Pyszne.pl Arvostelua

4 642
TrustScore 2.5/5 tähteä

2,4

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 1/5 tähteä

To bardzo denerwujące, gdy klient musi wielokrotnie dzwonić po numer kodu, a numer jest tak długi, że trudno go zapamiętać. Czy możesz coś zrobić, aby skrócić numer kodu w danych klienta? To bardzo de... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

dwa klikniecia i mam pyszne jedzonko dowiezione pod dom, jak jest jakis problem z restauracja rozwiazujecie go od reki, zwroty gotówki bez problemowe, dostarczacie usługę którą obiecujecie i robicie t... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Tragedia kłamstwa i oszustwa niepolecam Pyszne pl napisało mi ze restauracja Mc donalds anulowała zamowienie i nie dostarcza mi ponieważ nie mają produktów do wykonania zamówionego jedzenia Po ot... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Nie dostałem zamowienia oplaconego a kurier zostawił jedzenie na wycieraczce. Ktos mi je zwinął. Kurier nie dzwonił nie dał informacji. Ja w domu czekałem , nie dostałem jedzenia ani kasy. Czy ktoś za... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Online-kotiinkuljetuspalvelu

Yrityksen kirjoittama

Zamów jedzenie online wybierając spośród ponad 6500 restauracji! Po prostu wejdź na stronę Pyszne.pl lub skorzystaj z naszej aplikacji. Możesz zapłacić tak, jak lubisz – gotówką lub online wybierając PayU, PayPal, czy kartę kredytową.

Yrityksen kirjoittama

Najchętniej wybierany serwis do zamawiania jedzenia online.
Brak ukrytych kosztów

(4 642)

370 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Totalna porażka..

Totalna porażka... zamówiona i opłacona pizza na pyszne.pl nie dotarła. Po zgłoszeniu problemu na portalu wykręcają się od odpowiedzialności. Pośredniczą w sprzedaży, ale klient nie ma żadnych gwarancji przy nieuczciwym sprzedawcy. Stracona kasa. Kpina z klientów. Nigdy więcej...

9. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Pyszne.pl

Przykro nam, że pojawił się problem z Twoim zamówieniem. Prześlij nam reklamację mailowo na kontakt@pyszne.pl - przyjrzymy się sprawie ponownie i postaramy się pomóc!

Saanut 1/5 tähteä

Pyszne pl powinno zatrudniać kurierów…

Pyszne pl powinno zatrudniać kurierów którzy nie kradną cudzego jedzenia. Zamówienie złożone i zapłacone, wg opisu zamówienia zostało dostarczone,a nigdy nie dotarło. Myślę że dobrym rozwiązaniem byłoby od razu zwalniać kuriera który nawalił bo ze złodziejami nie warto współpracować. Nigdy więcej nie zamówię nic w tej firmie.

8. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Pyszne.pl

Przykro nam, że pojawił się problem z Twoim zamówieniem. Kradzież to poważny zarzut dlatego prześlij nam reklamację mailowo na kontakt@pyszne.pl - przyjrzymy się sprawie i postaramy się pomóc!

Saanut 1/5 tähteä

Nie ma kodów rabatowych nawet jak…

Nie ma kodów rabatowych nawet jak jesteś stałym klientem. Uber Eats >

8. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Pyszne.pl

Przykro nam, że jesteś niezadowolony. Jeśli szukasz zniżek na jedzenie, pamiętaj, że wiele restauracji ma własne promocje, część lokali bierze też udział w programie pieczątek lojalnościowych

Saanut 1/5 tähteä

Mają w dupie problemy z zamówieniem

Mają w dupie problemy z zamówieniem. Dostaniesz rozpaćkane jedzenie/zimne/nie kompletne, Twój problem, możesz pogadać z botem który nic nie załatwi. Przechodziłem to kilka razy, ogólnie zakładają że okłamujesz żeby coś wyłudzić.

6. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Pyszne.pl

Przykro nam, że pojawił się problem z Twoim zamówieniem. W razie pytań lub wątpliwości, możesz się z nami skontaktować na bieżąco przez czat (klikając w aplikacji "Uzyskaj pomoc"), na  Facebooku lub mailowo na kontakt@pyszne.pl - chętnie pomożemy!

Polecam, bardzo jest dobrze

6. kesäkuuta 2026

Dziękujemy za ocenę! 😊

Nie otrzymałem zamówionego

Nie otrzymałem zamówionego, zapłaconego z góry jedzenia w dniu 04/06/2026. Według pyszne zamówienie zostało zrealizowane. I według Nich wszystko jest super !!. Bezczelne zagranie. Pa licho w 100zł, nie zbiednieje ale arogancji firmy już nie.

4. kesäkuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Kompletny brak pomocy co do zamowienia…

Kompletny brak pomocy co do zamowienia nie zostało dostarczone ono na czas mimo tego nie mogłem anulowac ani zarzadac zwrotu pieniedzy

27. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Pyszne.pl

Przykro nam, że pojawił się problem z Twoim zamówieniem. W razie pytań lub wątpliwości możesz się z nami skontaktować na bieżąco przez czat (klikając w aplikacji "Uzyskaj pomoc"), na Facebooku lub mailowo na kontakt@pyszne.pl (mailto:kontakt@pyszne.pl) - chętnie pomożemy!

Saanut 1/5 tähteä

Dają kod zniżkowy a przy płatności BLIK…

Dają kod zniżkowy a przy płatności BLIK i przełączeniu na aplikację banku ich aplikacja się wyłącza, za kolejną próbą wyświetla ze zniżką już wykorzystana. Pomoc nie istnieje. NIE POLECAM KORZYSTAĆ Z ICH USŁUG

31. toukokuuta 2026

Cześć Łukasz,

dziękuję za zgłoszenie dotyczące kodu rabatowego.

Bardzo przykro mi z powodu zaistniałej sytuacji.

Widzę, że Twój kupon  jest czasowo zablokowany, ale bez obaw! Za maksymalnie 24h będzie ponownie gotowy do użycia.

W przyszłości ważne, aby nie cofać się w trakcie składania zamówienia, bo powoduje to blokadę kuponu rabatowego - to samo dzieje się gdy zamówienie zostało anulowane bądź doszło do błędu. Po tym czasie możesz zamówić ze swojego ulubionego lokalu używając kodu, w kombinacji z płatnością online.

Pamiętaj, że w naszym Centrum Pomocy (https://www.pyszne.pl/obsluga-klienta) zawsze znajdziesz odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania i jest dla Ciebie dostępne o dowolnej porze.

Pozdrawiam
Weronika

Zamówiliśmy pizza 2x i frytki

Zamówiliśmy pizza 2x i frytki, 3x sosy
A dostaliśmy 1 i jeszcze dostawa miała być o 20:01 a była 20:30

23. toukokuuta 2026

Cześć Tymek,

dziękuję za kontakt!

Bardzo chętnie zajmę się Twoim zgłoszeniem - zanim jednak będzie to możliwe potrzebuję więcej szczegółów:

- Czy mogłabym poprosić o numer zamówienia którego dotyczy to zgłoszenie?

Jak tylko doślesz komplet informacji zajmę się rozwiązaniem jak najszybciej!

Pamiętaj, że w naszym Centrum Pomocy (https://www.pyszne.pl/obsluga-klienta) zawsze znajdziesz odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania i jest ono dla Ciebie dostępne o dowolnej porze.

Trzymaj się!
Maja

Zamówienie nie dojechało

Zamówienie nie dojechało. Straciłam 115 zł pyszne.pl nie poczuwa się do odpowiedzialności a restauracja spycha na pośrednika. Nie chca zwrócić pieniedzy. Nie jest to mała kwota. Nigdy wiecej. Lepiej zamawiać z Glovo.

21. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Pyszne.pl

Cześć Katarzyna! Daj nam proszę znać o szczegółach sytuacji pod adresem kontakt@pyszne.pl, lub w wiadomości prywatnej na naszych social mediach - postaramy się wyjaśnić sprawę i pomóc!

Saanut 1/5 tähteä

anulowanie zamówienia i brak zwrotu napiwku

anulowano mi zamówienie, dostałam zwrot pomniejszony o zapłacony z góry napiwek. Od miesiąca piszę, składam reklamacje - cisza i lekceważenie. I nie chodzi o kwotę, bo to drobiazg, ale o zasadę - łamanie własnego regulaminu, prawa i traktowanie klienta. Pisałam kilka razy na maila kontakt pyszne.pl, info pyszne.pl, dostałam tylko potwierdzenie, że zajmiecie się sprawą :) słabo się zajęliście.
Edit: odpowiedz bota mnie nie satysfakcjonuje :) słabe to.

27. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Pyszne.pl

Cześć Anna! Bardzo mi przykro z powodu napotkanych trudności. Rozumiem, że nie takiego doświadczenia oczekiwałaś. Skoro wysłałaś już nam wiadomość na maila, to z pewnością sprawę rozwiążemy. Zgłoszenia rozwiązujemy w kolejności ich otrzymania, ale mam nadzieję, że uda się to załatwić jak najszybciej

Saanut 3/5 tähteä

Kiedyś jedzenie to była petarda

Kiedyś jedzenie to była petarda, dużo gorsza jakość i smak :(

19. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Pyszne.pl

Cześć Marta! Bardzo mi przykro z powodu tej sytuacji 😞 Zachęcam do wystawienia opinii bezpośrednio na profilu restauracji, w której złożyłaś zamówienie - Twoje uwagi na pewno będą cenne dla pracowników lokalu!

Zostałam oszukana i okradziona

Zostałam oszukana i okradziona, czekałam na zamówienie ponad trzy godziny, pracownicy cały czas zmieniali wersje zdarzeń po czym nagle usłyszałam że zamówienie zostało przeze mnie odebrane, nikomu nie polecam napewno już nie skorzystam, po opiniach widzę że to dosyć częste, zwykli oszuści

17. toukokuuta 2026

szybko

szybko, sprawnie, smacznie

13. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Pyszne.pl

Dziękujemy za ocenę! Zachęcamy również do wystawienia opinii bezpośrednio na profilu restauracji, w której złożyłaś zamówienie - pracownicy lokalu na pewno docenią miłe słowa! 😊

Saanut 1/5 tähteä

Nie da sie uzyskać zwrotu za niezrealizowane zamówienie.

Zamówienie oznaczone jako dostarczone nigdy nie dotarło, reklamacja tylko z chatbotem i w sumie nie wiadomo czy została przyjęta i co dalej, później przychodzi mail ze zwrócą pieniądze w ciągu 5 dni mija 12 dni pieniedzy nie ma a od chatbota mozna tylko uzyskac info że zworty są procesowane 5 dni...

7. huhtikuuta 2026

Cześć Aneta,

dziękuję za kontakt!

W tym celu potrzebuję numeru zamówienia, numeru telefonu lub adresu e-mail, który został użyty do złożenia zamówienia.

Jak tylko doślesz komplet informacji zajmę się rozwiązaniem jak najszybciej!

Trzymaj się!
Sofiia

Trustpilot-kokemus

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin