POWER.dk - Tilst Arvostelua

2 942
TrustScore 4/5 tähteä

Anelystparken 13, 8381 Tilst, DK

Fik super service i forbindelse med køb af køleskab, en super sød sælger. Ville efterfølgende købe et cover til min telefon, hvis jeg havde mødt sælgeren fra “telefon afdelingen” først var jeg gået an... Näytä lisää

Jeg giver 5 stjerner – men de går ikke bare til Power, de går helt klart til Mikkel fra Power Tilst. Jeg havde et problem og blev kastet frem og tilbage, uden rigtig at få hjælp. Den eneste,... Näytä lisää

Købte ny opvasker. Fik udleveret en maskine med voldsom trykskade på emballagen (har billeder). Blev mødt med argumentet at den bare lige havde "hængt i" - men at det ikke betød noget. Først ved at in... Näytä lisää

Der var intet personale i tv afdelingen. Skulle betale 500kr for et kalibreret tv ellers skulle jeg vente på at det kunne blive nulstillet. En kalibrering koster 1500kr, måske har jeg sparet nogle pe... Näytä lisää

1. Elektroniikkaliike

Kaikki arvostelut

(2 942)

34 020 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Det er lange ventetid ved Power.

Det er lange ventetid ved Power.
Det skal indført nummer system.
Det er mange der vente længe for at få betjeningen.

14. toukokuuta 2026

Hej Jennifer

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre om de lange ventetider i butikken.

Jeg kan godt forstå, at det er frustrerende at skulle vente længe på at få betjening, og jeg tager din pointe om et nummersystem videre som et relevant forslag til at skabe en mere fair og overskuelig kø-oplevelse.

Din feedback er vigtig for os og bliver taget med i arbejdet med at forbedre både ventetid og kundeoplevelse i butikkerne.

Du ønskes en dejlig dag. De bedste hilsner,
Astrid/POWER

Super kompetente unge medarbejdere der…

Super kompetente unge medarbejdere der gav god vejledning og service

Hej Thomas,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at vejledningen og servicen var så god, og at oplevelsen levede op til forventningerne.

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

Ja det meget godt

Ja det meget godt

Hej Ali,

Mange tak for de flotte ord.

Det er dejligt at høre, at oplevelsen var meget god.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Produkterne er fine og betjeningen ok.

Produkterne er fine og betjeningen også. Det der falder igennem er alt det i samtidigt forsøger at sælge til en. Jeg er hverken interesseret i det ene eller andet ekstrasalg - hvor man så kan opnå rabat på sit køb. Nej…. Drop de initiativer - fordi det forringer bare køberoplevelsen markant.

Hej Lasse,

Tak for din anmeldelse og for at dele både det positive og det, der trak oplevelsen ned.

Det er godt at høre, at produkterne og betjeningen var fine.

Samtidig er det helt fair, at for meget ekstrasalg kan forringe købsoplevelsen. Den slags feedback er værdifuld, og den giver et klart billede af, hvordan besøget blev oplevet.

Vi sætter pris på, at du tog dig tid til at gøre opmærksom på det.

Alt var mere end Perfekt

14. toukokuuta 2026

Hej Henning,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er en fornøjelse at høre, at alt var mere end perfekt.

Nem afhentning

10. toukokuuta 2026

Hej Sylvester,

Tak for den flotte anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at afhentningen var nem og fungerede godt.

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

Super hurtig levering

Super hurtig levering, nem og venlig betjening

11. toukokuuta 2026

Hej Nethe,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at leveringen var super hurtig, og at betjeningen oplevedes som nem og venlig.

Hej Bodil,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen var præget af flinke og hjælpsomme ekspedienter. Den slags feedback betyder meget.

Super god service

Super god service

13. toukokuuta 2026

Hej Kurt,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at du har haft en super god oplevelse og fået god service.

Rigtig godt

11. toukokuuta 2026

Hej Zana,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du har haft en rigtig god oplevelse.

God service 😊

8. toukokuuta 2026

Hej Hoori,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen var god.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din feedback.

Alt fungerede godt

Alt fungerede godt, imødekommende service.👍

7. toukokuuta 2026

Hej Per,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at alt fungerede godt, og at servicen blev oplevet som imødekommende.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

Bedre betjening kan man ikke ønske sig

Jeg fik den allerbedste betjening, man kan tænke sig. Den unge mand var bare så imødekommende, smilende og meget behjælpelig med oplysninger om installation m.v., da jeg skulle købe en extender til wi-fi.

6. toukokuuta 2026

Hej Margit,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen i Tilst var så god, og at hjælpen med valg og information om installation gjorde en forskel.

Den slags feedback sætter vi stor pris på, og det er skønt at høre om en så imødekommende og hjælpsom oplevelse.

Vaskemaskine larmer meget

Vaskemaskine larmer meget

6. toukokuuta 2026

Hej,

Mange tak for din anmeldelse.

Det er jeg virkelig ked af at høre. En vaskemaskine skal selvfølgelig fungere ordentligt uden at larme for meget, og jeg beklager, at din kundeoplevelse med produktet ikke har levet op til forventningerne.

Hvis dit køb er sket for nylig, har du 30 dages returret fra dagen du har hentet den hos os. Skulle der være tale om en teknisk fejl på maskinen, er du naturligvis også dækket af din 2 års reklamationsret. Du er meget velkommen til at kontakte os eller producenten, så vi kan hjælpe med en returnering eller teknikkerbesøg.

Vi ser frem til at høre fra dig, så vi kan få hjulpet dig videre.

Venlig hilsen
Jacob/POWER

Fin pris

Fin pris, lækkert produkt. MEN lad være med at kalde det Click and Collect, når man bliver sendt ind i butikken og skal udsættes for aggressive salgstricks!

4. toukokuuta 2026

Hej Gitte

Tak for din anmeldelse.

Jeg er glad for at høre, at du er tilfreds med både prisen og produktet, men samtidig ked af at høre, at oplevelsen omkring Click & Collect trak ned.

Jeg kan godt forstå din frustration, hvis afhentningen ikke har føltes hurtig og enkel, men i stedet som en situation med for meget fokus på mersalg. Det er naturligvis ikke meningen, at kunder skal føle sig udsat for aggressive salgstilgange, når de blot ønsker at hente en vare, de allerede har bestilt.

Din feedback er vigtig for os og bliver taget med videre i arbejdet med at forbedre oplevelsen omkring Click & Collect og sikre en mere behagelig kundeoplevelse i butikkerne.

Du ønskes en dejlig dag. De bedste hilsner,
Astrid/POWER

Det var et dejligt besøg med en meget…

Det var et dejligt besøg med en meget kyndig servicemedarbejder. 😃

4. toukokuuta 2026

Hej Poul,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at besøget var en god oplevelse, og at hjælpen blev oplevet som både kyndig og behagelig.

Det sætter vi stor pris på.

Alt godt.

Fik en rigtig god behandling.

5. toukokuuta 2026

Hej Ivan,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at alt gik godt, og at du fik en rigtig god behandling.

Ok betjening

3. toukokuuta 2026

Hej Leif,

Tak for anmeldelsen.

Det er godt at høre, at oplevelsen var ok, og vi sætter pris på, at du tog dig tid til at dele den.

Vi håber at kunne give dig en endnu bedre oplevelse næste gang.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

En meget flink ung mand ekspederede os…

En meget flink ung mand ekspederede os på bedste måde.

5. toukokuuta 2026

Hej Ingeborg,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er dejligt at høre, at I fik en rigtig god oplevelse i Tilst, og at I blev hjulpet på bedste måde.

Vi sætter stor pris på, at I tog jer tid til at dele det.