Erg tevreden over de service van Profipack. De eerste levering tape leek naar mijn idee wat verouderd en werkte daardoor niet goed. Na telefonisch contact werd dit direct en heel netjes opgelost.... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Afgelopen week bestelde ik wijn verzenddozen. Ze waren achteraf al uitverkocht, maar wel vervelend natuurlijk in deze drukke kerstperiode voor mij . Ze deden dan ook niet moeilijk om een andere var... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Huismerk tape besteld maar de helft van de rollen scheurt de hele tijd. Volgens klantenservice allemaal onze fout. (te koud) Vreemd dat de helft van de rollen defect zijn. Deze rollen hebben w... Näytä lisää
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 71 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Echt blij met deze dozen, ze zijn top en de prijs is ook nog eens goed. Besteld en bizar snel in huis. Je merkt direct dat het stevig materiaal is dat niet zomaar scheurt. Ik bestel hier voortaan altijd, echt een aanrader

Vastaus yritykseltä Profipack
Snelle levering van goede en goed geprijsde artikelen.

Vastaus yritykseltä Profipack
Een bij Profipack bestelde rol PE-folie werd door DHL flink beschadigd afgeleverd (komt bij DHL helaas vaker voor). Nadat ik dit bij Profipack meldde, werd alles razendsnel weer in orde gemaakt. Positieve communicatie.

Vastaus yritykseltä Profipack
Snel geleverd en prima outdoor dekens voor vriendelijke prijs.

Vastaus yritykseltä Profipack
Optijd geleverd top materiaal netjes ingepakte verhuisdekens helemaal blij hiermee

Vastaus yritykseltä Profipack
Snel en correct geleverd voor een goede prijs

Vastaus yritykseltä Profipack
makkelijk te bestellen en vlotte verzending / levering

Vastaus yritykseltä Profipack
Ik had 7 legerdekens besteld, ik ontving er 8. Bij het uitpakken ontdekte ik dat 2 dekens beschadigd waren (messneden door plastic verpakking en de dekens zelf). Voor wat ik ermee ga doen kan het wel, maar ik had liever 7 onbeschadigde dekens ontvangen.
Update: na de reactie van Profipack heb ik mijn beoordeling aangepast naar 4 sterren

Vastaus yritykseltä Profipack
Profipack levert ontzettend snel en de kwaliteit/prijs-verhouding van de artikelen is prima!

Vastaus yritykseltä Profipack
Alles is op tijd binnen gekomen.

Vastaus yritykseltä Profipack
Wij bestellen zakelijk (Hekwinkel.nl) diverse verpakkingsmaterialen, zoals schuimprofielen, polyesterband, noppenfolie etc. Zeer tevreden over aanbod, snelheid en support! Laatste contact met Jens Hoogenboom ook zeer plezierig ervaren! Zeer snel en uitgebreid antwoord op een vraag per mail. Dikke vette aanrader!👌🏼

Vastaus yritykseltä Profipack
Leveren snel en wat ze zeggen te leveren.
Prijs technisch zijn ze zeer concurrerend.

Vastaus yritykseltä Profipack
Duidelijke website, razendsnelle levering, goed verpakt, goede kwaliteit.

Vastaus yritykseltä Profipack
Na mijn bestellingen van 25 paraatdozen (bruin) bleek dat het product niet op voorraad was. Ik heb Profipack gebeld en de medewerker deed alle moeite om een alternatief aan te bieden. Ik ging akkoord met een andere uitvoering (grijs) en deze zouden de volgende dag al arriveren. De levering kwam inderdaad al de volgende dag maar er was een foutje in het proces ingeslopen: men had mij 625 paraatdozen gestuurd (een pallet vol) omdat er 25 eenheden van elk 25 stuks in plaats van 25 stuks geboekt waren. Ik heb in aanwezigheid van de transporteur foto's gemaakt (en opgestuurd) en Profipack gebeld. Dezelfde medewerker zei het probleem direct op te lossen en de goederen gingen retour. Kort daarna heeft Profipack mij het teveel betaalde bedrag van 7,25 euro weer op mijn rekening gestort. De volgende dag had ik de 25 paraatdozen al weer in mijn bezit. Ik kan Profipack alleen maar een groot compliment maken dat ze werkelijk alles hebben gedaan om mijn bestelling correct en ook op tijd te bezorgen en zal in de toekomst zeker weer bij hun gaan bestelling. Dit bericht zal ik ook op Trustpilot plaatsen want het is pure reclame voor de firma Profipack. Met vriendelijke groeten, Walther Smeitink-Muhlbacher

Vastaus yritykseltä Profipack
Goed kwaliteit en het product is snel verzonden.
TOP

Vastaus yritykseltä Profipack
Bijna de juiste maat doos die ik nodig had, goed assortiment, communicatie en levering

Vastaus yritykseltä Profipack
Het pakket zou op maandag bezorgd worden. De hele dag gewacht want ze geven geen specifieke dagseel aan. Om 18.17 uur een melding dat het niet is gelukt Je zou verwachten dat ze dat de volgende dag gelijk bezorgen waar ze gebleven zijn, Nee natuurlijk niet. Net na 5 uur en niks achter gelaten, geen pakket, geen briefje. Nu terug naar de verkoper staat er bij de melding inplaats van een 2de poging of ergens ophalen. Om ziek van te worden die DHL