Ik heb me ooit ingeschreven, nooit wat mee gedaan of aan gehad. Ze reageren niet op mijn verzoek om mijn gegevens van de site te halen. Als je belt kun je alleen een bericht achter laten en je wordt n... Näytä lisää
Kansloos platform. Inloggen lijkt onmogelijk momenteel, wachtwoord recovery hangt in een loop. Veelal opdrachten voor 25 euro per uur, daar werkt niemand voor tegenwoordig. Geen idee waarom ze altijd... Näytä lisää
Eigenlijk te duur voor de dienstverlening. Maar vooral: heel veel opdrachten blijken niet opgevolgd te worden. Staan er eindeloos, opdrachtgevers reageren niet (respectloos; "bedankt we kiezen iemand... Näytä lisää
Via Freelancer.nl nu ProLinker in contact gekomen met een aantal leuke potentiële klanten waar mooie samenwerkingen uit zijn gekomen. Het enige nadeel is dat sommige opdrachtgevers niet reageren... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
The marketplace for skilled professionals. Hire a trusted pro within 48 hours.
Yhdysvallat
- prolinker.com
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 54 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden
Mooi platform waar freelancer en opdrachtgever met elkaar in contact kunnen komen.
Het enige nadeel is dat sommige opdrachtgevers niet reageren op een bericht dat je stuurt naar aanleiding van hun oproep. Maar dat ligt natuurlijk buiten ProLinker.
Een mooi platform voor zowel freelancer als opdrachtgever om met elkaar in contact te komen.
Goed platform met een breed aanbod.
Als freelancer goed platform met een breed aanbod aan opdrachten. Reageren op opdrachten werkt simpel en snel. Het platform heeft en daar wat kleine schoonheidsfoutjes waardoor het op mobiel niet altijd even fijn werkt. Prima platform om zo nu en dan een opdracht op de scoren.
Als opdrachtgever kan je behoorlijk wat reacties verwachten. Als het gaat om opdrachten voor softwareontwikkeling, krijg je vaak te maken met een sales rep van een agency ipv een freelancer, wat ik als irritant ervaarde.
Door het gebruik van ProLinker heb ik…
Door het gebruik van ProLinker heb ik maandelijks weer leuke opdrachten binnen!
LinkedIn aanbevelen
Wat een prettige nieuwe tool is is dat je iemand via LinkedIn kan aanbevelen. Dat heeft voor mij enorm geholpen!
Waar opdrachtgever en creatief elkaar ontmoeten
Overzichtelijke site met voldoende aanbod voor de freelancer. Als je de hoofdprijs wilt betalen komen er zeker opdrachten op je pad. Jammer alleen dat sommige opdrachtgevers de status van hun opdracht niet aanpassen, zodat je als freelancer soms in het ongewisse blijft of de opdracht nog open staat of al vergeven is.
Ik heb op 3 opdrachten gereageerd en…
Ik heb op 3 opdrachten gereageerd en éen daarvan een positieve reactie ontvangen.
Helder en overzichtelijk
De website is helder en overzichtelijk. Communicatie met opdrachtgevers wordt makkelijk gemaakt voor freelancers. Ik vind het vooral prettig dat bedrijven ook los contact op kunnen nemen met freelancers. Ik vind het abbonement eerlijk gezegd wel aan de prijs. Ik vind het jammer dat je om te kunnen reageren op de communicatieopdrachten een hoger tarief betaalt. Op de opbouw van de website heb ik verder niets op te merken.
Duidelijk en effectief platform met wat verbeterpuntjes
Prolinker is een overzichtelijk platform waar freelancers en opdrachtgevers samenkomen. Het werkt duidelijk, helder en makkelijk. De enige verbeterpunten zijn dat soms opdrachten niet erg betrouwbaar zijn, en dat het lidmaatschap relatief duur is. Dit verschilt natuurlijk per vakgebied, in marketing/communicatie zitten veel opdrachten die niet erg volwassen zijn en dus veel tijd kosten voordat ze uitmonden in een daadwerkelijke opdracht. Dit is echter niet volledig te ondervangen door Prolinker zelf.
Vaste samenwerkingen en leuke opdrachten door ProLinker!
ProLinker heeft me echt een paar super fijne vaste samenwerkingen gebracht. Het gaf me de juiste zet in het begin van mijn carrière. Er komen wekelijks veel opdrachten online. Dat is ook een pluspunt. Kortom, ProLinker is een aanrader!
Topwebsite werkt erg prettig!
Topwebsite werkt erg gebruiksvriendelijk en fijn om freelancers en opdrachtgevers bij elkaar te brengen.
Slecht toegankelijke website met laptop
De website is eigenlijk alleen nog maar geschikt voor mobiel gebruik. Enorm kleine lettertjes en drukke lay-out. Erg vervelend om mee te werken op de laptop, wat juist mijn voorkeur heeft. Het was altijd fijn om even de site te bezoeken tussen mijn werk als tekstschrijver door en als tab open te laten staan.
Snap dat je mee moet gaan met de tijd, maar alle niet-mobiele gebruikers met de nieuwe site opzij schuiven vind ik een rare zet.
Voor mij dus geen Prolinker (Freelancer.nl) meer.
ProLinker (freelancer.nl) heeft nieuwe overzichtelijke site
Ik heb goede ervaring met Freelancer.nl die nu verandert is van naam naar ProLinker.
De naam is goed gekozen en de site is overzichtelijk!
Ik ben al jaren aan mooie opdrachten gekomen. Ik weet dat het betrouwbaar is omdat er goed wordt gekeken of de opdrachtgever wel goede intenties heeft. En dat er de juiste opdrachtgevers op de site staan.
Ik ben heel tevreden.
Vr gr Mieke Vaas
Freelancer (nu ProLinker) heeft me een…
Freelancer (nu ProLinker) heeft me een aantal mooie leads opgeleverd. In een enkel geval zit er een 'dubieuze' opdrachtgever tussen of een opdrachtgever die niet (tijdig) aangeeft dat een opdracht al gesloten is. Daar dus even op attent zijn door o.a. goed op de plaatsingsdatum te letten.
Duidelijke gebruiksvriendelijke website
Platform werkt goed en is toegankelijk…
Platform werkt goed en is toegankelijk voor zzp'ers om te reageren.
Goede ervaring
Via ProLinker diverse langdurige opdrachtgevers gevonden. Mooie manier van acquisitie op concrete opdrachten!
Goede site met veel mooie opdrachten!
Goede duidelijke website
Goede duidelijke website, erg handig om opdrachtgevers te vinden.
Mooie site om werk binnen te halen