Var forbi butikken 3 gange i forbindelse med køb af powerbank. 1 gang siger ekspedienten nej til at man har en Tau mini model. 2gang besøger jeg forretnigen for at afhente Tau modellen som jeg fandt o... Näytä lisää
Sælger var ok men vi måtte selv komme med de forslag vi endte med at benytte. Det var som om han ikke rigtig havde overblik over varerne. Alarmen var ikke fjernet og vi måtte vente længe på en medarb... Näytä lisää
Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Power Ishøj, og den skyldes især Sofus. Fra det øjeblik jeg kom ind i butikken, blev jeg mødt med et smil, professionel rådgivning og en oprigtig interesse i a... Näytä lisää
Jeg fik en dejlig betjening af en sælger som osede af kundevenlig behandling og meget lyttende til mine ønsker. Kan kun anbefale ham til andre. Det er power i Ishøj og sælger er Ecom Npcc Hilsen Con... Näytä lisää
Industridalen 11, 2635, Ishøj, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Det har været en så dårlig oplevelse at bruge click and collect.
Da jeg bestilte stod der at der var +20 på lager i butikken i Ishøj . Efter endt bestilling , stod der leveringstid 2-5 dage til butikken. Der fik 7 dage. Jeg får en besked at varen er ankommet og jeg skal henvende i kassen. Med arbejderen i kassen kan ikke finde den, henviser ind i butikken . Venter i laaaaang tid på en ledig medarbejder. Han kan heller ikke finde varen. Der kommer en anden medarbejder, der også leder. Til sidst finder de den tilfældig i kasse.
Jeg kan på ingen måde anbefale at bruge POWERS click and xollect. Og jeg kommer aldrig til at bruge det igen.

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Ishøj
Sælgeren ved støvsugerne var meget imødekommende og havde godt styr på div spørgsmål som vi havde.

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Ishøj
Jeg kan varmt anbefale Ishøj afd.
jeg fik den bedste service af Lederen og med.arbejderne.
Jeg kom langvejs og havde bestilt hvidevare, da jeg kom til butikken, havde de aligevelle den ene vare, men llederen løste det hurtigt og nemt og fandt niget lign. Som jeg yderst var tilfreds med. Tusind tak til Ishøj Afd.
bliv ved med det gode arbejde og den gode service i giver, ville ønske at Power i min by også ville gøre det samme. Tak Ishøj afd.

Laaaang ventetid…
Jeg kender processen og tanken bag. Der står sælgere i Power, hvis opgave er servicere og sælge. De er få, for de skal ikke være for mange. MEN de er åbenbart også lagerfolk/sikkerhedsfolk samt kasseekspedient, selvom der stod 5 personer oppe i kassen, så når man skal have noget så simpelt, som et sæt Airpods. Så er der 1 mand i huset, som har nøglerne til skabet de er i. Vi taler 2026. 1 i hele butikken. Og han var igang med at servicere en kvinde, der ikke vidste, hvilket kabel hun skulle bruge. Kan I selv regne ud, hvor lang køen var til denne ene person. Power, det er en ommer. Som udgangspunkt nu, gør jeg ALT for ikke at komme i Power igen. Det er bare for galt, at ingen kan se, hvor dumt det er, at en person er flaskehals. Uanset hvad jeres sikkerheds begrundelse så er. Det må ALDRIG gå udover kunderne. Jeg var i Power mindst 20 minutter længere end nødvendigt. Jeg beder ikke om noget svar fra jer. Bare fix det.

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Ishøj
Jeg købte en robotstøvsuger, som udstillingsmodel. Trods mærkatet på varen “klar til salg”, manglede strømkabel, støvpose, brugervejledning samt vaske rundeller! Jeg kørte fra Nivå til Ishøj igen og fik udleveret et sæt. Desværre, viste det sig, at holderne til mopperne også manglede. Så istedet for at køre den lange vej endnu en gang, ringede jeg til kundeservice, som lovede en tilbagemelding fra afdelingen indenfor 24 timer- jeg har endnu ikke hørt fra dem trods de 24 timer er gået for længdt og 2 skrivelser til kundeservice. Det er sgu for ringe! Fatter ikke, at man kan melde en vare klar, når der tydligvis er så mange mangler!

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Ishøj
En dejlig forretning men der er for lidt personale, enden er de optaget ellers også skal man lede efter personalet.

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Ishøj
Personalet er meget venlige, men desværre oplever jeg en meget lang ventetid på at blive ekspederet.

Fin betjening.
Det havde dog været rart med en kundevogn eller lign. da jeg skulle aflevere et gammelt tv og have et nyt med ud til bilen. Men det er åbenbart ikke noget man har?

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Ishøj
Da jeg kommer ind i afdelingen er der ingen som henvender
Jeg spørger en som henviser til en anden afdeling men det viser sig at være forkert
Ved køb får jeg tilbudt rabat men det er totalt uoverskueligt da det inkluderer flytning af mobilabonnement streaming mm.

Et meget længe køn på 8 timer men i fik også små 8000kr mvh Karin Winther

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Ishøj
Langt ventetid og manglende vejledning aldrig oplevet lignende. Kunne ligeså godt handle på nettet. Det kan i ikke byde jeres kunder

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Ishøj
Elendig service i Ishøj afdelingen, man venter en evighed på hjælp, når de endelig har tid indtastes click and collect og man bliver bedt om at hente i vare udlevering. seriøst kunne dem den står i kassen ikke gøre det samme.

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Ishøj
Det viste sig at der var tale om en returvare. Det stod der ikke noget om på hjemmesiden. Desuden blev jeg sendt først i afdelingen. Derefter til udleveringen, som ikke havde adgang til
Køleskabet. Derefter tilbage til afdelingen og så - endeligt tilbage til vareudleveringen.

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Ishøj
Super fin oplevelse søde medarbejderen tilfreds med mit produkt

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Ishøj
Skulle have udleveret en reserveret varer, med op på disken kom en forkert varer. Ekspedienten mente det var den rigtige, men jeg sagde nej. Så forsvandt hun i længere tid. Vi ventede og ventede. Efter ca 15 minutter kom hun tilbage og sagde et øjeblik, og forsvandt hun igen. Langt om længe kom hun med den rigtige varer. Hvad gik galt blev der spurgt, men ingen svar.

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Ishøj
Jeg har netop købt et nyt LG 55" QNED TV i POWER Ishøj, og jeg vil gerne give min absolut varmeste anbefaling til sælgeren Mohammed. Fra det øjeblik vi mødtes, var han utrolig imødekommende, høflig og hjælpsom. Han udviste en enorm professionalisme og brugte masser af tid på at forklare og gennemgå alle de forskellige TV-modeller for os. Han lyttede til vores behov og hjalp os med at finde frem til, hvilket TV der var det absolut bedste inden for vores budget.Takket være Mohammeds fantastiske og tålmodige rådgivning endte vi med at købe det perfekte LG TV. Det er sjældent, man oplever så god og dedikeret en service. 5 store stjerner herfra til Mohammed Ali og POWER Ishøj!