POWER.dk - Ishøj Arvostelua 3 550

TrustScore 4/5 tähteä

3,8

Industridalen 11, 2635 Ishøj, DK

Får normalt gid betjening MEN der er for langt mellem nogen der kan og har forstand på ekd computer når man skal tale med dem. Ligeledes spurgte jeg om batteri til et smart watch mrn ingen kunne sv... Näytä lisää

Havde bestilt en AEG fryser i Power Ishøj med click and collect. Da vi kom efter fryseren, ventede vi ret længe i vareudleveringen og det viste sig, at de ikke havde den på lager, selvom det stod... Näytä lisää

Fint udbud, men det tager en krig at få udleveret din vare, når først den er bestilt hjemme fra og de ellers ikke har rørt en finger. anmodningen om bedømmelse kommer dagen efter afhentning, så om pr... Näytä lisää

Fik en fantastisk service af Ali. Han var smilende, imødekommende, hjælpsom med at bære min vare ud til min bil. Han gav sig tid til at fortælle om kaffemaskinen samt demonstrere og samlingen produk... Näytä lisää

1. Elektroniikkaliike

De er sød til hjælpe

14. toukokuuta 2026

Hej janh,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at hjælpen blev oplevet som sød og imødekommende.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Købte på klik og hent

Købte på klik og hent. Da vi kom til Power ( 45 min kørsel væk ) havde de den ikke alligevel!
Vi købte så en anden telefon, en 17 pro Max, kørte hjem og opdagede at det tilbehør han havde fundet frem til os, var til en anden telefon. Så nu skal vi kører hele vejen derind igen for at bytte.. simpelhen ringe!

13. toukokuuta 2026

Fejlvejledning og købelovsbrud

Jeg kom ind for at købe en specifik telefon, og Lang historie kort ville sælger ikke acceptere at det var DEN jeg skulle have, så jeg blev overbevist om en anden, dyrere telefon fordi den var bare perfekt for mig.. Den kan intet af det jeg sagde den skulle og er slet ikke det jeg manglede, jeg kan så (efter 15 minutters brug) ikke returnere den for her stikker power jo så fint af fra købeloven fejlvejledning og returret.. Så nu sidder jeg med en telefon jeg mildest talt ikke er tilfreds med, men tvunget til at beholde.. Normalt ingen problemer med power.. Men denne oplevelse har da VIRKELIG sat et punktum for fremtidig handel

God service og rådgivning

God service og rådgivning. Gode priser

Hej Charlotte,

Mange tak for de flotte ord.

Det er dejligt at høre, at oplevelsen bød på god service og rådgivning, og at priserne også levede op til forventningerne.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Elendig service!

Elendig service!

Tilgrin I er!

Tjek deres dårlige anmeldelser - de svarer ikke på dem - det forventer jeg hellere ikke I gøre med min. Den får lov her og pynte på jeres side.

Hold jer langt væk fra power. Deres kundeservice er det værste nogensinde! Det tog mig over 5 uger at få min støvsuger tilbage fra reparation og vi fik beskeden, efter 5 opkald ind til dem før de reagerede og det eneste svar vi fik var bare ala system fejl - alt i mens man venter i så lang tid på et svar.

Forfærdelig oplevelse!

15. toukokuuta 2026

Betjening mm

Ligeledes spurgte jeg om batteri til et smart watch mrn ingen kunne svare ordentligt på om i kunne skaffe et batteri eller skifte det i et ur men da de unge mennesker langt om længe gad slippe deres samtale gik jeg derfra uden svar eller andet så jeg måtte så finde yderligere af noget selv.
Gik derfra med

11. toukokuuta 2026

Hej Per,

Tak for din anmeldelse og for den fine vurdering.

Det er godt at høre, at du normalt får god betjening. Samtidig er det ærgerligt, at du denne gang ikke fik klare svar om computerhjælp og batteriskift til dit smartwatch.

I vores supportskranker kan vi blandt andet hjælpe med fejlfinding, opsætning og udskiftning af batteri på relevante enheder. Hvis du stadig mangler afklaring om dit ur, må du meget gerne skrive den præcise model, så kan jeg hjælpe dig videre med, hvad der er beskrevet om mulighederne.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Havde bestilt en AEG fryser i Power…

Havde bestilt en AEG fryser i Power Ishøj med click and collect.
Da vi kom efter fryseren, ventede vi ret længe i vareudleveringen og det viste sig, at de ikke havde den på lager, selvom det stod på hjemmesiden. De havde heller ikke en udstillingsmodel.
Da vi havde akut brug for en ny fryser, fordi den gamle pludselig var kaput, skulle vi have en ny med hjem.
Personalet var meget hjælpsomme og beklagede fejlen og endte med at finde en Samsung fryser på lageret.
Fryseren var en opgradering ift. den bestilte og vi fik den til samme pris. Så det endte med at blive en god oplevelse trods startvanskeligheder.

14. toukokuuta 2026

Hej Mads,

Tak for den fine og nuancerede anmeldelse.

Det er godt at høre, at oplevelsen endte positivt, og at der blev fundet en løsning hurtigt, da behovet var akut.

Samtidig forstår vi godt, at det var frustrerende med ventetiden og den forkerte lagerstatus ved afhentning.

Det er virkelig værdsat, at du også fremhæver den hjælpsomme indsats i butikken og den gode løsning til samme pris.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Fik en fantastisk service af Ali.

Fik en fantastisk service af Ali.
Han var smilende, imødekommende, hjælpsom med at bære min vare ud til min bil.
Han gav sig tid til at fortælle om kaffemaskinen samt demonstrere og samlingen produkterne effektivtet.

Hej Nete Hansen,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du fik en fantastisk oplevelse i Ishøj, og at servicen var både imødekommende, hjælpsom og grundig.

Det betyder meget, når der bliver taget tid til både vejledning, demonstration og den ekstra hjælp hele vejen ud til bilen.

emballagen har været åbnet

Jeg bestilte en iPhone i butikken (ikke en outlet vare!), æsken har et power sticker på, men iPhone-æsken plombering var brudt. Jeg returnerede den, men spurgte hvorfor. De sagde, at de åbner æsken for at oplade batteriet, fordi det er løbet tør for strøm! Jeg har aldrig set eller hørt om sådan noget før.
Tjek grundigt under køb!

Mail

Mail: 10-05-2026 12:35
Din ordre 227183762 er nu klar til afhentning, så du behøver ikke vente længere - du kan allerede nu afhente den. Forsøgt afhentet den 11.05.2026 kl. 10.30, men den fandtes ikke. Sælgeren prøvede så meget ihærdigt at pådutte mig en ældre model, med en gammel CPU - meget ubehageligt. Han indvilgede dog til sidst meget fornærmet at finde den PC jeg havde bestilt. I alt en meget dårlig oplevelse at handle i Power.

Var lovet levering d.11—05

Var lovet levering d. 11-05, har endnu ikke modtaget varen, penge er trukket på konto. Har fået en ny dato som er d. 13-05, så nu håber jeg den overholdes. Det skal derud over nævnes jeg måtte selv rykke for leveringen, jeg hørte intet fra Power.

11. toukokuuta 2026

Der var en god betjening . Jeg fik den hjælp jeg havde brug for og god vejledning om mit produkt.

Der var en god betjening .
Jeg fik den hjælp jeg havde brug for. Og god vejledning om det produkt jeg ønskede.

8. toukokuuta 2026

Hej Svend Aage Andersen,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du fik god betjening, den hjælp du havde brug for, og god vejledning om dit produkt.

Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

Jeg synes at man altid kan finde et…

Jeg synes at man altid kan finde et godt tilbud hos Power, og derfor kan gøre et godt køb. Har også været heldig med deres OUT LET.
Endelig bestræber personalet sig for en positiv kundeoplevelse - det lykkedes altid.

Hej Tom,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at der både er gode tilbud at finde, at OUTLET har været et godt match, og at oplevelsen i varehuset har været positiv.

Det sætter vi stor pris på, og det er skønt at høre, at det lykkes at skabe en god kundeoplevelse.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Så Power i Glostrup havde 5 iPhone 17 i…

Så Power i Glostrup havde 5 iPhone 17 i grøn farve ( click og kollekt) men da vi ankom havde pludselig ingen ( max 10 min var vi på vej) ??? De oplyste dog at systemet sagde at Power Ishøj havde 1.
Da vi ankom til Ishøj havde de ingen, jo 1 der var reserveret 1 til click og kollekt. Efter en snak, vi den der var reserveret 😱

6. toukokuuta 2026

Fin og dejlig betjæning

Hej Villy,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen var fin, og at betjeningen levede op til forventningerne.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Meget kompetent medarbejder

Meget kompetent medarbejder, der forstod hvidvare området. Jeg har selv undersøgt dette over længere tid, så fedt at møde en engageret medarbejder.

Hej Jonas,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen i Ishøj var så god, og at vejledningen på hvidvareområdet levede op til dine forventninger.

Det betyder meget, når engagement og faglighed bliver bemærket.

Click & Collect fungerer bare

Varen lå hurtigt klar i Click & Collect.
God og venlig betjening.
Kan desværre ikke give fem stjerner, da prisen er samme som andre steder

Hej Tim,

Tak for den fine anmeldelse.

Det er virkelig godt at høre, at Click & Collect var hurtigt klar, og at betjeningen var god og venlig.

Vi er også glade for den ærlige kommentar om prisen. Det er værdifuld feedback, som vi sætter pris på.