Oplevelsen var under det forventede. Ved min telefonsamtale fik jeg at vide at de ikke kunne hjælpe mig når jeg afhentede komfuret. Jeg har leddegigt og ældre. Jeg spurgte så om handicappede og ældre... Näytä lisää
Modtage af venlig medarbejde ved kassen. Sendt ned til den afdeling som vi skulle købe/hente vores bare. Venlig og hjælpsom medarbejde vidste og fortale om varen som vi havde best... Näytä lisää
Utrolig høflig og dygtig sælger i jeres TV afdeling, han var hurtigt til at finde min click and collect ordre og sørgede for at jeg betale hos ham, så jeg ikke skulle til kassen og stå i kø. 👍🏻👍🏻
Det gik fint i butikken med at få 65” TV udleveret. Tilbudt trolley til at transportere det ud til bilen. Udfordringen var at få tv’et bakset sikkert ind i bilen, og selv om jeg stort set var eneste... Näytä lisää
Grønlandsvej 22, 9900, Frederikshavn, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Meget kundevenlig personale, der straks spørger til hvad vi søger.Henviser til een i den afd. hvor hvidevaren vi søger er. Hurtig og supervenlig betjening . Altid gode tilbud hos jer . Kommer der igen,når vi mangler en varer i har.

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Frederikshavn
Fon butik, dygtig sælger, dog politikken med at sælge el og tlf abb bryder jeg mig ikke om

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Frederikshavn
Vi fik en god saglig behandli g og købte en stor airfrai med 2 varmelegemer og vi købte en mindre sidste år her hos jer,fordi vi hos Elgiganten fik en dårlig behandling i Næstved så nu har den på Læsø og hjemme

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Frederikshavn
Blev genkendt da jeg kom ind af døren af den medarbejder som betjente mig sidst, personen kunne huske mig og hvad vi havde snakket om. Det gjorde hele episoden til en fornøjelse.

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Frederikshavn
Handlede på college. Varen var straks klar. Blev informeret grundigt om varen.

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Frederikshavn
Udfordringen var at få tv’et bakset sikkert ind i bilen, og selv om jeg stort set var eneste kunde og dermed mange ledige ansatte, blev jeg ikke tilbudt hjælp med at få det placeret i bilen. Der skulle ikke så meget til for at gi’ mig en positiv oplevelse, i stedet for det modsatte.

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Frederikshavn
Rigtig god betjening og service samt gode og konkurrence dygtige priser

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Frederikshavn
Jeg mødte en venlig og hjælpsom medarbejder, der også var utrolig ærlig, da han selv havde prøvet produktet.👍 God service og produktet lever op til forventningerne.

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Frederikshavn
Venligt og imødekommende personale fra første skridt i butikken - fandt lynhurtigt det produkt jeg efterspurgte.
Gerne igen

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Frederikshavn
Og han hjalp med at løfte den op i bilen