Banner for Qeld

Qeld Arvostelua 1 995

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Saanut 5/5 tähteä

De aanvraag ging soepel. De uitbetaling snel. De mogelijkheid om met de variabelen termijn en bedrag te spelen gaf mij mogelijkheid om een voor mij op dit moment beste keuze te maken. Waardoor de uite... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Fijne en snelle service. In het begin wat problemen met activatie, maar dit werd duidelijk en goed opgelost door de klantenservice. Tevreden!

Saanut 5/5 tähteä

waarom voor mij, snel gereageerd op de aanvraag. heel prettig dat telefonisch contact mogelijk is. de medewerkers zijn vriendelijk en helder. wanneer men geen antwoord weet op de vraag dan zorgen z... Näytä lisää

1. Lainaa tarjoava yritys
  2. Pankki
  3. Rahoituslaitos

Yrityksen kirjoittama

Qeld staat bekend als de meest innovatieve bank, waar wij flexibele bedrijfsleningen aanbieden variërend van €3000 tot €500.000, zonder bindende looptijd of opstartkosten. Onze zakelijke leningen zijn veelzijdig inzetbaar en geschikt voor diverse doeleinden, waaronder voorraadbeheer, aanschaf van nieuwe apparatuur en machines, werkkapitaal, pre-financiering en overbrugging. Bij Qeld geloven we in zakelijk lenen zonder gedoe. Ontdek zelf het gemak van zakendoen met Qeld Bedrijfsleningen.

4,7

1 tähti

On vastannut 76 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Lening zeer snel verstrekt

Lening zeer snel verstrekt, minimale formaliteiten.

Beste ondernemer,
Bedankt voor het delen van je feedback! We streven ernaar om het leningsproces zo snel, soepel en efficiënt mogelijk te maken. Het is fijn om te horen dat dit naar tevredenheid is geweest!
We staan graag opnieuw voor je klaar. We wensen je veel succes met je onderneming!

Snel geregeld

Snel geregeld

Beste ondernemer,
Bedankt voor het achterlaten van je positieve review! We waarderen het dat je hier de tijd voor hebt genomen. We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze snelle service.
We hopen dat je jouw bedrijfsplannen succesvol kunt uitvoeren met je bedrijfslening. Als je nog vragen hebt, kun je altijd contact met ons opnemen. We denken graag met je mee. Bedankt voor je vertrouwen! Succes!

Tevreden!!

Ik ben echt tevreden

14. huhtikuuta 2026

Beste ondernemer,
Hartelijk dank voor het delen van je ervaring! We stellen het zeer op prijs dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten. We zijn erg blij om te horen dat je een positieve ervaring hebt ervaren. We wensen je veel succes met je bedrijf!

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben zeer tevreden van qeld

Ik ben zeer tevreden van qeld, ik had een moeilijke periode, dankzij hun snel reactie was is geholpen, toppers !!

Beste ondernemer,
Bedankt voor het delen van je review! Wat fijn om te horen dat we je in een moeilijke periode snel hebben kunnen helpen. Daar doen we het voor en we waarderen je vertrouwen enorm.
We zijn toegewijd aan het ondersteunen van ondernemers bij de groei van hun bedrijf en hopen dat we jou hierin kunnen blijven helpen. We wensen je veel succes met jouw onderneming!

Heel snel

Heel snel. Top behandeld.

8. huhtikuuta 2026

Goede ervaring altijd bereikbaar

Goede ervaring altijd bereikbaar en houden van meedenken!

14. huhtikuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Beste ondernemer,
Bedankt voor het achterlaten van je positieve review! We waarderen het dat je hier de tijd voor hebt genomen. Fijn om te horen dat je onze bereikbaarheid en het meedenken zo waardeert.
We vinden het belangrijk om ondernemers snel en goed te ondersteunen, dus het is mooi om te lezen dat dit ook zo wordt ervaren.
Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we uiteraard graag weer voor je klaar. Bedankt voor je vertrouwen!

Saanut 5/5 tähteä

Correcte en zeer snelle afwikkeling van…

Correcte en zeer snelle afwikkeling van de procedure. Erg hulpvaardige ondersteuning bij alle vragen.

10. huhtikuuta 2026

Beste ondernemer,
Bedankt voor het achterlaten van je positieve review! We waarderen het dat je hier de tijd voor hebt genomen. We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze snelle en correcte afhandeling en de hulpvaardige ondersteuning bij al je vragen.

Saanut 1/5 tähteä

Niets mee te maken moet je met hun…

Niets mee te maken moet je met hun hebben.

Oma-aloitteinen arvostelu

Beste,
We vinden het erg jammer om te horen dat je deze ervaring zo hebt beleefd.
We helpen je graag verder en geven je indien gewenst graag meer toelichting op de situatie. Ook staan we open om eventuele vragen of opmerkingen met je te bespreken, zodat we kunnen kijken of we nog iets voor je kunnen betekenen.
Je kunt hiervoor altijd contact met ons opnemen via 020 - 808 60 84 of per e-mail via support@qeld.nl
We denken graag met je mee.

Thank for everything

Dear entrepreneur,
Thank you for sharing your review! We are dedicated to supporting entrepreneurs in growing their business and hope we can help you achieve this as well. Thank you for your trust, and we wish you every success with your business!
Kind regards,
Team Qeld

Saanut 4/5 tähteä

Snel, adequaat en vriendelijk in communicatie…

Met de techniek ging het even mis waardoor ik opnieuw een aanvraag moest doen. Daarna werd het snel afgehandeld en had ik binnen een dag mijn geld. Er werd adequaat en vriendelijk gereageerd op mijn vragen. Ik kan Qeld aan iedere ondernemer aanraden.

8. huhtikuuta 2026

Beste ondernemer,
Hartelijk dank voor je uitgebreide en mooie review! We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen.
Fijn om te horen dat je onze snelle, adequate en vriendelijke communicatie als positief hebt ervaren.
Dat je ons aanbeveelt aan andere ondernemers betekent veel voor ons, bedankt voor je vertrouwen!
We staan er altijd voor open om te horen hoe we jouw ervaring nóg beter kunnen maken. Je feedback is van grote waarde voor ons streven naar voortdurende verbetering. Je kunt ons bereiken op 020 - 808 60 84 of via support@qeld.nl
Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, staan we uiteraard graag weer voor je klaar.

Saanut 5/5 tähteä

Alles verliep soepel en de communicatie…

Alles verliep soepel en de communicatie was snel en duidelijk.

7. huhtikuuta 2026

Beste ondernemer,
Hartelijk dank voor het delen van je ervaring! We stellen het zeer op prijs dat je de tijd hebt genomen om deze review achter te laten. We zijn blij om te horen dat je een positieve ervaring had met onze snelle en doeltreffende service.
Heel veel succes met je bedrijf!

snelle reactie

2. huhtikuuta 2026

Beste Hans,
Bedankt voor het achterlaten van je positieve review! Wat ontzettend fijn dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Bij Qeld streven we niet alleen naar snelheid, maar ook efficiënte en doeltreffende ondersteuning van onze klanten.

Saanut 5/5 tähteä

Snelle afhandeling en afspraken…

Snelle afhandeling en afspraken nagekomen

31. maaliskuuta 2026

Beste ondernemer,
Bij Qeld begrijpen we dat ondernemers soms snel oplossingen nodig hebben om door te kunnen blijven groeien. We streven ernaar om met onze efficiënte service het voor de ondernemer zo eenvoudig mogelijk te houden.

Beste ondernemer,
Heel veel succes met je bedrijf!

vriendelijk personeel!

vriendelijk personeel!

1. huhtikuuta 2026

Dank u voor de snelle afwerking,

Dank u voor de snelle afwerking,
Ben er echt goed met geholpen
Mijn dank is groot aanrader voor iedereen ,

Met vriendelijke groet

27. maaliskuuta 2026

Beste ondernemer,
Hartelijk dank voor je mooie woorden! We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om deze review te delen. Fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent en tevreden bent over de snelle afhandeling.
Dat je ons aanbeveelt betekent veel voor ons, bedankt voor het vertrouwen!

Saanut 5/5 tähteä

Snel en duidelijke transparante…

Snel en duidelijke transparante voorwaarden, acceptatie en uitbetaling.

26. maaliskuuta 2026

Beste ondernemer,
Bedankt voor je mooie review! We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Fijn om te horen dat je onze snelle service en duidelijke, transparante voorwaarden als positief hebt ervaren.
We streven ernaar om het aanvraag proces zo eenvoudig en helder mogelijk te maken, dus het is mooi dat dit ook zo is overgekomen.
Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder.
Bedankt voor je vertrouwen!

Netjes en snel

Netjes en snel

26. maaliskuuta 2026

Beste ondernemer,
Bedankt voor het delen van je review! We zijn toegewijd aan het ondersteunen van ondernemers bij de groei van hun bedrijf en hopen dat we jou hierin kunnen helpen. Bedankt voor je vertrouwen. We wensen je veel succes met jouw onderneming!
Het team van Qeld

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin