POWER.dk - Frederikshavn Arvostelua 1 724

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,4

Grønlandsvej 22, 9900 Frederikshavn, DK

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Kom ind i forretningen kom til at snakke med en flink dygtig sælger Vi fandt frem til de hvidevarerne jeg gerne ville ha fik en fantastisk pris tak Så et par dage efter fandt jeg frem til en k... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Jeg er ekstremt utilfreds med min oplevelse hos Power Frederikshavn. Jeg har sendt mit løbehjul ind til reklamation, men problemet er ikke blevet løst, da de ikke mener motorens lejere fejl... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Click & Collect virker ikke optimalt. Fun pris på en emhætte som blev bestilt over nettet som click & collect. Fik både sms og mail om at produktet var klar til afhentning. Først stod vi i kø ved sk... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jeg har endnu engang handlet hos Power i Frederikshavn. Det var en god oplevelse med super, venlig og imødekommende service. Der er absolut intet at klage over. Mine bedste anbefalinger til Power i... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Hej Søren,

Tak for de flotte ord.

Det er skønt at høre, at oplevelsen bød på rimelige priser og hurtig betjening.

Saanut 1/5 tähteä

Igen fejl i fryseskab. Vi har i dag D 23-4 fået leveret og…

Vi har i dag D 23-4 fået leveret og installeret et nyt Fryseskab, da det andet vi købte ved Power i Frederikshavn i januar 2026 havde en defekt kompressor, Det nye her larmer så også en del og ikke nok med det så bibber det konstant og vi kan ikke stoppe det. Så endten har montøren ikke samlet det korrekt da han flyttede hængslerne til modsatte side, eller så er det her måske også defekt. Så nu er vi der at de får det til at være i orden, og det skal gå hurtigt, eller vi får pengene tilbage og handler et andet sted. Kæft det her er Træls.

23. huhtikuuta 2026

Hej Carsten😕

Det lyder som en rigtig træls oplevelse – først et fryseskab med defekt kompressor, og så et nyt, der både larmer meget og konstant bipper, efter montøren har været forbi og flyttet hængslerne. Jeg forstår virkelig godt, at tålmodigheden er brugt op, når I stadig ikke har et fryseskab, der fungerer ordentligt, og det vil jeg gerne beklage. Det er på ingen måde sådan en kundeoplevelse, vi ønsker at give.

Når et produkt både er udskiftet én gang og stadig ikke virker, som det skal, er det helt fair, at I forventer, at vi får styr på det hurtigt – enten ved at få det lavet/opsat korrekt eller ved at finde en anden løsning sammen med jer.

Hvis sagen endnu ikke er blevet løst, vil jeg meget gerne bede jer om at skrive til os på review@power.dk med ordrenummer, kontaktoplysninger og gerne hvilken afdeling I har handlet i (Frederikshavn), så kan vi dykke ned i sagen og se på, hvordan vi får jer videre herfra.

Venlige hilsner
Muhammed
Power Kundeservice

Saanut 5/5 tähteä

Rigtig god betjening og dygtig info af…

Rigtig god betjening og dygtig info af medarbejderen

10. huhtikuuta 2026

Hej Jette,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er skønt at høre, at du fik rigtig god betjening og dygtig vejledning i Frederikshavn. Den slags feedback er altid en fornøjelse at få.

Ingen garenti

Ingen garenti. Jeg kom for at få bytter en powerbank. Der var garanti på den. MEN jeg fik en forklaring på hvorfor der så alligevel ikke er garanti på den. Fred med det men hvad end der er galt burde en powerbank virke i garentiperioden.

18. huhtikuuta 2026

Hej Kim🌟

Det lyder som en rigtig træls oplevelse, når du kommer ind for at bytte en powerbank, som du oplever er inden for garantiperioden – og alligevel får at vide, at der ikke er garanti på den. Uanset hvad forklaringen har været, så forstår jeg godt din frustration, når produktet ikke virker, som du forventer, og det vil jeg gerne beklage.

Din feedback er sendt videre til butikken, så de kan tage din oplevelse med internt og være ekstra opmærksomme på, hvordan vi forklarer garanti og reklamation over for vores kunder fremover.

Hvis sagen ikke er løst endnu – fx hvis du stadig står uden en fungerende powerbank eller mangler afklaring på vurderingen – må du meget gerne skrive til os på review@power.dk med lidt flere detaljer om købet, så kigger vi nærmere på det sammen med dig.

Mange hilsner
Muhammed
Power Kundeservice

Rigtig god service

Rigtig god service

17. huhtikuuta 2026

Hej Ann,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er skønt at høre, at servicen har været rigtig god.

God kvalitet

God kvalitet, acceptabel pris og hurtig levering

18. huhtikuuta 2026

Hej Jørgen,

Mange tak for de flotte ord.

Det er skønt at høre, at kvaliteten, prisen og leveringen levede op til forventningerne.

Saanut 5/5 tähteä

Fik lige præcis den hjælp jeg skulle bruge

Direkte og venlig personale, man får svar på spørgsmål og de vidste lige præcis hvad jeg skulle bruge. Nogle ville nok mene det er træls at de lige spørger ind til at sælge et mobilabonnement og el, men det er jo for at hjælpe med at give dig den bedste løsning, så det gav også en god kundeoplevelse.

15. huhtikuuta 2026

Hej Magnus,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig skønt at høre, at oplevelsen var direkte, venlig og hjælpsom, og at vejledningen ramte helt rigtigt.

Det er også dejligt, at den samlede rådgivning blev oplevet som en god del af kundeoplevelsen.

Saanut 5/5 tähteä

Kompetent ung mand som var god til at råde og vejlede. Derudover var han god til at lytte til vores ønsker ☺️

14. huhtikuuta 2026

Hej Grethe,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er skønt at høre, at I fik god og kompetent vejledning, og at oplevelsen også bar præg af god lytning til jeres ønsker.

Den slags feedback sætter vi stor pris på.

God og oplysende betjening

God og oplysende betjening

14. huhtikuuta 2026

Hej Mogens,

Mange tak for den flotte anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at betjeningen var god og oplysende. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Hej Mette,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at du fik en så hjælpsom og god oplevelse i Frederikshavn.

Den slags feedback betyder meget for os, og vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele den.

Saanut 2/5 tähteä

Fordi tingene bliver forsinket gang på…

Fordi tingene bliver forsinket gang på gang når man bestiller noget

10. huhtikuuta 2026

Hej!

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du har oplevet gentagne forsinkelser på dine bestillinger. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi forstår godt, at det er frustrerende, når leveringstider ikke bliver overholdt, og når man derfor ikke får sine varer som forventet. Din feedback er vigtig for os, og vi tager den med videre i arbejdet med at forbedre vores lagerstyring og leveringsprocesser, så det bliver mere stabilt fremover. Vi håber sagen er blevet løst, men hvis du forsat mangler hjælp må du meget gerne kontakte os på 70338080.

Du ønskes en dejlig dag.

De bedste hilsner,
Astrid/POWER

God betjening

God betjening

11. huhtikuuta 2026

Hej Preben,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med betjeningen i vores Frederikshavn butik. Vi sætter stor pris på din positive feedback, og det betyder meget for os at vide, at vores team har leveret den service, du fortjener. Din anmeldelse motiverer os til at fortsætte med at give den bedste kundeservice.

Saanut 5/5 tähteä

Venlig betjening og god informationer…

Venlig betjening og god informationer om varen.

12. huhtikuuta 2026

Hej Flemming,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du oplevede venlig betjening og fik god information om varen i vores butik i Frederikshavn. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse med os.

Det betyder meget for os at vide, at vores team leverede den service, du fortjener. Vi glæder os til at se dig igen næste gang!

Saanut 5/5 tähteä

Der var en rigtig flink og hjælpsom ung…

Der var en rigtig flink og hjælpsom ung mand der hjalp mig med at vælge det helt rigtige produkt, som passer til mine behov.
Der var god service, og han havde god kendskab til produktet og hvad det skulle kunne😀

9. huhtikuuta 2026

Hej Hanne,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det varmer virkelig vores hjerter at høre, at du havde en så positiv oplevelse i vores butik i Frederikshavn. Det er dejligt at vide, at vores medarbejder kunne hjælpe dig med at finde det helt rigtige produkt til dine behov og give dig den gode service, du fortjener.

Vi er stolte af vores team og deres produktkendskab, så det betyder meget for os at høre, at det gjorde en forskel for dig. Tak fordi du valgte POWER!

Rådgivning i verdensklasse 🤩

Rådgivning i verdensklasse 🤩

Var på udkig efter et nyt TV og POWER havde et godt tilbud på et LG OLED C5 og jeg besøgte butikken i Frederikshavn hvor Tobias på god nordjysk facon guidede mig rundt i tv universet og tilhørende soundbar til det valgte LG 55”. Vi har senere uden problemer opgraderet til et LG 65” og klarede den ombytning uden problemer pr. telefon.

Så kan klart anbefale Power i Frederikshavn og spørg efter Tobias, hvis du ønsker en god rådgivning om valg af TV og soundbar ✅

11. huhtikuuta 2026

Hej Per,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du havde så en positiv oplevelse i vores butik i Frederikshavn. Det lyder som om du fik præcis den rådgivning, du havde brug for til dit nye LG OLED TV og soundbar.

Vi er glade for at høre, at opgraderingen til 65" også gik så glat, og at vores team kunne hjælpe dig over telefonen. Det er præcis den service, vi stræber efter at levere.

Tusind tak for at dele din oplevelse og for at anbefale os til andre!

Saanut 2/5 tähteä

Nu er jeg 2 gange pr mail blevet bedt…

Nu er jeg 2 gange pr mail blevet bedt om at bedømme power, trods varen endnu ikke er leveret? Det giver knap så meget mening. Forventet levering d 10/4. Første mail om bedømmelse af power den 13/4 og nu igen d. 15/4 uden varen er leveret.

9. huhtikuuta 2026

Hej Kristian,

Du har helt ret – det giver ikke meget mening at modtage flere mails om at bedømme os, før du reelt har fået din vare. Det beklager jeg, for det er en irriterende oplevelse oven i en levering, der allerede har trukket ud.

Som det ser ud nu, er din ordre klar til afhentning, så du må meget gerne kigge forbi butikken, når det passer dig.

De bedste hilsner
POWER / Christian

Saanut 5/5 tähteä

Rigtig god og venlig service

13. huhtikuuta 2026

Hej Lenette,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det varmer vores hjerter at høre, at du oplevede rigtig god og venlig service hos os i Frederikshavn. Vores team arbejder hårdt for at give alle kunder den bedste oplevelse, så det betyder meget for os at vide, at vi ramte plet med dig.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse. Det motiverer os til at fortsætte med at levere den høje standard, som du og alle vores andre kunder fortjener.

Venligt hjælpsomt personale

Venligt hjælpsomt personale. Tillidsvækkende.

24. lokakuuta 2025

Hej Bente,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det varmer virkelig vores hjerter at høre, at vores personale i Frederikshavn har været så venlige og hjælpsomme. Vi er stolte af vores team og deres dedikation til at give den bedste kundeservice. Det betyder meget for os, at du har haft tillid til os og en positiv oplevelse.

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin