Kom ind i forretningen kom til at snakke med en flink dygtig sælger Vi fandt frem til de hvidevarerne jeg gerne ville ha fik en fantastisk pris tak Så et par dage efter fandt jeg frem til en k... Näytä lisää
Jeg er ekstremt utilfreds med min oplevelse hos Power Frederikshavn. Jeg har sendt mit løbehjul ind til reklamation, men problemet er ikke blevet løst, da de ikke mener motorens lejere fejl... Näytä lisää
Jeg har endnu engang handlet hos Power i Frederikshavn. Det var en god oplevelse med super, venlig og imødekommende service. Der er absolut intet at klage over. Mine bedste anbefalinger til Power i... Näytä lisää
Click & Collect virker ikke optimalt. Fun pris på en emhætte som blev bestilt over nettet som click & collect. Fik både sms og mail om at produktet var klar til afhentning. Først stod vi i kø ved sk... Näytä lisää
Grønlandsvej 22, 9900, Frederikshavn, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Frederikshavn
Super dygtig ung mand der vidste hvad han anbefalede, kan varmt anbefale POWER Frederikshavn

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Frederikshavn
Så dårlig service. Vil gerne bestille en outlet vare, men Power vil ikke sende den. Så bestiller jeg en helt ny som de så sender fra samme by og butik som der hvor de havde outlet varen.

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Frederikshavn
Ringe kundeservice og alt - alt for lang ventetid.
Min mand skulle hente forudbestilt AEG vaskemaskine. Sælgeren forsøgte at prakke min mand en POINT vaskemaskine på i stedet for. Dette var min mand ikke interesseret i, men det forstod sælgeren tilsyneladende ikke, for endnu en gang blev min mand spurgt, om han ikke hellere ville have en POINT vaskemaskine. Min mand gjorde endnu en gang opmærksom på, at når vi har bestilt en AEG vaskemaskine, så er vi ikke interesseret i en POINT vaskemaskine. Hvad er det lige, personalet IKKE forstår?

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Frederikshavn
En god betjening og god faglighed, fra en imødekommende sælger

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Frederikshavn
Venlig betjening og ok tilbudspris - ellers er Power ikke favoritbutik. 1 stjernede anmeldelser bliver slettet!!
Så ok pris men generelt kan Power Frederikshavn ikke anbefales
Oplevelsen var til 5 - butik til 1 - derfor 3

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Frederikshavn
Jeg hentede mit nye computer-system i Power butikken i Frederikshavn - nemt at bestille på Power siden og de havde det hele på lager. Jeg fik sms da jeg kunne hente det i butikken, få dage senere. Sælger hjalp mig ud i bilen med udstyret... super god service...

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Frederikshavn
Min kammerat prøvede og prut om prisen men ham vi snakkede med ville som i overhovedet ik gå med til hvis vi gav ham 5 stjerne så fik vi et aux stik gratis. Dårlig kundeservice

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Frederikshavn
Havde reserveret en vaskemaskine på deres hjemmeside og skulle blot ind i forretningen for at betale og få maskinen udleveret. Ved kassen blev jeg bedt om at gå ned i hvidevare afdelingen, hvor der kun var en medarbejder. Efter 5 minutter opsøgte jeg en anden medarbejder, som ville sende mig tilbage til hvidevare, inden han fandt en anden som kunne hjælpe. Personen spurgte om jeg ville se maskinen, som jeg takkede nej til, hvorefter han spørger om jeg er tilfreds med min el-leverandør... Det virker temmelig upassende at forsøge at få folk til at skifte el-leverandør når det ikke er noget man har bedt om, eller forberedt sig på. Der blev gjort et forsøg mere på mersalg hvor jeg var ved at fortryde mit køb.Da jeg endelig havde fået betalt skulle jeg gå op til kassen igen (hvor jeg startede for at få en til at udlevere maskinen). Det er virkelig et ineffektivt system power har fået opbygget omkring deres forretning. Koncernen respektere tydeligvis ikke kundernes tid.

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Frederikshavn
Flinke og hjælpsomme,alt i alt en god oplevelse.

Vastaus yritykseltä POWER.dk - Frederikshavn
Denne gang , som tidligere …. Flinke rare og kompetente unge mennesker , som ikke er blege for at aftale en handel specielt for mig ! Specielt vil jeg takke Christian i butikken i Frederikshavn . Handler meget gerne hos jer igen ! 😃👍