POWER.dk - Tilst Arvostelua

2 940
TrustScore 4/5 tähteä

Anelystparken 13, 8381 Tilst, DK

Jeg giver 5 stjerner – men de går ikke bare til Power, de går helt klart til Mikkel fra Power Tilst. Jeg havde et problem og blev kastet frem og tilbage, uden rigtig at få hjælp. Den eneste,... Näytä lisää

Der var intet personale i tv afdelingen. Skulle betale 500kr for et kalibreret tv ellers skulle jeg vente på at det kunne blive nulstillet. En kalibrering koster 1500kr, måske har jeg sparet nogle pe... Näytä lisää

1. Elektroniikkaliike

(2 940)

33 943 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Træt af med-salgs-indsatsen

Fik alt hvad jeg skulle have og kom efter men blev trukket igennem en proces af mer-salg hvor jeg skulle tage stilling til blandt andet el-aftale og mobil-abonnement. Det blev jeg noget træt af.

21. heinäkuuta 2026

Hej Bjarne,

Tak for din anmeldelse.

Det er godt at høre, at du fik det, du kom efter, men det er ærgerligt, at oplevelsen blev trukket ned af for meget mer-salg.

Vi sætter pris på, at du deler det så ærligt.

Hurtig og godt medarbejde

Hurtig og godt medarbejde

Hej Reza,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du havde en hurtig og god oplevelse i Tilst, og at medarbejdet gjorde et godt indtryk.

Jeg giver 5 stjerner

Jeg havde et problem og blev kastet frem og tilbage, uden rigtig at få hjælp. Den eneste, der faktisk tog ansvar og hjalp mig ordentligt, var Mikkel.

Han var utrolig hjælpsom, tålmodig og professionel hele vejen igennem, og han fandt også et rigtig godt tilbud til mig.

Det er sjældent at opleve så god kundeservice – kæmpe ros til Mikkel!

22. heinäkuuta 2026

Hej Racha,

Tusind tak for de flotte ord og for de 5 stjerner.

Det er virkelig dejligt at høre, at Mikkel i Tilst gjorde en forskel og tog ansvar, så du fik den hjælp, du havde brug for. Vi sætter stor pris på, at du fremhæver både hans hjælpsomhed, tålmodighed og professionalisme.

Den ros er skøn at få, og vi er glade for, at du havde en så god oplevelse hos POWER Tilst.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Tilst⚡

Fik super service i forbindelse med køb…

Fik super service i forbindelse med køb af køleskab, en super sød sælger. Ville efterfølgende købe et cover til min telefon, hvis jeg havde mødt sælgeren fra “telefon afdelingen” først var jeg gået andet sted hen. Købte cover andet sted!

Hej Annette,

Tak for den flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse.

Det er dejligt at høre, at du fik super service i forbindelse med købet af køleskabet, og at du havde en god oplevelse i butikken.

Samtidig er det ærgerligt, at oplevelsen i telefonafdelingen ikke gav samme indtryk. Den slags feedback er værdifuld og bliver taget med videre.

Vi sætter pris på, at du tog dig tid til at skrive om både det, der fungerede godt, og det, der kunne have været bedre.

Udleverer beskadigede varer

Købte ny opvasker. Fik udleveret en maskine med voldsom trykskade på emballagen (har billeder). Blev mødt med argumentet at den bare lige havde "hængt i" - men at det ikke betød noget. Først ved at insistere på at få garanti for senere opdagede skader herfra, fandt man en ny og u-skadet vare frem - det virkede som et forsøg på at komme af med en beskadiget vare - hvilket er en skidt oplevelse. Det handler om tillid, og den har jeg ikke til Power !

22. heinäkuuta 2026

Gode priser

Høflig og god betjening

Hej Benny,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner!

Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med både priserne og betjeningen i Tilst. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Tilst⚡

Jeg fik en rigtig god service

Jeg fik en rigtig god service, af flinke medarbejdere, jeg har kun rosende ord, til Power.

19. heinäkuuta 2026

Hej Torben,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du fik god service og blev mødt af flinke medarbejdere i Tilst. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Tilst⚡

Der var intet personale i tv…

Der var intet personale i tv afdelingen.
Skulle betale 500kr for et kalibreret tv ellers skulle jeg vente på at det kunne blive nulstillet. En kalibrering koster 1500kr, måske har jeg sparet nogle penge, men en opsætning kan også findes på nettet. Endvidere er TV'et blevet sat op med svensk eller norsk landekode, så nu er der ikke danske apps at hente! Nu skal jeg finde ud af at nulstille smart hub på TV'et

Hej Jannik,

Tak for din anmeldelse. Det er ærgerligt at høre, at oplevelsen i TV-afdelingen ikke levede op til forventningerne, og at opsætningen efterfølgende har givet ekstra besvær.

Hvis du vil ændre opsætningen på TV’et, kan en fabriksnulstilling ofte være den bedste løsning, da den fjerner gamle indstillinger og giver mulighed for at vælge korrekt landekode igen. Det fjerner ikke dine optagelser, men du kan skulle sætte enkelte indstillinger op på ny.

Du kan normalt åbne MENU eller HJEM, gå til Installation eller Indstillinger, vælge Fabriksindstillinger og følge vejledningen på skærmen. Hvis du ønsker hjælp til nulstilling eller opsætning, tilbyder vi også hjælp i butikken.

Tak fordi du delte din oplevelse med os. Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Tilst⚡

Dårlig sælger

Dette er Ikke powers skyld, men den sælger jeg havde kontakt med !

Sælgeren fejlinformered3 mig om den vare jeg købte.

Men jeg tager da bare til en anden power, og får mine penge tilbage, så skaden er ikke så stor

Hej Finn,

Tak for din anmeldelse og for at gøre opmærksom på oplevelsen i Tilst. Det er ikke den rådgivning, man skal møde hos os, og det er selvfølgelig ikke i orden, når informationen om en vare ikke har været korrekt. 😊

Din feedback om forløbet og vejledningen i butikken er taget videre internt, så oplevelsen kan blive gennemgået nærmere. 💬

Vi sætter pris på, at du deler det, også selv om du selv har fundet en løsning ved at tage i en anden butik. Vi håber, at vi får mulighed for at give dig en bedre oplevelse næste gang. 🤗

God vejledning gode priser

God vejledning gode priser - fin faglig betjening!

Hej Bent,

Tusind tak for de flotte ord og for de 4 stjerner.

Det er virkelig dejligt at høre, at du fik god vejledning, gode priser og en fagligt stærk betjening i Tilst.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Tilst⚡

Købt kaffemaskine viste sig at være…

Købt kaffemaskine viste sig at være defekt og måtte derfor køre fra Odder og retur for at få en ny maskine, og butikken havde ikke af samme slags men fik den besked at jeg kunne hente en i Ishøj.
Måtte derfor nøjes med en anden maskine.
Der blev ikke tilbudt kompendium for kørslen.

Hej Niels,

Tak for din anmeldelse. Det er bestemt ikke en god oplevelse, når en defekt kaffemaskine betyder ekstra kørsel fra Odder, og du samtidig ikke kunne få samme model med det samme. Det forstår jeg godt har været både frustrerende og besværligt. 😊

Din feedback om både håndteringen i butikken, informationen om afhentning og oplevelsen omkring kørslen er taget videre til den relevante butik, så forløbet kan blive gennemgået nærmere. 💬

Vi sætter pris på, at du gjorde os opmærksomme på det. Den slags tilbagemeldinger er vigtige for at forbedre både service og opfølgning fremover. 🤗

Troværdig og yderst kompetent…

Troværdig og yderst kompetent rådgivning 👍

15. heinäkuuta 2026

Hej Kjeld,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du har fået troværdig og yderst kompetent rådgivning i Tilst. Den slags oplevelser betyder meget, og vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele den.

God og hurtig betjening

God og hurtig betjening

Hej Jan,

Tak for de flotte ord og for de 5 stjerner.

Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med hurtig og god betjening i Tilst. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Tilst⚡

De fandt det jeg søgte men da jeg…

De fandt det jeg søgte men da jeg skulle betale var det en meget vedholdende sælger som ville have at jeg skulle flytte mit abonnement til telmore hvilket jeg sagde nej tak til allerede da han spurgte første gang og det var først efter at jeg havde sagt nej tak mindst 8 gange at han forstod det men da var han så også blevet godt og grundig irriteret på mig så alt i alt ikke så god en oplevelse som jeg ellers altid har haft når jeg har handlet i Power

Hej Linda,

Tak for din anmeldelse og for at du deler oplevelsen.

Det er ærgerligt at besøget ikke levede op til det, du normalt oplever hos POWER, især når du allerede havde sagt nej tak flere gange.

Vi sætter pris på, at du også nævner, at du fik hjælp til at finde det, du søgte, og vi tager din feedback med videre, så den type oplevelse kan blive håndteret bedre fremover.

Vi håber, at dit næste besøg bliver langt bedre og mere i tråd med de gode oplevelser, du plejer at have hos os.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Tilst⚡

I annoncen skrev i at den tower…

I annoncen skrev i at den tower ventilator jeg købte var med en timefunktion. Det var det så ikke.

Hej Christian,

Tak for din feedback. Det er bestemt ikke i orden, hvis en tower ventilator er annonceret med timerfunktion, og produktet du modtager ikke har den funktion. 😕💬

Det skaber naturligt en skuffende oplevelse, når beskrivelsen ikke stemmer overens med varen, og den type oplysninger skal være tydelige og korrekte. Vi tager din tilbagemelding med videre internt, så både produktinformationen og rutinerne omkring varebeskrivelser kan blive gennemgået. 🔎😊

Hvis sagen stadig ikke er afklaret, er du velkommen til at sende din oprindelige anmeldelse og dine kontaktoplysninger, så den kan blive set nærmere på. Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det. 🤗

Vi har handlet i Power i Tilst i dag

Vi har handlet i Power i Tilst i dag. Sikke en fantastisk service, specielt den unge mand i supporten var ekstraordinært servicemindet. Tak for det. Vi kommer igen.

15. heinäkuuta 2026

Hej Signe,

Tusind tak for de flotte ord og for den dejlige anmeldelse.

Det er skønt at høre, at besøget i Tilst var en god oplevelse, og især at hjælpen i supporten gjorde en ekstra forskel.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det, og vi glæder os til at byde jer velkommen igen.

Professionel betjening

Ekspedient der vidste, hvad han talte om. Og et godt tilbud. Vi er tilfredse

12. heinäkuuta 2026

Hej Henrik,

Tusind tak for de flotte ord. Det er dejligt at høre, at I fik professionel betjening og gik derfra tilfredse med både rådgivningen og tilbuddet.

Vi sætter stor pris på, at I tog jer tid til at dele jeres oplevelse.

1 stjerne – Misvisende leveringstid og derefter intet svar

Jeg ville give 0 stjerner, hvis det var muligt.

Ved bestilling stod der helt tydeligt: “Bestil og afhent i butik efter 2-5 hverdage.” Det var på baggrund af den oplysning, jeg valgte at gennemføre min ordre hos POWER.

Da varen ikke var klar, kontaktede jeg kundeservice og fik svar fra Xenia D. I stedet for at svare konkret på, hvornår min vare faktisk kan afhentes, fik jeg en lang forklaring om POWERs interne leveringsproces og om, at formuleringerne angiveligt betyder det samme.

Jeg svarede Xenia D. tilbage og stillede nogle helt konkrete spørgsmål: Hvornår ankommer min ordre til butikken? Hvornår er den klar til afhentning? Og kan POWER bekræfte, hvis de oplyste 2-5 hverdage ikke kan overholdes?
Siden da? Intet svar.

Det efterlader mig med en meget dårlig fornemmelse. Når spørgsmålene bliver konkrete og svære at svare på, oplever jeg simpelthen, at kundeservice stopper med at svare.

Jeg synes, leveringstiden er stærkt misvisende. Hvis POWER ikke kan oplyse, hvornår varen kommer, bør man heller ikke få kunder til at gennemføre et køb på baggrund af teksten “afhent efter 2-5 hverdage.”

Virkelig skuffende kundeservice og købsoplevelse. 1 stjerne – kun fordi 0 ikke er en mulighed.

2. heinäkuuta 2026

Hej Mohamed,

Tak for din anmeldelse. Det er ikke den oplevelse, man skal have, når der står afhentning efter 2-5 hverdage, og du derefter hverken får en klar dato eller svar på dine konkrete spørgsmål. 😊

Det er fuldt forståeligt, at det skaber frustration, når informationen om levering og afhentning ikke er tydelig nok, og når opfølgningen stopper, netop når du beder om et konkret svar. 💬

Vi tager din feedback videre internt, så både formuleringen omkring afhentningstider og opfølgningen på henvendelser bliver gennemgået nærmere. Det gælder især forventningsafstemning omkring “afhent i butik efter 2-5 hverdage” og kommunikationen, når en ordre ikke er klar som oplyst.

Da sagen stadig virker uafklaret, vil den blive set nærmere på personligt. Du kan også skrive ind med din oprindelige anmeldelse og dine kontaktoplysninger, så sagen kan blive fulgt helt til dørs. 🤗

Vi ventede i ca 20 min på

Vi ventede i ca 20 min på, at den enlige ekspedient blev færdig med at ekspedere en anden kunde.
Man ku ønske sig mere personale - eller at de ikke alle er så snævert specialiserede -idet der var flere ledige ekspedienter i forretningen

Hej Jørn,

Tak for din anmeldelse og for at du deler oplevelsen fra Tilst.

Det er ikke tilfredsstillende at skulle vente så længe, når der samtidig er medarbejdere i butikken. Vi forstår godt, at det kan opleves frustrerende.

Vi sætter pris på din ærlige feedback, og den er vigtig i forhold til at forbedre oplevelsen i butikken fremover.

Venlig betjening

Fagligheden

Hej Hanne,

Tak for de flotte ord om den venlige betjening og fagligheden i Tilst. Det er skønt at høre, at oplevelsen levede op til forventningerne. Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Tilst⚡