Jeg er ekstremt utilfreds med min oplevelse hos Power Frederikshavn. Jeg har sendt mit løbehjul ind til reklamation, men problemet er ikke blevet løst, da de ikke mener motorens lejere fejl... Näytä lisää
Jeg har endnu engang handlet hos Power i Frederikshavn. Det var en god oplevelse med super, venlig og imødekommende service. Der er absolut intet at klage over. Mine bedste anbefalinger til Power i... Näytä lisää
Måtte ofre 35km hver vej til nærmeste power for at hente det jeg manglede fordi ingen andre havde det på lageret, gør jeg gerne igen! Tak Power!
Click & Collect virker ikke optimalt. Fun pris på en emhætte som blev bestilt over nettet som click & collect. Fik både sms og mail om at produktet var klar til afhentning. Først stod vi i kø ved sk... Näytä lisää
30 dages-testen
Grønlandsvej 22, 9900, Frederikshavn, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Frederikshavn
Den friske unge mand nede i Tv området…
Den friske unge mand nede i Tv området Jonas J, gav os en rigtig god, behagelig og spot on betjening.

Brugt vare modtaget!
Har lige modtaget en del af det bestilte produkt som jeg har købt og bestilt som nyt, men produktet er brugt!! Plomberingen er brudt og produktet er tydeligvis en brugt vare. Virkelig for dårligt. Det har jeg aldrig været ude for med Proshop.dk og Elgiganten.
Nu har jeg ingen gave til min søns 14 års fødselsdag.
Sidste gang at jeg køber fra Power.

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Frederikshavn
God service og flinke personale smiler…
God service og flinke personale smiler og venlig

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Frederikshavn
Alt virkede dejligt personale.
Alt virkede dejligt personale.. hjælpsomme hele vejen rundt

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Frederikshavn
God betjening og vejledning om produktet

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Frederikshavn
Købte et fint produkt til en god…
Købte et fint produkt til en god tilbudspris, men det blev desværre en unødvendigt ubehagelig oplevelse, fordi medarbejderen ikke fattede, at jeg ikke var interesseret i at høre om mobilabonnementer og streamingtjenester.

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Frederikshavn
Jeg fik den hjælp jeg havde brug for
Jeg fik den hjælp jeg havde brug for, så fantastisk service.

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Frederikshavn
Rimelige priser og hurtig betjening...

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Frederikshavn
Igen fejl i fryseskab. Vi har i dag D 23-4 fået leveret og…
Vi har i dag D 23-4 fået leveret og installeret et nyt Fryseskab, da det andet vi købte ved Power i Frederikshavn i januar 2026 havde en defekt kompressor, Det nye her larmer så også en del og ikke nok med det så bibber det konstant og vi kan ikke stoppe det. Så endten har montøren ikke samlet det korrekt da han flyttede hængslerne til modsatte side, eller så er det her måske også defekt. Så nu er vi der at de får det til at være i orden, og det skal gå hurtigt, eller vi får pengene tilbage og handler et andet sted. Kæft det her er Træls.