Jeg spurgte om hjælp til at finde en bærbar, og personen der hjalp mig prøvede ihærdigt at sælge mig det dyreste indenfor mit budget, også selvom der var markant bedre til en billigere pris pga tilbud... Näytä lisää
Jeg havde nogle ear drops, som var gået i stykker. Jeg forklarede ekspedienten problemet, og så fik jeg et valg mellem et par nye, eller pengene tilbage. Så hurtig og problemfri service er sgu dejlig,... Näytä lisää
TV shopping for dummies. Rigtig god, kompetent og behagelig service leveret af Nicklas B (382024). Nicklas formår på en helt unik måde, at skabe en tryg og behagelig stemning ifbm køb af nyt TV. N... Näytä lisää
Betjeningen i butikken var fin. Fik dog at vide, at vi skulle købe nogle sikkerhedsfødder til at sætte under vaskemaskinen, hvilket resulterer i, at maskinen flytter sig under centrifugering. Synes,... Näytä lisää
Anelystparken 13, 8381, Tilst, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Meget fin service. Sympatisk og vidende personale, fine rabatter. Bedste anbefaling.

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Tilst
Jeg har altid en god oplevelse i Power. Mit besøg i fredags var også en god oplevelse. Med venlig hilsen Peter.

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Tilst
Varen jeg havde bestilt var ikke den jeg fik udleveret og kostede 3 gange mere. Virker som scam!

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Tilst
Jeg kan endlig godt lide power, men er ved at være træt af at med arbejderne. Altid bliver ved med at presse på med alle mulige produkter man skal købe. Selvom at jeg kun er kommet for en købe en ting, der er en grund til at jeg spøger efter en specifik ting

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Tilst
Den købte/bedtilte enhed var på mærkeligvis ikke i varehuset da jeg kom for at hente den. Men en dygtig sælger, fandt en anden erstatning til mig til samme pris.

Super Service!
Jeg skulle købe et tv og fik den bedste betjening og service af Nicklas B. Som står i Power Tilst.
Han lavede en opfølgning på et salg og hjalp mig med at få en endnu bedre handel.

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Tilst
Niklas B. Top klasse sælger, ydmyg og meget rar og tale med, fik lavet en klasse pris til mig på nogle trådløs hørtelefoner. Går i ind i power i tilst anbefalder jeg stærkt at i får ham til og betjene🤩🤩

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Tilst
Sælger var opmærksom på behov og spurgte relevante spørgsmål uden at presse på.
Rigtig god oplevelse

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Tilst
Købte en Miele støvsuger i Power Tilst.
Rigtig god betjening og service.

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Tilst
Skulle købe en ny IPhone og blev betjent af en meget vidende og servicemindet medarbejder. Han leverede rådgivning og praktisk hjælp på en yderst venlig og konstruktiv måde. En fornøjelse.

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Tilst
Kommer og vil købe et tv. Spørger 3 gange om man selv kan kalibrere det, får svaret (Jo med et kamera til 100.000kr.
Vi kommer hjem og tjekker lige tvet online og der står det har indbygget kalibrering! Han sælger os et tv ophæng til væggen og vil give 50% rabat da det er åbnet. De havde allerede 49% kørende på det ophæng så det var også fup og fidus finder vi så også ud af senere. Det endte i fuld refundering og jeg kommer ALDRIG i POWER mere😡

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Tilst
Jeg tror sælgeren havde fået for meget koffein. Han var alt for frisk på en irriterende måde

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Tilst
Jeg fik en besked om at pakken var kommet. Og så kørte jeg der ud hvorefter de sage at den ikke var kommet, ca en time efter skriver de så til mig igen at den var kommet igen.

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Tilst
Altid den bedste service og de bedste priser hos Power 👌🏻