Jeg har været kunde hos POWER i rigtig mange år, og jeg har kun haft gode oplevelser. Det professionelle og venlige personale, de konkurrencedygtige priser, det store udvalg af produkter og den h... Näytä lisää
Havde tidligere tre mislykkede forsøg på at finde en Mobilholder til min bil. Kom til Power ( Herlev) og bad om vejledning. Min mobil fungere ikke med magnet. Medarbejderen fandt en holder…foreslo... Näytä lisää
Forrygende god rådgivning og ekspedition i Power - Big. Følte virkelig at det handle om mig og mine behov - omkring køb af vare i tele og foto afdeling. Tak for jer - super kundeservice
Købte en elektrisk kødhakker på tilbud som havde været åbnet inden salg. Det vise sig at der manglede 3 del (vigtige del dem der gøre at ens finger ikke ender med at blive hakket). Ved returnering int... Näytä lisää
Herlev Hovedgade 17, 2730, Herlev, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
En flink og vidende ekspedient hjalp os med valg af iPad og tastatur. Desværre fik vi udleveret en vare som havde været åbnet så vi måtte tilbage igen.

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Herlev
Bestilte click-and-collect, afhentning uden problemer - og ekspedienten var opmærksom på at bruge mine (glemte) bonuspoint til at få rabat 👍🏻

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Herlev
Det var hurtigt nemmere,god service og billig.

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Herlev
Alt er gået så fint lige fra bestilling til levering

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Herlev
Ekspedienten da jeg skulle bestille min nye vare

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Herlev
Sælger tegnede forsikringer selv om jeg ikke havde bedt om det. Det bliver mit sidste køb hos Power!

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Herlev
Alt i butik OK - men I bør skifte transport firma, som var en meget dårlig oplevelse

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Herlev
Nemt at reservere på Power.dk og hurtigt svar på reservationen

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Herlev
Sælgeren var meget forvirrende at kommunikere med. Han ville meget gerne hjælpe, men evnede ikke at lytte.

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Herlev
POWER solgte mig en ny 4g router. I routeren sad et gammelt simkort og password fra manualen virkede ikke før jeg lavede en reset af routeren? Det virker som en brugt router.
Svaret på reklamationssagen var en standard SMS der sagde jeg skulle indlevere varen i butikken hvor den var købt.
POWERs kundeservice giver mig ret i at routeren virker brugt, men mener at jeg skal køre til butikken hvor den er købt?
Så POWER mener jeg skal bruge tid og benzin på at returnere en vare der er solgt som ny, men hvor der sad at gammelt simkort i - altså en ekstra udgift?

Det hele.
Bestilling af min ordre.
Afhentning af min ordre
Kassemedarbejderens enorme service

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Herlev
Der stod flere unge ekspedienter. Kassen var i udu, så vi gik til en anden. Jeg skulle købe en Boox og havde min egen med. Den unge mand påstod, at den han kom med, var en nyere model af min. Jeg er stadig i tvivl om, at det er den rigtige. Det er en gave. Mindst 5 gange fortalte han om forsikringer og abonnement på hjælp, når jeg spurgte om noget - jeg fik ikke svar, men følte mig dummere og dummere. Han talte ned til mig.

Varen var på lager.
Jeg bestilte 27/5 og kunne hente fra 30/6.
Jeg kan få vare sendt til min hoveddør fra Temu på 3 uger.
Hvorfår tager det så lang tid når varen er på lager.
Ikke fjernlager … men på lager

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Herlev
Godt kundeservice og servicen var alle tiders ingen problem med power.