POWER.dk - Herlev Arvostelua

6 332
TrustScore 4/5 tähteä

Herlev Hovedgade 17, 2730 Herlev, DK

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Jeg har været kunde hos POWER i rigtig mange år, og jeg har kun haft gode oplevelser. Det professionelle og venlige personale, de konkurrencedygtige priser, det store udvalg af produkter og den h... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Havde tidligere tre mislykkede forsøg på at finde en Mobilholder til min bil. Kom til Power ( Herlev) og bad om vejledning. Min mobil fungere ikke med magnet. Medarbejderen fandt en holder…foreslo... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Forrygende god rådgivning og ekspedition i Power - Big. Følte virkelig at det handle om mig og mine behov - omkring køb af vare i tele og foto afdeling. Tak for jer - super kundeservice

Saanut 1/5 tähteä

Købte en elektrisk kødhakker på tilbud som havde været åbnet inden salg. Det vise sig at der manglede 3 del (vigtige del dem der gøre at ens finger ikke ender med at blive hakket). Ved returnering int... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Kaikki arvostelut

(6 332)

33 943 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 4/5 tähteä

Jeg fik virkelig en god service af…

Jeg fik virkelig en god service af personalet nu købte jeg en hel pakke til nyt køkken.

Hej Mette,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for de 4 stjerner.

Det er dejligt at høre, at du fik en rigtig god oplevelse med personalet i forbindelse med købet til dit nye køkken. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Saanut 5/5 tähteä

Virkelig flink sælger og et fint…

Virkelig flink sælger og et fint produkt med rabat han solgte os.

23. heinäkuuta 2026

Hej Ingelise,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at I fik en god oplevelse i Herlev, og at både vejledningen og produktet levede op til forventningerne.

Nemmeste 5 stjerner. ⭐⭐⭐⭐⭐

Det professionelle og venlige personale, de konkurrencedygtige priser, det store udvalg af produkter og den høje kvalitet af servicen gør, at jeg altid vender tilbage.

Derfor giver jeg uden tvivl mine nemmeste 5 stjerner. ⭐⭐⭐⭐⭐

Hej Arvid,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner.

Det er virkelig dejligt at høre, at du gennem mange år har haft gode oplevelser i POWER Herlev, og at både udvalg, priser, service og personalet gør, at du vender tilbage.

Den slags feedback betyder meget for os.

Hjælpsomt personale

Hej Lene,

Tak for de fine ord og for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med hjælpsomt personale i Herlev. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Saanut 5/5 tähteä

Helt fin hjælp og handel

Hej Marionn,

Tak for de flotte ord. Det er dejligt at høre, at du fik en helt fin hjælp og handel i Herlev.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Saanut 1/5 tähteä

Hvis jeg kunne give 0 stjerner hvade…

Hvis jeg kunne give 0 stjerner hvade jeg gjort det!!

Jeg er dybt utilfreds med både forløbet og den behandling, vi har fået.

Vi indleverede vores TV til reparation, fordi det havde fejl i billedet. Selve skærmen var ikke fysisk beskadiget ved indlevering.

Da vi fik TV’et retur første gang, fik vi ikke lov til at teste det i butikken. Da vi kom hjem, var skærmen ødelagt. Vi indleverede derfor TV’et igen.

I dag fik vi TV’et tilbage endnu en gang, men skærmen er nu endnu mere beskadiget flere steder end før. Da vi henvendte os i Power-butikken, blev vi mødt af en medarbejder, som foran andre kunder beskyldte os for selv at have forårsaget skaden. Det er fuldstændig uacceptabelt.

Medarbejderen oplyste først, at butikschefen var hjemme. Kort efter ændrede forklaringen sig til, at butikschefen var i butikken, men “ikke havde tid”, fordi vedkommende var til møde. Den modstridende information og den manglige vilje til at tage ansvar er stærkt kritisabel.

Jeg forventer, at Power tager ansvar for den skade, der er sket på TV’et, giver os en skriftlig undskyldning for den behandling, vi har modtaget, og fremsender en klagevejledning med det samme.

Det handler om power i Herlev og jeres medarbejder i reklamationsafdelingen! Sender gerne billeder på det hele! Forventer et svar retur!

22. heinäkuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Dygtig og neutral sælger

Dygtig og neutral sælger, vi kom hjem med et tv der var langt bedre end det vi havde forventet

Hej Henning,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er skønt at høre, at I fik god og neutral vejledning, og at I kom hjem med et TV, der overgik forventningerne.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele oplevelsen fra Herlev.

Saanut 5/5 tähteä

Forrygende god rådgivning og…

Forrygende god rådgivning og ekspedition i Power - Big.

Tak for jer - super kundeservice

Hej Lars,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du fik forrygende god rådgivning og en god oplevelse i tele- og fotoafdelingen i Herlev, og at fokus var på dine behov hele vejen igennem.

Saanut 5/5 tähteä

Fantastisk kundehjælp som vi har ikke…

Fantastisk kundehjælp som vi har ikke forventen faktisk. Meget tilfredse!

Hej Lesya,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen i Herlev overgik forventningerne, og at hjælpen gjorde en forskel.

Saanut 5/5 tähteä

Super service! medarbejderen hjalp endda med, at få varen ud i bilen.

Hej Caroline,

Tusind tak for de flotte ord. Det er skønt at høre, at du fik super service i Herlev, og at der også blev hjulpet med at få varen ud i bilen.

Den slags oplevelser er vi rigtig glade for at høre om, og vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det.

Saanut 5/5 tähteä

Altid god service og nærværende personale

Hej Lis,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner. Det er virkelig dejligt at høre, at du oplever god service og nærværende personale i Herlev. Den slags feedback betyder meget og bliver sat stor pris på.

Saanut 4/5 tähteä

God sælger og fin service.

Hej O. Eriksen,

Tak for de flotte ord og for de 4 stjerner.

Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med både sælgeren og servicen i Herlev. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Alt gik som smurt

Hej Jens,

Tak for de flotte 5 stjerner og for din anmeldelse.

Det er skønt at høre, at alt gik som smurt. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

De har god service

Hej kunde,

Tak for de flotte ord og for de 5 stjerner.

Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse og god service i Herlev.

Rigtig god service

Skulle have et nyt køleskab ( amerikaner )
Vi fik super service, dog kunne vi ikke få lov at se vores nye køleskab før køb, men det skuffede bestemt ikke.

Hej Anne Mette Bolmgreen,

Tusind tak for de flotte ord og for de 5 stjerner. Det er dejligt at høre, at I fik super service i Herlev, og at køleskabet levede op til forventningerne.

Vi sætter stor pris på, at I tog jer tid til at dele oplevelsen.

Jeg købte en iphone 17e

Jeg købte en iphone 17e, sælgeren fik overtalt mig til at købe et cover med, det passede så til en i p hone 16 da jeg kom hjem, 2 dage efter går jeg ind for at bytte det, og bliver mødt med den mest uinteresseret sælger, som stod og snakkede med en kollega og virkede til ikke at ville forstyrres, da han så skulle hjælpe med et finde det rigtige cover, bruger han 2 sek og siger " så har vi ikke noget" og er nærmest ved at gå igen, uden at prøve at finde alternativ og fuldstændigt uden arbejdsmorale/ servicemorale, han virkede til slet ikke at ville være til stede.

Dårlig oplevelse.

Hej Mads,

Tak for din anmeldelse. Det er virkelig en skuffende oplevelse både at få anbefalet et cover, der ikke passede til din iPhone 17e, og derefter møde en så uengageret hjælp i butikken. Det er ikke den service, vi ønsker at give, og din feedback er sendt videre til POWER Herlev, så forløbet omkring både vejledning og betjening kan blive gennemgået nærmere. Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det 💬😊🤗

Trustpilot-kokemus

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin