Erg tevreden over de service van Profipack. De eerste levering tape leek naar mijn idee wat verouderd en werkte daardoor niet goed. Na telefonisch contact werd dit direct en heel netjes opgelost.... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Afgelopen week bestelde ik wijn verzenddozen. Ze waren achteraf al uitverkocht, maar wel vervelend natuurlijk in deze drukke kerstperiode voor mij . Ze deden dan ook niet moeilijk om een andere var... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Huismerk tape besteld maar de helft van de rollen scheurt de hele tijd. Volgens klantenservice allemaal onze fout. (te koud) Vreemd dat de helft van de rollen defect zijn. Deze rollen hebben w... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Een bij Profipack bestelde rol PE-folie werd door DHL flink beschadigd afgeleverd (komt bij DHL helaas vaker voor). Nadat ik dit bij Profipack meldde, werd alles razendsnel weer in orde gemaakt. Posit... Näytä lisää
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 71 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Goede service, goede artikelen. Al enige tijd tevreden klant.

Vastaus yritykseltä Profipack
alles super snel en goed geregeld. Top

Vastaus yritykseltä Profipack
Producten zijn niet zoals beschreven; noppenfolie is stuk dunner dan de gespecificeerde 8 micron (neigt meer naar 4~5 micron), en de “dubbellaags” golfkartonnen dozen zijn gemaakt van zulke dunne laagjes dat deze slechts de helft zo dik -en dus absoluut minder solide- zijn dan die van onze vorige leverancier.

Vastaus yritykseltä Profipack
Ik had de verkeerde dozen besteld. Ik heb opgebeld en kreeg ze snel aan de lijn, gingen op zoek voor mij naar de juiste doos. Binnen no time geregeld. Snel en adequaat gehandeld. Wij gaan voortaan al onze dozen hier bestellen want naast dat de dozen kwalitatief goed zijn, er snel en adequaat gehandeld wordt, zijn ze ook nog eens een stuk voordeliger. Win win win situatie dus.

Perfect
Voor 15 uur besteld volgende dag in huis.
Al meerdere keren als kleine ondernemer een bestelling gedaan en telkens probleemloos.
Tot de volgende keer 😊

Tevreden zoals gewoonlijk bedankt -----------

Vastaus yritykseltä Profipack
Seal apparaat besteld. Staat op site dat deze in voorraad is en dezelfde werkdag nog verzonden zou worden. Na een maand wachten nog steeds niets ontvangen. Zelf dan maar contact opgenomen, nu blijkt dat ik nog een maand zou moeten wachten.
Klantenservice biedt geen oplossing aan. Zeer triest.

Vastaus yritykseltä Profipack
Alles mooi en snel geleverd. Er bleek een tekort in mijn bestelling te zijn, maar na contact werd dit zeer snel en correct verholpen. Een aftersales service die je tegenwoordig nog weinig vindt!

Vastaus yritykseltä Profipack
Goed produkt, snelle levering, goed verpakt, goede communicatie

Vastaus yritykseltä Profipack
helaas wel 2 keer besteld waarbij stond vermeld.
Morgen is huis. Helaas werd het 1 of 2 dagen later. Wel vervelend wanneer je het snel nodig hebt

Vastaus yritykseltä Profipack
vlot geleverd en overeenkomstig de beschrijving

Vastaus yritykseltä Profipack
duidelijke website bestelling snel en degelijk verzonden bestelde artikelen 100 % als omschreven top

Vastaus yritykseltä Profipack
Verzenddozen besteld en alles liep super soepel. Het bestellen was heel makkelijk en overzichtelijk, en tot mijn verrassing waren ze ook nog eens supersnel geleverd! De dozen zijn stevig en precies wat ik nodig had. Zeker een aanrader – ik bestel hier graag weer!

Vastaus yritykseltä Profipack
Duidelijke website met een groot aanbod en een snelle levering. Alles klopt! Top, Profipack!

Vastaus yritykseltä Profipack
Product is goed, verpakking, veel te veel karton. Gebruiksaanwijzing alleen op de site is matig

Vastaus yritykseltä Profipack
groot assortiment, gemakkelijk te bestellen.
Goede communicatie en vlotte levering.