Freelancer.nl Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Uitstekende website en goede klantenservice. Huidige eigenaar is uiterst betrouwbaar en komt zijn afspraken na. Dit platform staat voor mij op nummer 1. Andere platforms voor freelancers kunnen hier w... Näytä lisää

1. Rekrytointipalvelut
  2. Työnhakijan hakujärjestelmä

Yrityksen kirjoittama

Nieuwe website en eigenaren sinds 2025! Freelancer.nl is sinds mei 2025 met een nieuw platform officieel onder nieuwe eigenaren actief. Wij zijn op geen enkele manier verbonden met de vorige eigenaren of met Prolinker, zoals in sommige reviews genoemd. Met een fris team, moderne functionaliteit en persoonlijke support zetten we alles op alles om de service te leveren die een gebruiker van ons verwacht. Wij verwelkomen jou graag op onze website!

Hyvä

40 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Duplicate opdrachten en vrijwel 0 reacties

Platform publiceert duplicaten van opdrachten, daarbij komt er nagenoeg nooit een daadwerkelijk inhoudelijke reactie van een van de opdrachtgevers.

Nagenoeg altijd volgt een 'gearchiveerde' of 'gesloten' opdracht.

11. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Freelancer.nl

Ha Thomas, dank voor je bericht. Vervelend dat je niet helemaal tevreden bent over ons platform. Wat betreft de opmerking over de duplicate opdrachten: daarin herkennen we ons niet. In tegenstelling tot veel andere platforms plaatsen we niks door vanuit andere bronnen en worden alle opdrachten van directe eindklanten ook handmatig gekeurd. Ik kijk graag samen met je wat je dan precies bedoelt met "duplicate opdrachten" Verder is het natuurlijk jammer dat je weinig inhoudelijk reactie krijgt van opdrachtgevers. Hier hebben we in het nieuw te lanceren platform wel rekening mee gehouden, er zijn enkele verbeteringen doorgevoerd. Het nieuwe platform gaat over een paar weken live dus hou ons vooral in de gaten. In de tussentijd kom ik graag met je in contact om te kijken waar we nog meer kunnen helpen.

Freelancer.nl

Super fijn platform

Super fijn platform. Heel vlot een variatie aan reacties waaruit ik een fijne partner heb mogen vinden.

4. elokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Freelancer.nl

FIjn, bedankt voor je bericht!

Aanvraag voor een Power Apps-ontwikkelaar

Na het plaatsen van een aanvraag voor een Power App-toepassing kreeg ik binnen twee uur een paar goede reacties binnen. Jammer dat Freelancer de aanvraag redigeert, zodat je die daarna toch moet toelichten, maar ze hebben een goed aanbod van dienstverleners in allerlei sectoren.

31. heinäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Freelancer.nl

Wat fijn om te horen dat je zo snel goede reacties hebt ontvangen!

We begrijpen dat je in een aanvraag het liefst zoveel mogelijk informatie deelt. Soms moeten we echter persoonlijke of bedrijfsgegevens uit de publicatie verwijderen. Zo zorgen we ervoor dat contact via het platform verloopt en dat freelancers die tijd investeren in hun profiel en reactie een eerlijke kans krijgen.

Ons doel is om beide partijen zo goed mogelijk te helpen. Fijn dat je uiteindelijk snel de juiste reacties hebt gekregen, en bedankt voor het delen van je ervaring! 😊

Koen van der Weijden

Saanut 5/5 tähteä

Werk al jaren samen met Freelancer.nl…

Werk al jaren samen met Freelancer.nl goede site. Veel leuke grote en kleine opdrachten.

5. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Freelancer.nl

Super! Op nog veel jaren die komen.
Groet, Koen
Team Freelancer.nl

Prima tot nu toe

Prima tot nu toe. Nu even kijken hoe het resultaat is.

19. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Freelancer.nl

Fijn! Bedankt voor je positieve bericht. We zijn natuurlijk zelf ook heel benieuwd naar het resultaat, goed genoeg voor een 5e ster ;) ?

Saanut 1/5 tähteä

Nemen automatisch geld van je rekening

Nemen automatisch geld van je rekening. Bij vragen reageren ze helemaal niet.

Na een abo van 6 maanden gaat er automatisch van je rekening. Ik vroeg dit stop te zetten en te crediteren, dat ging, maar alleen de laatste maand. Maar om dat in orde te brengen komt er geen enkele reactie meer.

Verder heel weinig respons op reacties op advertenties. Het lijken wel fake advertenties.

9. kesäkuuta 2026

Beste Karel,

We hebben je zojuist weer gemaild, maar ik ga graag hier ook even op een paar punten in.

1. We nemen nooit "zomaar"geld van iemands rekening. Er is altijd akkoord gegeven voor een abonnement en dit vermelden wij verder in de bevestiginsmail, op de betaalpagina, in de algmene voorwaarden en in de f.a.q.

2. Op je vraag van 28 mei hebben wij zelfs nog dezelfde dag gereageerd met een voorstel voor 1 maand terugbetaling waarop je akkoord bent gegaan. Dat een terugbetaling 8 dagen kan duren is niet heel ongewoon toch?

3. Al onze opdrachtgevers zijn echt en geverifieerd. Er staan nul fake advertenties op ons platform.

De terugbetaling is inmiddels ook gedaan.

The platform works

The platform works - I got multiple conversations with potential clients and one actual client via the platform. Also cs is good.

27. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Freelancer.nl

Thanks, that's great to hear! We love to help wherever we can. On to the the next client, cheers!

Regards, Koen van der Weijden

Erg prettige site

Sinds een week ben ik lid van Freelancer.nl en ik had al direct mijn eerste sollicitatie binnen. Dat laat wel zien dat er actief gebruik wordt gemaakt van het platform en dat je snel zichtbaar bent voor opdrachtgevers.

Ik heb nu een maandabonnement afgesloten en ben erg benieuwd hoeveel mooie opdrachten hier nog uit gaan komen.

Wat ik vooral fijn vind aan Freelancer.nl is hoe overzichtelijk en gebruiksvriendelijk het platform werkt. Het aanmaken van een profiel gaat snel en eenvoudig, terwijl je toch genoeg ruimte hebt om jezelf professioneel te presenteren aan opdrachtgevers.

Ook het reageren op opdrachten werkt prettig en duidelijk. Tot nu toe ben ik erg positief over mijn ervaring!

19. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Freelancer.nl

Hartlijk dank Joyce! Fijn dat het zo snel voor je werkt. We zien in de data ook terug dat de freelancers die er actief gebruik van maken en veel reageren op recente opdrachten ook het meeste succes hebben. Hopelijk maakt onze nieuwe website het straks nog makkelijkker. Bijna ;)

Saanut 2/5 tähteä

Het leek een perfecte site om geld mee te verdienen...

Het leek een perfecte site om geld mee te verdienen. Leuke opdrachten waar ik heel enthousiast van werd en wat precies aansluit bij mijn expertise. Een betaald abonnement afgesloten en op diverse opdrachten gereageerd.

Tot mijn grote verbasing heb ik letterlijk nergens reactie op gekregen. Ook niet na meermaals te hebben gereageerd met extra aanvullende informatie over mijzelf en hoe ik de opdracht aan zou pakken. Zelfs gevraagd of de bedrijven überhaupt nog wel op zoek zijn naar iemand, maar niks geen response.

Contact opgenomen met freelancer.nl en een gratis maand extra gekregen. Helaas vrij weinig nieuwe opdrachten en nog steeds geen enkele reactie van een bedrijf. In plaatst van geld verdient, alleen maar geld verloren. Geen aanrader dus, helaas!

10. toukokuuta 2026

Hi Mariëlle,

Wat jammer om te lezen dat je ondanks de tijd en moeite die je in je reacties hebt gestoken geen antwoord van opdrachtgevers hebt ontvangen. We begrijpen goed dat dit erg teleurstellend is, zeker wanneer je enthousiast bent over de opdrachten en een betaald abonnement hebt afgesloten.

Mede dankzij dit soort feedback hebben we de afgelopen periode hard gewerkt aan verschillende verbeteringen. Onze vernieuwde website gaat binnenkort live. Daarop willen we het voor opdrachtgevers makkelijker en vanzelfsprekender maken om te reageren. Ook voor freelancers voeren we veranderingen door die hopelijk voor een betere ervaring en meer resultaat zorgen.

We zouden jouw ervaring en mening graag persoonlijk bij deze verbeteringen betrekken. Daarom praten we via onze support graag even met je verder.

Koen – team Freelancer.nl

Mooi platform

Wel duur en mis beetje uitleg. Verder top. Wel t idee dat hier exclusievere opdrachten zijn. Dank!

11. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Freelancer.nl

Dank voor je review! Fijn dat je een positieve ervaring hebt, op onze nieuwe website (binnenkort live) hebben we een hoop feedback verwerkt en zal de uitleg die je zocht ook beter en sneller te vinden zijn.
De meeste opdrachten zijn inderdaad exclusief, we werken enkel met directe eindopdrachtgevers controleren alle opdrachten handmatig op kwaliteit / echtheid / budget.

We hopen je snel weer te zien!

Koen van der Weijden

Saanut 5/5 tähteä

I work with the new owner since 2026 as…

I work with the new owner since 2026 as an interim business developer. The way of working together is excellent. The new team behind freelancer.nl is very motivated to continuously improves the proces, platform and people behind the organization. Although things went wrong in the past, I look forward to help to build customer relationships the coming year. If you have any ideas or suggestions from your own experience you would like to share, reach out to me and I will look into it. Gr. Dudley

15. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Freelancer.nl

HI Dudley, pleasure working with you. Thanks for the feedback!

Freelancer.nl

Saanut 5/5 tähteä

Freelancer.nl is the only relevant…

Freelancer.nl is the only relevant platform for assignments in the Netherlands that connects freelancers with startups and scale-ups. On top of this, the team is completely on top of things and are a fantastic help, when necessary.

27. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Freelancer.nl

Hi Derk, Thanks for your kind words and we are happy to have matched you with a client :)

zeer snel iemand gevonden

zeer snel iemand gevonden. Werd ook nog gebeld door de website om de titel meer geschikt te maken om iemand snel te vinden.

5. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Freelancer.nl

Hi Coen, hartelijk dank voor je review. We doen ons best om te helpen en we zijn blij dat het is gelukt. Tot in de toekomst!

Groet, Koen

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin