtikuuta 2026

Cześć Aneta,

dziękuję za kontakt!

Bardzo chętnie zajmę się Twoim zgłoszeniem - zanim jednak będzie to możliwe potrzebuję więcej szczegółów:

W tym celu potrzebuję numeru zamówienia, numeru telefonu lub adresu e-mail, który został użyty do złożenia zamówienia.

Jak tylko doślesz komplet informacji zajmę się rozwiązaniem jak najszybciej!

Pamiętaj, że w naszym Centrum Pomocy (https://www.pyszne.pl/obsluga-klienta) zawsze znajdziesz odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania i jest ono dla Ciebie dostępne o dowolnej porze.

Trzymaj się!
Sofiia

Jeden wielki przekręt

czekanie po 40 minut na zatwierdzenie zamowienia przez restauracje, alb lepiej bo tez tak było 4,5 godziny czkenaie na zamówienie z rest oddalonej o 800m. Problem z supportem ai bo nie da sie nic załatwić.
nie polecam tej aplikacji, dla zdrowia wygody i zaoszczędzonego czasu zamawiajcie ludzie z uber eats

11. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Pyszne.pl

Cześć! Bardzo mi przykro z powodu tej sytuacji 😞 W przypadku trudności z rozwiązaniem sprawy przez naszego bota, skontaktuj się z nami pod adresem kontakt@pyszne.pl, lub w wiadomości prywatnej na naszych social mediach - postaramy się wyjaśnić sprawę!

****

szybko, bez problemów i pysznie

11. toukokuuta 2026

Cześć Krzysztof,

dziękujemy za poświęcenie czasu na ocenę naszych usług. Bardzo się cieszymy z Twojego zadowolenia.

Chcemy również podziękować za opinię. Jest ona dla nas niezwykle cenna. Zawsze szukamy sposobów na ulepszenie naszych usług, aby następnym razem było jeszcze lepiej!

Doceniamy Twoje uwagi i z niecierpliwością czekamy na kolejne zamówienie!

Jeśli potrzebna jest pomoc w innej kwestii, zapraszamy do sekcji FAQ w naszym Centrum Pomocy (https://www.pyszne.pl/obsluga-klienta) w aplikacji lub na stronie internetowej.

Pozdrawiam,

Weronika

Fatalna usługa

Ceny za dostawę z kosmosu, 18 zł za 1000metrów.
Dostawy trwają minimum godzinę, czasem do 4. Wszystko zimne, z botem pyszne dogadać się nie idzie. Porażka, WOLT bije Was na głowe już o glovo nie mówiąc

10. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Pyszne.pl

Przykro nam, że pojawił się problem z Twoim zamówieniem. W razie pytań lub wątpliwości możesz się z nami skontaktować na bieżąco przez czat (klikając w aplikacji "Uzyskaj pomoc"), na Facebooku lub mailowo na kontakt@pyszne.pl (mailto:kontakt@pyszne.pl) - chętnie pomożemy!

Saanut 1/5 tähteä

Nie chcę rozmawiać z botem

Nie polecam. Pobierają prowizję, więc w przypadku problemu chcę rozmawiać z człowiekiem a nie botem. Ale klient jest najmniej ważny, skoro już prowizję zapłacił... Czat z botem nie rozwiązuje żadnego problemu, same głupie teksty że scenariusza. Bot nie podejmie przecież decyzji. Z konsultantem też mnie nie połączył bo było to niemożliwe...
Kiedy zrozumiecie że ludzie nie chcą sztucznej inteligencji w obsłudze klienta? Zatrudniajcie ludzi, a nie boty!!!

Zero wsparcia z pyszne.pl

Korzystałam z pyszne.pl bardzo często, ale ostatnio już dwa razy pod rząd moje zamówienie zaginęło. Zamówienie opłaciłam i go nie dostałam! Co więcej, restauracja nawet nie otrzymała moich zamówień. Zero wsparcia, bot na stronie tylko pisze, że restauracja nie odebrała zamówienia. Więcej już nie zamówię na pyszne.pl. Uważajcie, bo tylko stracicie pieniądze!

Nie polecam pyszne pl

Nie polecam pyszne pl. na początku pomimo informacji od restauracji że jedzenie będzie za 1,5 h. Przez 50 min pokazuje że będzie 50 min wcześniej, mija ten czasa oni piszą że jeszcze 51 min, to wielkie kłamstwo i oszustwo

Vastaus yritykseltä Pyszne.pl

Przykro nam, że długo czekałeś na swoje zamówienie. Czas widoczny przy nazwie restauracji jest czasem uśrednionym, wyliczanym przez system na podstawie ocen osób, które składały zamówienie w tym lokalu. Czas realny jest wyznaczany przez restaurację. Może mieć na niego wpływ wiele czynników - liczba zamówień, odległość, ruch w mieście.

Saanut 1/5 tähteä

Tragiczne funkcjonowanie całego systemu zamowien

Bardzo słaba aplikacja, tragicznie funkcjonuje, zero wsparcia w przypadku problemów z zamówieniem, dla nich nie ma problemu czy dostawca będzie po 5 godzinach czy 24, bo przecież finalnie był pod adresem :D zwrot pieniedzy? zapomnij, oni musza zapytać o zgode restauracji która nie potrafi dostarczyc w przyzwoitym czasie jedzenia. za nic nie biorą odpowiedzialności, ale za to zawsze możesz popisać z botem XD

7. toukokuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Któryś raz z kolei podczas zamawiania…

Któryś raz z kolei podczas zamawiania pisało 15 do 35 min po czym po zapłacie wskoczyło 58 min nie polecam naciągacze brak kontaktu nędza

7. toukokuuta 2026

Cześć Piotr,

dziękuję za kontakt!

Jak tylko doślesz komplet informacji zajmę się rozwiązaniem jak najszybciej!

Trzymaj się!
Daria

Saanut 5/5 tähteä

Polecam jedzenie bardzo smaczne i…

Polecam jedzenie bardzo smaczne i niedrogie

3. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Pyszne.pl

Cieszymy się, że smakowało! Polecamy się do zamawiania kolejnych pysznych dań! Pamiętaj, że swoje zamówienie możesz ocenić w naszej aplikacji - wtedy restauracja zobaczy Twoją opinię

Dziadostwo

Dziadostwo, jedzenie zamówione przez aplikację dostarczane jest po 2.5h mimo, że resteracja gwarantowała dostawę w 40 minut. Telefon do restauracji wykonany, tłumaczenie, że dużo zamówień i się nie wyrabiają. A pyszne ma to w d... Złożona reklamacja dają jakiś dziadowski kod 10% do wykorzystania przez tydzień,lepsze kody dają tak bez okazji, na kolejnego e-maila już pyszne nie potrafi odpowiedzieć przez miesiąc. Lepiej wybierać UBER ETS albo GLOVO tak Chodzież ktoś bierze odpowiedzialność za resteracja z którymi współpracują.

5. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Pyszne.pl

Przykro nam, że długo czekałeś na swoje zamówienie. Czas widoczny przy nazwie restauracji jest czasem uśrednionym, wyliczanym przez system. Czas realny jest wyznaczany przez restaurację po przyjęciu zamówienia. Może mieć na niego wpływ wiele czynników - liczba zamówień, odległość, ruch w mieście

Super

Super jedzenie

27. huhtikuuta 2026

Saanut 1/5 tähteä

Tragicznie długi czas akceptacji i zero powiadomień

Zapłaciłem za zamówienie, nie dostałem potwierdzenia przez 10 minut, więc zamówiłem gdzie indziej. Napisałem w międzyczasie do obsługi, ale oczywiście przez asystenta się nie da skontaktować z obsługą pyszne.pl, więc finalnie skończyłem z dwoma zamówieniami.
Zdecydowanie nie polecam usług. Znacznie lepiej radzi sobie glovo lub wolt.

26. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Pyszne.pl

Przykro nam, że pojawił się problem z Twoim zamówieniem. W razie pytań lub wątpliwości, możesz się z nami skontaktować na bieżąco przez czat (klikając w aplikacji "Uzyskaj pomoc"), na  Facebooku lub mailowo na kontakt@pyszne.pl - chętnie pomożemy!

Czas oczekiwania 2 godz nie polecam

26. huhtikuuta 2026

Pyszne.pl jest świetną platformą

Pyszne.pl jest świetną platformą. Mam bardzo dobre doświadczenia. Chętnie z niej korzystam a robię to często, jestem bardzo zadowolona.

23. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Pyszne.pl

Renata, bardzo dziękujemy za opinię! Polecamy się na przyszłość!

W piątek zamówiłem Kebaba

W piątek zamówiłem Kebaba, zapłacilem, nigdy do mnie nie dotarł, a teraz piszę z wiryualnym asystentem obsługi klienta i przeprasza, ale moze pomoc w zamówieniach zlozonych w ciagu ostatnich 24 godzin ostatni raz korzystam z tej aplikacji

17. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Pyszne.pl

Cześć Damian! Bardzo mi przykro z powodu tej sytuacji 😞 W przypadku trudności z rozwiązaniem sprawy przez naszego bota, skontaktuj się z nami pod adresem kontakt@pyszne.pl, lub w wiadomości prywatnej na naszych social mediach - postaramy się wyjaśnić sprawę!

Trustpilot-kokemus

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin